transferde sabahtan hiç tuvalete gitmediğim için zorlanmadımki
arkadaşlar düşükle sonuçlanan hamileliklerde genetik veya pıhtılaşma sorunu kesin vardır
bu döllenme sırasında oluşacak bir genetik sorun da olabilir
veya doğuştan anne veya babadan kaynaklı da olabilir
Doğuştan olan sorunu tespit etmek için yapılan genetik tahlilleri bir de 100 bantta yaptırmak lazım
20 bantta yapılıp genetik sorun tespit edilmeyenlerde 100 bantta sorun çıkabiliyor
su an tedavıdeyım cnm...haftaaya pazartesı salı opu var kısmetse..benım bu ıkıncı denemem..ılkını de orda oldum..bizim tum testler yapıldı hıc bı problem bulunmadı cok sukur ama tutunmadı işte..bagısıklık testı kaldı dedı doktorum o yapıldı rahımden bıyopsi alınıp ve bagısıklıgım yuksek cıktı..şimdi onun için serum alıyorum hem de tedavı surecındeyım...benım 2. deneme oldugu için 5600+ilaç+1900 histeroskopi+600 geblik asısı ödemem oldu..ve bu serumlar ıcınde ayrıca her gıdısımde ücret ödüyorum..ilk deneme olanlara 5900+ilaç diye biliyorum cnm..hersey gönlunce olsunn...
Ben çok geri kalmışım 100 bantt ne 20 bantta ne ben genetik testi yaptırdım ama :26:
Kuzum ben merkezimden ve doktorumdan memnunum fiyat olarak tam bilmiyorum ben ilk tedavimde 6.100 tl ödemiştim ama zam gelmiş :26: Sanırım 7 bin küsür olmuş :44: Gittiğim merkezde rapor çıkıyor bendim üçüncü denemem olacak rapor çıkarmak istiyorum eşimde ve bende sorun olmadığı için bana rapor vermiyorlarmış ama ben şansımı denicem
Metro var ama baya yürüyorsun cnm istersen minibüse binebilirsin o zaman tam önünde inersin
Amin canım inşallah büyük ihtimal morfolojiden bizimki ben doğal yolla bir kez hamile kaldım keseyi gördük kalp atışını duymadık kürtaj oldum onunda düşme nedeni morfolojiden olabilirmiş inşallah canım seninde bu tedavinde bebisin gelirMerhaba canım eşinde Varikosel yok ileri hareketli ve morfoliji kötü benimde amh 0.6 fsh 6 son testte 4 kez aşılama 3 kez tüp bebek yaptırdım nasipse bayramdan sonra 4.deneme olacak
benim de eşimde varikosel var ileri hızlı hareket ve sayı az,ben de o kadar denermiyim acaba seni görünce kendimde öyle düşündüm benzer sıkıntılarımız var ya.benim sadece morfoloji iyi.acaba sizin morfolojiden mi kaynaklanıyor.. üzüldüm canım ya senin adına inşallah daha da uğrşamssın
Canım sağol tatlım evdeyim daha, 3 gibi burada olun dediler. 4'ten önce olmayacak benim iş anlaşılan. Öpüyorum çok
Bol şans canım gelince haber ver merak ederim öpüyorum
işte bende hiç içemedim böyle içim yanıyordu bir yudum içince midem bulanıyordu tek kötü yanı vücudun elastikiyetini kaybediyor ve çatlıyorsun aman sen sen ol bu haftalarda zeytinyağı, kantaroni ne buluyorsan sür karnını ve kasıklarını hiç kurutma
ben de bunları iki başarısız denemeden sonra duydum canım
bağışıklık , pıhtılaşma , genetik testler 3 başarısız denemeden sonra yapılıyor genelde
aslında tedaviye başlamadan rahim filmi ve tüm bu tahlillerin yaptırılması lazım
hem de özelde olmasına gerek yok bütün araştırma hastaneleri yapıyor
inşallah birşey çıkmasın ama defalarca olumsuz sonuç almaktansa tanı konularak tedaviye başlamak en doğrusu
vay be sen de hemen çözümü çürüttün. Ben litre litre su içtim de yine sıkışmadım idrar söktürücü verdiler yine olmadı meğer dolmuş ama ben nasıl tutabiliyosam artık bana hiç sıkışıklık hissi vermedi.
Günde 3-4 litre içiyorum ben normalde de ondan olabilir.
sgk geçerli değilmiki canım 6100 ödedin.Metrobüs evime çok yakın ulaşımı iyi o zaman...
kantaron yağı olacaktı kantaroni diye yazmışım öyle birşey yok yani boşuna arama
Canim hastaneye gore degisiyor ama ben zeynep kamilde gecen eylulde rapor icin basladim,kasim reglimde tup bebek tedavisine baslamistim.rapor cikinca randevu vermiyolar,sen isteyince basliyorlar..1,5ayda raporum cikti..ama spermiyogram konusunda haklisin,biz ozelde yaptirmstik daha evvel,1yillik olani kabul ettikleri icin onu kullandik..
Canım geçerlide ben ilk başta raporla uğraşmak istemedim artık üçüncü denememde rapor çıkarmaya karar verdim
tabi kesinlikle haklısın,iyi yapmışsın ben de 1 ay sonra özelde başlamayı düşünüyorum tutmazsa devlette de olmazsa umutta da yaptırırım başvurumu yaparım
cnm ben genetik testimi marmara eğitim araştırma hastanesinde yaptırmıştım ordaki doktor sağolsun çok yardımcı olmuştı birsürü seye bakmıştı acaba dediklerine bakmışmıdır fotoğrafını yüklesem anlarmısın :26:
Ne yapmak gerek onun için cnm pek anlamadım da :44:
Canim lenfsit asisi deniyor.once testi var sanirim.sonra tedavi oncesi erkekten alinan kan islemden gecirip kadina enjekte ediliyor.3ay yapilinca bebek yapiliyor,hamile iken de bikac kez devam ediliyor-mus...:)bagisiklik sistemin fazla calismasindan dolayi olusan bir sikinti..ben yaptirmadim ama bunu yasayanlari okudum,KK da var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?