canımmmmmmm şimdi gördüm hayırlı uğurlu olsun kat kat yükselsin allah yardımcın olsun
canımmmmm benımm çok teşekkur ederım.. amın inş. sonunda rabbım banada nasip etti. şükürler olsun..inş devamı gelir... senın nasıl gidiyor
Cumlemizin muradini versin canim benim,üzülüyorum ışte iyice duygusal oldum.senin bu yazdığını bile gözlerim dolarak okuyorum.allahım hepinizden razı olsun
evet hamdolsun emeklerimizi boşa çıkarmadı rabbim...benim iyi gidiyor bulantı halsizlik uyku derken alıştım işte.kalp atışını duysam rahatlicam perşembeyi iple çekiyorum bende
Kizlar dua edin bana kan verdm 12 de cikck
inşş..hayırlısıyla kalp atışlarını duyarsın.ben burdayım anne der:). işte o zman orda oldugunu daha çok hissedersın..:)kaçıncı haftada kese görünüyor ve kalp atışı ne zman duyuluyor..
Canım ilaca devam edecekmişim ben estrofem coraspin vs hemşire hanım söyledi estrofem hemen kesilmelidir diyo gebelikte ama anlamadım ya korka korka içtim. 2'de doktorum da arıycakmış.
morelıni yuksek tut her zman.. rabbimden iste, inş kabul eder canım.. dua edıyorum herkese canım..rabbım çocuk sahıbı olmayı nasip etsin.. inş sende ıkıncı denemende hayırlı güzel pozitif haberler alırsın canım.. yolunda bulun sen takdir rabbımın.. dert ve sıkıntıdan kurtulmak için yunus peygamberın duası var onu oku. rabbım yardımcın olsun..
Unaydin geçen sana söylemiştim.ya Salati tefriciye duasını,dün arkadaşlara dagitiyordum,çok iyi anlaştığım bir derdi olsa kosacagim elimden geleni esirgemeyecegim birinede dedim okurmusun diye birden okuyamam dedi,sonrada o bana iyi gelmiyor dedi.bir bozuldum bir üzüldüm anlatamam ben duyduğum herşeyi yapıyorum bir umut diye içimdeki umudu söndürdü birden.birde en yakın arkadaşımdan vardı hamile3_4 haftaya doğum yapacak ona sormadım ama o anda bende okurum demesini bekledim.neyse gözlerim doldu olduğumuz yerden kalktım gittim dayanamayıp ağladım,kendimi çoook ynliz hissettim dün.eve geldim ağlayıp yattım oyuzden duanin sonuna yetiştim.sonra birsürü kişi aradı ben okurum diye.ne kadar salakmisim dedim.ben herkesin dersine kosarim ,biri agliyorsa otururum onunla beraber ağlarım,artık hiç kimseye tek bişey yapmam.hergordugumu kendim.gibi saniyorum
ARKADAŞLAR MERHABA BENİM TRANSFERIMIN 9 . GÜNÜ BUGUNDU DAYANAMADIM GİTTİM KAN TESTİ YAPTIRDIM SONUÇ:182 .2 ÇIKTI :) DEĞER NORMAL Mİ 9 . GÜNE GÖRE SİZDE DEĞERLERİNİZİ YAZARSANIZ KARŞILAŞTIRALIM ÇOKKK MERAK EDİYORUM RABBİM BUGÜNLERİ GÖRMEMİZİ NASP ETTİ ALLAH TÜM İSTEYENLERE VERSİN İNŞALLAH BEN ÇOK DUALAR ETTİM RABBİM KABUL ETTİ İNŞALLAH DEĞERLERİM ARTAR GEBELİĞİM DEVAM EDER DUALARINIZI ESİRGEMEYİNBU SİMGEYİ KULLANABİLMEK ÇOK GÜZELL:))
Kızlar ben dayanamadım test yaptım 8. Gün 89 çıktı elim ayağım titriyor eşim bilmiyor 1 dakika oldu öğreneli çok fenayım ben kalbim durcak
iyiym canm nasıl olım ıyı olmak zorundayım kocamı çok seviyorum ve allahım ondan bana bir çocuk vermesı ıcın cabalamak zorundayım herşeyı zor elde ettık ama etttık çok şükür demek buda böyle olacak araştırma içindeyım doktor araştırıyorm düşügm bıtsın adet olım baslıyacam arastırmaya ınsallah eylul tekrar deneyecm
Yok canim ikinci denemem digeri biyokimyasal gebelik oldu sen bu duruma takilma tamamen nasip isi. Tamami alindi canim ikiside ben 1 sene sonra yaptim ama dr 2 ay sonra baslayabilirsin tedaviye demisti. Benim ameliyat oldugum hekimin zaten ťüp bebek merkezi vardi o yüzden tüp bebek üzerine iyi oldugu icin güvenilir bi tarih verdigini düsünüyorum...
Kizlar dua edin bana kan verdm 12 de cikck
canım benm doktor da yurt dışındaymış. ordakı hemşire kullan demişti ama bende korkuyorum dun gece içtim ama bu sabah içmedim. Dediğin gibi hamılelıkte ilaç kesilmelidir dıyor.. napsak ki.
aynennnnnnnnnnn bide seninki biraz ilerledi ben daha çok yeni her akıntıda banyodayım bişeymi var diye.tuvalete her girdiğimde bakıyorum peçeteyle..fitil mesela akmış tamammı acaba bişeymi var..bunlar bizi yiyip bitiriyo valla
canım benm doktor da yurt dışındaymış. ordakı hemşire kullan demişti ama bende korkuyorum dun gece içtim ama bu sabah içmedim. Dediğin gibi hamılelıkte ilaç kesilmelidir dıyor.. napsak ki.
canım maşallahsanırım sana da ikiz geliyorrrrrrr Allahım kucaklarınızda sevdirsin
Ben sabahkini içtim valla hemşireyle konuştuktan sonra. Şimdi coraspini de içicem. Dr arayacak beni o zaman tekrar sorarım kesilmelidir diyor içeyim mi diye.
inşş..hayırlısıyla kalp atışlarını duyarsın.ben burdayım anne der:). işte o zman orda oldugunu daha çok hissedersın..:)kaçıncı haftada kese görünüyor ve kalp atışı ne zman duyuluyor..
canım benim üzülme niye ağlıyorsun değer mi...
onlar yaptığı ayıbıyla kalsınlar
Ah o fitil yokmu zaten o fitil....sonradan akiyorrr.pecete koyuyorum ben hep zaten yoksa hep camasir islak vallaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?