2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

canım yaptıklar çok güzel şeyler ve asla vaz geçme çok insani davranmışsın buda senin ne kadar güzel bir yüreğin ne kadar iyi bir karekterin olduğunu gösterir arkadaşalrına gelince hiç üzüme istemeyerek okunan duadan hayır gelmezdi zaten içinden gelenler okusun faydası daha çok olur yaz buraya ne kadar adığını okuruz ne olacak rabbim gönlüyün muradını versin inş

Son düzenleme:
Allahım bizede nasip eder mi bir gün.... ikinci denemede kavuşurum inşallah
Dua et bizlere

morelıni yuksek tut her zman.. rabbimden iste, inş kabul eder canım.. dua edıyorum herkese canım.. rabbım çocuk sahıbı olmayı nasip etsin.. inş sende ıkıncı denemende hayırlı güzel pozitif haberler alırsın canım.. yolunda bulun sen takdir rabbımın.. dert ve sıkıntıdan kurtulmak için yunus peygamberın duası var onu oku. rabbım yardımcın olsun..

Yok canim ikinci denemem digeri biyokimyasal gebelik oldu sen bu duruma takilma tamamen nasip isi. Tamami alindi canim ikiside ben 1 sene sonra yaptim ama dr 2 ay sonra baslayabilirsin tedaviye demisti. Benim ameliyat oldugum hekimin zaten ťüp bebek merkezi vardi o yüzden tüp bebek üzerine iyi oldugu icin güvenilir bi tarih verdigini düsünüyorum...

Sessiz sessiz hamilelik geçiriyorsun

Aynen oyleee.normal hayatimdada oyle.cevremdekiler klasik sorular soruyolar adini ne istiyosun, kizmi erkek mi...ben on iki sene beklemisim ne ayrim yapabilirim nede simdiden isim dusunebilirim.rabbim neyi nasip gorduyse o..simdiden hayal kurmakta erken geliyoo allahin izniyle hele son aylara yaklaşayim o zaman bazi seyleri dusunebilirim.insanin hep icinde korku oluyo inan.her an bisey olacak gibi o psikolojiden hala kurtulamadim ben.inan her lavaboya gittigimde o peceteye bakmadan cikmiyorum.

Rabbim hepimiz icin hayirlisini versin.burdaki butun arkadaşlarimin yuzunu tez zamanda guldursun insallah..AMİN.

mrb arkadaşım inşallh seni sevinçten aglatıcak iyi bi habr alrsn

Allah razi olsun cok saol cnm

canım kan vermişsin az kalmış sonuca...benim yaptıklarımı yaparmısın hemen.bi tesbih al 100 defa sübhanallah 100 defa elhamdülillah 100 defa allahuekber 100 defa la ilahe ilallah çek rabbim hayırlı sonuçlar almamı bana nasip et de...hadi çabuk

aynennnnnnnnnnn bide seninki biraz ilerledi ben daha çok yeni her akıntıda banyodayım bişeymi var diye.tuvalete her girdiğimde bakıyorum peçeteyle..fitil mesela akmış tamammı acaba bişeymi var..bunlar bizi yiyip bitiriyo valla

Cumlemizin muradini versin canim benim,üzülüyorum ışte iyice duygusal oldum.senin bu yazdığını bile gözlerim dolarak okuyorum.allahım hepinizden razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…