Inşallah bitanemsuan okadar ağlamasım var ki herkes çocuğunun yılsonu gösteri fotolarini koymuş bakarken içim gitti bneden sonra evlenenler doğum günü fotosu koymuş okadar içim acıyor ki Rabbim en kisa zamanda bizlere de yasatsin inşallah tedaviye başlayıp hayirlisiyla bebisime yada bebislerime kavuşmayı çok istiyorum
Benım bıldıgım tere kışın olur yanlış mı bılıyom ben:26:
Sana bir şey anlatacağım moralin düzelsin.
Bu gün kahvaltıya gittik kayınvalideme oradan çarşıya indim oradan ananeme gittim saçıma röfle yaptık sonra kısır yaptık yedik annem teyzemde, akşamda kuzenim yemeğe gelecek eve gidip yemek yapıcam dün akşamda bulaşık mak. çalıştırmıştım e bide çamaşır yıkamış asacağım neyse eve geldim aklımda bulaşık makinasını boşaltmak var diyorum ki çamaşır asıcam daha yemek yapacağım kuzenim gelecek neyse bulaşık makinası boşaltmakla başlayım dedim makinayı bir açtım boş nasıl sevindim anlatamam mutfaktan bağırarak salona girdim eşime canııııııım makinayı boşaltmışsın ne iyi oldu dedim birde öptüm sonra ben boşaltmadım dedi şaka yapıyor sandım sen boşaltmışsın işte dedim ben akşam makinayı çalıştırmıştım dedim sonra biraz düşündüm kahvaltıya gitmeden ben boşaltmıştım sonra hatırladım gene karıştırmışım yani
Canim ya ensunun da rezerv azlığı var benim de hormonlar oyle diyor.gecen adetimin 3. Günü doktor adetliyken üç yumurta saydınormalde kac yumurta oluyor merak ettim.
gece gece iyi güldüm haaaaa
Aslında ben çok dikkatli biriyimdir ama
Ay valla kuzum banada ıyı geldı ohhh karşılıklı rahatlamısızkız bugün ağlama günümü ne bende ağladım hemde saatlerce ama dediğin gibi süper iyi geldi
Sana bir şey anlatacağım moralin düzelsin.
Bu gün kahvaltıya gittik kayınvalideme oradan çarşıya indim oradan ananeme gittim saçıma röfle yaptık sonra kısır yaptık yedik annem teyzemde, akşamda kuzenim yemeğe gelecek eve gidip yemek yapıcam dün akşamda bulaşık mak. çalıştırmıştım e bide çamaşır yıkamış asacağım neyse eve geldim aklımda bulaşık makinasını boşaltmak var diyorum ki çamaşır asıcam daha yemek yapacağım kuzenim gelecek neyse bulaşık makinası boşaltmakla başlayım dedim makinayı bir açtım boş nasıl sevindim anlatamam mutfaktan bağırarak salona girdim eşime canııııııım makinayı boşaltmışsın ne iyi oldu dedim birde öptüm sonra ben boşaltmadım dedi şaka yapıyor sandım sen boşaltmışsın işte dedim ben akşam makinayı çalıştırmıştım dedim sonra biraz düşündüm kahvaltıya gitmeden ben boşaltmıştım sonra hatırladım gene karıştırmışım yani
gel gelll arada gel sen gelldün dualar ettik hepimiz
Rabbim bizede nasip edecek canım benim.kendini üzme ne olur.
seni çok iyi anlıyorum negatiften sonra bende kendimi kötü hissettim hemde çok kötü
hatta bak bizde bugün avm ye gittik bebeği olan bi arkadaşla beraber
bebek mağazasına girdik arkadşlarımız bebeklerine bişeyler bakıyorlardı,
onlar bakarken kenarda eşimle boş boş beklerken birden mağazada gözyaşlarım süzülüverdi
engel olamadımo an nasıl hissettim anlatamam eşim sarıldı 2. denemede bizimde olcak sen üzülme diyip teselli etti
evet inanıyorum birgün bizimde bebeklerimiz olacak bizde güzel ciciler alıp giydireceğiz bebişlerimize inşallah
Rabbim sağlıkla hayırlısıyla versin tamam mı üzülmek yok kuzum
çok özletme kendini bide taam mı
Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah
Sanırım ikizler geliyor
ilk başlarda hiç acı çekmemiştim ama bi süre sonra baya acımaya başlamıştı iğneler
Rabbim tedavinin sonunda bebeğinin müjdesini versin inşallah
yok aşkım benim ben üzüntüden değil son bir haftadır çok yoğundum hiç evde durmadım.hep gezdim kafa dğıttım iyi geldi valla..
sende üzülme artık bak ağlıyormuşsun,benim daha gözümden bir damla yaş gelmedi hepsini içime akıttım.yıkılmadım ayaktayım.
geldiğiniz zaman bi mesaj atın ya melindamda sende bir türlü buluşamıyoruz
ikinci meyhane buluşmasını yaparız,valla çok ihtiyacım var...
Benımde
ne güzel işte makinayı boş görünce kim bilir nasıl sevindin de öptün adamı...
en çokta orda koptum zaten
tabi canımmmm dikkalisindir bilmezmiyimmmmmm
Ama yaaaaaa
oyyyyyyyyy kıyamam ben sana yaaaa..,
kim üzdü seni aşkımmmm
söyle hemen gebertirim valla
Ay valla kuzum banada ıyı geldı ohhh karşılıklı rahatlamısız
Yıne mıkız gece gece seslı guldum
Kımse uzmedı kuzum mıllet cocuklarının yılsonu gösteri resımlerını koyuyor dogum gunü resimleri vs bakarken içim burkulduağladım ağladım gecti kiiii tedaviye başlayasım var bağımlı oldum
Bir güne o kadar iş sıkıştırıyorum ki ne yaptığımı unutuyorum napiyiim
Haklısın bitanem hem iş hem ev zor olur kırk yılda bır karıstırmıssın ne olacak kiiiiiBir güne o kadar iş sıkıştırıyorum ki ne yaptığımı unutuyorum napiyiim
:2:
amannnn boşver ya onlarında kendilerine göre bir sürü sıkıntısı vardır.sadece çocuk olmakta bitmiyorki...
ne hallari varsa görsünler ilgilenmiyorum
ne ağlıyon ki ne gerek var yani boşu boşuna
sen başla tedaviye hayırlısı olur inşallah bi tanem..
Haklısın bitanem hem iş hem ev zor olur kırk yılda bır karıstırmıssın ne olacak kiiiii
Insallah kuzum
Bende ilgilenmiyorum işte
he ya şöyle boşver biz ilgilenmeyince kaçan kovalanır misali belki gelir bebiklerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?