Canim benim insallah kaliteli yumurtaların toplanir alıngan arkadaşım)))
Biz eşimle fransa açık tenis turnuvasına dalmisiz cooook heyacanli oyuzden yazamadim
Sende tami tamına dört haftalik gebesin :))))
Tatlımmmm napıyım oyalıyorum kendimi işte.gelemedim....
Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallahARKADAŞLAR MERHABA BENİM TRANSFERIMIN 9 . GÜNÜ BUGUNDU DAYANAMADIM GİTTİM KAN TESTİ YAPTIRDIM SONUÇ:182 .2 ÇIKTI :) DEĞER NORMAL Mİ 9 . GÜNE GÖRE SİZDE DEĞERLERİNİZİ YAZARSANIZ KARŞILAŞTIRALIM ÇOKKK MERAK EDİYORUM RABBİM BUGÜNLERİ GÖRMEMİZİ NASP ETTİ ALLAH TÜM İSTEYENLERE VERSİN İNŞALLAH BEN ÇOK DUALAR ETTİM RABBİM KABUL ETTİ İNŞALLAH DEĞERLERİM ARTAR GEBELİĞİM DEVAM EDER DUALARINIZI ESİRGEMEYİNBU SİMGEYİ KULLANABİLMEK ÇOK GÜZELL:))
ilk başlarda hiç acı çekmemiştim ama bi süre sonra baya acımaya başlamıştı iğnelerevet alınganım birazzzzgünde 3 tane iğne yaparken geberiom
evet cnm cok zormusss.. insallah cnm bu dertler tez zamanda biter.. senindemi rezervin az ayni sayiliriz bendede iki uc taneyi gecmiyor artik en kotuyu bile koyuyorlar o yuzden bu gune kadar ne pgt luksum nede dondurulmus luksum olmadi cnm.. hayirlisiii
Biraz daha iyilestin mi? Benim de evet,rezerv azligi var ve benim de maalesef dondurulamadi hic.bu seferkinde cok umutluydum,7yumi toplaninca ama ancak sona 2 tane ile gelebildik..bi daha gerek kalmaz diye dua etsem de gene benim gibi olanlara bakiyorum..hani sen memorialde yaptiracaksin ya,o yuzden sormustum pgt filan diye( insallah benim de senin de bu son olur arkadasim..zira benim moral yerine gelir mi bilmem...
Yokmuş çok kızdım kandırıldı micanımmmmmmmmmm roka varda tere yokmuymuş
Yarın pazar pazar gezip bulucamBaşka pazar yok kubyada markette vardır
Canım özledik vallaSelaammmm
Özlediniz mi beni
Canım özledik valla
Yarın paşalarımı yolluyorum
Sonra sizinleyim...
Biraz daha iyilestin mi? Benim de evet,rezerv azligi var ve benim de maalesef dondurulamadi hic.bu seferkinde cok umutluydum,7yumi toplaninca ama ancak sona 2 tane ile gelebildik..bi daha gerek kalmaz diye dua etsem de gene benim gibi olanlara bakiyorum..hani sen memorialde yaptiracaksin ya,o yuzden sormustum pgt filan diye( insallah benim de senin de bu son olur arkadasim..zira benim moral yerine gelir mi bilmem...
ama diğer tedavine kadar her gün akşam yemeğinin yanına koy ohhhh misssssssssssss canım benim inşallah sende güzel haberler verirsntanıdığım herkese söyledim bende tereyi
Canım duamız cuma günü bitti ama bizler hep birbirimiz için zaten dua ediyoruz. Transferinbhayırlı olsun inşallah Allah yüzünü güldürür
Selaammmm
Özlediniz mi beni
Valla eşimle biz başladık bugün yemeye acı bir tadı var ama kavunla yeyince anlaşılmıyor :))))
Allahın izniyle bizimde olacak bebeklerimiz canım bizide sevindirecek bak görürsün ben buna çok inanıyorumgel gelll arada gel sen gelldün dualar ettik hepimiz
Rabbim bizede nasip edecek canım benim.kendini üzme ne olur.
seni çok iyi anlıyorum negatiften sonra bende kendimi kötü hissettim hemde çok kötü
hatta bak bizde bugün avm ye gittik bebeği olan bi arkadaşla beraber
bebek mağazasına girdik arkadşlarımız bebeklerine bişeyler bakıyorlardı,
onlar bakarken kenarda eşimle boş boş beklerken birden mağazada gözyaşlarım süzülüverdi
engel olamadımo an nasıl hissettim anlatamam eşim sarıldı 2. denemede bizimde olcak sen üzülme diyip teselli etti
evet inanıyorum birgün bizimde bebeklerimiz olacak bizde güzel ciciler alıp giydireceğiz bebişlerimize inşallah
Rabbim sağlıkla hayırlısıyla versin tamam mı üzülmek yok kuzum
çok özletme kendini bide taam mı
Allahın izniyle bizimde olacak bebeklerimiz canım bizide sevindirecek bak görürsün ben buna çok inanıyorum
evet alınganım birazzzzgünde 3 tane iğne yaparken geberiom
Severim canim nasılsın? İyi olduğunu biliyorumama yinede sorayım dedim
tatlım maşallahhayırlı olsun değerin çok güzel ikiz mi geliyor ne?
canım maşallahsanırım sana da ikiz geliyorrrrrrr Allahım kucaklarınızda sevdirsin
canım sen gebelik aşısı yaptırmış mıydın çok bildiğimden değil ama düşüğü olanlara eşinden kan alıp 2-3 kere enjekte ediyorlarmış :) allahım bundan sonraki tedavinde tamamına erdirsin inşallah :) tam bunu dilerken ezan başladı aminnnnnnnn
Inşallah bitanemsuan okadar ağlamasım var ki herkes çocuğunun yılsonu gösteri fotolarini koymuş bakarken içim gitti bneden sonra evlenenler doğum günü fotosu koymuş okadar içim acıyor ki Rabbim en kisa zamanda bizlere de yasatsin inşallah tedaviye başlayıp hayirlisiyla bebisime yada bebislerime kavuşmayı çok istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?