Inşallah bitanemsuan okadar ağlamasım var ki herkes çocuğunun yılsonu gösteri fotolarini koymuş bakarken içim gitti bneden sonra evlenenler doğum günü fotosu koymuş okadar içim acıyor ki Rabbim en kisa zamanda bizlere de yasatsin inşallah tedaviye başlayıp hayirlisiyla bebisime yada bebislerime kavuşmayı çok istiyorum
Ne bilim insanlar ne çektiğimi görüyor biraz destek istiyorsun ışte....sana mi denk geldi kız bilmemde bursa hava kapalı yağmur yağdı yağacak açtım ferdinin eski parçalarını dinleyip huzunleniyorum.içim dolmuş artık içine at at tasiyamiyorsun bazen ışte.ne zamana kadar için kavrulurken yüzün gülecek ki?
Aman iyice arabeske bağladım))))
saol bırtanem ıyıym ıste sen nasılsınnn canmm
Başka pazar yok kubyada markette vardır
Iyıyım guzelım arada gırıp bakıyorum işte buradakiler ne yapmış nasıllar dıye?ıyı olmana çok sevındım.benım en yakın arkadaslarımın hepsı hamıle bırısı ıkıncısıne dıgerlerı ılkıne ama saolsunlar hep dua ediyorlar bana.çok da yardımcılar birinin eşi kadın doğumcu Istanbul'da olmadı burayı gel dıyede cagırıyorlar,hıc umutsuzluğa kapılmıyorum arada duygusal degısımlerım oluyor ama senınle durumumuz çok farklı tabı senın yaşadıkların daha ağır.ınsallah allahım çözümünü buldurur
gel gelll arada gel sen gelldün dualar ettik hepimiz
Rabbim bizede nasip edecek canım benim.kendini üzme ne olur.
seni çok iyi anlıyorum negatiften sonra bende kendimi kötü hissettim hemde çok kötü
hatta bak bizde bugün avm ye gittik bebeği olan bi arkadaşla beraber
bebek mağazasına girdik arkadşlarımız bebeklerine bişeyler bakıyorlardı,
onlar bakarken kenarda eşimle boş boş beklerken birden mağazada gözyaşlarım süzülüverdi
engel olamadımo an nasıl hissettim anlatamam eşim sarıldı 2. denemede bizimde olcak sen üzülme diyip teselli etti
evet inanıyorum birgün bizimde bebeklerimiz olacak bizde güzel ciciler alıp giydireceğiz bebişlerimize inşallah
Rabbim sağlıkla hayırlısıyla versin tamam mı üzülmek yok kuzum
çok özletme kendini bide taam mı
Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah
Sanırım ikizler geliyor
ilk başlarda hiç acı çekmemiştim ama bi süre sonra baya acımaya başlamıştı iğneler
Rabbim tedavinin sonunda bebeğinin müjdesini versin inşallah
Kizz sende mi ferdicisin lleyyy benden bi tane daha varmis kalp kalbe karsiymis.bende bugun bi dertlendim cengiz kurtogludan basladim ferdiyi dinleyip gozyasi dokup bol bo agaldim ama iide geldi bazdn aglamak raHatalTiyor bende rahatladim..takilma herkes senin gibi ii olmaya bilir sen bizede biz tefriciye okuruz kiz..
allah kımseye dermansız dert vermsn canm bende suan dermanımı arıyacam ınsallah bulurum bu kanama neden oluyor ıste6.haftada doktor onu bılemıyor onu arastırmam lazmm
Çözümünü bulmadan zaten tedavıye tekrar başlama,Allah korusun tekrar bı yıkım yasama canım benım.
gözün aydınDEĞERİN KATBE KAT ARTSIN SAĞLIKLA KUCAĞINA AL İNŞ
ayy ne güzel hamile haberlerimiz geliyor inşaallah hiç kesilmez canım tebrik ederim Allah sağ sağlim kucağına almayı da nasip etsin sizde sorun neydi ve kaçıncı denemeniz ?
