2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
transferde sabahtan hiç tuvalete gitmediğim için zorlanmadımki

Vay be sen de hemen çözümü çürüttün. Ben litre litre su içtim de yine sıkışmadım idrar söktürücü verdiler yine olmadı meğer dolmuş ama ben nasıl tutabiliyosam artık bana hiç sıkışıklık hissi vermedi.
Günde 3-4 litre içiyorum ben normalde de ondan olabilir.

Ben çok geri kalmışım 100 bantt ne 20 bantta ne ben genetik testi yaptırdım ama :26:

çok teşekkür ederim canım,inşallah tutar daha uğrşamssın dilerim

Ben çok geri kalmışım 100 bantt ne 20 bantta ne ben genetik testi yaptırdım ama :26:

ben de bunları iki başarısız denemeden sonra duydum canım

bağışıklık , pıhtılaşma , genetik testler 3 başarısız denemeden sonra yapılıyor genelde

aslında tedaviye başlamadan rahim filmi ve tüm bu tahlillerin yaptırılması lazım

hem de özelde olmasına gerek yok bütün araştırma hastaneleri yapıyor

inşallah birşey çıkmasın ama defalarca olumsuz sonuç almaktansa tanı konularak tedaviye başlamak en doğrusu

sgk geçerli değilmiki canım 6100 ödedin.Metrobüs evime çok yakın ulaşımı iyi o zaman...

kızzzzzzzzzzz ciddimisinnnnnnnnnnnnnn allah aşkına ne yapmam lazım güzelce söyle kimse bişey demedi bende ne salağım hiç araştırmıyom kız yazsanaaaaaaaa

cnm ben genetik testimi marmara eğitim araştırma hastanesinde yaptırmıştım ordaki doktor sağolsun çok yardımcı olmuştı birsürü seye bakmıştı acaba dediklerine bakmışmıdır fotoğrafını yüklesem anlarmısın :26:

sen ne durumdasın kuzum

iyi çabuk çıkıyormuş o zaman, ben de süleymaniye doğum evine yarın gidip vericem.kaç tane sperm testi istiyorlar canım,bizim iki tane var da ...eşime de diyemedim bir test daha yaptır diye,şimdi diyecek ne devletle uğraşıyon.ama benim niyetim özele de gitmek 1 ay sonra özele gidicem tutmazsa o zamana devletten de raporum çıkmış olur.orada da yaptırırım.çünkü hiçbirimiz emin değiliz tutacağından (

Canım geçerlide ben ilk başta raporla uğraşmak istemedim artık üçüncü denememde rapor çıkarmaya karar verdim

tabi kesinlikle haklısın,iyi yapmışsın ben de 1 ay sonra özelde başlamayı düşünüyorum tutmazsa devlette de olmazsa umutta da yaptırırım başvurumu yaparım

Ne yapmak gerek onun için cnm pek anlamadım da :44:

Canim lenfosit aşisi deniyor.once testi var sanirim.sonra tedavi oncesi erkekten alinan kan islemden gecirip kadina enjekte ediliyor.3ay yapilinca bebek yapiliyor,hamile iken de bikac kez devam ediliyor-mus...:)bagisiklik sistemin fazla calismasindan dolayi olusan bir sikinti..ben yaptirmadim ama bunu yasayanlari okudum,KK da var.

Son düzenleme:

Oyyyy deme yaaa daha neler okuyacağım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

rabbim bu sefer nasip etsin evladını ona
duygulanmak da çok haklısın inşlh o güzel duyguları o arkadas da yaşar bizlerde.....[/QUOTE]

İnşallah canım hayırlısıyla nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…