canımmmmmmmmmmmmm allah razı olsunnnnnnnn darısı başına inşallah.seninde günün yaklaşmış inşallah rabbim bu üç aylarda yüzümüzü güldürür ya
evet kuzum sen demıstınnnn...Allah razı olsun senden içimi rahatlatmıstınn..umarım hersey güzel gider kuzumm da bebişlerim sımsıkı tutunur banaBaaak dedim sana o sayı daha da artar diye.
cokkk guzelll canimm benimm.. insallahh hepsii dollenecek.. bolca kaliteli yumoslarin olsun canim benim..
opuya az kalmış güzel bebeklerini almayada inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
cnm bugün dr. gitmişsin sevindim inşlh her gitmende böyle mutlu olursun
canım düşük olması için kese ve bebeğin oluşması lazım.
listeden baktım sizin 2. demende kimyasal olmuş.ilki tutmadı anladığım kadarıyla.işte bu durum kromozonlarla ilgili olma olasılığı yüksek bence.bi sonraki tedavide doktorunuzla görüşün pgt yaptırın canım.zaten doktorunda demesi lazım.
inşallh senin yumurta sayın iyidir.çünkü bu yöntemde sağlıksız emriyolar imha edileceği için biraz fazla yumurta haliyle embriyoya ihtiyaç var.:18::18::18:
benimde ilk tedavide 6 yumurtam toplanmıştı.5 tanesi döllenmişti.şimdi dua ediyorum yumurta fazla olsun bu kez diye.
benim biraz kilom var.doktor mutlaka zayıfla dedi.2-3 kilo bile 1 yumurta eder belki şansımız o yumurtadadır diyor.
sıkı diyetteyim şuan canım.:26::26::26::26::26::26:
Benim kilom50 canım ama yaşım 35, ikinci tedavimde 4 yumurta toplandı yaştan dolayı rezervim azalıyor. Neyse akşam doktoruma raporu yazdım bana şunu yazmış "Bu belirtilen poliformizm olarak kabul edilmekte tanı klinik önemi olmayıp herhangi bir probleme yol açmaz." çok sevindim Allahıma şükrettim.
canım duygularımız ortak bunları düşündükçe daha çok yıpranıyoruz ama düşünmeden de edemiyoruz bazen ne yapacağımı bilemiyorum hamilellere çocuklara bakamıyorum çünkü baktıkça içleniyorum seni çok iyi anlıyorum allahım yardım etsin inşallah bugünlerden sonra bizim de yüzümüz güler çok düşük yapanlara yapılacak farklı tedaviler vardır eminim inşallah bu son acın olur
Benim kilom50 canım ama yaşım 35, ikinci tedavimde 4 yumurta toplandı yaştan dolayı rezervim azalıyor. Neyse akşam doktoruma raporu yazdım bana şunu yazmış "Bu belirtilen poliformizm olarak kabul edilmekte tanı klinik önemi olmayıp herhangi bir probleme yol açmaz." çok sevindim Allahıma şükrettim.
evet kuzum sen demıstınnnn...Allah razı olsun senden içimi rahatlatmıstınn..umarım hersey güzel gider kuzumm da bebişlerim sımsıkı tutunur bana
kızlarrr ben şimdi idrar testi yaptım.. ıkıncı cizgi çok silik çıktı....sizce hamılemıyım.. doktora kan testi yaptırmaya gideceğim dayanamadım bugun gitmeye karar verdim.. doktor kan testi baktıgında muayene yapıyormuu bilginiz varmı..
kuzummm napıosunnn..özledım senııııı...ne var ne yok güzel haberler vAR MIII
Amiin canım inşallah hepimizin tedavisi son tedavi olur çifter çifter bebek sahibi oluruz inşallah.ooo bir probleme yol açmazsa iyi.sevindim canım.
kilo süper
valla bende çok genç sayılmam. 31 yaşındayım bende canım.
inşallah bi sonraki tedavi son olur yavrucuğuna kavuşursun canım.rabbim yardım etsin...
Amin inşallah canım, ben Allahıma inanıyorum sana evladını verecek. Yumurtaların ne zaman toplanacak? Her gün aralıksız ceviz ye canım unutma.
Amiin canım inşallah hepimizin tedavisi son tedavi olur çifter çifter bebek sahibi oluruz inşallah.
inşaAllah kuzumm yaa hepimizin hasreti meleklerimizi Rabbim nasip etsin bizeeecanım opu pzt ya da saLI Allahın izniyle hergun bal+çörek otu+karanfil+polen+tarcın karısımı yedım sabah ac karna bi tatlı kasıgı..bi de 4 hurma yedım hergun cnm..umarım faydası olurr..bugunden baslasam iyi olur aslında cevıze demi
Amin. Senin dua listen sayesinde benim çift olcak sanırım çünkü listeye beni 2 kere yazmışsın görünce bi umut doldum valla ikiz olsa keşke diye silme e mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?