:16
aslında arastırmayada baya para gıdecek ama gıtsın artık ne yapalm maddıyat olarak zaten su ıkısenede yıkıldık aılelerden de destek yok bende calısmıyormm
Kul sıkışmayınca Hızır yetişmezmiş elbet bır çaresi bulunur canım.araştır belki devlet hastanelerındede testler yapılıyordur.daha uygun fıyata.allah yardımcın olsun canım
canımmm çok sağol bizim tedavimiz varikoselle başladı eşim ameliyat oldu ameliyattan bi çözüm alamadık 1 sene geçti üzerinden aşılama deneyelim dediler onu yaptırdık aşılama tutmadı tüp bebeğe yönlendirdiler rapor çıkarttık özel bi klinikte tüp bebek yaptırdık malesef nisan ayında negatif sonuç aldık sonra doktor benden rahim filmi istedi sonuç negatif çıktı diye onu görelim dedi o da temiz çıktı ben kendi isteğimle genetik testi yaptırdım sanki içime doğmuş gibi ve genetikte kanda pıhtılaşma olduğu ortaya çıktı o embriyonun tutulmasını engelliyormuş gebe kalsam bile düşük yaparmışım uzun sürmezmiş doktoruma genetik testi sonucumu götürdüm ve tedavime başlandı 28 mayıs 2014 günü transferim yapıldı ve 6.6.2014 tarihinde gebe olduğumu öğrendim burdan bir nebze arkadaşlara yol gösterici olabilmek için yazıyorum bunları sakın üzülmeyin vazgeçmeyin tekrar deneyin inanınca oluyor ... dua edin inşallah hepimiz bebişlerimizi kucağımıza sağ salim allalım önemli olanda bu
Canımı tebrik ederdim Allah tamamına erdırsın..kucağına almak nasıl olsun
Beni hiç kanda pıhtılaşmaya baktırmadım nereye gıdıp yaptırmıyorsun testi ve sonuç ne zaman çıkıyor merak ettım de
Inşallah bitanemsuan okadar ağlamasım var ki herkes çocuğunun yılsonu gösteri fotolarini koymuş bakarken içim gitti bneden sonra evlenenler doğum günü fotosu koymuş okadar içim acıyor ki Rabbim en kisa zamanda bizlere de yasatsin inşallah tedaviye başlayıp hayirlisiyla bebisime yada bebislerime kavuşmayı çok istiyorum
canım benim bir arkadasım tıp fakültesine gitti yaptırdı :)
onun da bebeğinin kalbi durmustu 9. haftada pozitif çıkmış test şimdi yine hamile :) iğne kullanıyor
allah kabul etsin cnm evet bazen alıngan olabiliyoruz..Sahil canım benım bende arkadas bı tane degıl saolsunlar dağıttım okuyorlar da bırının öylen demesi canımı sıktı işte...alınacağım varmış yavvv
Huzunlenmek için açtım ama Enson kendımı göbek atarken buldum
sus kız benıde aglatma bende öyle cevremde 5 hamıle var ve hepsı benden nıce nıce sonra velennler doguracaklar bu ay öbur ay off ben ne yapacam gıtsem olmaz gıtmesm olmazz ıcım gıdıyor ıcımmm
Hıç üzülme canım böyle seyler için bir an önce olur inşallah bızlerınde cocukları,sağlıklı sıhhatlı olsunlarda varsın bıraz bekleyelım.bızım yaramazları
Canlarim benim hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız Ohhh bi ağladım bi ağladım rahatladımaynı duyguları paylaşıyoruz tatlımkendimi ne kadar başka işlere versemde kafamı uzaklaştırmaya çalışsamda olmuyor
dediğin gibi yıl sonu gösteri , doğum günü fotoları ferken üzülüyoruz
tatlım bir sonraki tedavilerde yüzümüz gülecek inşallah biz de o günleri yaşayacağız
Allahım yardım et
kız bugün ağlama günümü ne bende ağladım hemde saatlerce ama dediğin gibi süper iyi geldiCanlarim benim hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız Ohhh bi ağladım bi ağladım rahatladımaglayasim varmış iyi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?