lenfosit ben bi internette araştırayım sanırım sadece kan sonucuyla öğrenilen bişi :26:
Çook yoruldum hiç halim kalmadı ama internette araştırdıktan sonra doktorumla konuşucam sağol cnm yardımların için
ben diyorum ya duyduklarımı adamcağız bişey demiyor.sonuçta 2 kaybın var cnm bunun nedenini bilmeden 3.ye nasıl başlayacaksın her tedavi yeni ümitler.insan maddi manevi yıpranıyor dr.lara ne oluyorki hiç
Yorulma canim,onunde uzun ve guzel bir hayat var.guclu ol ki bebislerine kavusabilesin:)) rica ederim,gorusuruz
Benimki cabuk oldu,arada kurban bayrami da girmisti ustelik,iyi takip ettim evraklarimi ama:)) ben eski testi verdim.zaten spermiyogram sirasi uzun oldugundan ozeli kabul ediyorlar..bizimki 1yillikti,yaninda ozelde yaptirdigim asilamadaki sonuclari da verdim ben..insallah gerek kalmaz o kadar uzun planlara..daha one 1kez mi yaptirdin sen?
ben cok sukur iyiyim ama havalar çok kötu
Sağolasın cnm
senin de transferin olmuş sanırım zaman su gibi geçerde biran önce güzel haberler alırsın inşallahhh
Benimki cabuk oldu,arada kurban bayrami da girmisti ustelik,iyi takip ettim evraklarimi ama:)) ben eski testi verdim.zaten spermiyogram sirasi uzun oldugundan ozeli kabul ediyorlar..bizimki 1yillikti,yaninda ozelde yaptirdigim asilamadaki sonuclari da verdim ben..insallah gerek kalmaz o kadar uzun planlara..daha one 1kez mi yaptirdin sen?
Canim nasılsin? Nasilodun
evet canımm aynen öyle..
Amaya'nın sansına kötü geçti bu hafta valla kız antalyaya tatile gitmişti ya..
bende pazartesi gidicem benım de sansıma yağcak sanırım
İyiyim cnm bugünümüze şükürler olsun
sen nasılsın buarada kendi sıkıntımdan pek burayı takip edemedim sen ne aşamadasın :26:
Elammmm nasılın cnm tedaviye ne zaman başlayacaksın bellimi :26:
İyiyim canim annemle çay iciyoz,bir yandan da elimde tel burayı okuyorum
Ben bu ay dondurulmuşu deneyecem dr um oyle istedi.buda olmazsa laporoskopi yapacak
bebeimmmmmmmmmmmmm iyiyim ya ne olsun
kuzucum doktora ilk adette gel dedi ama esşim bi kaç ay geçsin yaz sonu yapalım diyor sonbaharda sanırım
sperm aramak ıcın tese yapıyorlar ya hani dikişlerim falan olcak yazın zor olur dedi
Yazın tedavi gerçekten çok zor olur bende yaz sonu gibi düşünüyorum
inşallahhh son tedavimiz olur seninde benimde 3. Tedavimiz olacak:85:
Ben bu ay dondurulmuşu deneyecem dr um oyle istedi.buda olmazsa laporoskopi yapacak
Canım Allah kısmet ederse ben Eylül düşünüyorum
Annem bana yakın hergün nerdeyse gelip gider yemek yaptı şimdi fırına verdi onu bekliyozAnneciğin sana yakınmı benim annem bana uzak vede çalışıyor o yüzden annemle çay keyfimiz pek oluyor
Dondurulmuşların tıtunma şansı yüksek diyorlar inşallahhh senin bebişlerinde sıkı sıkı tutunur
Buarada laposkopi histeroskopi gibi bişimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?