opuya az kalmış güzel bebeklerini almayada inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhkızlarrrrrrrrrrr ben doktordan geldımmm...10-14 arası yumos var dedı..cok güzel dedı ..boyutları hep yakın birbirine..11 ile 10.5 ve 10. arası dedı ...guzel gelişmişler dedi...ctesı tekrar gıdıcem sanırım pzt ya da salı opu gunuuuuuu Allahım yüzümüze baksın bu sefer bebişlerim tutunsun inşaAllah..ama allahıma yaslandım ben elimden geleni yaptım gerisi takdir-i ilahii
cnm bugün dr. gitmişsin sevindim inşlh her gitmende böyle mutlu olursuncanımmmmmmmmmmmmm allah razı olsunnnnnnnn darısı başına inşallah.seninde günün yaklaşmış inşallah rabbim bu üç aylarda yüzümüzü güldürür ya
eşimin cumartesi tatıl o yuzden o gun gitmeye karar verdık.. benımkı 5.gün embriyosuydu. sanırım 5.gün embriyosu 10.gün belli oluyor 3.gün embrıyosuda 12.günü belli oluyor.. bilmiyorum canım inş dediğin gibi çıkar.. şimdiye kadar hıç belirtım olmadı. şimdi karnım ağrıyor adet olcak gibi hıssedıyorm :18::18:
Belirtiye takilma canim,benim daha once bi belirti yasamamstim..cumartesi kan sonucunu bende beklicem:)ben de sonuc bekliyorum,ama haftaya cumartesi :))
Dogru diyosun..ama genel olarak cok kucuk oranda sorun cikiyormus..pahali da bir islem oldugundan,2 olumsuz tedavi olmadan yaptirilmiyormus....dr aciklamasi bu yani..
İnşallah canım ben7. Gün test yaptım 38.5 cıktı ağladım düşük diye manyağım çünkü
Cnm sana msj attm ozelden umarm glmstr bisi sormak istyrmda
canım geldim çok şükür, trafik çok kötüydü 2 saatte zor döndük. Ama bir aksilik olmadı çok şükür.Bol şans canım gelince haber ver merak ederim öpüyorum
Aynen bende seni görünce hemde tedavi başlayınca çok sevindim canım
canım seni görmek ne güzel, ben iyiyim çok şükür aldım bebelerimi geldim. İkiz bebek hem çok istiyorum hem de çok korkuyorum hayırlısı olsun...selam monıcacım nasılsın, eski tedavinden beri hep senin ikizin olcakmış gibi bi his var içimde benim yaw
sayılmaz haticim, içtiğin açık çaylar bile sayılmaz hiç şansını zorlama.canım onları yaparım evet süper fikirpeki günlük süt ayran bunlar sudan sayılmazmı
evet canım yeni tedavi öncesi yaptırmakta fayda var.ben ilk tedavide bebeğimi kaybedince doktor aldı karşısına anlattı hep bunları.Eşim yaptırdı bir sorun gözükmedi bende yaptıracağım çünkü eşler raporları karşılaştırılarak değerlendirme yapılıyormuş. Kan pıhtılaşma testi yaptırdım ondan bir sorun çıkmadı çok şükür.
canım hayılısıyla kucağınada al inşallah.ne mutlu sana canım...Evet duyduk daha doğrusu gördük. Vajinal muayene olduğundan doktor seyirime şeklinde olan kalp atışını gösterdi. 6 hafta 5 günlük olmuşuz şükür.
cuma yada cumartesi görüşcez doktorumla.bakalım ne dicek.Çok teşekkür ederim canım, evet canım ben de kan pıhtılaşması var. 3.5 yıl önce bacağıma pıhtılaşması atmıştı. Test sonuçlarını tam hatırlayanlarım ama bende de faktör V vardı. Maalesef sende de var canım. Ben önceden bildiğim için tedavi öncesinde kan sulandırıcı iğneye başladık. Hala da kullanıyorum. Doğumdan bir gün öncesine kadar kullanmam gerekirmiş. Aman sağlıkla bebeğim doğsun da ben razıyım.
