2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
cokkk guzelll canimm benimm.. insallahh hepsii dollenecek.. bolca kaliteli yumoslarin olsun canim benim..

inşaAllah canımmm benımmm tesekkur ederimmmmiyi ki varsınız sizlerr:119::119: kımse bilmıyo sızınle paylaşmak iyi geliyor bana

Benim kilom50 canım ama yaşım 35, ikinci tedavimde 4 yumurta toplandı yaştan dolayı rezervim azalıyor. Neyse akşam doktoruma raporu yazdım bana şunu yazmış "Bu belirtilen poliformizm olarak kabul edilmekte tanı klinik önemi olmayıp herhangi bir probleme yol açmaz." çok sevindim Allahıma şükrettim.

kuzummm napıosunnn..özledım senııııı...ne var ne yok güzel haberler vAR MIII

aynen canmm aynen ıcımdekı yurek yaram o benm resmen bakacaz canm bıraz arastırma yapmam lazmm

Kızlar Ramazan geliyor bunu mutlaka eşiniz ve siz yapınız. Allahın 99 isimlerinden olan

•EL-MUSAVVİR

•Bu ismin en büyük Özelliklerinden biri tıbbın dışındaki nedenlerden dolayı çocuğu olmayanlara faydalı olması ve bu ismin hürmetine Yüce Allah’ın çocuk ihsan etmesidir.

•Havas Alimleri “çocuğu olmayan bir kadın 7 gün oruç tutup, iftar anında 21 kere “YA MUSAVVİR” ismini zikrederse kendisine yüce Allah çocuk ihsan eder. Erkek üç gün oruç tutup iftar anında 21 kere bu ismi bir bardak suya okuyup üflerse ve içerse, Yüce Allah bu ismin gereği olarak o erkeğe çocuk ihsan eder.” demişlerdir.

•Bu ismi zikrine her gün 365 defa dikkatle ve itina ile devam eden kişi, yüksek ruhani varlıklarla ilişki kurup onlarla görüşebilir. havas Alimlerine göre daha kolay ve daha çabuk bir irtibat için “YA HALIK,YA BARİ,YA MÜSAVVİR” isimlerinin birlikte okunması tavsiye edilir.

ooo bir probleme yol açmazsa iyi.sevindim canım.
kilo süper
valla bende çok genç sayılmam. 31 yaşındayım bende canım.
inşallah bi sonraki tedavi son olur yavrucuğuna kavuşursun canım.rabbim yardım etsin...

Günaydın hanımlar
Transfer sonrası 8. Gün; işteyim ruh halim hafif agresif :) gece ağrılarım oldu dua edicektim mübarek gece ama uyuyakalmışım maalesef. Yarın sabah kan testi yaptırcam hakkımızda hayırlısı.
Hepinize güzel bir gün dilerim.

evet kuzum sen demıstınnnn...Allah razı olsun senden içimi rahatlatmıstınn..umarım hersey güzel gider kuzumm da bebişlerim sımsıkı tutunur bana

Amin inşallah canım, ben Allahıma inanıyorum sana evladını verecek. Yumurtaların ne zaman toplanacak? Her gün aralıksız ceviz ye canım unutma.

GÜNAYDIN CANLAR Allah’ım senden başka kimsemiz yoktur.
La ilahe illallah muhammederusallah
Şükür Mevla’ya, gani ALLAH dualarımızın kabul olmasını isteriz Ya rabbi!
Ya Rabbena her halimiz malumdur sana, inayet eyle yüz bin kere hamd ederiz, sana cennet’ı ala’da cemalini göster bize.
La ilahe illallah günahlarımızı affeyle
Muhammederresulullah makamımızı nur eyle.
İlahi Ya Rabbim, son nefesimizde kendimize hakim olamadığımız zaman bu dua yı sana emanet ediyoruz. Erde, geçte, dağda, taşta sen yetiştir son nefeste Ya Muhammed salat’u salaya yolladık Mevlaya sen bizim muradımızı ver Allah’ım gelecek Cuma ya
LA İLAHE İLLALLAH VE CELLE CELELUHU edası ile muhammederresulullah gölgesı ile, rabbim !HAYIRLI CUMALAR

Canım çok sevindim inşallah kan testi de pozitif çıkar. Güzel haberlerinin devamını bekliyoruz.

kuzummm napıosunnn..özledım senııııı...ne var ne yok güzel haberler vAR MIII

seher kardeşimiz bebeğini düşürdü, cupcekolova da onlara üzüldük canım.
Bende seni özledim bebişim canım biraz yukarda bir şey paylaştım mutlaka sizde yapın canımın içi

Amiin canım inşallah hepimizin tedavisi son tedavi olur çifter çifter bebek sahibi oluruz inşallah.

