2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Maşallah maşallah rabbim devamını getirsin çok güzel bende 5 yıldır bekliyodum

Tebrik ederimmm..saglikla kucagina aldığın günleri gormek nasip olsun inşallah

hayırlı olsun inşallah devamı gelir

maasallah deger cok guzel ıkızde olabılır canmm allah devamını getırsın

canımm tebrık ederımm.. hayırlı olsun.. değerin çok güzel.. ne güzel hep hamıle haberleri alıyoruz.. inş herkes hayalıne kavuşur...

sağol canım.. amın inş.. herkese nasip etsin inş.. benm prolaktın sorunum vardı eşimin de oligosperm vardı. yanı sperm azlığı..ilk denememz canım. rabbım nasip etti şukur devamıda gelir inş..
Allahım bizede nasip eder mi bir gün.... ikinci denemede kavuşurum inşallah
Dua et bizlere

Canim değerin 9.güne göre cooook güzel,bencede ikiz olacak gibi ama hayırlısı olsun.allah tamamına erdirsin canim

Kızlar ben dayanamadım test yaptım 8. Gün 89 çıktı elim ayağım titriyor eşim bilmiyor 1 dakika oldu öğreneli çok fenayım ben kalbim durcak
kızlar gözünaydınhayyırlı uğurla gelsin bebeğiniz darısı bizlere olsun en en kısa zmaandaaaaaaaaa

ayy ne güzel hamile haberlerimiz geliyor inşaallah hiç kesilmez canım tebrik ederim Allah sağ sağlim kucağına almayı da nasip etsin sizde sorun neydi ve kaçıncı denemeniz ?

:16

Birde unutmadan canım int. biraz uzaklaş, bundan sonra vazifen daha ağır, kat ve kat iyi beslen bol ceviz ye, keyfine bak mutlaka güzel müzikler dinle telefondan bilgisayardan uzak dur ve bol bol dua et

Unaydin geçen sana söylemiştim.ya Salati tefriciye duasını,dün arkadaşlara dagitiyordum,çok iyi anlaştığım bir derdi olsa kosacagim elimden geleni esirgemeyecegim birinede dedim okurmusun diye birden okuyamam dedi,sonrada o bana iyi gelmiyor dedi.bir bozuldum bir üzüldüm anlatamam ben duyduğum herşeyi yapıyorum bir umut diye içimdeki umudu söndürdü birden.birde en yakın arkadaşımdan vardı hamile3_4 haftaya doğum yapacak ona sormadım ama o anda bende okurum demesini bekledim.neyse gözlerim doldu olduğumuz yerden kalktım gittim dayanamayıp ağladım,kendimi çoook ynliz hissettim dün.eve geldim ağlayıp yattım oyuzden duanin sonuna yetiştim.sonra birsürü kişi aradı ben okurum diye.ne kadar salakmisim dedim.ben herkesin dersine kosarim ,biri agliyorsa otururum onunla beraber ağlarım,artık hiç kimseye tek bişey yapmam.hergordugumu kendim.gibi saniyorum

günaydın kızlar nasılsınızzz iyi bir hafata sonu olsun hepimiz için ben birazdan bıdıkımım sünnet alışverişine gideceğim allah kısmet ederse sünet olacacak bıdıkım

gözün aydın DEĞERİN KATBE KAT ARTSIN SAĞLIKLA KUCAĞINA AL İNŞ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…