2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

amin canım genetik ve kromozom testi eğitim araştırma hastaneleri özel hastane ve laboratuvarlarında yapılıyor . ben eğitim araştırma hastanesinde yaptırdım 1 ayda aldım sonucu

Günaydın herkese mus mutlu bir gün diliyorum. Allah herkesin gönlüne göre versin inş.

Ne manyaksun kız sen))) eminim camasirida serip unutmussundur))

Günaydın bomba gibiyimmmmm.ama kayinbabama gidecem;(((( babalar günü ya bugun.

hmmm anladm canmmmmmmmmmmm özel gunler benı bıtıryor ya ben bu adamı ne zaman baba yapabılecem allah bıze nezaman verecek bu gururur baba dıye arkasından aglayacak ne zaman cocugu oolacak ye ben anne dıye o sesı ne zaman duyacam ben

amin canım genetik ve kromozom testi eğitim araştırma hastaneleri özel hastane ve laboratuvarlarında yapılıyor . ben eğitim araştırma hastanesinde yaptırdım 1 ayda aldım sonucu

Geç cikiyormus canim sonuç ya,ben çarşamba ya felan ikinci transferi yaptiracamda ondan sordum.hayırlısı olsun artık.yaptığım araştırmalara göre hastaneye hemotoloji bölümüne gidip kanda pihtilasmaya baktirabilirmisim.

Cnm hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz, böyle günlerde içim burkuluyor ama inaniyorum ki birgün bugünleri bizde evlatlarimizla yasiycaz. Buna çok inanıyorum.

He kizzzzz hiç sorma benim manyak ışte babasını görmek için neler yapıyor,babama kahvltiya gidelim bugün babalar günü ya dedi..inandım anam safimmmmm ben safffff

olsun kız bugün de gidin haftaya da gidersin artık ne olacak ki...

Cnm hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz, böyle günlerde içim burkuluyor ama inaniyorum ki birgün bugünleri bizde evlatlarimizla yasiycaz. Buna çok inanıyorum.

inşallah canm ısallah anneler gunnde anneme dıyemıyorm önceden kutluyorm o gun kutlamıyorm babalar gnnde hıc gıtmek ıstemıyorm suan tabıkı esımede bunu hatırlatmak ıstemıyorm bılee e

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…