Ne bilim insanlar ne çektiğimi görüyor biraz destek istiyorsun ışte....sana mi denk geldi kız bilmemde bursa hava kapalı yağmur yağdı yağacak açtım ferdinin eski parçalarını dinleyip huzunleniyorum.içim dolmuş artık içine at at tasiyamiyorsun bazen ışte.ne zamana kadar için kavrulurken yüzün gülecek ki?
Aman iyice arabeske bağladım))))
Amin canim ins. Hic sikinti etme hepsi göz acip kapayana kadr geciyor... Rabbim sifa versin ins.Tekrardan gozun aydin Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Bana da doktorum iki ay sonra tedaviye baslariz dedi..şu ameliyat kismini atlatsam aslinda cok heyecanlı bi surec olucak
Rabbim tum isteyenlerin yuzunu guldursun insallah
canım egunal yeter sizler elbette bizden daha çok uğraşmışsınızdır daha çok yıpranmışsınızdır ama rabbim bu imtihan dünyasında ona göre amel defterimizi yazacak inşallah.düşünsene bi diken batsa ayağımıza allah kahretsin bula bula benimi buldu deriz meğerse onun bile sevabı varmış rabbimin katında..o kadar çok şey yaşıyoruzki.hem olmuyor hem tüp bbek deniyoruz maddi manevi bitiyoruz ama oda olmuyor.bitti herşey diyoruz.ama rabbimin rahmeti geniş elbet bi gün bizede kapı açılacaktır.
Zaten herşey bitti desek hiç ugrasmayiz,umudumu hiç kaybetmiyorum,en umulmadık zamanda,ne zaman başım sikissa allah dualarını kabul ediyor,bazı şeyler hayatımda geç olur üzülürüm ama herşeyin en güzeli olur..iyiki sizin gibi insanlar var burda..neyse sen hamileliğinin keyfini cikart insallah bizlerde bu murada ereriz
Canim ilaclarini KESİNLİKLE kesme..emin ol ilacin prospektusunde yazanlari dr degil hemsire bile cok iyi biliyor,onlarin isi bu..bebeginin tutunmadini kolaylastiracak ilaclar bunlar.lutfen dr kes demedigi surece ilaclarini keseyim deme rahim ic dokusunu kalinlasmasini saglayan bir hormon hapi.ilac kullanimini arkadasa degil sadece dr sorun...
Canim ilaclarini KESİNLİKLE kesme..emin ol ilacin prospektusunde yazanlari dr degil hemsire bile cok iyi biliyor,onlarin isi bu..bebeginin tutunmadini kolaylastiracak ilaclar bunlar.lutfen dr kes demedigi surece ilaclarini keseyim demerahim ic dokusunu kalinlasmasini saglayan bir hormon hapi.ilac kullanimini arkadasa degil sadece dr sorun...
Canım ilaca devam edecekmişim ben estrofem coraspin vs hemşire hanım söyledi estrofem hemen kesilmelidir diyo gebelikte ama anlamadım ya korka korka içtim. 2'de doktorum da arıycakmış.
canım hayırlı olsun tekrardan ben bu ay dondurulmuşu deneyecem banada dr estrofemı yazdı ne oldugunu bılmeden içiyorum gunde ıkı tane.:26::26::26::26:
inşallah rabbimmmmmmcanım ben 4+5 te gittim alttan muayene ile kesemi minicik gördüm...5+4 te gittim kesem büyümüştü ama kalp atışı duyulmaz hemen dedi.haftaya perşembe 6+4 olcam bakalım duyulcakmı kalp sende ona göre doktora git
Sağol canım estrofem östrojen hormonu ben de günde 3 tane içiyorum rahim kalınlığı için sanırım gebelikte kullanılmamalı diyor ama dr devam et dedi.
:44: benımde kafam karıstı transfer gunu 1. gun sayılmıyormu bak sımdı embrıyo transfer edılmeden nasıl 9 haftalık oluyor:44:canım eminmisin 1 nisan olduğuna ??? yani adetin 2.günü başladın dimi uzun protokolmi senin kafam karıştı çünkü 1 nisansa son adetin 9 hafta 2 günlüksün ve kalp atışı bile duyulur :44:
:44: benımde kafam karıstı transfer gunu 1. gun sayılmıyormu bak sımdı embrıyo transfer edılmeden nasıl 9 haftalık oluyor:44:
kızlarr maideomer06 dan haber varmı test sonucu ne oldu..
tamam canım sağol.. valla şimdi benımkı ne kadarlık bilmıyorumki :):) yarın tekrar kan tahlılı yaptırcam inş. katlanır değerim..
:44: benımde kafam karıstı transfer gunu 1. gun sayılmıyormu bak sımdı embrıyo transfer edılmeden nasıl 9 haftalık oluyor:44:
transfer olduğun gün sayılmıyor ertesi gün saymaya başlıyorsunkan tahlilinde gebelik öğrenirsen eğer.son adet tarihine göre gebelik haftan ortaya çıkıyor
son adet olduğun tarih tam olarak nedir ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?