- 5 Ağustos 2013
- 1.485
- 627
- 148
Banada tek embriyo konulacak zaten bir tane dondurulmusum var,burda yazıyorlar ya iki tane koydurduk felan diye el altından yapıyorlar herhalde canim
Allahım okunan tüm ezanlar hürmetime burada olan olmayan tüm arkadaşlarımıza hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et. Amin
Teşekkür ederim canım son adet tarihim 1 Nisan.transfer günüm 20 Mayıs.
9.gün beta hcg 112 11.gün 237
13.gün 650 bu değerleri daha da artmış düşünürsek görmem lazım ya göreyim cumartesi nolurr kalp atışını duyurmam diye benim kalbim durdu duracak ölcem meraktan
canım eminmisin 1 nisan olduğuna ??? yani adetin 2.günü başladın dimi uzun protokolmi senin kafam karıştı çünkü 1 nisansa son adetin 9 hafta 2 günlüksün ve kalp atışı bile duyulur :44:
Eki Görüntüle 885557 6. TOPİK BULUŞMAMIZEki Görüntüle 885557“Bir müslümanın, bir din kardeşine gıyabında yaptığı DUA kabul olunur. Başında vazifeli bir melek vardır. Kardeşine hayır DUA’da bulunduğu vakit, bu melek: ‘AMİN’ der. Ve: ‘Senin için de bir misli olsun’ der.” Müslim-Ebu Davud
Eki Görüntüle 885557 Eki Görüntüle 885557
Kızlar 06.06.2014 Cuma günü saat 15:00 de toplanıyoruz daha önce yaptığımız gibi Birbirimizin Sıkıntıları İçin Gelin Birlik Olalım. Herşeyin Hakimi Olan Allah'tan Hep Birlikte Ayrı Ayrı Dillerden Ayrı Ayrı Nefes ler İle isteyelim Katılımlarınızı RABBİM Nasip Ederse Olur İnşaallah[TABLE="class: grid, width: 0"]
Katılacaklar alıntı yaparak bana isimlerini yazdırsınlar.
[TR]
[TD]KAÇ
KİŞİYİZ
[/TD]
[TD="align: left"]
NİCK [/TD]
[TD="align: left"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
1[/TD]
[TD="align: left"]phala
[/TD]
[TD="align: left"]Allah'ım en kısa zamanda kucağımıza hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin. Amin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
2[/TD]
[TD="align: left"]desdo
[/TD]
[TD="align: left"]Allah'ım en kısa zamanda kucağımıza hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin. Amin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
3[/TD]
[TD="align: left"]aysin1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
4[/TD]
[TD="align: left"]SEHER25
[/TD]
[TD="align: left"]Allahım en kısa zamanda seheri bebekle sevindir. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
5[/TD]
[TD="align: left"]melindam3535
[/TD]
[TD="align: left"]Allahım yeni tedavisinde bebeğine kavuştur. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
6[/TD]
[TD="align: left"]marmalade34
[/TD]
[TD="align: left"]Bebeğini sağlıklı ve hayırlasıyla kucağına almaya nasip et. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
7[/TD]
[TD="align: left"]maideomer06
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
8[/TD]
[TD="align: left"]0hatu0
[/TD]
[TD="align: left"]Bebeğini sağlıklı ve hayırlasıyla kucağına almaya nasip et. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
9[/TD]
[TD="align: left"]guletkn
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
10[/TD]
[TD="align: left"]ballim86
[/TD]
[TD="align: left"]Allahım tedavisini hayırla sonuçlandır. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
11[/TD]
[TD="align: left"]blgk
[/TD]
[TD="align: left"]Tez zamanda yolunu açıp tedavisini başlatmaya nasip et Allahım. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
12[/TD]
[TD="align: left"]cedrus
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
13[/TD]
[TD="align: left"]hatibulut
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
14[/TD]
[TD="align: left"]ysmnmrt
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]15
[/TD]
[TD="align: left"]nes_han
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]16[/TD]
[TD="align: left"]kafunder[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]17[/TD]
[TD="align: left"]aysin1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]18[/TD]
[TD="align: left"]yeteeeer[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
"Allah ile arasında perde bulunmayan iki dua vardır. Biri mazlumun duası, diğeri de kişinin din kardeşinin gıyabında yaptığı duadır." [Taberani]
canım eminmisin 1 nisan olduğuna ??? yani adetin 2.günü başladın dimi uzun protokolmi senin kafam karıştı çünkü 1 nisansa son adetin 9 hafta 2 günlüksün ve kalp atışı bile duyulur :44:
İllegal işler dedi. Nasıl elektirik faturasını sen ödüyorsun diğeri kaçak kullanıyor öyle düşün dedi... Verecek örnek bulamadı kadın yaaa trafoya bağladı :))) amannn nasipte varsa ikiylede teklede aynısı olacak. 3. denemeye gerek kalmaz inşallah ama 2 embriyoyu ozaman alırız.
