2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
kızzzzzzzzzzz ciddimisinnnnnnnnnnnnnn allah aşkına ne yapmam lazım güzelce söyle kimse bişey demedi bende ne salağım hiç araştırmıyom kız yazsanaaaaaaaa

Şimdi durum şu eğer bol su içersen ve karnını sürekli yağlı tutarsan çatlayacaksan bile az etkilenirsin kremler şöyle piyasanın en iyisi lierac phytolastil jel tanesi 79 tl gibi birşey yaklaşık 1 ay gidiyor ama pahalı gelebilir bunun yanında kantaronun vazelinin ve zeytin yağının iyi geldiğini duydum şimdi bende kantaron sürüyorum geç kalmadan 10. haftada falan başla aman diyim geç kalma

tamamdır kantaron yağı evde vardı her akşam sürerim

evet genetik test bunlar

birşey çıkmamış çok şükür

bizde çıkmıştı maalesef

Sözde hiç bi sorun yok diyorlar ama kesin var bi sorun :85:
İlk tedavim kimyasal ikinci tedavim düşük ile sonuçlandı bakalım üçüncü tedavim ne ile sonuçlanacak allah yardımcımız olsun
buarada bana zaman ayırdığın için sağol cnm benim
gönlünden ne geçiyorsa tez zamanda olur inşallahhhhhhhhh

canımmm iyiyim sen nasılsın bende çok özledim yahu yeni yeni arkadaşlarımız gelmiş topiğe hayırlı olsun, sen nasılsın tedaviye başlamaya karar verdinmi

evet cnm yenı arkadaşlarımızın gelmesi güzel amaaaa böyle sorunları yaşayanların çok olması üzücü..
ben ıyıyımm bıtanem ya ne olsun iş güç işte.
daha tam tarihi kararlaştırmadık bitanem yaaaa eşim kendını ne zaman hazır hissederse bakalım..
sen ve bebiş iyisin demii? çok öptüm seni

rica ederim

hamile kalabildiğini bilmen bile çok önemli ama

bir de hiç kalamasaydın daha da için içini yerdi

histiriskopi veya laparoskopi yaptırabilirsin rahim içi durumu netleştirmek için

benim bu tedavimde sonuç alınamasaydı ben son çare olarak laporoskopi olucaktım

Benimki cabuk oldu,arada kurban bayrami da girmisti ustelik,iyi takip ettim evraklarimi ama:)) ben eski testi verdim.zaten spermiyogram sirasi uzun oldugundan ozeli kabul ediyorlar..bizimki 1yillikti,yaninda ozelde yaptirdigim asilamadaki sonuclari da verdim ben..insallah gerek kalmaz o kadar uzun planlara..daha one 1kez mi yaptirdin sen?

Cnm bende polip vardı histeroskopiyle alınmıştı tekrar polip oluşunca yine histeroskopiyle alınmıştı ama laparoskopi yapılmadı
Doğru diyorsun cnm hamile kalabilmek gerçekten güzel ama iki kere sevinip sonra kötü haberi alıp üzülmek inan çook kötü bişi doktorum bana kürtaj olabilirsin dediğinde öyle bi ağladımki resmen bağıra bağıra ağladım kriz geçirdim hayatımda öyle ağladığımı hatırlamıyorum
kısaca hiç tutmasıda kötü tutupta sonra düşmeside kötü allah yardımcımız olsun :85::85:

Doktorlarada bişi denmiyorki cnm :85:

Canim haklisin,bisii soylenmiyor ama bu yasadiklarindan sonra,Hele bu kadar para dokerken,her ihtimali dusunmek zorundasin ve dr bunlari kaile almak zorunda..maalesef ki bicok dr sonuc odakli degil tedavi odakli hareket ediyor.yani igneye baslayalim,dusunme deyip duruyorlar..

Son düzenleme:
Doktorlarada bişi denmiyorki cnm :85:

ben diyorum ya duyduklarımı adamcağız bişey demiyor.sonuçta 2 kaybın var cnm bunun nedenini bilmeden 3.ye nasıl başlayacaksın her tedavi yeni ümitler.insan maddi manevi yıpranıyor dr.lara ne oluyorki hiç

bunlar pıhtılaşma testleri

sadece bunlarmı yapılmış

genetik ve bağışıklık yok bunlarda

hem eşinden hem senden kan alınıyor ve 1 ay sonra falan çıkıyor genetik tahliller

Senin daha once de dedigin gibi,genetik testte bisii cikmamis olsa da embriyo olusurken kendi kendine bozukluk olusabiliyormus..benim 1.denemeden sonra dr testlere simdilik gerek yok dedi bana..umarim gerek de kalmaz:))

Son düzenleme:

lenfosit ben bi internette araştırayım sanırım sadece kan sonucuyla öğrenilen bişi :26:
Çook yoruldum hiç halim kalmadı ama internette araştırdıktan sonra doktorumla konuşucam sağol cnm yardımların için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…