Canımı tebrik ederdim Allah tamamına erdırsın..kucağına almak nasıl olsun
Beni hiç kanda pıhtılaşmaya baktırmadım nereye gıdıp yaptırmıyorsun testi ve sonuç ne zaman çıkıyor merak ettım de
Herkese gunaydin..
Sagol canım bende unıversıte hastanesıne gıdıp yaptırayım ozaman ya merak edıyorum.ama ınsallah en kısa zamanda cıkar
Herkese gunaydin..
Sana bir şey anlatacağım moralin düzelsin.
Bu gün kahvaltıya gittik kayınvalideme oradan çarşıya indim oradan ananeme gittim saçıma röfle yaptık sonra kısır yaptık yedik annem teyzemde, akşamda kuzenim yemeğe gelecek eve gidip yemek yapıcam dün akşamda bulaşık mak. çalıştırmıştım e bide çamaşır yıkamış asacağım neyse eve geldim aklımda bulaşık makinasını boşaltmak var diyorum ki çamaşır asıcam daha yemek yapacağım kuzenim gelecek neyse bulaşık makinası boşaltmakla başlayım dedim makinayı bir açtım boş nasıl sevindim anlatamam mutfaktan bağırarak salona girdim eşime canııııııım makinayı boşaltmışsın ne iyi oldu dedim birde öptüm sonra ben boşaltmadım dedi şaka yapıyor sandım sen boşaltmışsın işte dedim ben akşam makinayı çalıştırmıştım dedim sonra biraz düşündüm kahvaltıya gitmeden ben boşaltmıştım sonra hatırladım gene karıştırmışım yani
gunaydın canm naslsınnnn
Günaydın herkese mus mutlu bir gün diliyorum.Allah herkesin gönlüne göre versin inş.
Herkese gunaydin..
Günaydın bomba gibiyimmmmm.ama kayinbabama gidecem;(((( babalar günü ya bugun.
Sanada günaydın fıstık,sizinngununuz daha farklı gecer kocacigina şöyle güzel bir babalar günü yaşat)))
Günaydın bomba gibiyimmmmm.ama kayinbabama gidecem;(((( babalar günü ya bugun.
amin canım genetik ve kromozom testi eğitim araştırma hastaneleri özel hastane ve laboratuvarlarında yapılıyor . ben eğitim araştırma hastanesinde yaptırdım 1 ayda aldım sonucu
Babalar günü haftaya cnm bugün değil :) yani ben öyle biliyorum
hmmm anladm canmmmmmmmmmmm özel gunler benı bıtıryor ya ben bu adamı ne zaman baba yapabılecem allah bıze nezaman verecek bu gururur baba dıye arkasından aglayacak ne zaman cocugu oolacak ye ben anne dıye o sesı ne zaman duyacam ben
Canım ama bugün babalar günü değil ki
He kizzzzz hiç sorma benim manyak ışte babasını görmek için neler yapıyor,babama kahvltiya gidelim bugün babalar günü ya dedi..inandım anam safimmmmm ben safffff
Cnm hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz, böyle günlerde içim burkuluyor ama inaniyorum ki birgün bugünleri bizde evlatlarimizla yasiycaz. Buna çok inanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?