Hayırlı cumalar temiz ve nur arkadaşımGÜNAYDIN CANLARAllah’ım senden başka kimsemiz yoktur.
La ilahe illallah muhammederusallah
Şükür Mevla’ya, gani ALLAH dualarımızın kabul olmasını isteriz Ya rabbi!
Ya Rabbena her halimiz malumdur sana, inayet eyle yüz bin kere hamd ederiz, sana cennet’ı ala’da cemalini göster bize.
La ilahe illallah günahlarımızı affeyle
Muhammederresulullah makamımızı nur eyle.
İlahi Ya Rabbim, son nefesimizde kendimize hakim olamadığımız zaman bu dua yı sana emanet ediyoruz. Erde, geçte, dağda, taşta sen yetiştir son nefeste Ya Muhammed salat’u salaya yolladık Mevlaya sen bizim muradımızı ver Allah’ım gelecek Cuma ya
LA İLAHE İLLALLAH VE CELLE CELELUHU edası ile muhammederresulullah gölgesı ile, rabbim !HAYIRLI CUMALAR
o kesenin içindeki bişeyler varya yerim ben onuuuuu :)
Günaydın hanımlar
Transfer sonrası 8. Gün; işteyim ruh halim hafif agresif :) gece ağrılarım oldu dua edicektim mübarek gece ama uyuyakalmışım maalesef. Yarın sabah kan testi yaptırcam hakkımızda hayırlısı.
Hepinize güzel bir gün dilerim.
off yaa sehere cok uzuldum dunseher kardeşimiz bebeğini düşürdü, cupcekolova da onlara üzüldük canım.
Bende seni özledim bebişim canım biraz yukarda bir şey paylaştım mutlaka sizde yapın canımın içi
Kesinlikle ceviz yumurtalarının direncini arttıracak canım
hayırlı cumalar temiz ve nur arkadaşım
kızlarrr ben şimdi idrar testi yaptım.. ıkıncı cizgi çok silik çıktı....sizce hamılemıyım.. doktora kan testi yaptırmaya gideceğim dayanamadım bugun gitmeye karar verdim.. doktor kan testi baktıgında muayene yapıyormuu bilginiz varmı..
Günaydın hanımlar
Transfer sonrası 8. Gün; işteyim ruh halim hafif agresif :) gece ağrılarım oldu dua edicektim mübarek gece ama uyuyakalmışım maalesef. Yarın sabah kan testi yaptırcam hakkımızda hayırlısı.
Hepinize güzel bir gün dilerim.
GÜNAYDIN CANLARAllahım senden başka kimsemiz yoktur.
La ilahe illallah muhammederusallah
Şükür Mevlaya, gani ALLAH dualarımızın kabul olmasını isteriz Ya rabbi!
Ya Rabbena her halimiz malumdur sana, inayet eyle yüz bin kere hamd ederiz, sana cennetı alada cemalini göster bize.
La ilahe illallah günahlarımızı affeyle
Muhammederresulullah makamımızı nur eyle.
İlahi Ya Rabbim, son nefesimizde kendimize hakim olamadığımız zaman bu dua yı sana emanet ediyoruz. Erde, geçte, dağda, taşta sen yetiştir son nefeste Ya Muhammed salatu salaya yolladık Mevlaya sen bizim muradımızı ver Allahım gelecek Cuma ya
LA İLAHE İLLALLAH VE CELLE CELELUHU edası ile muhammederresulullah gölgesı ile, rabbim !HAYIRLI CUMALAR
Hayırlı cumalar temiz ve nur arkadaşım
hiiiiiiiiiiiiiiii bende senin bebişini yerim
tmm bıtanem bugun baslıommm cevızeee
Günaydın canım kardeşimhadi canm inşallah çok güzel çıkar kan değerlerin de
ayyy hadi bakalım yarın güzel haberlerini bekliyoruz tatlm
amiiinn canmm ne güzel dua etmişsin öle
günaayddınnn şeker
günaydın bakalım hamiş hatun nasılsınız
rabbim bu günün hürmetine gönlümüzün muradını versinhadi canm inşallah çok güzel çıkar kan değerlerin de
Ayyy hadi bakalım yarın güzel haberlerini bekliyoruz tatlm
Amiiinn canmm ne güzel dua etmişsin öle
Günaayddınnn şeker
Günaydın bakalım hamiş hatun nasılsınız
Evet duyduk daha doğrusu gördük. Vajinal muayene olduğundan doktor seyirime şeklinde olan kalp atışını gösterdi. 6 hafta 5 günlük olmuşuz şükür.
günaydın bakalım hamiş hatun nasılsınız
Bende anlamadım aslında adet düzensizliğim , tüylenmem filan da yok ama neden bu kadar yükseldi ne yapmam lazım bilemedim.
Butun arkadaslarima hayirli cumalar.
Rabbim butun dualarimizi kabul etsin insallah.
herkese öncelikle günaydın.
bu güzel günde allah tüm dualarımızı kabul etsin inş. allah herkesin sıkıntısını gidersin hayırlısı ile.
3 başarısız aşılama 1 iptal edilmiş tüp bebek tedavisinden sonra bir tüp bebek tedavisi denemesi daha başladık. Yumurta rezervim biraz az ama dün transfer yapıldı elhamdülillah. Dondurmaya embriyomuz kalmadı malesef. Şimdi bende 12 gün boyunca heycanla bekliyecem. Bugün hemen işe başladım iyi mi yaptım bilmiyorum ama büroda sakin sakin oturuyorum. Transferden sonra ne yapılmalı yapılmamalı ne yiyip içilmeli içilmemeli konusunda bazı yazılanlar var forumda ama siz nelere dikkat ediyorsunuz sormak istedim?
İnşallah çocuk olması için çaba gösteren herkez en kısa zamanda bebeklerine kavuşur.
Selam canlarim herkese hayırlı cumalar Rabbim hepimizin dualarini kabul etsin inşallah
Hayırlı cumalar kızlar
günaydın kuzummmmmmm iyiyim hamdolsun işyerinde biriyle kavga ettim sinir krizine girdim ağlamaktan öldüm.normalde böyle biri değilim ben neden böyle oluyo ya :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?