unaydin geçen sana söylemiştim.ya salati tefriciye duasını,dün arkadaşlara dagitiyordum,çok iyi anlaştığım bir derdi olsa kosacagim elimden geleni esirgemeyecegim birinede dedim okurmusun diye birden okuyamam dedi,sonrada o bana iyi gelmiyor dedi.bir bozuldum bir üzüldüm anlatamam ben duyduğum herşeyi yapıyorum bir umut diye içimdeki umudu söndürdü birden.birde en yakın arkadaşımdan vardı hamile3_4 haftaya doğum yapacak ona sormadım ama o anda bende okurum demesini bekledim.neyse gözlerim doldu olduğumuz yerden kalktım gittim dayanamayıp ağladım,kendimi çoook ynliz hissettim dün.eve geldim ağlayıp yattım oyuzden duanin sonuna yetiştim.sonra birsürü kişi aradı ben okurum diye.ne kadar salakmisim dedim.ben herkesin dersine kosarim ,biri agliyorsa otururum onunla beraber ağlarım,artık hiç kimseye tek bişey yapmam.hergordugumu kendim.gibi saniyorum
Allahım bizede nasip eder mi bir gün.... ikinci denemede kavuşurum inşallah
Dua et bizlere
Yok canim ikinci denemem digeri biyokimyasal gebelik oldu sen bu duruma takilma tamamen nasip isi. Tamami alindi canim ikiside ben 1 sene sonra yaptim ama dr 2 ay sonra baslayabilirsin tedaviye demisti. Benim ameliyat oldugum hekimin zaten ťüp bebek merkezi vardi o yüzden tüp bebek üzerine iyi oldugu icin güvenilir bi tarih verdigini düsünüyorum...Yaa gozun aydın cok sevindim senin adına
İlk tup bebek denemenle de kavustun yani bebegine oyle mi ne guzel
Canm benim 9 aylik bebekken gecirdigim bir karın bolgesi ameliyatım var.zaten ilk laparas. Girişimi buyuzden iptal edildi
Simdiki doktorum da toplamda 2 acik ameliyattan sonra yapisiklik cok olacagindan riskli olacagini soyledi..hani ameliyata baslarken karın icine enjektorle gobekten karbondioksit gazi veriliyor ya;iste yapisiklik varsa yanlislikla bagirsaga girilebilirmiş ve bu da hayati tehlikesi olan bir durum :26: ben de ısrar etmek istemedim sonra başıma bi iş acmayayım diye
Peki tuplerin alındı mi yoksa rahim baglantisi mi kesildi
Birde operasyondan nekadar sonra tup bebek tedavine basladin :26:
Sessiz sessiz hamilelik geçiriyorsun
kızlar gözünaydınhayyırlı uğurla gelsin bebeğiniz darısı bizlere olsun en en kısa zmaandaaaaaaaaa
dualarım seninle değerlerin katlanarak çıksnKizlar dua edin bana kan verdm 12 de cikck
dualarım seninle değerlerin katlanarak çıksn
Kizlar dua edin bana kan verdm 12 de cikck
İnşallah değerin pozitiftir bizi çok sevindirirsin.
Allah razi olsun cok saol cnm
Kizlar dua edin bana kan verdm 12 de cikck
Herkese iyi haftasonlari kizlar
Iyi hafta sonları kızlarrrrrr...
Aynen oyleee.normal hayatimdada oyle.cevremdekiler klasik sorular soruyolar adini ne istiyosun, kizmi erkek mi...ben on iki sene beklemisim ne ayrim yapabilirim nede simdiden isim dusunebilirim.rabbim neyi nasip gorduyse o..simdiden hayal kurmakta erken geliyoo allahin izniyle hele son aylara yaklaşayim o zaman bazi seyleri dusunebilirim.insanin hep icinde korku oluyo inan.her an bisey olacak gibi o psikolojiden hala kurtulamadim ben.inan her lavaboya gittigimde o peceteye bakmadan cikmiyorum.
Rabbim hepimiz icin hayirlisini versin.burdaki butun arkadaşlarimin yuzunu tez zamanda guldursun insallah..AMİN.
inş canım senden de hayırlı haberler alırız.. rabbım yardım etsın..
canım yaptıklar çok güzel şeyler ve asla vaz geçme çok insani davranmışsın buda senin ne kadar güzel bir yüreğin ne kadar iyi bir karekterin olduğunu gösterir arkadaşalrına gelince hiç üzüme istemeyerek okunan duadan hayır gelmezdi zaten içinden gelenler okusun faydası daha çok olur yaz buraya ne kadar adığını okuruz ne olacak rabbim gönlüyün muradını versin inş
Ay insallah ya cok heycnlandm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?