tebrik ederimmm her ikinizi de rabbim sağsağlim kucağınıza alıp güle güle analı babalı büyütmek nasip etsinn:))
Doğru aslında ee peki nerede olacak bu şenlik? Merkezde mi?
Kızlar ben dayanamadım test yaptım 8. Gün 89 çıktı elim ayağım titriyor eşim bilmiyor 1 dakika oldu öğreneli çok fenayım ben kalbim durcak
Senin 10. Gün di mi bugün? Kaç çıkmıştı değerin? Pazar günü bi daha yaptırıcaz sanırım evet.
Ben bugün işte çok yoğundum estrofem coraspin folik asit hiçbi ilacımı içemedim akşam içebildim.
Devam edecek miyiz ilaçlara?
evet canım 10.günüm..değerim 375 çıktı.... bana hepsini devam edeceksın dedıler.. ama estrofem içerğinde hamılelık halınde kesılmelidir dıyor anlamadım onu işte...
Âmin canım herşeyin hayırlısıTeşekkür ederim canım inşallah cümlemiz kucağımıza alırız sağlıkla.
Bizim sorun çikolata kisti ve prolaktin yüksekliğiydi. İlk denememizdi umutsuz bi vakaydım kisti düzeltsek hormon yükseliyodu hormonu düzeltsek kist büyüyodu ooof neler çekiyor insan.
Allah kimsenin emeğini umudunu boşa çıkarmasın.
Allah razı olsun canım duan için Allah inşallah duanı kabul eder inşallahcanım hayırlı olsun kat kat artsın değerin :) Allahım kucağında sevdirsin :)
canım geçmiş olsun :) bu yeni tedavini olumlu etkileyecek bir başlangıç olur inşallah :)
canım maşallahrabbim kucağında sevdirsin tatlım :)
canım maşallahkorkma tatlım çoğul gebeliktir büyük ihtimalle :) rabbim kucağında sevdirsin :)
kızlar dualarınızı okudum canı gönülden hepsine amin diyorum :)
Allahım bugün ve hergün sana açılmış olan ellerimizi sana edilen dualarımızı geri çevirme gönlümüzdeki meleklerimizi bizlere nasip et hz meryem (a.s.) ve hz zekeriya (a.s.)'a bahşettiğin mucizeyi bize de bahşet ya rabbi. Allahım evlerimizi bebek sesleri , kucaklarımızı bebeklerimizin sıcaklığı ile doldur tedavilerimizi olumlu sonuçlandır hamileliklerimizi sorunsuz geçirmemizi sağla amin :)
Seninde maşallahmış değerin çok şükür :) Ben yarın sabah doktoru arar sorarım canım. Bu akşam da içeyim de.
canım senide tebrik ederim Allah sağ sağlim kucağına almayı da nasip etsin sizde sorun neydi ve kaçıncı denemeniz ?sağol canım benım.. amınnnnnnn inş.rabbım hayırlı sağlıklı evlatlar versın herkese..
Kız sen bu günden mi gittin yaptın çok şaşırdım ama sonucu görünce iyi ki yapmış dedim aferim sana kız8. Değerin 89 harika canım çok çok çok tebrik ederim Allah dualarını kabul etti.
Kizlar sürekli yazamiyorum ama hep okuyorum yazilanlari paylasilanlari. Bugünkü dualarinizi Rabbim en kisa zamanda hayirlisiyla kabul etsin inşaallah. Allah burdaki arkadaslarimin ve diğer tüm mü'min kardeşlerimin gönüllerindeki isteklerini hayirlisiyla en kisa zamnada kabul eylesin insaallah.
Gelelim bana bende bende 5 tüp bebek denemem sonunda Rabbim yüzümüze güldü çok sükür.
9 gün önce gittigimizde tek kesemizi gördük bugunde kalp atışını dinlemeye gitrigimzdede sürpriz iki bebek göründü tek kesede ve biz eşimle şoka girdik cünkü tek kese görünce ve degerimin 11.günü 95 le baslamasindan sonra aklimizin ucundan bile gecmiyodu artik ikiz ihtimali.
Söylemek istedigim asla umidinizi yitirmeyin ve bol bol dua edip Rabbimize sıgının.
Her zaman dualarimdasiniz ve sizlerdende dua bekliyorum.
Ayrica nazardanda çok korkuyorum.
Cümle ümmeti Muhammedin evladi Rabbime emanet olsun insaallh.
Rabbim hayirlisiyla tum mu'min kardeslerime hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin insaallah.
canım senide tebrik ederim Allah sağ sağlim kucağına almayı da nasip etsin sizde sorun neydi ve kaçıncı denemeniz ?
Evet :):):) ama yoğun tahrik vardı iğne olmak için hastaneye gitmiştim orda hemşire laboratuvar enjektör kan alma odası falan bu kadar baskıya dayanamadım :)
Seni yerim ya ne sevindim bugün listeden silmedin ya beni 2 kere yazmıştın hani bak ikiz olabilirmiş bütün dualarımız kabul olsun inşallah tez vakitte. Çok teşekkür ederim.
Evet :):):) ama yoğun tahrik vardı iğne olmak için hastaneye gitmiştim orda hemşire laboratuvar enjektör kan alma odası falan bu kadar baskıya dayanamadım :)
Seni yerim ya ne sevindim bugün listeden silmedin ya beni 2 kere yazmıştın hani bak ikiz olabilirmiş bütün dualarımız kabul olsun inşallah tez vakitte. Çok teşekkür ederim.
inş. cnm ..ne güzel öğrenmiş oldun işte..bende çok sevındım sana. evet prolaktın çıkmıştı ilaç kullandım.. demek zarar vermemiş.. rabbım yardım ettı.. Dualarmızı kabul etti şükür..
Canim.Senide tebrik ederim,allahım.kucaginiza sağ salim almayida nasip etsin insallah...bugün ne güzel sonumuclar almışsınz çık sevindim adinizaEvet :):):) ama yoğun tahrik vardı iğne olmak için hastaneye gitmiştim orda hemşire laboratuvar enjektör kan alma odası falan bu kadar baskıya dayanamadım :)
Birde unutmadan canım int. biraz uzaklaş, bundan sonra vazifen daha ağır, kat ve kat iyi beslen bol ceviz ye, keyfine bak mutlaka güzel müzikler dinle telefondan bilgisayardan uzak dur ve bol bol dua et
Canim.Senide tebrik ederim,allahım.kucaginiza sağ salim almayida nasip etsin insallah...bugün ne güzel sonumuclar almışsınz çık sevindim adiniza
Canım 10 hazirandı 3. Gün embriyosu 29 mayısta transfer edildi. Ben hep 9. Günü yaptırcam diyodum merkezdeki hemşireye bile dedim. Ama yarın bayaa telaşeli bi gün olacağından bu akşam progestan iğne olmaya gittiğimde yaptırdım umutsuzca. Böyle oldu sonuç.
:)) evet cnm yas tup bebekte cok onemli o yuzden elini cabuk tut.. insallah dogru doktorla bebegine kavusursun tez zamanda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?