canım hayırlı olsun sadece kan alır muayene etmez kaçıncı günün bugünkızlarrr ben şimdi idrar testi yaptım.. ıkıncı cizgi çok silik çıktı....sizce hamılemıyım.. doktora kan testi yaptırmaya gideceğim dayanamadım bugun gitmeye karar verdim.. doktor kan testi baktıgında muayene yapıyormuu bilginiz varmı..
Cnm hamilesinkızlarrr ben şimdi idrar testi yaptım.. ıkıncı cizgi çok silik çıktı....sizce hamılemıyım.. doktora kan testi yaptırmaya gideceğim dayanamadım bugun gitmeye karar verdim.. doktor kan testi baktıgında muayene yapıyormuu bilginiz varmı..
bani muayene etmemişti cnm, 10. gün bugün değilmi zaten, bakıp napıcak ki bence muayene etmez :26:kızlarrr ben şimdi idrar testi yaptım.. ıkıncı cizgi çok silik çıktı....sizce hamılemıyım.. doktora kan testi yaptırmaya gideceğim dayanamadım bugun gitmeye karar verdim.. doktor kan testi baktıgında muayene yapıyormuu bilginiz varmı..
canım hayırlı olsun sadece kan alır muayene etmez kaçıncı günün bugün
Cnm hamilesin
Kimyasal gebelikte de silik çizgi çıkıyor, umarım kan değerlerin çok güzel çıkar
İnşallah dualarımız kabul olur, Rabbim bizleri sevindirsin
bani muayene etmemişti cnm, 10. gün bugün değilmi zaten, bakıp napıcak ki bence muayene etmez :26:
ya doktor bana hiçbişey demiyoki herşey yolunda diyo.ama ben gördüm o büyük kesenin içinde bişeyler vardı
evet cnm yenı arkadaşlarımızın gelmesi güzel amaaaa böyle sorunları yaşayanların çok olması üzücü..
ben ıyıyımm bıtanem ya ne olsun iş güç işte.
daha tam tarihi kararlaştırmadık bitanem yaaaa eşim kendını ne zaman hazır hissederse bakalım..
sen ve bebiş iyisin demii? çok öptüm seni
İdrar testi yapmanı hiç tavsiye etmezdim cnm, insanı telaşlandırıyorsağol canım..inş kimyasal gebelik değildir..:18: aminn inş canım dualarımız kabul olur. hayırlı haberler alırım..
canım geldim çok şükür, trafik çok kötüydü 2 saatte zor döndük. Ama bir aksilik olmadı çok şükür.
canım seni görmek ne güzel, ben iyiyim çok şükür aldım bebelerimi geldim. İkiz bebek hem çok istiyorum hem de çok korkuyorum hayırlısı olsun...
sayılmaz haticim, içtiğin açık çaylar bile sayılmaz hiç şansını zorlama.
Evet kuzum ya 4444 defa okunan dua ama sanırım burdakilere gerek kalmayacak sağolsun arkadaşlarımın hepsi okuruz dedi,hele bi arkadaşımin oğlu var her gece yatmadan allah baba selma teyzeme de bi çocuk ver deyip dua ediyor.annesinede selma teyzeyi ara şöyle dua ettim üzülmesin diyor...rabbim hepimizin dualarını kabul etsin
Tamam canım ekliyorumCanım benide ekleeeeee
bende katılmak istiyorum ama nasıl olacak birbirimize duamı edicez
Kendimi çok iyi hissediyorum. Merak eden herkese çok teşekkür ederim kızlar iyi ki varsınız.
canım maşallahhepsini boyutlarının yakın olması iyi :) inşallah hep böyle güzel ilerler :)
canım hayırlı olsun :) inşallah sonu bebişli olurrrrrrrrr
hay allah yaa keşke karşılaşsaymışız sahiden güzel olurdu.
Aytun hanım'ın hastasıyım ben canım. Dondurulmuş blast 2 embriyo konacak...
