2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Tatlımmmm napıyım oyalıyorum kendimi işte.gelemedim....

gel gelll arada gel sen gell dün dualar ettik hepimiz
Rabbim bizede nasip edecek canım benim.kendini üzme ne olur.
seni çok iyi anlıyorum negatiften sonra bende kendimi kötü hissettim hemde çok kötü
hatta bak bizde bugün avm ye gittik bebeği olan bi arkadaşla beraber
bebek mağazasına girdik arkadşlarımız bebeklerine bişeyler bakıyorlardı,
onlar bakarken kenarda eşimle boş boş beklerken birden mağazada gözyaşlarım süzülüverdi
engel olamadım o an nasıl hissettim anlatamam eşim sarıldı 2. denemede bizimde olcak sen üzülme diyip teselli etti
evet inanıyorum birgün bizimde bebeklerimiz olacak bizde güzel ciciler alıp giydireceğiz bebişlerimize inşallah
Rabbim sağlıkla hayırlısıyla versin tamam mı üzülmek yok kuzum
çok özletme kendini bide taam mı

Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah
Sanırım ikizler geliyor

evet alınganım birazzzz günde 3 tane iğne yaparken geberiom
ilk başlarda hiç acı çekmemiştim ama bi süre sonra baya acımaya başlamıştı iğneler
Rabbim tedavinin sonunda bebeğinin müjdesini versin inşallah

Son düzenleme:

Biraz daha iyilestin mi? Benim de evet,rezerv azligi var ve benim de maalesef dondurulamadi hic.bu seferkinde cok umutluydum,7yumi toplaninca ama ancak sona 2 tane ile gelebildik..bi daha gerek kalmaz diye dua etsem de gene benim gibi olanlara bakiyorum..hani sen memorialde yaptiracaksin ya,o yuzden sormustum pgt filan diye( insallah benim de senin de bu son olur arkadasim..zira benim moral yerine gelir mi bilmem...

iyiyim cnm biraz daha.. doktor bantlari cikartti uzaniyorum evde hep. dollenmelerde ilac protokollarida onemli oluyor.. pgt bize gore degil cnm bizde iyi kotu ne varsa transfer ediliyor.. tedavi iptalin olmasinda o daha kotu ben onuda yasadim bes yumurtanin hicbiri dollenmemisti.. guclu ol cnmm olacak bebeklerimiz..

Canim ya ensunun da rezerv azlığı var benim de hormonlar oyle diyor.gecen adetimin 3. Günü doktor adetliyken üç yumurta saydınormalde kac yumurta oluyor merak ettim.

Allahın izniyle bizimde olacak bebeklerimiz canım bizide sevindirecek bak görürsün ben buna çok inanıyorum

Allahın izniyle bizimde olacak bebeklerimiz canım bizide sevindirecek bak görürsün ben buna çok inanıyorum

Inşallah bitanem suan okadar ağlamasım var ki herkes çocuğunun yılsonu gösteri fotolarini koymuş bakarken içim gitti bneden sonra evlenenler doğum günü fotosu koymuş okadar içim acıyor ki Rabbim en kisa zamanda bizlere de yasatsin inşallah tedaviye başlayıp hayirlisiyla bebisime yada bebislerime kavuşmayı çok istiyorum

ayy allah razı olsun yok denemdm canmm

sus kız benıde aglatma bende öyle cevremde 5 hamıle var ve hepsı benden nıce nıce sonra velennler doguracaklar bu ay öbur ay off ben ne yapacam gıtsem olmaz gıtmesm olmazz ıcım gıdıyor ıcımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…