2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
meraba arkadaşlar uzun süredir sizi takip ediyorum ama bu ilk mesajım benim yumurta rezervlerimde yarıdan fazla azalma var ve ben 33 yaşındayım 1 aşılama ve 1 gift den sonra ilk tüp bebek denememizi yaptırdık doktorum başından sonuna kadar hep negatif davrandı fazla yumurtan yok ihtimal çok düşük dedi ve her gittiğimizde tedaviyi bırakmak isteyip istemediğimizi sordu biz tek yumurta bile olsa devam edeceğimizi söyledik ve yumurta toplama günü 6 yumurta toplandı ve 5i kaliteliydi ama sonuna kadar sadece 2 tane kaldı ve onlarda 4. gün transfer edildi ve bugün test sonucumu aldım 138 yani pozitif umarım böyle devam eder....yazmak istedim çünkü rezerv azlığı yumurta kalitesinden daha önemli değil umarım Allah isteyen herkese nasip eder

canım hayırlı olsun çalışmaya başlaman daha iyi kafan dağılır en azından kendini yoracak işler yapma bol bol su iç kavrulmamış fındık ceviz badem ye bol bol protein al et süt yumurta(her sabah mutlaka) nohut mercimek falan bir de kabız olmamaya calış aç karnına kayısı ye inşallah rabbim ol der de bebiş haberini alırız :)

canım hayırlı olsun :) allahım değerini kat arttırsın ve bebişini kucağında sevdirsin :)
druna sinir oldum niye böyle davranmış

canmm ya çok duygulandım okurken Allahım 9ay ayırmasın senden inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin maşallah sizee

günaydın kuzummmmmmm iyiyim hamdolsun işyerinde biriyle kavga ettim sinir krizine girdim ağlamaktan öldüm.normalde böyle biri değilim ben neden böyle oluyo ya :26:

canım yapma böyle bebişi üzeceksin sinirlendiğinde bebişini düşün ona dokun sev :)

Canim sana zahmet beni de ekler misin..

Tebrik ederim canım. :) Doktorun suratına çarpsaydın sonucunu. Allahım benim bu doktorlara olan gıcığım da bitseydi.

kız bebeğe bişey olmaz dimi

Bizim işte de biri hamile kız her gün problem çıkarıp ağladı şaşkın şaşkın bakıyoduk. 3. Aydan sonra ise tam bir sevgi kelebeği oldu. Bunlar normal canım hanileyim ben azcık hassas davranın de sen de.

Allahım cuma gününün yüzü suyu hurmetine, ismini ismi ile yazdığı sevgili peygamberimiz Muhammet Mustafa sav hurmetine, kuran-ı kerim hurmetine, gökten yere indirdiği bereket hurmetine herşeyin En hayırlısını versin ve bizi evlatlarımıza kavuştursun kimsenin kucağı boş kalmasın inşaallah

canım bende ailem izmirde oldugu için izmire gittim
morfoloji sıkıntısı varsa ozaman imsi cihazı olan bi yere gitmek daha iyi değil mi 3. deneme için:26:
benimde 2. olcak ama bende imsi olan bi yer arıyorum samsunda varmı bilmiyorum hiç
ender telli yi de duydum idris koçağı da ama hangisi dersen inan bi fikrim yok
senin raporun var mı peki? medicana anlaşmalı mı?
histeroskopi yapıldı mı hiç?
birde 2 tedavinde de kaç embriyo oluştu bu knuda bilgi verirmisin
benim 14 yumi toplandı ama 0 kaldı dondurulmuşum bile yok sanırım spermden bozuldu hepsi o yüzden soruyorum canım
iyice düşün taşın öyle karar ver acele etme canım inşallah son tedavin olur mucizen gelir

AMİN...
sanada hayırlı cumalar canım

erkeklerin karşısına geçip bunu nasıl dicem kız

Çok ilginç, doktorun neden böyle konuştu hayretler içinde kaldım ama sanki yumurta rezervi az olan hastası hiç olmamış gibi veya dünyada rezervi az olup da hamile kalan görmemiş duymamış gibi davranmış ama bak hamile kalmışsın umarım bundan sonra ki hastalarına konuşurken sen aklına gelirsin de ona göre konuşur.

amin canım inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…