ya canım senden tüp bebek ücreti ne kadar aldılar.süleymaniye doğum evi 410 lira alıyormuş..ve ücreti rapor çıktığında işleme başlarkenmi veriyrosun yoksa sonladığındamı devlet hastanesinde merak ettim de sorayım dedim
Sanırım bende bu ay dondurulmuş denicem bi aksilik olmazsa 16-17 Haziran'da transfer
Bu kez içimde hiç heyecan yok...
Annem bana yakın hergün nerdeyse gelip gider yemek yaptı şimdi fırına verdi onu bekliyoz))
Laporoskopi göbekten iğne gibi biseyle tuplere bakılması.genel anestesiyle oluyor.ben histereskopiyide anestesiyle olmuştum ama tuplerde sorun varsa sislik,su birikmesi felan gibi tüplere müdahale edecek
Yazın tedavi gerçekten çok zor olur bende yaz sonu gibi düşünüyorum
inşallahhh son tedavimiz olur seninde benimde 3. Tedavimiz olacak:85:
Eki Görüntüle 885557 6. TOPİK BULUŞMAMIZEki Görüntüle 885557“Bir müslümanın, bir din kardeşine gıyabında yaptığı DUA kabul olunur. Başında vazifeli bir melek vardır. Kardeşine hayır DUA’da bulunduğu vakit, bu melek: ‘AMİN’ der. Ve: ‘Senin için de bir misli olsun’ der.” Müslim-Ebu Davud
Eki Görüntüle 885557 Eki Görüntüle 885557
Kızlar 06.06.2014 Cuma günü saat 15:00 de toplanıyoruz daha önce yaptığımız gibi Birbirimizin Sıkıntıları İçin Gelin Birlik Olalım. Herşeyin Hakimi Olan Allah'tan Hep Birlikte Ayrı Ayrı Dillerden Ayrı Ayrı Nefes ler İle isteyelim Katılımlarınızı RABBİM Nasip Ederse Olur İnşaallah[TABLE="class: grid, width: 0"]
Katılacaklar alıntı yaparak bana isimlerini yazdırsınlar.
[TR]
[TD]KAÇ
KİŞİYİZ
[/TD]
[TD="align: left"]
NİCK [/TD]
[TD="align: left"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
1[/TD]
[TD="align: left"]phala
[/TD]
[TD="align: left"]Allah'ım en kısa zamanda kucağımıza hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin. Amin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
2[/TD]
[TD="align: left"]desdo
[/TD]
[TD="align: left"]Allah'ım en kısa zamanda kucağımıza hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin. Amin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
3[/TD]
[TD="align: left"]aysin1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
4[/TD]
[TD="align: left"]SEHER25
[/TD]
[TD="align: left"]Allahım en kısa zamanda seheri bebekle sevindir. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
5[/TD]
[TD="align: left"]melindam3535
[/TD]
[TD="align: left"]Allahım yeni tedavisinde bebeğine kavuştur. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
6[/TD]
[TD="align: left"]marmalade34
[/TD]
[TD="align: left"]Bebeğini sağlıklı ve hayırlasıyla kucağına almaya nasip et. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
7[/TD]
[TD="align: left"]maideomer06
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
8[/TD]
[TD="align: left"]0hatu0
[/TD]
[TD="align: left"]Bebeğini sağlıklı ve hayırlasıyla kucağına almaya nasip et. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
9[/TD]
[TD="align: left"]guletkn
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
10[/TD]
[TD="align: left"]ballim86
[/TD]
[TD="align: left"]Allahım tedavisini hayırla sonuçlandır. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
11[/TD]
[TD="align: left"]blgk
[/TD]
[TD="align: left"]Tez zamanda yolunu açıp tedavisini başlatmaya nasip et Allahım. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
12[/TD]
[TD="align: left"]cedrus
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
13[/TD]
[TD="align: left"]hatibulut
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
14[/TD]
[TD="align: left"]ysmnmrt
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]15
[/TD]
[TD="align: left"]nes_han
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]16[/TD]
[TD="align: left"]kafunder[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]17[/TD]
[TD="align: left"]aysin1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]18[/TD]
[TD="align: left"]yeteeeer[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
"Allah ile arasında perde bulunmayan iki dua vardır. Biri mazlumun duası, diğeri de kişinin din kardeşinin gıyabında yaptığı duadır." [Taberani]
Kız benimde 13_14 haziran felan olur herhalde.ben bu sefer filoloji umutluyum ne olur sende üstünden şu umutsuzluğunu at.hayırlı olur insallah
Süperrr benimde ekim gibi olur sanırım:26:
inşallah bıtanem yaaa..
rabbım bu kez nasıp eder umarım..aynen valla 3 .tedavimiz olcak
canımmm benı de eklermısın dua listesine..
Kromozon testi değin kanda periferik kromozon testi mi canım?canım bunlar pıhtılaşma için yapılmış.genetik için karyotipte dedikleri kromozon analizini yaptırmanız lazım.tüm kromozonlar inceleniyor orda.hangi kromozon hata veriyor çıkıyor.
veya kromozon analizi normal çıkıp embriyo bölünme sırasındada genetik hata verebiliyor.ve bu embriyo transferde konulursa tutunsa bile bu şekilde düşükler olabiliyor.
sebep kan pıhtılaşması, genetik, yada bağışıklıktan kaynaklı. sebepsiz olması %10 ihtimal.
ama 10.haftadan sonraki kayıplar kan pıhtılaşmasıyla alakalı önceki kayıplar %60 olasılıkla genetik.
bence sen koromozon analizide yaptır eşinle.
ve bu denemenizde kesinlikle pgt yaptırın.
genetik tarama canım bu.embriyolara yapılıyor.döllenmeden sonra 36 saat içinde embriyodan bir hücre alınıp inceleme yapılıyor.ve böylelikle sağlıklı embriyo transfer ediliyor.sağlıksızlar imha ediliyor.
benim 2.denemem.ilk bebeğimi kaybettim.yukarıdaki herşeyi yapıyor şuan doktorum.
bu kez tüm önlemleri almamız lazım dedi.
doktorunla detaylı görüş canım.yukarıdaki tüm bilgilerden benimde haberim yoktu ama doktorum saolsun detaylı herşeyi anlattı.
ekliyorum canım
doktordan cevap geldi yazdım ama görmedin
Allahım okunan tüm ezanlar hürmetime burada olan olmayan tüm arkadaşlarımıza hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et. Amin
Allahım okunan tüm ezanlar hürmetime burada olan olmayan tüm arkadaşlarımıza hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et. Amin
evet canım.Kromozon testi değin kanda periferik kromozon testi mi canım?
Beni de beni de..:) sali gunu histeroskopi cekildi rahme cizik atildi adetimde (20 gun sonra ) yine gidicez kontrole..tedavim tam olarak baslar sanirim o gun..
Yine peş peşe alırız bebeleri Allahın izniyle bu arada yine tek embriyo koyulacak.
Aminnnn canımmm.. tamda ezan okunuyordu burda senın yazını okudum..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?