2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

İNŞALLAH dediğin gibi amh den rapor çıkartabilirim canım bi deniyeceğim şansımı tekrar amh ye baktırıp
dediğin gibi aşılama masraflı değil ama gözümde çok büyüyor niyeyse
bi arkadaşım 3 klomenli 2 gonal f li aşılamadan sonra rapor veriyoruz demiş gittiği hastane ona kafam takıldı
her hastanenin prosedürü farklı mı oluyo yani:26:

Tamam şimdi anladım ah ah İzmiri nasıl bırakıp gittin

zor olmaz mı oldu tabi ama napalım dogdumuz yer değil doydugumuz yer misali
burda da keyfimiz yerinde ya çok şükür bi ailemizi özlüyoruz okdar.
bide benide dua listesine ekleyebilirmisin canım kaç gündür alıntılıcam alıntılayamadım bi

Merhaba kızlarrrrrrrr :) uzun bir aradan sonra bir selam vereyim dedim yeni hamileler varmı ? Ne var ne yok en son olumsuz sonucu duyurmak için burdaydım 1 aydan fazla bir zaman geçti şuan turp gibi yeni ümitlerle kasım - aralık ayını bekliyorum 2. deneme için artık spora başladım zayıflayıp on numara bir giriş yapacağım nasipse haa bu arada 18 nisan test günümdü negatif çıktıktan 2 gün sonra adet gördüm çok aşırı kanamam oldu 10 güne yakın sürdü o gün bu gündür adet görmedim hani olurya bir ihtimal diye kendim test yaptım çıkmadı hemşireme sordum kan tahlili yapalım gebelik yoksa kanama için ilaç veririz didi Allah büyük kızlar yardımcımız olsun Samsundan sevgiler

günaydın kuzummmmmmm iyiyim hamdolsun işyerinde biriyle kavga ettim sinir krizine girdim ağlamaktan öldüm.normalde böyle biri değilim ben neden böyle oluyo ya :26:

Lütfen normal davranır mısın azıcık
Şöyle derin bir nefes al sonra verme şaka şaka hepsini dışarı ver ve sakinleş kendini dinle bana ne oluyor kendime gelmeliyim de ve hemen kendine gel. Her hareketinde davranışında dikkatli ol ben hamileyim de kendime bunu yapmamalıyım de ve hep kendine bunu hatırlat.

Son düzenleme:

bende tam olarak bundan bahsediyordum
3 sperm testi neden isterler ki
2. testte iyi çıksa hadi bugün iyi çıktı değerleriniz koşun aşılama yaptırın mı dicekler
1 hafta sonra değerlerin kötü çıkmayacagı ne malum
bu ne biçim sistem, içim daraldı

Merhaba canım, bende kimyasal gebelik yaşadım. Eylül veya Ekim gibi bende yeni tedaviye başlayacağım

günaydın kuzummmmmmm iyiyim hamdolsun işyerinde biriyle kavga ettim sinir krizine girdim ağlamaktan öldüm.normalde böyle biri değilim ben neden böyle oluyo ya :26:

canım o hamilelikten oluyor geçer bende hergün eşimle tartışıyordım ama şimdi geçti kendi kendime aglama krizlerim oluyordu hamilelikte insan duygusal oluyor

Merhaba canım, bende kimyasal gebelik yaşadım. Eylül veya Ekim gibi bende yeni tedaviye başlayacağım

4 yıldır aynı yerde çalışıyorum bi kişiyle tartışmam olmadı biliyomusun bugünlerde kaynana görümce işyerindeki adam dü nakşam eşimle..bilerek yapmıyorum sussam daha çok içimde kalacak.büyük patlamalar oluyo rabbim yardım etsin ya..inşallah gelip geçici bi dönemdir :26: aslında çokta dikkat ediyorum su içiyorum sakinleşmeye çalışıyorum ama nedne böyle oluyo bilmiyorum:26:

iyim canım sen nasılsın, fiyatlarını hiç bilmiyorum canım ama en pahalı yerin memorial olduğunu biliyorum...

bende iyiyim çok şükür canım 2. tedavi için zaman yer doktor hastane arayışına girdim de
o sebeple merak ettim acaba ne kdr diye
demek memorial en pahalısı

amiinn canmmm inşallah

haklısın valla daha çok dikkat edicem artık ya

heh aferiinnnn

kuzuum napıyon bakiimm nasılsın

ay hadi olur mu olur canmm

selam canım hoşgeldin bende 29 mayısda negatifi gördüm malesef
eylül ekim gibi 2. tedavi için hazırlanıyoruz bakalım
ama kısmet belki kendiliğinden gelir diyorum
bende testten 4 gün sonra regl oldum ve 3 gün akrın agrısı çektim
hayatımdaki en yogun regl dönemimdi diyebilirm korktum ama normalmiş sanırım
hadi bakalım kanda bi süpriz olur belkiiii inşallah hamişsindir
tüp bebekten sonraki aylarda hamiş kalan bayanlar varmış ilaçların etksi vucuttan hemen gitmiyormuş diye duydum
bende samsundan sevgilerimi yoluyorum. aa bide sen nerde tedavi görmüştün

Son düzenleme:
canım o hamilelikten oluyor geçer bende hergün eşimle tartışıyordım ama şimdi geçti kendi kendime aglama krizlerim oluyordu hamilelikte insan duygusal oluyor

bebeğe bi zararı oluyormu peki bunların :26:

kuzuum napıyon bakiimm nasılsın

canımm iyiyim çok şükür toparladım kendimi şimdi 2.tedavi için umutlanıp
hastane dr vs işlerine yogunlaştım bi rapor çıkartmayı deneyeceğim olursa belki
sen nasılsın nasıl gidiyor

Benimde 10 gün boyunca kasık ağrım oldu dediğin gibi normal ve ilaçlardan oluyormuş valla şöyle söyliyim evet doktorumda dedi belki olabilir diye çünkü uyarılmış yumurtalar vardı içerde ama tüpler tıkalı spermin geçiş yolu olmayınca nasıl döllensin ki ( o yüzden umudum yok pazartesi anyayı konyayı görürüz artık neymiş sorun acep o zaman sonbahara hepimiz tekrar aynı heyecanları yaşayacağız demek wuuuuu çok heyecanlı

Tamam canım eklerim

Rabbim ol dedikten sonra olmucak şey yok yeterki ol desin canım
tabiiii bu heycan bu umut biz bebek sahibi olana kdr geçmiyecek vazgeçmiyeceğiz
Ama bide ben nerde tedavi gördün demiştim :26: samsunda tedavi gördüysen dr un kimdi ?

canımm iyiyim çok şükür toparladım kendimi şimdi 2.tedavi için umutlanıp
hastane dr vs işlerine yogunlaştım bi rapor çıkartmayı deneyeceğim olursa belki
sen nasılsın nasıl gidiyor

ayy Allahım yardımcın olsun inşallah senin için en hayırlı hastaneyi en hayırlı doktoru bulursun tatlım kavusursun bebişine bende aynı şeylerle ugrasıyom ptsi doktora gitçem rapor için gerekli adet dışı yapılcak testleri yaptırcam canm sonra adetimi beklicem diğer testler için öle yani o arada eim test yaptırcak artık hayırlısı ya bi ara çok acele ediyodum olsun başlayalım tedaviye diye sonra rapor çıkarabileceğimizi öğrenince dedim aceleye gerek yok Allahım yardımcım olcak inşallah yavas yavas yap herşeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…