Canım kısa protokol ama 5. Gün embriyosu konuldu bana evet 2. Günü başladık dediğin gibi canım saolasın sana zahmet veriyorum allah razı olsun
Evet evet dediğin gibi :) ay özürcanım bence yanlışın var adetin 2.günü başladıysan son adet tarihin 1 mayıs olmalı nisan değil ...2 mayısta başlamışsındır iğnelere 5.gün embriyosu bile konsa anca tutuyor.tam 5 haftalıksın kese görünür ama kalp 7.haftada duyulur
Eşim yaptırdı bir sorun gözükmedi bende yaptıracağım çünkü eşler raporları karşılaştırılarak değerlendirme yapılıyormuş. Kan pıhtılaşma testi yaptırdım ondan bir sorun çıkmadı çok şükür.
keseyi görcen ama
Gideyim o zaman hı yolda heyecandan ölmezsem haber veririrm cumartesi günü çok teşekkür ederim seninkide hayırlı uğurlu olsun canım değerlerim iyimi onuda sorayım
maşallah diyim güzel değerlerin.gebeliğin hayırlı uğurlu olsun..cumartesi keseni gör banada yaz merak ederim
Yaa niye yarin gitmiyosun ki? Bebce hamilesin,bak hatinin de sancisi vardi adet olacak gibi..senin de oyledir..kacinci gun embriyosuydu ki seni 10.gun cagirdi?
Hayırlısı olsun güzelim ya insallah tutunmistir evladin..ama ben catlardim merakdaneşimin cumartesi tatıl o yuzden o gun gitmeye karar verdık.. benımkı 5.gün embriyosuydu. sanırım 5.gün embriyosu 10.gün belli oluyor 3.gün embrıyosuda 12.günü belli oluyor.. bilmiyorum canım inş dediğin gibi çıkar.. şimdiye kadar hıç belirtım olmadı. şimdi karnım ağrıyor adet olcak gibi hıssedıyorm :18::18:
Canım kısa protokol ama 5. Gün embriyosu konuldu bana evet 2. Günü başladık dediğin gibi canım saolasın sana zahmet veriyorum allah razı olsun
Hayırlısı olsun güzelim ya insallah tutunmistir evladin..ama ben catlardim merakdan))
eşimin cumartesi tatıl o yuzden o gun gitmeye karar verdık.. benımkı 5.gün embriyosuydu. sanırım 5.gün embriyosu 10.gün belli oluyor 3.gün embrıyosuda 12.günü belli oluyor.. bilmiyorum canım inş dediğin gibi çıkar.. şimdiye kadar hıç belirtım olmadı. şimdi karnım ağrıyor adet olcak gibi hıssedıyorm :18::18:
Merak ettim be de hesapladim,5+0 bugun,tahmini dogum gunu 4 subat
http://www........................./2012/06/tup-bebekte-gebelik-hamilelik-haftasi.html
Tebrikler,darisi basimiza..ama kalp atisi icin,6.haftani doldurman gerekiyor..simdilik kese ile yetinirsin sanirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?