2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Banada tek embriyo konulacak zaten bir tane dondurulmusum var,burda yazıyorlar ya iki tane koydurduk felan diye el altından yapıyorlar herhalde canim

İllegal işler dedi. Nasıl elektirik faturasını sen ödüyorsun diğeri kaçak kullanıyor öyle düşün dedi... Verecek örnek bulamadı kadın yaaa trafoya bağladı :))) amannn nasipte varsa ikiylede teklede aynısı olacak. 3. denemeye gerek kalmaz inşallah ama 2 embriyoyu ozaman alırız.

canım eminmisin 1 nisan olduğuna ??? yani adetin 2.günü başladın dimi uzun protokolmi senin kafam karıştı çünkü 1 nisansa son adetin 9 hafta 2 günlüksün ve kalp atışı bile duyulur :44:

canım eminmisin 1 nisan olduğuna ??? yani adetin 2.günü başladın dimi uzun protokolmi senin kafam karıştı çünkü 1 nisansa son adetin 9 hafta 2 günlüksün ve kalp atışı bile duyulur :44:

Canım kısa protokol ama 5. Gün embriyosu konuldu bana evet 2. Günü başladık dediğin gibi canım saolasın sana zahmet veriyorum allah razı olsun

bende katılmak istiyorum ama nasıl olacak birbirimize duamı edicez

Töbe yarabbim kafayı yedim 1 Mayıs canım çok özür aklım bana yar değilki gör işte neler çekiyom

İnsallah canim hiç gerek kalmaz 3.ye bu sefer tutar.benim kuzenim bu sefer tefriciye duasını okuyalım diyip duruyor.burdan kızlardan rica edelim.bizim için 4444 tane tefriciye okusunlar dagitanm dua yi olmazmi?

Canım kısa protokol ama 5. Gün embriyosu konuldu bana evet 2. Günü başladık dediğin gibi canım saolasın sana zahmet veriyorum allah razı olsun

canım bence yanlışın var adetin 2.günü başladıysan son adet tarihin 1 mayıs olmalı nisan değil ...2 mayısta başlamışsındır iğnelere 5.gün embriyosu bile konsa anca tutuyor.tam 5 haftalıksın kese görünür ama kalp 7.haftada duyulur

Evet evet dediğin gibi :) ay özür

Canim ya ben bu sefer tefriciye duasını okumak istiyorum yardımcı olursan burdaki arkadaşlara dagitalim mi?

Gideyim o zaman hı yolda heyecandan ölmezsem haber veririrm cumartesi günü çok teşekkür ederim seninkide hayırlı uğurlu olsun canım değerlerim iyimi onuda sorayım

maşallah diyim güzel değerlerin.gebeliğin hayırlı uğurlu olsun..cumartesi keseni gör banada yaz merak ederim

Yaa niye yarin gitmiyosun ki? Bebce hamilesin,bak hatinin de sancisi vardi adet olacak gibi..senin de oyledir..kacinci gun embriyosuydu ki seni 10.gun cagirdi?

eşimin cumartesi tatıl o yuzden o gun gitmeye karar verdık.. benımkı 5.gün embriyosuydu. sanırım 5.gün embriyosu 10.gün belli oluyor 3.gün embrıyosuda 12.günü belli oluyor.. bilmiyorum canım inş dediğin gibi çıkar.. şimdiye kadar hıç belirtım olmadı. şimdi karnım ağrıyor adet olcak gibi hıssedıyorm :18::18:

Hayırlısı olsun güzelim ya insallah tutunmistir evladin..ama ben catlardim merakdan))

Hayırlısı olsun güzelim ya insallah tutunmistir evladin..ama ben catlardim merakdan))

ınş cnm eğer adetım supriz yapmazsa o gun gitcez.. ama yarın ben idrar testi yapacam..zor dayanıyorum ama korkuyorumda belkide ondan.

Son düzenleme:

Belirtiye takilma canim,benim daha once bi belirti yasamamstim..cumartesi kan sonucunu bende beklicem:)ben de sonuc bekliyorum,ama haftaya cumartesi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…