kızzzzzzzzzzz ciddimisinnnnnnnnnnnnnn allah aşkına ne yapmam lazım güzelce söyle kimse bişey demedi bende ne salağım hiç araştırmıyom kız yazsanaaaaaaaa
sen ne durumdasın kuzum
Eki Görüntüle 1145892 Buda devamı cnm
Eşimde yaptırdı onunkide
Eki Görüntüle 1145895
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Şimdi durum şu eğer bol su içersen ve karnını sürekli yağlı tutarsan çatlayacaksan bile az etkilenirsin kremler şöyle piyasanın en iyisi lierac phytolastil jel tanesi 79 tl gibi birşey yaklaşık 1 ay gidiyor ama pahalı gelebilir bunun yanında kantaronun vazelinin ve zeytin yağının iyi geldiğini duydum şimdi bende kantaron sürüyorum geç kalmadan 10. haftada falan başla aman diyim geç kalma
evet genetik test bunlar
birşey çıkmamış çok şükür
bizde çıkmıştı maalesef
canımmm iyiyim sen nasılsın bende çok özledim yahu yeni yeni arkadaşlarımız gelmiş topiğe hayırlı olsun, sen nasılsın tedaviye başlamaya karar verdinmi
Sözde hiç bi sorun yok diyorlar ama kesin var bi sorun :85:
İlk tedavim kimyasal ikinci tedavim düşük ile sonuçlandı bakalım üçüncü tedavim ne ile sonuçlanacak allah yardımcımız olsun
buarada bana zaman ayırdığın için sağol cnm benim
gönlünden ne geçiyorsa tez zamanda olur inşallahhhhhhhhh
Ne yapmak gerek onun için cnm pek anlamadım da :44:
iyi çabuk çıkıyormuş o zaman, ben de süleymaniye doğum evine yarın gidip vericem.kaç tane sperm testi istiyorlar canım,bizim iki tane var da ...eşime de diyemedim bir test daha yaptır diye,şimdi diyecek ne devletle uğraşıyon.ama benim niyetim özele de gitmek 1 ay sonra özele gidicem tutmazsa o zamana devletten de raporum çıkmış olur.orada da yaptırırım.çünkü hiçbirimiz emin değiliz tutacağından(
rica ederim
hamile kalabildiğini bilmen bile çok önemli ama
bir de hiç kalamasaydın daha da için içini yerdi
histiriskopi veya laparoskopi yaptırabilirsin rahim içi durumu netleştirmek için
benim bu tedavimde sonuç alınamasaydı ben son çare olarak laporoskopi olucaktım
dr.una bunuda sor cnm daha önce okumuştum bende topiklerde aşımı yapılıyordu bazı işlemler yapılıyordu bu durum için
Doktorlarada bişi denmiyorki cnm :85:
Benim 10 haziran test günüm canım dua listesine de eklersin durumuma uygun bişi artık :)
Doktorlarada bişi denmiyorki cnm :85:
selamm kızlar..
umarım herkes iyidir
bunlar pıhtılaşma testleri
sadece bunlarmı yapılmış
genetik ve bağışıklık yok bunlarda
hem eşinden hem senden kan alınıyor ve 1 ay sonra falan çıkıyor genetik tahliller
Canim haklisin,bisii soylenmiyor ama bu yasadiklarindan sonra,Hele bu kadar para dokerken,her ihtimali dusunmek zorundasin ve dr bunlari kaile almak zorunda..maalesef ki bicok dr sonuc odakli degil tedavi odakli hareket ediyor.yani igneye baslayalim,dusunme deyip duruyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?