2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kızlar ben dayanamadım test yaptım 8. Gün 89 çıktı elim ayağım titriyor eşim bilmiyor 1 dakika oldu öğreneli çok fenayım ben kalbim durcak

Kız sen bu günden mi gittin yaptın çok şaşırdım ama sonucu görünce iyi ki yapmış dedim aferim sana kız 8. Değerin 89 harika canım çok çok çok tebrik ederim Allah dualarını kabul etti.

Son düzenleme:

evet canım 10.günüm..değerim 375 çıktı.... bana hepsini devam edeceksın dedıler.. ama estrofem içerğinde hamılelık halınde kesılmelidir dıyor anlamadım onu işte...

Son düzenleme:
evet canım 10.günüm..değerim 375 çıktı.... bana hepsini devam edeceksın dedıler.. ama estrofem içerğinde hamılelık halınde kesılmelidir dıyor anlamadım onu işte...

Seninde maşallahmış değerin çok şükür :) Ben yarın sabah doktoru arar sorarım canım. Bu akşam da içeyim de.

Âmin canım herşeyin hayırlısı

Allah razı olsun canım duan için Allah inşallah duanı kabul eder inşallah

Seninde maşallahmış değerin çok şükür :) Ben yarın sabah doktoru arar sorarım canım. Bu akşam da içeyim de.

valla bende şaşırdım çok şükür.. belki ikiz olabılır ondandr.. senınde daha çıkar canm.. bende mi içsem ki o zman..

Son düzenleme:

Kız sen bu günden mi gittin yaptın çok şaşırdım ama sonucu görünce iyi ki yapmış dedim aferim sana kız 8. Değerin 89 harika canım çok çok çok tebrik ederim Allah dualarını kabul etti.

Evet :):):) ama yoğun tahrik vardı iğne olmak için hastaneye gitmiştim orda hemşire laboratuvar enjektör kan alma odası falan bu kadar baskıya dayanamadım :)
Seni yerim ya ne sevindim bugün listeden silmedin ya beni 2 kere yazmıştın hani bak ikiz olabilirmiş bütün dualarımız kabul olsun inşallah tez vakitte. Çok teşekkür ederim.

Tek kesede iki bebek bir mucize bu mucize Allah kucağına almaya hayırlısıyla nasip eder inşallah ve aynı zaman da maşallah

canım senide tebrik ederim Allah sağ sağlim kucağına almayı da nasip etsin sizde sorun neydi ve kaçıncı denemeniz ?

sağol canım.. amın inş.. herkese nasip etsin inş.. benm prolaktın sorunum vardı eşimin de oligosperm vardı. yanı sperm azlığı..ilk denememz canım. rabbım nasip etti şukur devamıda gelir inş..

Silermiyim hiiiç sen iste ben elli kere bile yazarım
Gerçekten baya baskı olmuş ama iyi olmuş hadi maşallah sana. Aferim kız valla çok sevindim seni gebe şirin şey

Birde unutmadan canım int. biraz uzaklaş, bundan sonra vazifen daha ağır, kat ve kat iyi beslen bol ceviz ye, keyfine bak mutlaka güzel müzikler dinle telefondan bilgisayardan uzak dur ve bol bol dua et

Son düzenleme:

Canim hayırlı uğurlu olsun,allah tamamına erdirsin.sağlıkla kucağına almak nasip olsun

Canim.Senide tebrik ederim,allahım.kucaginiza sağ salim almayida nasip etsin insallah...bugün ne güzel sonumuclar almışsınz çık sevindim adiniza

Birde unutmadan canım int. biraz uzaklaş, bundan sonra vazifen daha ağır, kat ve kat iyi beslen bol ceviz ye, keyfine bak mutlaka güzel müzikler dinle telefondan bilgisayardan uzak dur ve bol bol dua et

Tamam canım sağolasın dikkat etmeye çalışıcam inşallah. Zorla yemek yiyen bi insanım o beslenme kısmına bi ayar çekmem lazım haklısın.

Canim.Senide tebrik ederim,allahım.kucaginiza sağ salim almayida nasip etsin insallah...bugün ne güzel sonumuclar almışsınz çık sevindim adiniza

Sağol teşekkür ederim canım amin inşallah her gün böyle haberler olsun herkes hayaline kavuşana kadar.

Ayy vok guzel bnmdev10 haxirandi bnde yarin mi yaptrsm rabbim hayrlica kucagna almyi nasib etsn

:)) evet cnm yas tup bebekte cok onemli o yuzden elini cabuk tut.. insallah dogru doktorla bebegine kavusursun tez zamanda..

Canim.geçmiş olsun,nasıl oldun? Laporoskopi için zor demissin.bu ay dondurulmusi deneyip olmazsa bende laporoskopi yaptiracam.sol tipinde sıkıntı var gibiymis,zor oldumu senin için bide bu tüpün alınması yumurtaliga zarar vermiyorum dip dibe ya.hoş drlar bişey olmaz diyor ama bizim rezerv az ya ben korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…