6 mayısta reglı oldum 24 mayısta transfer 10.gun gebe oldugumu ogrendım sımdı kac haftalıgım ben 14 gunluk olarak bılıyodum
6 mayısta reglı oldum 24 mayısta transfer 10.gun gebe oldugumu ogrendım sımdı kac haftalıgım ben 14 gunluk olarak bılıyodum
son adet tarıhım 10 mayıs akşam 11.de :) şimdi normal adet gununden mı hesaplanıyor yoksa yumurta toplamadan sonramı bılemedm.
tesekkurler tatlım netten hesaplamalardan buldum ve sok oldumSu an 4 hafta 4 günlük gebesin:))))))
tesekkurler tatlım netten hesaplamalardan buldum ve sok oldumbılmıyordum boyle hesaplandıgını hayırlısıyla 10 subatta yaklasık dogum tarıhı
Arkadasim benide listeye eklermisin. Benimde transeferin 3.gunu. Allah hepimizin guzel sonucalrini paylasmayi nasip etsin insallah.
gülden ablaaaaaaaaaaaa...... hati bulut ne çabuk unutulduk?????
bugün kontrolüm vardııııııı iğnelere devam + olarak bu sefer clexane ve bantlarr var çarşamba yunuoşlarım toplancak büyük ihtimalle cuma transfrr
Unaydin geçen sana söylemiştim.ya Salati tefriciye duasını,dün arkadaşlara dagitiyordum,çok iyi anlaştığım bir derdi olsa kosacagim elimden geleni esirgemeyecegim birinede dedim okurmusun diye birden okuyamam dedi,sonrada o bana iyi gelmiyor dedi.bir bozuldum bir üzüldüm anlatamam ben duyduğum herşeyi yapıyorum bir umut diye içimdeki umudu söndürdü birden.birde en yakın arkadaşımdan vardı hamile3_4 haftaya doğum yapacak ona sormadım ama o anda bende okurum demesini bekledim.neyse gözlerim doldu olduğumuz yerden kalktım gittim dayanamayıp ağladım,kendimi çoook ynliz hissettim dün.eve geldim ağlayıp yattım oyuzden duanin sonuna yetiştim.sonra birsürü kişi aradı ben okurum diye.ne kadar salakmisim dedim.ben herkesin dersine kosarim ,biri agliyorsa otururum onunla beraber ağlarım,artık hiç kimseye tek bişey yapmam.hergordugumu kendim.gibi saniyorum
Aynen oyleee.normal hayatimdada oyle.cevremdekiler klasik sorular soruyolar adini ne istiyosun, kizmi erkek mi...ben on iki sene beklemisim ne ayrim yapabilirim nede simdiden isim dusunebilirim.rabbim neyi nasip gorduyse o..simdiden hayal kurmakta erken geliyoo allahin izniyle hele son aylara yaklaşayim o zaman bazi seyleri dusunebilirim.insanin hep icinde korku oluyo inan.her an bisey olacak gibi o psikolojiden hala kurtulamadim ben.inan her lavaboya gittigimde o peceteye bakmadan cikmiyorum.
Rabbim hepimiz icin hayirlisini versin.burdaki butun arkadaşlarimin yuzunu tez zamanda guldursun insallah..AMİN.
Su an 4 hafta 4 günlük gebesin:))))))
Bu akşam haberlerde sebzelerin kralı tere dediler. Şaştım kaldım tesadüfe bak daha dün bahsettik. Her hastalığa çareymiş.
Bu akşam haberlerde sebzelerin kralı tere dediler. Şaştım kaldım tesadüfe bak daha dün bahsettik. Her hastalığa çareymiş.
Dün pazarda sordum 3 yere yoktu mevsimi değil dediler terenin mevsimimi varmış
ciddimisin ende şu an şok oldum vallakesinlikle yemelisinnnnnnnn
Dün pazarda sordum 3 yere yoktu mevsimi değil dediler terenin mevsimimi varmış
Kesinlikle yiğeceğimAllahtan bu bir uyarı bence, dün senin paylaşımın bu gün haberlerde söylemeleri
Valla eşimle biz başladık bugün yemeye acı bir tadı var ama kavunla yeyince anlaşılmıyor :))))Bu akşam haberlerde sebzelerin kralı tere dediler. Şaştım kaldım tesadüfe bak daha dün bahsettik. Her hastalığa çareymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?