Başka da kalmıyor elimde, bu sefer olur inşallah. Senin ne zaman transfer belli mi?
hayırlısı olsun canım yumurta sayın çok iyi
nasip kısmet işi bu işler ama içini ferah tutmaya çalış sen ne kadar stressiz olursan sonuca o kadar olumlu yansıyor
merkeze doktoruna güven hayırlısını iste
inşallah iyi sonuçlar yazıcaksın bu topiğe buna inanıyorum
Sonuç daha sonra çıktı beklemedik yani, tedaviye başladım tedavimde kimyasal gebelik yaşadım canı düşük mü sayılıyor o
Eki Görüntüle 885557 6. TOPİK BULUŞMAMIZEki Görüntüle 885557Bir müslümanın, bir din kardeşine gıyabında yaptığı DUA kabul olunur. Başında vazifeli bir melek vardır. Kardeşine hayır DUAda bulunduğu vakit, bu melek: AMİN der. Ve: Senin için de bir misli olsun der. Müslim-Ebu Davud
Eki Görüntüle 885557 Eki Görüntüle 885557
Kızlar 06.06.2014 Cuma günü saat 15:00 de toplanıyoruz daha önce yaptığımız gibi Birbirimizin Sıkıntıları İçin Gelin Birlik Olalım. Herşeyin Hakimi Olan Allah'tan Hep Birlikte Ayrı Ayrı Dillerden Ayrı Ayrı Nefes ler İle isteyelim Katılımlarınızı RABBİM Nasip Ederse Olur İnşaallah[TABLE="class: grid, width: 0"]
Katılacaklar alıntı yaparak bana isimlerini yazdırsınlar.
[TR]
[TD]KAÇ
KİŞİYİZ
[/TD]
[TD="align: left"]
NİCK [/TD]
[TD="align: left"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
1[/TD]
[TD="align: left"]phala
[/TD]
[TD="align: left"]Allah'ım en kısa zamanda kucağımıza hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
2[/TD]
[TD="align: left"]desdo
[/TD]
[TD="align: left"]Allah'ım en kısa zamanda kucağımıza hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
3[/TD]
[TD="align: left"]aysin1
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
4[/TD]
[TD="align: left"]SEHER25
[/TD]
[TD="align: left"]Allahım en kısa zamanda seheri bebekle sevindir. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
5[/TD]
[TD="align: left"]melindam3535
[/TD]
[TD="align: left"]Allahım yeni tedavisinde bebeğine kavuştur. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
6[/TD]
[TD="align: left"]marmalade34
[/TD]
[TD="align: left"]Bebeğini sağlıklı ve hayırlasıyla kucağına almaya nasip et. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
7[/TD]
[TD="align: left"]maideomer06
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
8[/TD]
[TD="align: left"]0hatu0
[/TD]
[TD="align: left"]Bebeğini sağlıklı ve hayırlasıyla kucağına almaya nasip et. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
9[/TD]
[TD="align: left"]guletkn
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
10[/TD]
[TD="align: left"]ballim86
[/TD]
[TD="align: left"]Allahım tedavisini hayırla sonuçlandır. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
11[/TD]
[TD="align: left"]blgk
[/TD]
[TD="align: left"]Tez zamanda yolunu açıp tedavisini başlatmaya nasip et Allahım. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
12[/TD]
[TD="align: left"]cedrus
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
13[/TD]
[TD="align: left"]hatibulut
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
14[/TD]
[TD="align: left"]ysmnmrt
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]15
[/TD]
[TD="align: left"]nes_han
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]16
[/TD]
[TD="align: left"]kafunder
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]17
[/TD]
[TD="align: left"]aysin1
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]18
[/TD]
[TD="align: left"]yeteeeer
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]19
[/TD]
[TD="align: left"]elam88
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]20
[/TD]
[TD="align: left"]menekseg5
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]21[/TD]
[TD="align: left"]saras88[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]22[/TD]
[TD="align: left"]Seremcem[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
"Allah ile arasında perde bulunmayan iki dua vardır. Biri mazlumun duası, diğeri de kişinin din kardeşinin gıyabında yaptığı duadır." [Taberani]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?