2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Sana bir şey anlatacağım moralin düzelsin.
Bu gün kahvaltıya gittik kayınvalideme oradan çarşıya indim oradan ananeme gittim saçıma röfle yaptık sonra kısır yaptık yedik annem teyzemde, akşamda kuzenim yemeğe gelecek eve gidip yemek yapıcam dün akşamda bulaşık mak. çalıştırmıştım e bide çamaşır yıkamış asacağım neyse eve geldim aklımda bulaşık makinasını boşaltmak var diyorum ki çamaşır asıcam daha yemek yapacağım kuzenim gelecek neyse bulaşık makinası boşaltmakla başlayım dedim makinayı bir açtım boş nasıl sevindim anlatamam mutfaktan bağırarak salona girdim eşime canııııııım makinayı boşaltmışsın ne iyi oldu dedim birde öptüm sonra ben boşaltmadım dedi şaka yapıyor sandım sen boşaltmışsın işte dedim ben akşam makinayı çalıştırmıştım dedim sonra biraz düşündüm kahvaltıya gitmeden ben boşaltmıştım sonra hatırladım gene karıştırmışım yani

gece gece iyi güldüm haaaaa

Canim ya ensunun da rezerv azlığı var benim de hormonlar oyle diyor.gecen adetimin 3. Günü doktor adetliyken üç yumurta saydınormalde kac yumurta oluyor merak ettim.

Bende adetliyken yapilan muayenede dr daha fazla goruyor,ani atiyorum sagda 4,solda 5 gibi..ama ayina gore degsiyor tabii.ilac kullaninca bu rakam genelde degismiyor..sadece normalde yeterince buyumeyecek folikulleri buyutuyor diye biliyorum..rezerv azligi da kisiye gore degisiyor bu arada,sende uc olur bende bes..

kız bugün ağlama günümü ne bende ağladım hemde saatlerce ama dediğin gibi süper iyi geldi
Ay valla kuzum banada ıyı geldı ohhh karşılıklı rahatlamısız

Yıne mıkız gece gece seslı guldum

yok aşkım benim ben üzüntüden değil son bir haftadır çok yoğundum hiç evde durmadım.hep gezdim kafa dğıttım iyi geldi valla..
sende üzülme artık bak ağlıyormuşsun,benim daha gözümden bir damla yaş gelmedi hepsini içime akıttım.yıkılmadım ayaktayım.
geldiğiniz zaman bi mesaj atın ya melindamda sende bir türlü buluşamıyoruz
ikinci meyhane buluşmasını yaparız,valla çok ihtiyacım var...

Benımde

oyyyyyyyyy kıyamam ben sana yaaaa..,
kim üzdü seni aşkımmmm
söyle hemen gebertirim valla

Kımse uzmedı kuzum mıllet cocuklarının yılsonu gösteri resımlerını koyuyor dogum gunü resimleri vs bakarken içim burkuldu ağladım ağladım gecti kiiii tedaviye başlayasım var bağımlı oldum

:2:
amannnn boşver ya onlarında kendilerine göre bir sürü sıkıntısı vardır.sadece çocuk olmakta bitmiyorki...
ne hallari varsa görsünler ilgilenmiyorum
ne ağlıyon ki ne gerek var yani boşu boşuna
sen başla tedaviye hayırlısı olur inşallah bi tanem..

Bir güne o kadar iş sıkıştırıyorum ki ne yaptığımı unutuyorum napiyiim
Haklısın bitanem hem iş hem ev zor olur kırk yılda bır karıstırmıssın ne olacak kiiiii

Insallah kuzum
Bende ilgilenmiyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…