Hayırlı olsunnnnKendimi çok iyi hissediyorum. Merak eden herkese çok teşekkür ederim kızlar iyi ki varsınız.
opuya az kalmış güzel bebeklerini almayada inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
cnm bugün dr. gitmişsin sevindim inşlh her gitmende böyle mutlu olursun
Canim ya ben bu sefer tefriciye duasını okumak istiyorum yardımcı olursan burdaki arkadaşlara dagitalim mi?
İnanır mısın eşim daha bu akşam bana söyledi ben üzülmiyim diye söylememiş kromozon testinde 22. Kromozunu fazla çıkmış buda düşüğe neden olurmuş ama kesin kanıtlanmış birşey değilmiş. Tüh ya görüyor musunevet canım yeni tedavi öncesi yaptırmakta fayda var.ben ilk tedavide bebeğimi kaybedince doktor aldı karşısına anlattı hep bunları.
2.tedavide tüm önlemleri alarak gidelim dedi.
nemimde eşimin kromozonlarında bi sorun yok.benim sonuçlarımda yarın çıkacak.
15 günde çıkıyor sonuç.
kan pıhtılaşmasınıda 30 gün bekledim.malesef 2 testte mutasyon çıktı.
sonuç çıkınca arıcak doktorum bakalım ne dicek.tüm testleri birlikye değerlendircek.
ama bizim 2.tedavide kesin pgt yapılacak.malesef kromozon analizinde sorun olmasa bile döllenme yada bölünme sırasındada genetik sorunlar oluşabiliyormuş.aahh aahhh rabbim yardım etsin hepimize.
inşallah seninde sorunsuz çıkar testin canım...
canım hayılısıyla kucağınada al inşallah.ne mutlu sana canım...
cuma yada cumartesi görüşcez doktorumla.bakalım ne dicek.
ağustosta yeni tedavimiz önceden önlem almak için vaktımiz var sanırım.inşallah bu kez yine hamile kalıp bu kez sağlıklıca yavrumu kucağıma alabilirim canım.
sanada rabbim yardım etsin.kucağınada almayı nasip etsin canım...
yaa:26::26::26:İnanır mısın eşim daha bu akşam bana söyledi ben üzülmiyim diye söylememiş kromozon testinde 22. Kromozunu fazla çıkmış buda düşüğe neden olurmuş ama kesin kanıtlanmış birşey değilmiş. Tüh ya görüyor musun
Ay evet ya ama amaya maşallah çok mutlu resimlerine bakıyorumevet canımm aynen öyle..
Amaya'nın sansına kötü geçti bu hafta valla kız antalyaya tatile gitmişti ya..
bende pazartesi gidicem benım de sansıma yağcak sanırım
Ortaya kocaman yazdımNerde ki hangi sayfada, sen sayfaya alıntı yapmadan atarsan görmem tabi
canım geldim çok şükür, trafik çok kötüydü 2 saatte zor döndük. Ama bir aksilik olmadı çok şükür.
canım seni görmek ne güzel, ben iyiyim çok şükür aldım bebelerimi geldim. İkiz bebek hem çok istiyorum hem de çok korkuyorum hayırlısı olsun...
sayılmaz haticim, içtiğin açık çaylar bile sayılmaz hiç şansını zorlama.
Kendimi çok iyi hissediyorum. Merak eden herkese çok teşekkür ederim kızlar iyi ki varsınız.
canım geldim çok şükür, trafik çok kötüydü 2 saatte zor döndük. Ama bir aksilik olmadı çok şükür.
canım seni görmek ne güzel, ben iyiyim çok şükür aldım bebelerimi geldim. İkiz bebek hem çok istiyorum hem de çok korkuyorum hayırlısı olsun...
canım bence yanlışın var adetin 2.günü başladıysan son adet tarihin 1 mayıs olmalı nisan değil ...2 mayısta başlamışsındır iğnelere 5.gün embriyosu bile konsa anca tutuyor.tam 5 haftalıksın kese görünür ama kalp 7.haftada duyulur
Hatibulut sana daha önce de sormuştum ama ben bu hamilelik takvimini ekleyemedim.bugün yapmak istiyorum da yardımcı kur musun? Kişisel bilgiler bölümündeki tahmini doğum zamanını yazıyorum ama olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?