2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
doktorum yarın kan testi için çağırdı.. ama ben cumartesi gitmeyi düşünuyorm..oofff adet mı olcak gibi hissetmeye başladım.. yarın 10.günüm.. adet olma tarıhımde yarın yada cumartesi.. inşş adet olmam..korkuyorum..

evet canım.
kromozon analizi yada karyotip te deniyor.

Eşim yaptırdı bir sorun gözükmedi bende yaptıracağım çünkü eşler raporları karşılaştırılarak değerlendirme yapılıyormuş. Kan pıhtılaşma testi yaptırdım ondan bir sorun çıkmadı çok şükür.

Hadi ya çok heyecanlandım

Eki Görüntüle 885557 6. TOPİK BULUŞMAMIZEki Görüntüle 885557
Eki Görüntüle 885557 Eki Görüntüle 885557

Kızlar 06.06.2014 Cuma günü saat 15:00 de toplanıyoruz daha önce yaptığımız gibi Birbirimizin Sıkıntıları İçin Gelin Birlik Olalım. Herşeyin Hakimi Olan Allah'tan Hep Birlikte Ayrı Ayrı Dillerden Ayrı Ayrı Nefes ler İle isteyelim Katılımlarınızı RABBİM Nasip Ederse Olur İnşaallah
Katılacaklar alıntı yaparak bana isimlerini yazdırsınlar.
[TABLE="class: grid, width: 0"]
[TR]
[TD]KAÇ
KİŞİYİZ

[/TD]
[TD="align: left"]
NİCK
[/TD]
[TD="align: left"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
1
[/TD]
[TD="align: left"]phala
[/TD]
[TD="align: left"]Allah'ım en kısa zamanda kucağımıza hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
2
[/TD]
[TD="align: left"]desdo
[/TD]
[TD="align: left"]Allah'ım en kısa zamanda kucağımıza hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
3
[/TD]
[TD="align: left"]aysin1
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
4
[/TD]
[TD="align: left"]SEHER25
[/TD]
[TD="align: left"]Allahım en kısa zamanda seheri bebekle sevindir. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
5
[/TD]
[TD="align: left"]melindam3535
[/TD]
[TD="align: left"]Allahım yeni tedavisinde bebeğine kavuştur. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
6
[/TD]
[TD="align: left"]marmalade34
[/TD]
[TD="align: left"]Bebeğini sağlıklı ve hayırlasıyla kucağına almaya nasip et. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
7
[/TD]
[TD="align: left"]maideomer06
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
8
[/TD]
[TD="align: left"]0hatu0
[/TD]
[TD="align: left"]Bebeğini sağlıklı ve hayırlasıyla kucağına almaya nasip et. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
9
[/TD]
[TD="align: left"]guletkn
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
10
[/TD]
[TD="align: left"]ballim86
[/TD]
[TD="align: left"]Allahım tedavisini hayırla sonuçlandır. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
11
[/TD]
[TD="align: left"]blgk
[/TD]
[TD="align: left"]Tez zamanda yolunu açıp tedavisini başlatmaya nasip et Allahım. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
12
[/TD]
[TD="align: left"]cedrus
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
13
[/TD]
[TD="align: left"]hatibulut
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
14
[/TD]
[TD="align: left"]ysmnmrt
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]15
[/TD]
[TD="align: left"]nes_han
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]16
[/TD]
[TD="align: left"]kafunder
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]17
[/TD]
[TD="align: left"]aysin1
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]18
[/TD]
[TD="align: left"]yeteeeer
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]19
[/TD]
[TD="align: left"]elam88
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]20[/TD]
[TD="align: left"]menekseg5[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

“Bir müslümanın, bir din kardeşine gıyabında yaptığı DUA kabul olunur. Başında vazifeli bir melek vardır. Kardeşine hayır DUA’da bulunduğu vakit, bu melek: ‘AMİN’ der. Ve: ‘Senin için de bir misli olsun’ der.” Müslim-Ebu Davud

"Allah ile arasında perde bulunmayan iki dua vardır. Biri mazlumun duası, diğeri de kişinin din kardeşinin gıyabında yaptığı duadır." [Taberani]

benm kalp duyamadık erkenmiş haftaya gitcez.sen duyarsın bugün inşallah

Evet duyduk daha doğrusu gördük. Vajinal muayene olduğundan doktor seyirime şeklinde olan kalp atışını gösterdi. 6 hafta 5 günlük olmuşuz şükür.

