2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Hıç üzülme canım böyle seyler için bir an önce olur inşallah bızlerınde cocukları,sağlıklı sıhhatlı olsunlarda varsın bıraz bekleyelım.bızım yaramazları

Kizz sende mi ferdicisin lleyyy benden bi tane daha varmis kalp kalbe karsiymis.bende bugun bi dertlendim cengiz kurtogludan basladim ferdiyi dinleyip gozyasi dokup bol bo agaldim ama iide geldi bazdn aglamak raHatalTiyor bende rahatladim..takilma herkes senin gibi ii olmaya bilir sen bizede biz tefriciye okuruz kiz..

saol bırtanem ıyıym ıste sen nasılsınnn canmm

Iyıyım guzelım arada gırıp bakıyorum işte buradakiler ne yapmış nasıllar dıye?ıyı olmana çok sevındım.benım en yakın arkadaslarımın hepsı hamıle bırısı ıkıncısıne dıgerlerı ılkıne ama saolsunlar hep dua ediyorlar bana.çok da yardımcılar birinin eşi kadın doğumcu Istanbul'da olmadı burayı gel dıyede cagırıyorlar,hıc umutsuzluğa kapılmıyorum arada duygusal degısımlerım oluyor ama senınle durumumuz çok farklı tabı senın yaşadıkların daha ağır.ınsallah allahım çözümünü buldurur

allah kımseye dermansız dert vermsn canm bende suan dermanımı arıyacam ınsallah bulurum bu kanama neden oluyor ıste6.haftada doktor onu bılemıyor onu arastırmam lazmm

canım çok teşekkür ederim inşallah yaa bu günleri bekliyorduk rabbim hepimize versin

Sahil canım benım bende arkadas bı tane degıl saolsunlar dağıttım okuyorlar da bırının öylen demesi canımı sıktı işte...alınacağım varmış yavvv
Huzunlenmek için açtım ama Enson kendımı göbek atarken buldum

allah kımseye dermansız dert vermsn canm bende suan dermanımı arıyacam ınsallah bulurum bu kanama neden oluyor ıste6.haftada doktor onu bılemıyor onu arastırmam lazmm

Çözümünü bulmadan zaten tedavıye tekrar başlama,Allah korusun tekrar bı yıkım yasama canım benım.

Çözümünü bulmadan zaten tedavıye tekrar başlama,Allah korusun tekrar bı yıkım yasama canım benım.

aslında arastırmayada baya para gıdecek ama gıtsın artık ne yapalm maddıyat olarak zaten su ıkısenede yıkıldık aılelerden de destek yok bende calısmıyormm

ayy ne güzel hamile haberlerimiz geliyor inşaallah hiç kesilmez canım tebrik ederim Allah sağ sağlim kucağına almayı da nasip etsin sizde sorun neydi ve kaçıncı denemeniz ?

:16

canımmm çok sağol bizim tedavimiz varikoselle başladı eşim ameliyat oldu ameliyattan bi çözüm alamadık 1 sene geçti üzerinden aşılama deneyelim dediler onu yaptırdık aşılama tutmadı tüp bebeğe yönlendirdiler rapor çıkarttık özel bi klinikte tüp bebek yaptırdık malesef nisan ayında negatif sonuç aldık sonra doktor benden rahim filmi istedi sonuç negatif çıktı diye onu görelim dedi o da temiz çıktı ben kendi isteğimle genetik testi yaptırdım sanki içime doğmuş gibi ve genetikte kanda pıhtılaşma olduğu ortaya çıktı o embriyonun tutulmasını engelliyormuş gebe kalsam bile düşük yaparmışım uzun sürmezmiş doktoruma genetik testi sonucumu götürdüm ve tedavime başlandı 28 mayıs 2014 günü transferim yapıldı ve 6.6.2014 tarihinde gebe olduğumu öğrendim burdan bir nebze arkadaşlara yol gösterici olabilmek için yazıyorum bunları sakın üzülmeyin vazgeçmeyin tekrar deneyin inanınca oluyor ... dua edin inşallah hepimiz bebişlerimizi kucağımıza sağ salim allalım önemli olanda bu

aslında arastırmayada baya para gıdecek ama gıtsın artık ne yapalm maddıyat olarak zaten su ıkısenede yıkıldık aılelerden de destek yok bende calısmıyormm

Kul sıkışmayınca Hızır yetişmezmiş elbet bır çaresi bulunur canım.araştır belki devlet hastanelerındede testler yapılıyordur.daha uygun fıyata.allah yardımcın olsun canım

Kul sıkışmayınca Hızır yetişmezmiş elbet bır çaresi bulunur canım.araştır belki devlet hastanelerındede testler yapılıyordur.daha uygun fıyata.allah yardımcın olsun canım

canm 30a yakın test yaptırdım hormonlara bırdek kan uyusmazlıgı cıktı ıste bılmıyorm ertık eksıgm varmı baska bakacam saol

Canımı tebrik ederdim Allah tamamına erdırsın..kucağına almak nasıl olsun
Beni hiç kanda pıhtılaşmaya baktırmadım nereye gıdıp yaptırmıyorsun testi ve sonuç ne zaman çıkıyor merak ettım de

canım benim bir arkadasım tıp fakültesine gitti yaptırdı :)
onun da bebeğinin kalbi durmustu 9. haftada pozitif çıkmış test şimdi yine hamile :) iğne kullanıyor

aynı duyguları paylaşıyoruz tatlım kendimi ne kadar başka işlere versemde kafamı uzaklaştırmaya çalışsamda olmuyor
dediğin gibi yıl sonu gösteri , doğum günü fotoları ferken üzülüyoruz
tatlım bir sonraki tedavilerde yüzümüz gülecek inşallah biz de o günleri yaşayacağız
Allahım yardım et

canım benim bir arkadasım tıp fakültesine gitti yaptırdı :)
onun da bebeğinin kalbi durmustu 9. haftada pozitif çıkmış test şimdi yine hamile :) iğne kullanıyor

Sagol canım bende unıversıte hastanesıne gıdıp yaptırayım ozaman ya merak edıyorum.ama ınsallah en kısa zamanda cıkar

allah kabul etsin cnm evet bazen alıngan olabiliyoruz..
ohh sefan olsun göbişler atılmış at at nasılsa bu tedavinin ardından göbek atamıcan bebeğin seninle olacak ya

sus kız benıde aglatma bende öyle cevremde 5 hamıle var ve hepsı benden nıce nıce sonra velennler doguracaklar bu ay öbur ay off ben ne yapacam gıtsem olmaz gıtmesm olmazz ıcım gıdıyor ıcımmm

Hıç üzülme canım böyle seyler için bir an önce olur inşallah bızlerınde cocukları,sağlıklı sıhhatlı olsunlarda varsın bıraz bekleyelım.bızım yaramazları

Canlarim benim hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız Ohhh bi ağladım bi ağladım rahatladım aglayasim varmış iyi geldi

Canlarim benim hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız Ohhh bi ağladım bi ağladım rahatladım aglayasim varmış iyi geldi
kız bugün ağlama günümü ne bende ağladım hemde saatlerce ama dediğin gibi süper iyi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…