Canim günaydın dün pek giremedim,ama eğer Amh 1 in altındaysa hemen rapor veriyorlar diye biliyorum yinede bi arastir sen.asilama yaptirmana gerek yok herhalde ozaman.canim asilamada bişey yok ki iki ay üst üste yaptir çok fazla zaman kaybetmiş olmuyorsun cokda masraflı değil en azından adana da başkentte muayane ücreti,ilac parası ki raporlu oluyor birde asilama günü esin sperm verince 60 lira orda nasıl bilmiyorum.ama rapor çıkacaksa dene yani...
Tamam şimdi anladım ah ah İzmiri nasıl bırakıp gittin
günaydın kuzummmmmmm iyiyim hamdolsun işyerinde biriyle kavga ettim sinir krizine girdim ağlamaktan öldüm.normalde böyle biri değilim ben neden böyle oluyo ya :26:
Devletin hic destegi yok cnm sadece üç çocuk yapin demesini biliyorlar..herkes sıkışiyor kredi cekiyorr yaptiriyor tüp bebek.isimiz zor anlayacagin.biz bir sperm testi icin kirk gun sonraya randevu alabildik..simdi de bir test daha lazimmis. 3 tane sperm testi olacakmis.40 gun daha bekle...artik onu tamamlayinca da bir yil sonraya tup bebek gunu ya da asilama verirler..bekle bekle 40 yaşına geliriz artik. O zaman da yapmazlar cunku 39 yasini gecene yapmiyorlar...Yani kısaca devletten hayir yok.
Merhaba kızlarrrrrrrr :) uzun bir aradan sonra bir selam vereyim dedim yeni hamileler varmı ? Ne var ne yok en son olumsuz sonucu duyurmak için burdaydım 1 aydan fazla bir zaman geçti şuan turp gibi yeni ümitlerle kasım - aralık ayını bekliyorum 2. deneme için artık spora başladım zayıflayıp on numara bir giriş yapacağım nasipse haa bu arada 18 nisan test günümdü negatif çıktıktan 2 gün sonra adet gördüm çok aşırı kanamam oldu 10 güne yakın sürdü o gün bu gündür adet görmedim hani olurya bir ihtimal diye kendim test yaptım çıkmadı hemşireme sordum kan tahlili yapalım gebelik yoksa kanama için ilaç veririz didiAllah büyük kızlar yardımcımız olsun Samsundan sevgiler
günaydın kuzummmmmmm iyiyim hamdolsun işyerinde biriyle kavga ettim sinir krizine girdim ağlamaktan öldüm.normalde böyle biri değilim ben neden böyle oluyo ya :26:
Merhaba kızlarrrrrrrr :) uzun bir aradan sonra bir selam vereyim dedim yeni hamileler varmı ? Ne var ne yok en son olumsuz sonucu duyurmak için burdaydım 1 aydan fazla bir zaman geçti şuan turp gibi yeni ümitlerle kasım - aralık ayını bekliyorum 2. deneme için artık spora başladım zayıflayıp on numara bir giriş yapacağım nasipse haa bu arada 18 nisan test günümdü negatif çıktıktan 2 gün sonra adet gördüm çok aşırı kanamam oldu 10 güne yakın sürdü o gün bu gündür adet görmedim hani olurya bir ihtimal diye kendim test yaptım çıkmadı hemşireme sordum kan tahlili yapalım gebelik yoksa kanama için ilaç veririz didiAllah büyük kızlar yardımcımız olsun Samsundan sevgiler
Lütfen normal davranır mısın azıcık
Şöyle derin bir nefes al sonra vermeşaka şaka hepsini dışarı ver ve sakinleş kendini dinle bana ne oluyor kendime gelmeliyim de ve hemen kendine gel. Her hareketinde davranışında dikkatli ol ben hamileyim de kendime bunu yapmamalıyım de ve hep kendine bunu hatırlat.
iyim canım sen nasılsın, fiyatlarını hiç bilmiyorum canım ama en pahalı yerin memorial olduğunu biliyorum...