Senin daha once de dedigin gibi,genetik testte bisii cikmamis olsa da embriyo olusurken kendi kendine bozukluk olusabiliyormus..benim 1.denemeden sonra dr testlere simdilik gerek yok dedi bana..umarim gerek de kalmaz:))

morfoloji çok bozuk olan erkeklerde veya yaşı 35 in üstünde bayanlarda dediğin ihtimal çok fazla

ama gerek yok durumunu ben anlayamıyorum

neden böyle yapıyor bu doktorlar

bizde de gerek yoktu benim ısrarımla yapıldı ve sorun bulunmuş oldu

ama olan bize oldu iki kez hayal kırıklığı

Canım benide ekleeeeee

Çok teşekkür ederim canım, evet canım ben de kan pıhtılaşması var. 3.5 yıl önce bacağıma pıhtılaşması atmıştı. Test sonuçlarını tam hatırlayanlarım ama bende de faktör V vardı. Maalesef sende de var canım. Ben önceden bildiğim için tedavi öncesinde kan sulandırıcı iğneye başladık. Hala da kullanıyorum. Doğumdan bir gün öncesine kadar kullanmam gerekirmiş. Aman sağlıkla bebeğim doğsun da ben razıyım.

Banada tek embriyo konulacak zaten bir tane dondurulmusum var,burda yazıyorlar ya iki tane koydurduk felan diye el altından yapıyorlar herhalde canim

Canim,baskasini bilmem ama yasal olarak 35 yas ustu 2taneye izin veriliyor..bana o yuzden 2 kondu:)) ama dogru diyosun bazi arkadaslar genc olmalarina ragmen 2 konuyor..ozel merkezler istatstiklerini yukseltmek icin yapiyorlardir..

Evet duyduk daha doğrusu gördük. Vajinal muayene olduğundan doktor seyirime şeklinde olan kalp atışını gösterdi. 6 hafta 5 günlük olmuşuz şükür.

nasıllll kız gümbür gümbür duyuluyo yazdı burdakiler bende eşimi çağırdım haftaya gidelim dedim bende haftaya 6+5 olcam perşembe gğünü haftaya

Dogru diyosun..ama genel olarak cok kucuk oranda sorun cikiyormus..pahali da bir islem oldugundan,2 olumsuz tedavi olmadan yaptirilmiyormus....dr aciklamasi bu yani..

Canim,baskasini bilmem ama yasal olarak 35 yas ustu 2taneye izin veriliyor..bana o yuzden 2 kondu:)) ama dogru diyosun bazi arkadaslar genc olmalarina ragmen 2 konuyor..ozel merkezler istatstiklerini yukseltmek icin yapiyorlardir..

evet öle yasa geldi doğru.... Benm yaşım 27, banada ıkı tane konuldu ama diğeri dondurulmayacak kadar kalıtesızdi. imha edeceklerını soyledıler bende onuda koyun dedım.:) kıyamam ona ben.. hayırlısı.. dondurulmuşum malesef yok..

Son düzenleme:
Vajinal muayenede kalp atışı duyanlar nasıl duydu? Yazarsanız sevinirim doktor tamam kalp atışı var. Hiç bir sorun yok. 4 hafta sonra görüşebşliriz dedi doktorum.

nasıllll kız gümbür gümbür duyuluyo yazdı burdakiler bende eşimi çağırdım haftaya gidelim dedim bende haftaya 6+5 olcam perşembe gğünü haftaya

Selam hatibulut 20 mayısta 5. Gün embriyosu konuldu ben şimdi kaç haftalık hamileyim pozitif cıktı .bşde Çarşamba doktora gidicez kalp atışı ve kese için cumartesi gitsem görmezimiyim acaba

Evet yaşım 24 ve 2 tane transfer edildi

Yaa niye yarin gitmiyosun ki? Bebce hamilesin,bak hatinin de sancisi vardi adet olacak gibi..senin de oyledir..kacinci gun embriyosuydu ki seni 10.gun cagirdi?

Tamam canım ekliyorum. Bu çizik gerçekten gerekli bir şey mi?

Bebegin daha iyi tutunmasini sagliyor dedi doktor..benim burda okudugum kadariyla iki uc tup denemesi dusukle sonuclanan sonra histeroskopi yaptiranlar var..tup yapilmadan once mutlaka yapilmasi gerekn bir operasyon bence.doktorum herseyi saglama aliyo her istedigini uyguluyorum bende.. :)

Selam hatibulut 20 mayısta 5. Gün embriyosu konuldu ben şimdi kaç haftalık hamileyim pozitif cıktı .bşde Çarşamba doktora gidicez kalp atışı ve kese için cumartesi gitsem görmezimiyim acaba

canımmmmm gözünaydın ya maşallahhhhhhhh...kaç haftalık olduğunu öğrenmemiz için bana son adet tarihini yazarmısın

canımmmmm gözünaydın ya maşallahhhhhhhh...kaç haftalık olduğunu öğrenmemiz için bana son adet tarihini yazarmısın

Teşekkür ederim canım son adet tarihim 1 Nisan.transfer günüm 20 Mayıs.
9.gün beta hcg 112 11.gün 237
13.gün 650 bu değerleri daha da artmış düşünürsek görmem lazım ya göreyim cumartesi nolurr kalp atışını duyurmam diye benim kalbim durdu duracak ölcem meraktan

Biliyorum canim yasayı benim yaşım 33 ama küçük yaştaki ilk denemesi olan bazı arkadaşlar iki tane koydurduk diyor ya onlar için dedim el altından yapıyorlar diye,yoksa yasal değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…