2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

gözlerden yaşlar sadece ağlarken mi gelir sanıyorsun,gülerkende ağlar bir insan
aynı benim her zaman yaptığım gibi...
ooo ferdi bayılırım, bende arabeske bağlamaya hazırım haaa.

Tekrardan gozun aydin Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Bana da doktorum iki ay sonra tedaviye baslariz dedi..şu ameliyat kismini atlatsam aslinda cok heyecanlı bi surec olucak
Rabbim tum isteyenlerin yuzunu guldursun insallah
Amin canim ins. Hic sikinti etme hepsi göz acip kapayana kadr geciyor... Rabbim sifa versin ins.

Zaten herşey bitti desek hiç ugrasmayiz,umudumu hiç kaybetmiyorum,en umulmadık zamanda,ne zaman başım sikissa allah dualarını kabul ediyor,bazı şeyler hayatımda geç olur üzülürüm ama herşeyin en güzeli olur..iyiki sizin gibi insanlar var burda..neyse sen hamileliğinin keyfini cikart insallah bizlerde bu murada ereriz

evet bende bi gün bekarken çok bunalmıştım iş istiyordum bulamıyordum gece kalktım namaz kıldım öyle ağladım öyle ağladım dua ettimki sabah uyandığımda hiç ummadığım bi yerden iş için gel demişlerdi valla yer gök dua bitanem.rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah tez zamanda aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

Dr da aradı şimdi tüm ilaçlara devam et dedi mecbur iççem. Allaha emanet inşallah bişey olmaz.

tamam canım sağol.. pazartesiye kadar içerim. o gun de doktoruma sorarım..

Canım ilaca devam edecekmişim ben estrofem coraspin vs hemşire hanım söyledi estrofem hemen kesilmelidir diyo gebelikte ama anlamadım ya korka korka içtim. 2'de doktorum da arıycakmış.

canım hayırlı olsun tekrardan ben bu ay dondurulmuşu deneyecem banada dr estrofemı yazdı ne oldugunu bılmeden içiyorum gunde ıkı tane.:26::26::26::26:

canım hayırlı olsun tekrardan ben bu ay dondurulmuşu deneyecem banada dr estrofemı yazdı ne oldugunu bılmeden içiyorum gunde ıkı tane.:26::26::26::26:

Sağol canım estrofem östrojen hormonu ben de günde 3 tane içiyorum rahim kalınlığı için sanırım gebelikte kullanılmamalı diyor ama dr devam et dedi.

tamam canım sağol.. valla şimdi benımkı ne kadarlık bilmıyorumki :):) yarın tekrar kan tahlılı yaptırcam inş. katlanır değerim..

Sağol canım estrofem östrojen hormonu ben de günde 3 tane içiyorum rahim kalınlığı için sanırım gebelikte kullanılmamalı diyor ama dr devam et dedi.

canım bende içtim. zaten 6 tane kaldı içinde hap.. pazartesiye kadar içerim. pazartesi doktorla görüşcem o zman sorarım artık..

Son düzenleme:
canım eminmisin 1 nisan olduğuna ??? yani adetin 2.günü başladın dimi uzun protokolmi senin kafam karıştı çünkü 1 nisansa son adetin 9 hafta 2 günlüksün ve kalp atışı bile duyulur :44:
:44: benımde kafam karıstı transfer gunu 1. gun sayılmıyormu bak sımdı embrıyo transfer edılmeden nasıl 9 haftalık oluyor:44:

bugün kontrolüm vardııııııı iğnelere devam + olarak bu sefer clexane ve bantlarr var çarşamba yunuoşlarım toplancak büyük ihtimalle cuma transfrr

:44: benımde kafam karıstı transfer gunu 1. gun sayılmıyormu bak sımdı embrıyo transfer edılmeden nasıl 9 haftalık oluyor:44:

transfer olduğun gün sayılmıyor ertesi gün saymaya başlıyorsunkan tahlilinde gebelik öğrenirsen eğer.son adet tarihine göre gebelik haftan ortaya çıkıyor

transfer olduğun gün sayılmıyor ertesi gün saymaya başlıyorsunkan tahlilinde gebelik öğrenirsen eğer.son adet tarihine göre gebelik haftan ortaya çıkıyor

6 mayısta reglı oldum 24 mayısta transfer 10.gun gebe oldugumu ogrendım sımdı kac haftalıgım ben 14 gunluk olarak bılıyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…