Allahım cuma gününün yüzü suyu hurmetine, ismini ismi ile yazdığı sevgili peygamberimiz Muhammet Mustafa sav hurmetine, kuran-ı kerim hurmetine, gökten yere indirdiği bereket hurmetine herşeyin En hayırlısını versin ve bizi evlatlarımıza kavuştursun kimsenin kucağı boş kalmasın inşaallah
haklısın valla daha çok dikkat edicem artık ya
İNŞALLAH dediğin gibi amh den rapor çıkartabilirim canım bi deniyeceğim şansımı tekrar amh ye baktırıp
dediğin gibi aşılama masraflı değil ama gözümde çok büyüyor niyeyse
bi arkadaşım 3 klomenli 2 gonal f li aşılamadan sonra rapor veriyoruz demiş gittiği hastane ona kafam takıldı
her hastanenin prosedürü farklı mı oluyo yani:26:
zor olmaz mı oldu tabiama napalım dogdumuz yer değil doydugumuz yer misali
burda da keyfimiz yerinde ya çok şükür bi ailemizi özlüyoruz okdar.
bide benide dua listesine ekleyebilirmisin canım kaç gündür alıntılıcam alıntılayamadım bi
Merhaba canım, bende kimyasal gebelik yaşadım. Eylül veya Ekim gibi bende yeni tedaviye başlayacağım
canım o hamilelikten oluyor geçer bende hergün eşimle tartışıyordım ama şimdi geçti kendi kendime aglama krizlerim oluyordu hamilelikte insan duygusal oluyor
kuzuum napıyon bakiimm nasılsın
selam canım hoşgeldinbende 29 mayısda negatifi gördüm malesef
eylül ekim gibi 2. tedavi için hazırlanıyoruz bakalım
ama kısmet belki kendiliğinden gelir diyorum
bende testten 4 gün sonra regl oldum ve 3 gün akrın agrısı çektim
hayatımdaki en yogun regl dönemimdi diyebilirmkorktum ama normalmiş sanırım
hadi bakalım kanda bi süpriz olur belkiiii inşallah hamişsindir
tüp bebekten sonraki aylarda hamiş kalan bayanlar varmış ilaçların etksi vucuttan hemen gitmiyormuş diye duydum
bende samsundan sevgilerimi yoluyorum. aa bide sen nerde tedavi görmüştün
İNŞALLAH dediğin gibi amh den rapor çıkartabilirim canım bi deniyeceğim şansımı tekrar amh ye baktırıp
dediğin gibi aşılama masraflı değil ama gözümde çok büyüyor niyeyse
bi arkadaşım 3 klomenli 2 gonal f li aşılamadan sonra rapor veriyoruz demiş gittiği hastane ona kafam takıldı
her hastanenin prosedürü farklı mı oluyo yani:26:
zor olmaz mı oldu tabiama napalım dogdumuz yer değil doydugumuz yer misali
burda da keyfimiz yerinde ya çok şükür bi ailemizi özlüyoruz okdar.
bide benide dua listesine ekleyebilirmisin canım kaç gündür alıntılıcam alıntılayamadım bi
Benimde 10 gün boyunca kasık ağrım oldu dediğin gibi normal ve ilaçlardan oluyormuş valla şöyle söyliyim evet doktorumda dedi belki olabilir diye çünkü uyarılmış yumurtalar vardı içerde ama tüpler tıkalı spermin geçiş yolu olmayınca nasıl döllensin ki( o yüzden umudum yok pazartesi anyayı konyayı görürüz artık neymiş sorun acep o zaman sonbahara hepimiz tekrar aynı heyecanları yaşayacağız demek wuuuuu çok heyecanlı
canımmiyiyim çok şükür toparladım kendimi şimdi 2.tedavi için umutlanıp
hastane dr vs işlerine yogunlaştım bi rapor çıkartmayı deneyeceğim olursa belki
sen nasılsın nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?