2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
hmmmm canım benim eşimde aynı dertten muzdarip 6 aydır iğne kullanıyor sperm çıkışı var çok şükür o arkadaşın eşi gerçekten azospermi miydi

hmmmm canım benim eşimde aynı dertten muzdarip 6 aydır iğne kullanıyor sperm çıkışı var çok şükür o arkadaşın eşi gerçekten azospermi miydi

Bak tüp bebek özel bölüme gir.biraz altta hamilemiyim acaba konusu var 30 pembe nickli biri o konuyu ac oku:)))

yaa:26::26::26:
canım doktorunuzla görüşün.pgt şart diyebilir.
doktor bilmiyormuydu bu durumu peki???
her kromozonun bi anlamı var sanırım.tam bilmiyorum.
peki sen hiç düşük yaşadınmı canım????

Sonuç daha sonra çıktı beklemedik yani, tedaviye başladım tedavimde kimyasal gebelik yaşadım canı düşük mü sayılıyor o

Arkadaşlar ben tedavi için doktor gittim hormon testleri istedi adetin 3. günü yaptırılıyormuş ama ben 4. günü yaptırabildim çünkü aç olmalıymışım 36 çıktı,yani prolaktinim yüsek çıktı.Adetin 5. günü tekrar yaptıdım bu sefer bir 72 çıktı acaba diyorum 3. günü yaptırsaydım 18 mi çıkacaktı çünkü geçen yılki tahlil sonuçlarına bakıyorum 17-18 miş bana fikir vereblecek var mı lütfen.

doktorda pgd dıyo baska bırsey demıyor

bende ıkı umudumu verdımmmmm topraga kucagma alamadan

lenfosıtasısını dıyorsun osende ıse yaramaz dedı dun ıst bı doktor bana

evet canmm

canım duygularımız ortak bunları düşündükçe daha çok yıpranıyoruz ama düşünmeden de edemiyoruz bazen ne yapacağımı bilemiyorum hamilellere çocuklara bakamıyorum çünkü baktıkça içleniyorum seni çok iyi anlıyorum allahım yardım etsin inşallah bugünlerden sonra bizim de yüzümüz güler çok düşük yapanlara yapılacak farklı tedaviler vardır eminim inşallah bu son acın olur

listeye beni de ekler misiniz? yaşım 30,ilk denememiz olacak,sebepsiz infertilite.temmuz ayında umut tüp bebek merkezinde yaptırıcaz.

canım ummu subyan muskasını ben de sana diyecektim arkadasım iki düşük yapmıştı sonraki gebeliğini öğrenir öğrenmez bebek doğana kadar taktı sonra bebeğin baş ucuna koyuyormussun ismini hatırlamamıştım cantammm yazınca hatırladım internette de bakabilirsin

canım ben herhangi bir gün yaptırdım dr günü önemli değil demişti senin iki günde çok yükselmiş

Kendimi çok iyi hissediyorum. Merak eden herkese çok teşekkür ederim kızlar iyi ki varsınız.

Hayırlı olsun canim,allah yüzünü guldurur insallah.. bebeklerin insallah tutunurlar,bit iki gün pek bişey yapmadan dinlen güzelim yediklerine felanda dikkat et.allaha emanet olun

4444 tane okunan duayı mı diyorsun canım?

Evet kuzum ya 4444 defa okunan dua ama sanırım burdakilere gerek kalmayacak sağolsun arkadaşlarımın hepsi okuruz dedi,hele bi arkadaşımin oğlu var her gece yatmadan allah baba selma teyzeme de bi çocuk ver deyip dua ediyor.annesinede selma teyzeyi ara şöyle dua ettim üzülmesin diyor...rabbim hepimizin dualarını kabul etsin

canım maşallah hepsini boyutlarının yakın olması iyi :) inşallah hep böyle güzel ilerler :)

canım hayırlı olsun :) inşallah sonu bebişli olurrrrrrrrr

Güzel bayanlar ben yatıyorum...hepinizin işleri rast gitsin insallah allah emekleeinizi boşa götürmesin....opuldunuz

Estagfurullah ne kusuru:)) ben de senin gibi dusunuyorum..hatta evlenirken sacma akciger rontgeni yaptiracaklarina,kadinda hormon testi,erkekte spermiyogram yapilmali..herkes ne oldugunu gormeli..ben ilk evlendigimde yilda 1 gittigim dr.herseyin normal dedi,ben hormon testi istedigimde..bilgisizlik iste,ustelemedim nasilsa hemen cocuk dusunmuyorum diye..sonra isteyince de git gel,yumurta rezerv azligi! Zamaninda bilseydim belki hic ertelemeyecektim...neyse olan oldu,insanin basireti mi baglaniyo ne...ben de bu konuda cok doluyum:))

Bende tadavıye başlıycam zaman geldi diye heycanlanırken.şekerim düşük çıktı.düĞün beslenmem gerekıyormus diyetisyene yolladılar.şimdide kullandığım doğum kontrol hapı bitti.1gün lekelenme tarInda regl oldun kesildi neden böyle oldu anlamadım.düzene sokmasıı için verdi doktor 6ay kadar oldu hapa başlayalı.bir fikri olan varmi kızlar?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…