2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
opuya az kalmış güzel bebeklerini almayada inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
canımmmmmmmmmmmmm allah razı olsunnnnnnnn darısı başına inşallah.seninde günün yaklaşmış inşallah rabbim bu üç aylarda yüzümüzü güldürür ya
cnm bugün dr. gitmişsin sevindim inşlh her gitmende böyle mutlu olursun

Belirtilere kafani takma,daha once bende hic belirti olmamisti..cmt sonucunu ben de bekliyorum,bakalim benim de hafaya cumartesi test gunum:))

Dogru diyosun..ama genel olarak cok kucuk oranda sorun cikiyormus..pahali da bir islem oldugundan,2 olumsuz tedavi olmadan yaptirilmiyormus....dr aciklamasi bu yani..

Yeminle bu duruma en başından beri sinir oluyorum. Yahu bütün testleri yaptırsalar ya herkese %1 bile ihtimal olsa yapılmalı. Daha mı iyi oluyo kaç tane üstüste tedavisi ayrı, hayal kırıklığı ayrı hasar bırakıyo insanlarda.
Doktoruma dedim ki bana bütün testleri yapın tutmayınca acaba şu sebepten mi diye sonradan araştırılmasın dedim ama tabi hepsi ayrı havada seni sen gibi anlayan yok hiç. Yine klasik testler yapıldı ne bi genetik ne bişey kaç sene önce çektirdiğim rahim filmini dikkate alıyo yenisini çektireyim diyorum gerek yok diyo. Üreme tıbbı bence onların tekelinde anlaşılması imkansız bişey değil bence bizim de fikirlerimiz önemli.
Allah korusun salı günü test günüm negatif çıkarsa umrumda değil kimsenin profesörlüğü gücüm yettiğince her testi kendim yaptırıp öyle yeniden denerim.
Ay kusura bakmayın çok dolmuşum uzun yazdım. :)

Bol şans canım gelince haber ver merak ederim öpüyorum
canım geldim çok şükür, trafik çok kötüydü 2 saatte zor döndük. Ama bir aksilik olmadı çok şükür.
Aynen bende seni görünce hemde tedavi başlayınca çok sevindim canım

selam monıcacım nasılsın, eski tedavinden beri hep senin ikizin olcakmış gibi bi his var içimde benim yaw
canım seni görmek ne güzel, ben iyiyim çok şükür aldım bebelerimi geldim. İkiz bebek hem çok istiyorum hem de çok korkuyorum hayırlısı olsun...
canım onları yaparım evet süper fikir peki günlük süt ayran bunlar sudan sayılmazmı
sayılmaz haticim, içtiğin açık çaylar bile sayılmaz hiç şansını zorlama.

evet canım yeni tedavi öncesi yaptırmakta fayda var.ben ilk tedavide bebeğimi kaybedince doktor aldı karşısına anlattı hep bunları.
2.tedavide tüm önlemleri alarak gidelim dedi.
nemimde eşimin kromozonlarında bi sorun yok.benim sonuçlarımda yarın çıkacak.
15 günde çıkıyor sonuç.
kan pıhtılaşmasınıda 30 gün bekledim.malesef 2 testte mutasyon çıktı.
sonuç çıkınca arıcak doktorum bakalım ne dicek.tüm testleri birlikye değerlendircek.
ama bizim 2.tedavide kesin pgt yapılacak.malesef kromozon analizinde sorun olmasa bile döllenme yada bölünme sırasındada genetik sorunlar oluşabiliyormuş.aahh aahhh rabbim yardım etsin hepimize.
inşallah seninde sorunsuz çıkar testin canım...

Evet duyduk daha doğrusu gördük. Vajinal muayene olduğundan doktor seyirime şeklinde olan kalp atışını gösterdi. 6 hafta 5 günlük olmuşuz şükür.
canım hayılısıyla kucağınada al inşallah.ne mutlu sana canım...

cuma yada cumartesi görüşcez doktorumla.bakalım ne dicek.
ağustosta yeni tedavimiz önceden önlem almak için vaktımiz var sanırım.inşallah bu kez yine hamile kalıp bu kez sağlıklıca yavrumu kucağıma alabilirim canım.
sanada rabbim yardım etsin.kucağınada almayı nasip etsin canım...

opuya az kalmış güzel bebeklerini almayada inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

cnm bugün dr. gitmişsin sevindim inşlh her gitmende böyle mutlu olursun

Evet canim hamdolsun .rabbim inşallah burdaki bütün arkadaslarima nasip etsin.canim ne dicem simdi telden kopyalayamiyorum ama esi azosperm biri ruyasinda biridemiski tere yiyin..3 ay aakşam yemeklerinde kari koca normal yemisler.kiz bu ay tüp bebek yaptrcakken adeti gecikmis.bugun test yapmış hamile:)))) bi arkadas daha vardi onada dedim sizde yiyin nolurrrr

İnanır mısın eşim daha bu akşam bana söyledi ben üzülmiyim diye söylememiş kromozon testinde 22. Kromozunu fazla çıkmış buda düşüğe neden olurmuş ama kesin kanıtlanmış birşey değilmiş. Tüh ya görüyor musun

yaa:26::26::26:
canım doktorunuzla görüşün.pgt şart diyebilir.
doktor bilmiyormuydu bu durumu peki???
her kromozonun bi anlamı var sanırım.tam bilmiyorum.
peki sen hiç düşük yaşadınmı canım????

evet canımm aynen öyle..
Amaya'nın sansına kötü geçti bu hafta valla kız antalyaya tatile gitmişti ya..
bende pazartesi gidicem benım de sansıma yağcak sanırım
Ay evet ya ama amaya maşallah çok mutlu resimlerine bakıyorum haftaya havalar güzel olacak diyolar inşallah sansına güzel olur kuzum
Nerde ki hangi sayfada, sen sayfaya alıntı yapmadan atarsan görmem tabi
Ortaya kocaman yazdım kuzum tahlilerimizi istedi gönderdik cevap bekliyoruz gelince yazarım

Kendimi çok iyi hissediyorum. Merak eden herkese çok teşekkür ederim kızlar iyi ki varsınız.

CANIM bebislerin sımsıkı tutunsun dualarim sizinle

Transferin hayirli olsuuuunnnn bebisin seninle olsuuunnnn.bu arada cok canisiniz doktor hanım

Hatibulut sana daha önce de sormuştum ama ben bu hamilelik takvimini ekleyemedim. bugün yapmak istiyorum da yardımcı kur musun? Kişisel bilgiler bölümündeki tahmini doğum zamanını yazıyorum ama olmadı.

Hatibulut sana daha önce de sormuştum ama ben bu hamilelik takvimini ekleyemedim. bugün yapmak istiyorum da yardımcı kur musun? Kişisel bilgiler bölümündeki tahmini doğum zamanını yazıyorum ama olmadı.

Canim kullanici kontrol paneline gir profili duzenle sol altta.bebegin tahmini dogum tarihi yazıp en altta kaydete bas.bu kadar:)

Monicagallerim hayırlı olsun canım arkadaşım transferin bebişlerin sımsıkı tututnsun inşallah Kadir mevlam bu kez yüzünü güldürsün herşey gönlünce olsun inşallah dualarım seninle ve isteyen bütün arkadaşlarımla Rabbim hepimizin evlat hasretini dindirsin dikkat et kendine bebişlerinle konuş rahat ol güzel haberler alırız Allah'ın izniyle inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…