2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Hayırlı cumalar temiz ve nur arkadaşım

Canım heyecanla sonucunu bekleyeceğiz. Allahım seni sevindirsin inşallah

seher kardeşimiz bebeğini düşürdü, cupcekolova da onlara üzüldük canım.
Bende seni özledim bebişim canım biraz yukarda bir şey paylaştım mutlaka sizde yapın canımın içi
off yaa sehere cok uzuldum dun..cupcakekloveda cok üzüldüm ama kürtaja gerek kalmadan cok sukur kurtulacakmış
tmm kuzucum bakıom sımdı yaparım kuzucummm

Kızlar Ramazan geliyor bunu mutlaka eşiniz ve siz yapınız. Allahın 99 isimlerinden olan

•EL-MUSAVVİR

•Bu ismin en büyük Özelliklerinden biri tıbbın dışındaki nedenlerden dolayı çocuğu olmayanlara faydalı olması ve bu ismin hürmetine Yüce Allah’ın çocuk ihsan etmesidir.

•Havas Alimleri “çocuğu olmayan bir kadın 7 gün oruç tutup, iftar anında 21 kere “YA MUSAVVİR” ismini zikrederse kendisine yüce Allah çocuk ihsan eder. Erkek üç gün oruç tutup iftar anında 21 kere bu ismi bir bardak suya okuyup üflerse ve içerse, Yüce Allah bu ismin gereği olarak o erkeğe çocuk ihsan eder.” demişlerdir.

•Bu ismi zikrine her gün 365 defa dikkatle ve itina ile devam eden kişi, yüksek ruhani varlıklarla ilişki kurup onlarla görüşebilir. havas Alimlerine göre daha kolay ve daha çabuk bir irtibat için “YA HALIK,YA BARİ,YA MÜSAVVİR” isimlerinin birlikte okunması tavsiye edilir.

hadi canm inşallah çok güzel çıkar kan değerlerin de

ayyy hadi bakalım yarın güzel haberlerini bekliyoruz tatlm

amiiinn canmm ne güzel dua etmişsin öle

Hayırlı cumalar temiz ve nur arkadaşım

günaayddınnn şeker

hiiiiiiiiiiiiiiii bende senin bebişini yerim

günaydın bakalım hamiş hatun nasılsınız

Günaydın canım kardeşim

rabbim bu günün hürmetine gönlümüzün muradını versin

Butun arkadaslarima hayirli cumalar.
Rabbim butun dualarimizi kabul etsin insallah.

herkese öncelikle günaydın.
bu güzel günde allah tüm dualarımızı kabul etsin inş. allah herkesin sıkıntısını gidersin hayırlısı ile.

3 başarısız aşılama 1 iptal edilmiş tüp bebek tedavisinden sonra bir tüp bebek tedavisi denemesi daha başladık. Yumurta rezervim biraz az ama dün transfer yapıldı elhamdülillah. Dondurmaya embriyomuz kalmadı malesef. Şimdi bende 12 gün boyunca heycanla bekliyecem. Bugün hemen işe başladım iyi mi yaptım bilmiyorum ama büroda sakin sakin oturuyorum. Transferden sonra ne yapılmalı yapılmamalı ne yiyip içilmeli içilmemeli konusunda bazı yazılanlar var forumda ama siz nelere dikkat ediyorsunuz sormak istedim?

İnşallah çocuk olması için çaba gösteren herkez en kısa zamanda bebeklerine kavuşur.

Selam canlarim herkese hayırlı cumalar Rabbim hepimizin dualarini kabul etsin inşallah

Evet duyduk daha doğrusu gördük. Vajinal muayene olduğundan doktor seyirime şeklinde olan kalp atışını gösterdi. 6 hafta 5 günlük olmuşuz şükür.

Canım hayırlı olsun tebrik ederim kese tek mi? değerin yüksekti ondan soruyorum pazar günü şenliğe gelecekmisin?

günaydın bakalım hamiş hatun nasılsınız

günaydın kuzummmmmmm iyiyim hamdolsun işyerinde biriyle kavga ettim sinir krizine girdim ağlamaktan öldüm.normalde böyle biri değilim ben neden böyle oluyo ya :26:

Bende anlamadım aslında adet düzensizliğim , tüylenmem filan da yok ama neden bu kadar yükseldi ne yapmam lazım bilemedim.

drun ilaç önermedi mi? benimki dostinex diye bir ilaç vermişti 1 ayda eski düzenine döndü
canım birde tiroid hormonlarını ölçtür onla ilgili olabiliyormuş

Butun arkadaslarima hayirli cumalar.
Rabbim butun dualarimizi kabul etsin insallah.

günaaydın canm hayırlı cumalaarr

herkese öncelikle günaydın.
bu güzel günde allah tüm dualarımızı kabul etsin inş. allah herkesin sıkıntısını gidersin hayırlısı ile.

amin canmm hayırlı cumalaarrr

hayırlı olsun canmm tedavin Allahım sımsıkı tutunsun inşallah bebiş(ler)in

Selam canlarim herkese hayırlı cumalar Rabbim hepimizin dualarini kabul etsin inşallah

günaaydın maviş hatun bayılırım renkli gözlü insanlara yaa çook tatlısın

Hayırlı cumalar kızlar

hayırlı cumalar gebe hatun

günaydın kuzummmmmmm iyiyim hamdolsun işyerinde biriyle kavga ettim sinir krizine girdim ağlamaktan öldüm.normalde böyle biri değilim ben neden böyle oluyo ya :26:

e hormonlar fazla mı salgılanıyo ne bizim hamişimiz pek asabi oldu yaaa önce kaynana şimdi iş arkadaşı eyvaaahhh sıra bize geliyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…