2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
kızlarrr ben şimdi idrar testi yaptım.. ıkıncı cizgi çok silik çıktı.... sizce hamılemıyım.. doktora kan testi yaptırmaya gideceğim dayanamadım bugun gitmeye karar verdim.. doktor kan testi baktıgında muayene yapıyormuu bilginiz varmı..

Son düzenleme:
canım hayırlı olsun sadece kan alır muayene etmez kaçıncı günün bugün

Cnm hamilesin
Kimyasal gebelikte de silik çizgi çıkıyor, umarım kan değerlerin çok güzel çıkar
İnşallah dualarımız kabul olur, Rabbim bizleri sevindirsin

bani muayene etmemişti cnm, 10. gün bugün değilmi zaten, bakıp napıcak ki bence muayene etmez :26:

Cnm hamilesin
Kimyasal gebelikte de silik çizgi çıkıyor, umarım kan değerlerin çok güzel çıkar
İnşallah dualarımız kabul olur, Rabbim bizleri sevindirsin

sağol canım..inş kimyasal gebelik değildir..:18: aminn inş canım dualarımız kabul olur. hayırlı haberler alırım..

Son düzenleme:

bizde iyiyiz canım benim sizden gelen güzel haberleri bekliyoruz dört gözle inşallah bu sefer mutlu halaylar çekicez burda

sağol canım..inş kimyasal gebelik değildir..:18: aminn inş canım dualarımız kabul olur. hayırlı haberler alırım..
İdrar testi yapmanı hiç tavsiye etmezdim cnm, insanı telaşlandırıyor beni çok üzmüştü, kandeğerlerrin çıkana kadar ne sevin ne de üzül canım bnm, asıl sonuç belli olacak inşallah, inşallah Rabbim gönl-ü muradını versin Tüm kalbimle dua edicem

allah hayırlısıyla gönlündekini versin inşallah, ikiz hamilelik süreci evet çok zor ama sonucu da çok güzel gerçi ben bir olmasına çok sevinmiştim hem bakımı zor hemde bi kaç yıl sonra bi şansım daha olursa bi daha bu heyecanı yaşamak isterim ama eğer ikiz olursa üçüncüyü düşünmem çok zor malum hayat şartları

Canım kesinlikle Allah geri çevirmeyecek o duaları

Eki Görüntüle 885557 6. TOPİK BULUŞMAMIZEki Görüntüle 885557
Eki Görüntüle 885557 Eki Görüntüle 885557

Kızlar 06.06.2014 Cuma günü saat 15:00 de toplanıyoruz daha önce yaptığımız gibi Birbirimizin Sıkıntıları İçin Gelin Birlik Olalım. Herşeyin Hakimi Olan Allah'tan Hep Birlikte Ayrı Ayrı Dillerden Ayrı Ayrı Nefes ler İle isteyelim Katılımlarınızı RABBİM Nasip Ederse Olur İnşaallah
Katılacaklar alıntı yaparak bana isimlerini yazdırsınlar.
[TABLE="class: grid, width: 0"]
[TR]
[TD]KAÇ
KİŞİYİZ

[/TD]
[TD="align: left"]
NİCK
[/TD]
[TD="align: left"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
1
[/TD]
[TD="align: left"]phala
[/TD]
[TD="align: left"]Allah'ım en kısa zamanda kucağımıza hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
2
[/TD]
[TD="align: left"]desdo
[/TD]
[TD="align: left"]Allah'ım en kısa zamanda kucağımıza hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
3
[/TD]
[TD="align: left"]aysin1
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
4
[/TD]
[TD="align: left"]SEHER25
[/TD]
[TD="align: left"]Allahım en kısa zamanda seheri bebekle sevindir. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
5
[/TD]
[TD="align: left"]melindam3535
[/TD]
[TD="align: left"]Allahım yeni tedavisinde bebeğine kavuştur. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
6
[/TD]
[TD="align: left"]marmalade34
[/TD]
[TD="align: left"]Bebeğini sağlıklı ve hayırlasıyla kucağına almaya nasip et. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
7
[/TD]
[TD="align: left"]maideomer06
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
8
[/TD]
[TD="align: left"]0hatu0
[/TD]
[TD="align: left"]Bebeğini sağlıklı ve hayırlasıyla kucağına almaya nasip et. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
9
[/TD]
[TD="align: left"]guletkn
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
10
[/TD]
[TD="align: left"]ballim86
[/TD]
[TD="align: left"]Allahım tedavisini hayırla sonuçlandır. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
11
[/TD]
[TD="align: left"]blgk
[/TD]
[TD="align: left"]Tez zamanda yolunu açıp tedavisini başlatmaya nasip et Allahım. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
12
[/TD]
[TD="align: left"]cedrus
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
13
[/TD]
[TD="align: left"]hatibulut
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
14
[/TD]
[TD="align: left"]ysmnmrt
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]15
[/TD]
[TD="align: left"]nes_han
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]16
[/TD]
[TD="align: left"]kafunder
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]17
[/TD]
[TD="align: left"]aysin1
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]18
[/TD]
[TD="align: left"]yeteeeer
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]19
[/TD]
[TD="align: left"]elam88
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]20
[/TD]
[TD="align: left"]menekseg5
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]21[/TD]
[TD="align: left"]saras88[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]22[/TD]
[TD="align: left"]Seremcem[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

“Bir müslümanın, bir din kardeşine gıyabında yaptığı DUA kabul olunur. Başında vazifeli bir melek vardır. Kardeşine hayır DUA’da bulunduğu vakit, bu melek: ‘AMİN’ der. Ve: ‘Senin için de bir misli olsun’ der.” Müslim-Ebu Davud

"Allah ile arasında perde bulunmayan iki dua vardır. Biri mazlumun duası, diğeri de kişinin din kardeşinin gıyabında yaptığı duadır." [Taberani]

canım maşallah hepsini boyutlarının yakın olması iyi :) inşallah hep böyle güzel ilerler :)

canım hayırlı olsun :) inşallah sonu bebişli olurrrrrrrrr

tesekkur ederım cnm benım yaaa...inşaAllah bebiş olarak büyümeye devaM EDERLER GÖBİŞİMDEEE

transferın hayırlı olsun cnm...rabbım bebeklerini senınle daim kılsın inşaallahbenım transfer ancak 14-15 haziran gibi gözüküyor

aMİNNNN CANIM TESEKKUR EDERIMMM

Sonuç daha sonra çıktı beklemedik yani, tedaviye başladım tedavimde kimyasal gebelik yaşadım canı düşük mü sayılıyor o

canım düşük olması için kese ve bebeğin oluşması lazım.
listeden baktım sizin 2. demende kimyasal olmuş.ilki tutmadı anladığım kadarıyla.işte bu durum kromozonlarla ilgili olma olasılığı yüksek bence.bi sonraki tedavide doktorunuzla görüşün pgt yaptırın canım.zaten doktorunda demesi lazım.

inşallh senin yumurta sayın iyidir.çünkü bu yöntemde sağlıksız emriyolar imha edileceği için biraz fazla yumurta haliyle embriyoya ihtiyaç var.:18::18::18:
benimde ilk tedavide 6 yumurtam toplanmıştı.5 tanesi döllenmişti.şimdi dua ediyorum yumurta fazla olsun bu kez diye.
benim biraz kilom var.doktor mutlaka zayıfla dedi.2-3 kilo bile 1 yumurta eder belki şansımız o yumurtadadır diyor.
sıkı diyetteyim şuan canım.:26::26::26::26::26::26:

beni de ekle canım 15:00 de burdayım Allah nasip ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…