3 başarısız aşılama 1 iptal edilmiş tüp bebek tedavisinden sonra bir tüp bebek tedavisi denemesi daha başladık. Yumurta rezervim biraz az ama dün transfer yapıldı elhamdülillah. Dondurmaya embriyomuz kalmadı malesef. Şimdi bende 12 gün boyunca heycanla bekliyecem. Bugün hemen işe başladım iyi mi yaptım bilmiyorum ama büroda sakin sakin oturuyorum. Transferden sonra ne yapılmalı yapılmamalı ne yiyip içilmeli içilmemeli konusunda bazı yazılanlar var forumda ama siz nelere dikkat ediyorsunuz sormak istedim?
İnşallah çocuk olması için çaba gösteren herkez en kısa zamanda bebeklerine kavuşur.
meraba arkadaşlar uzun süredir sizi takip ediyorum ama bu ilk mesajım benim yumurta rezervlerimde yarıdan fazla azalma var ve ben 33 yaşındayım 1 aşılama ve 1 gift den sonra ilk tüp bebek denememizi yaptırdık doktorum başından sonuna kadar hep negatif davrandı fazla yumurtan yok ihtimal çok düşük dedi ve her gittiğimizde tedaviyi bırakmak isteyip istemediğimizi sordu biz tek yumurta bile olsa devam edeceğimizi söyledik ve yumurta toplama günü 6 yumurta toplandı ve 5i kaliteliydi ama sonuna kadar sadece 2 tane kaldı ve onlarda 4. gün transfer edildi ve bugün test sonucumu aldım 138 yani pozitif umarım böyle devam eder....yazmak istedim çünkü rezerv azlığı yumurta kalitesinden daha önemli değil umarım Allah isteyen herkese nasip eder
meraba arkadaşlar uzun süredir sizi takip ediyorum ama bu ilk mesajım benim yumurta rezervlerimde yarıdan fazla azalma var ve ben 33 yaşındayım 1 aşılama ve 1 gift den sonra ilk tüp bebek denememizi yaptırdık doktorum başından sonuna kadar hep negatif davrandı fazla yumurtan yok ihtimal çok düşük dedi ve her gittiğimizde tedaviyi bırakmak isteyip istemediğimizi sordu biz tek yumurta bile olsa devam edeceğimizi söyledik ve yumurta toplama günü 6 yumurta toplandı ve 5i kaliteliydi ama sonuna kadar sadece 2 tane kaldı ve onlarda 4. gün transfer edildi ve bugün test sonucumu aldım 138 yani pozitif umarım böyle devam eder....yazmak istedim çünkü rezerv azlığı yumurta kalitesinden daha önemli değil umarım Allah isteyen herkese nasip eder
günaydın kuzummmmmmm iyiyim hamdolsun işyerinde biriyle kavga ettim sinir krizine girdim ağlamaktan öldüm.normalde böyle biri değilim ben neden böyle oluyo ya :26:
Eki Görüntüle 885557 6. TOPİK BULUŞMAMIZEki Görüntüle 885557Bir müslümanın, bir din kardeşine gıyabında yaptığı DUA kabul olunur. Başında vazifeli bir melek vardır. Kardeşine hayır DUAda bulunduğu vakit, bu melek: AMİN der. Ve: Senin için de bir misli olsun der. Müslim-Ebu Davud
Eki Görüntüle 885557 Eki Görüntüle 885557
Kızlar 06.06.2014 Cuma günü saat 15:00 de toplanıyoruz daha önce yaptığımız gibi Birbirimizin Sıkıntıları İçin Gelin Birlik Olalım. Herşeyin Hakimi Olan Allah'tan Hep Birlikte Ayrı Ayrı Dillerden Ayrı Ayrı Nefes ler İle isteyelim Katılımlarınızı RABBİM Nasip Ederse Olur İnşaallah[TABLE="class: grid, width: 0"]
Katılacaklar alıntı yaparak bana isimlerini yazdırsınlar.
