2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Yorulma canim,onunde uzun ve guzel bir hayat var.guclu ol ki bebislerine kavusabilesin:)) rica ederim,gorusuruz

ben diyorum ya duyduklarımı adamcağız bişey demiyor.sonuçta 2 kaybın var cnm bunun nedenini bilmeden 3.ye nasıl başlayacaksın her tedavi yeni ümitler.insan maddi manevi yıpranıyor dr.lara ne oluyorki hiç

Hiç sorma cnm baya yıprandım ama araştırıcam "lenfosit" doktorla konuşucam :85:

arkadaşlar ben tüp bebk tedavisine yenı başlıyorum
zekai tahire gidiyordum sen riskli grupsun dediler ve orda yapmak istemediler tıp fakultelerıne yonlendirdiler.
bende özelde yaptırmak istiyorum ve hulusı beyı duydum . başkent te ücret ne oluyor acaba?????????????

Daha yaptırmadım ilk kez yaptırıcam,ama ikinci sperm testi 3 milyon 2 milyon civarı direk tüp bebeğe alacaklarını söylediler...benim de yumurta rezervi az dediler o sebeple sanırım direk tüp bebek yaparlar..

ya canım senden tüp bebek ücreti ne kadar aldılar.süleymaniye doğum evi 410 lira alıyormuş..ve ücreti rapor çıktığında işleme başlarkenmi veriyrosun yoksa sonladığındamı devlet hastanesinde merak ettim de sorayım dedim

İyiyim cnm bugünümüze şükürler olsun
sen nasılsın buarada kendi sıkıntımdan pek burayı takip edemedim sen ne aşamadasın :26:

İyiyim canim annemle çay iciyoz,bir yandan da elimde tel burayı okuyorum
Ben bu ay dondurulmuşu deneyecem dr um oyle istedi.buda olmazsa laporoskopi yapacak

Elammmm nasılın cnm tedaviye ne zaman başlayacaksın bellimi :26:

bebeimmmmmmmmmmmmm iyiyim ya ne olsun
kuzucum doktora ilk adette gel dedi ama esşim bi kaç ay geçsin yaz sonu yapalım diyor sonbaharda sanırım
sperm aramak ıcın tese yapıyorlar ya hani dikişlerim falan olcak yazın zor olur dedi

Ben bu ay dondurulmuşu deneyecem dr um oyle istedi.buda olmazsa laporoskopi yapacak

Anneciğin sana yakınmı benim annem bana uzak vede çalışıyor o yüzden annemle çay keyfimiz pek oluyor
Dondurulmuşların tıtunma şansı yüksek diyorlar inşallahhh senin bebişlerinde sıkı sıkı tutunur
Buarada laposkopi histeroskopi gibi bişimi

Son düzenleme:

Yazın tedavi gerçekten çok zor olur bende yaz sonu gibi düşünüyorum
inşallahhh son tedavimiz olur seninde benimde 3. Tedavimiz olacak:85:

Eki Görüntüle 885557 6. TOPİK BULUŞMAMIZEki Görüntüle 885557
Eki Görüntüle 885557 Eki Görüntüle 885557

Kızlar 06.06.2014 Cuma günü saat 15:00 de toplanıyoruz daha önce yaptığımız gibi Birbirimizin Sıkıntıları İçin Gelin Birlik Olalım. Herşeyin Hakimi Olan Allah'tan Hep Birlikte Ayrı Ayrı Dillerden Ayrı Ayrı Nefes ler İle isteyelim Katılımlarınızı RABBİM Nasip Ederse Olur İnşaallah
Katılacaklar alıntı yaparak bana isimlerini yazdırsınlar.
[TABLE="class: grid, width: 0"]
[TR]
[TD]KAÇ
KİŞİYİZ

[/TD]
[TD="align: left"]
NİCK
[/TD]
[TD="align: left"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
1
[/TD]
[TD="align: left"]phala
[/TD]
[TD="align: left"]Allah'ım en kısa zamanda kucağımıza hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin. Amin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
2
[/TD]
[TD="align: left"]desdo
[/TD]
[TD="align: left"]Allah'ım en kısa zamanda kucağımıza hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin. Amin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
3
[/TD]
[TD="align: left"]aysin1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
4
[/TD]
[TD="align: left"]SEHER25
[/TD]
[TD="align: left"]Allahım en kısa zamanda seheri bebekle sevindir. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
5
[/TD]
[TD="align: left"]melindam3535
[/TD]
[TD="align: left"]Allahım yeni tedavisinde bebeğine kavuştur. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
6
[/TD]
[TD="align: left"]marmalade34
[/TD]
[TD="align: left"]Bebeğini sağlıklı ve hayırlasıyla kucağına almaya nasip et. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
7
[/TD]
[TD="align: left"]maideomer06
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
8
[/TD]
[TD="align: left"]0hatu0
[/TD]
[TD="align: left"]Bebeğini sağlıklı ve hayırlasıyla kucağına almaya nasip et. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
9
[/TD]
[TD="align: left"]guletkn
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
10
[/TD]
[TD="align: left"]ballim86
[/TD]
[TD="align: left"]Allahım tedavisini hayırla sonuçlandır. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
11
[/TD]
[TD="align: left"]blgk
[/TD]
[TD="align: left"]Tez zamanda yolunu açıp tedavisini başlatmaya nasip et Allahım. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
12
[/TD]
[TD="align: left"]cedrus
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
13
[/TD]
[TD="align: left"]hatibulut
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
14
[/TD]
[TD="align: left"]ysmnmrt
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]15
[/TD]
[TD="align: left"]nes_han
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]16[/TD]
[TD="align: left"]kafunder[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]17[/TD]
[TD="align: left"]aysin1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]18[/TD]
[TD="align: left"]yeteeeer[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

“Bir müslümanın, bir din kardeşine gıyabında yaptığı DUA kabul olunur. Başında vazifeli bir melek vardır. Kardeşine hayır DUA’da bulunduğu vakit, bu melek: ‘AMİN’ der. Ve: ‘Senin için de bir misli olsun’ der.” Müslim-Ebu Davud

"Allah ile arasında perde bulunmayan iki dua vardır. Biri mazlumun duası, diğeri de kişinin din kardeşinin gıyabında yaptığı duadır." [Taberani]

Ne keyif değil mi anneyle oturmak

Sanırım bende bu ay dondurulmuş denicem bi aksilik olmazsa 16-17 Haziran'da transfer
Bu kez içimde hiç heyecan yok...

Annem bana yakın hergün nerdeyse gelip gider yemek yaptı şimdi fırına verdi onu bekliyoz))
Laporoskopi göbekten iğne gibi biseyle tuplere bakılması.genel anestesiyle oluyor.ben histereskopiyide anestesiyle olmuştum ama tuplerde sorun varsa sislik,su birikmesi felan gibi tüplere müdahale edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…