2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
mrhb kızlar nasılsınız bir kırgınlık var üzerimde kendimi yorgun hisediyorum

Arkadasim benide listeye eklermisin. Benimde transeferin 3.gunu. Allah hepimizin guzel sonucalrini paylasmayi nasip etsin insallah.

Canım duamız cuma günü bitti ama bizler hep birbirimiz için zaten dua ediyoruz. Transferinbhayırlı olsun inşallah Allah yüzünü güldürür

bugün kontrolüm vardııııııı iğnelere devam + olarak bu sefer clexane ve bantlarr var çarşamba yunuoşlarım toplancak büyük ihtimalle cuma transfrr

Canim mutlu sona doğru yaklasiyorsun inşallah bu tedavide Rabbim yüzünü guldursun

Canım iyilik yapan iyilik bulur kötülük yapan kötülük, sen yolunu hiç bozma onların okuyamam diyip seni üzmesi veya ses çıkartmaması emin ol onların okuyacağı bir salatı tefriciye sana bu durumda kaç 4444 tane olarak geri dönmüştür emin ol.

Sen içini ferah tut canım kendini özgür bırak Allah senin için en hayırlısını düşünür zaten

Kesinlikle yiğeceğimAllahtan bu bir uyarı bence, dün senin paylaşımın bu gün haberlerde söylemeleri

ama diğer tedavine kadar her gün akşam yemeğinin yanına koy ohhhh misssssssssssss canım benim inşallah sende güzel haberler verirsn tanıdığım herkese söyledim bende tereyi

Bu akşam haberlerde sebzelerin kralı tere dediler. Şaştım kaldım tesadüfe bak daha dün bahsettik. Her hastalığa çareymiş.
Valla eşimle biz başladık bugün yemeye acı bir tadı var ama kavunla yeyince anlaşılmıyor :))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…