[TR]
[TD]KAÇ
KİŞİYİZ
[/TD]
[TD="align: left"]
NİCK [/TD]
[TD="align: left"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
1[/TD]
[TD="align: left"]phala
[/TD]
[TD="align: left"]Allah'ım en kısa zamanda kucağımıza hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
2[/TD]
[TD="align: left"]desdo
[/TD]
[TD="align: left"]Allah'ım en kısa zamanda kucağımıza hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
3[/TD]
[TD="align: left"]aysin1
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
4[/TD]
[TD="align: left"]SEHER25
[/TD]
[TD="align: left"]Allahım en kısa zamanda seheri bebekle sevindir. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
5[/TD]
[TD="align: left"]melindam3535
[/TD]
[TD="align: left"]Allahım yeni tedavisinde bebeğine kavuştur. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
6[/TD]
[TD="align: left"]marmalade34
[/TD]
[TD="align: left"]Bebeğini sağlıklı ve hayırlasıyla kucağına almaya nasip et. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
7[/TD]
[TD="align: left"]maideomer06
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
8[/TD]
[TD="align: left"]0hatu0
[/TD]
[TD="align: left"]Bebeğini sağlıklı ve hayırlasıyla kucağına almaya nasip et. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
9[/TD]
[TD="align: left"]guletkn
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
10[/TD]
[TD="align: left"]ballim86
[/TD]
[TD="align: left"]Allahım tedavisini hayırla sonuçlandır. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
11[/TD]
[TD="align: left"]blgk
[/TD]
[TD="align: left"]Tez zamanda yolunu açıp tedavisini başlatmaya nasip et Allahım. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
12[/TD]
[TD="align: left"]cedrus
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
13[/TD]
[TD="align: left"]hatibulut
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
14[/TD]
[TD="align: left"]ysmnmrt
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]15
[/TD]
[TD="align: left"]nes_han
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]16
[/TD]
[TD="align: left"]kafunder
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]17
[/TD]
[TD="align: left"]aysin1
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]18
[/TD]
[TD="align: left"]yeteeeer
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]19
[/TD]
[TD="align: left"]elam88
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]20
[/TD]
[TD="align: left"]menekseg5
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]21
[/TD]
[TD="align: left"]saras88
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]22
[/TD]
[TD="align: left"]Seremcem
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]23
[/TD]
[TD="align: left"]merveeaydin
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
"Allah ile arasında perde bulunmayan iki dua vardır. Biri mazlumun duası, diğeri de kişinin din kardeşinin gıyabında yaptığı duadır." [Taberani]
e hormonlar fazla mı salgılanıyo neBizim hamişimiz pek asabi oldu yaaa önce kaynana şimdi iş arkadaşı eyvaaahhh sıra bize geliyooo
kız bebeğe bişey olmaz dimi
kız bebeğe bişey olmaz dimi
Canım heyecanla sonucunu bekleyeceğiz. Allahım seni sevindirsin inşallah
ben atakumda oturuyorum bizimkide erkeke infertilitesi sayı ve morfoloji sounu var 2 sini ankarada genartta yaptırdım olmadı bu sefer burda yaptırmayı düşünüyorum en azından evimde olurum misafirhanelerde sürünmem diyorum bakalım ekim 2 yıl olcak verdiğimiz ara 7 yıllık evliyiz dr idris koçak ta omü var birde medicana ender tellli ikisiylede görüştük ama henüz karar veremedik genartta yine buraya gelin diyor kafam bi dünya
Allahım cuma gününün yüzü suyu hurmetine, ismini ismi ile yazdığı sevgili peygamberimiz Muhammet Mustafa sav hurmetine, kuran-ı kerim hurmetine, gökten yere indirdiği bereket hurmetine herşeyin En hayırlısını versin ve bizi evlatlarımıza kavuştursun kimsenin kucağı boş kalmasın inşaallah
canım yapma böyle bebişi üzeceksinsinirlendiğinde bebişini düşün ona dokun sev :)
senin bütün duygularından etkileniyo o da canm benm sen mutlu ve huzurlu ol ki bebişin de öle olsun sağlıkla büyüsün
Bizim işte de biri hamile kız her gün problem çıkarıp ağladı şaşkın şaşkın bakıyoduk. 3. Aydan sonra ise tam bir sevgi kelebeği oldu. Bunlar normal canım hanileyim ben azcık hassas davranın de sen de.
Allahım cuma gününün yüzü suyu hurmetine, ismini ismi ile yazdığı sevgili peygamberimiz Muhammet Mustafa sav hurmetine, kuran-ı kerim hurmetine, gökten yere indirdiği bereket hurmetine herşeyin En hayırlısını versin ve bizi evlatlarımıza kavuştursun kimsenin kucağı boş kalmasın inşaallah
Butun arkadaslarima hayirli cumalar.
Rabbim butun dualarimizi kabul etsin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?