Amin inşallah canım, ben Allahıma inanıyorum sana evladını verecek. Yumurtaların ne zaman toplanacak? Her gün aralıksız ceviz ye canım unutma.

inşaAllah kuzumm yaa hepimizin hasreti meleklerimizi Rabbim nasip etsin bizeeecanım opu pzt ya da saLI Allahın izniylehergun bal+çörek otu+karanfil+polen+tarcın karısımı yedım sabah ac karna bi tatlı kasıgı..bi de 4 hurma yedım hergun cnm..umarım faydası olurr..bugunden baslasam iyi olur aslında cevıze demi

Amiin canım inşallah hepimizin tedavisi son tedavi olur çifter çifter bebek sahibi oluruz inşallah.

Amin. Senin dua listen sayesinde benim çift olcak sanırım çünkü listeye beni 2 kere yazmışsın görünce bi umut doldum valla ikiz olsa keşke diye silme e mi :)

Eki Görüntüle 885557 6. TOPİK BULUŞMAMIZEki Görüntüle 885557
Eki Görüntüle 885557 Eki Görüntüle 885557

Kızlar 06.06.2014 Cuma günü saat 15:00 de toplanıyoruz daha önce yaptığımız gibi Birbirimizin Sıkıntıları İçin Gelin Birlik Olalım. Herşeyin Hakimi Olan Allah'tan Hep Birlikte Ayrı Ayrı Dillerden Ayrı Ayrı Nefes ler İle isteyelim Katılımlarınızı RABBİM Nasip Ederse Olur İnşaallah
Katılacaklar alıntı yaparak bana isimlerini yazdırsınlar.
[TABLE="class: grid, width: 0"]
[TR]
[TD]KAÇ
KİŞİYİZ

[/TD]
[TD="align: left"]
NİCK
[/TD]
[TD="align: left"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
1
[/TD]
[TD="align: left"]phala
[/TD]
[TD="align: left"]Allah'ım en kısa zamanda kucağımıza hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
2
[/TD]
[TD="align: left"]desdo
[/TD]
[TD="align: left"]Allah'ım en kısa zamanda kucağımıza hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
3
[/TD]
[TD="align: left"]aysin1
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
4
[/TD]
[TD="align: left"]SEHER25
[/TD]
[TD="align: left"]Allahım en kısa zamanda seheri bebekle sevindir. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
5
[/TD]
[TD="align: left"]melindam3535
[/TD]
[TD="align: left"]Allahım yeni tedavisinde bebeğine kavuştur. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
6
[/TD]
[TD="align: left"]marmalade34
[/TD]
[TD="align: left"]Bebeğini sağlıklı ve hayırlasıyla kucağına almaya nasip et. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
7
[/TD]
[TD="align: left"]maideomer06
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
8
[/TD]
[TD="align: left"]0hatu0
[/TD]
[TD="align: left"]Bebeğini sağlıklı ve hayırlasıyla kucağına almaya nasip et. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
9
[/TD]
[TD="align: left"]guletkn
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
10
[/TD]
[TD="align: left"]ballim86
[/TD]
[TD="align: left"]Allahım tedavisini hayırla sonuçlandır. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
11
[/TD]
[TD="align: left"]blgk
[/TD]
[TD="align: left"]Tez zamanda yolunu açıp tedavisini başlatmaya nasip et Allahım. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
12
[/TD]
[TD="align: left"]cedrus
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
13
[/TD]
[TD="align: left"]hatibulut
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
14
[/TD]
[TD="align: left"]ysmnmrt
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]15
[/TD]
[TD="align: left"]nes_han
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]16
[/TD]
[TD="align: left"]kafunder
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]17
[/TD]
[TD="align: left"]aysin1
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]18
[/TD]
[TD="align: left"]yeteeeer
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]19
[/TD]
[TD="align: left"]elam88
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]20
[/TD]
[TD="align: left"]menekseg5
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]21
[/TD]
[TD="align: left"]saras88
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]22
[/TD]
[TD="align: left"]Seremcem
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]23
[/TD]
[TD="align: left"]merveeaydin
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

“Bir müslümanın, bir din kardeşine gıyabında yaptığı DUA kabul olunur. Başında vazifeli bir melek vardır. Kardeşine hayır DUA’da bulunduğu vakit, bu melek: ‘AMİN’ der. Ve: ‘Senin için de bir misli olsun’ der.” Müslim-Ebu Davud

"Allah ile arasında perde bulunmayan iki dua vardır. Biri mazlumun duası, diğeri de kişinin din kardeşinin gıyabında yaptığı duadır." [Taberani]

Son düzenleme:

Kesinlikle ceviz yumurtalarının direncini arttıracak canım

Amin. Senin dua listen sayesinde benim çift olcak sanırım çünkü listeye beni 2 kere yazmışsın görünce bi umut doldum valla ikiz olsa keşke diye silme e mi :)

aaa öyle m olmuş Allahın işi işte canım, tamam canım silmem siler miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…