2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Canim şimdi yıpranma çünkü babalar günü haftayaymis))))
Olacak seherim seninde,burda bukadar çabalayan insaninda bebeği olacak.ama sen umutlu olacan,kuzenimin dusuklerinede çare bulunmuyordu(kan pihtilasmasi,genetik herşeye bakıldı)dru bir gün oyle bi bebeğin olacak ki senin dna na benzeyen vücudun bu sefer onu atamayacak kabullenecek demişti.oylede oldu.

keşkee canmmm keşkee

inşallah canm ısallah anneler gunnde anneme dıyemıyorm önceden kutluyorm o gun kutlamıyorm babalar gnnde hıc gıtmek ıstemıyorm suan tabıkı esımede bunu hatırlatmak ıstemıyorm bılee e

Ben bu hikayeden çok etkilenmistim, Rabbimin ol demesine bakar hersey..

Bir gün evli bir çift Hz. Musayı görür ve ondan Allaha kendileri için dua etmesini ve bir çocuk sahibi olmak istediklerini söylerler.Hz. Musada Allaha dua eder ve Allahtan şöyle bir cevap gelir:
'Ya Musa söyle o çifte asla çocukları olmayacak onlar döl tutamaz.'
Hz. Musada gidip Allahın sözlerini o çifte anlatır.Aradan bir kaç sene geçer.Hz Musa o evli çiftle tekrar karşılaşır.Yanlarında birde küçük çocuk vardır ve onu Hz Musa ile tanıştırırlar.Bu bizim çocuğumuz diye.Hz. Musa çok şaşırır ve Rabbine sorar bu durumu.O zaman O yüce yaradandan şöyle bir cevap gelir :
'Ya Musa ben onlara kendi peygamberimle olmaz diye cevap göndermeme rağmen onlar benden hiç ümit kesmediler ve hep dua ettiler.O çocuk dualarının mükafatıdır der.'

Kiz tuylerim diken diken oldu.....bende hep onu diyorum hiç umudunu kesmeyeceksin allahım birgün bizlerinde dualarını kabul edecek insallah

olsun kız bugün de gidin haftaya da gidersin artık ne olacak ki...

Ya normalde espri yaparim,gulerim,konuşurum,ama kayinbabaim yanında süt dökmüş kedi oluyom hiç rahat edemiyom..farkında olmadan bişey desen etsen sonra kocama oyle dedi,şunu yaptı felan diyor.yani beni şikayet ediyor.sürekli somurtuyor benim hoşuma gitmiyor oda...amann gitmem vallahi evimde otururum

çok guzellllll

he ya şöyle boşver biz ilgilenmeyince kaçan kovalanır misali belki gelir bebiklerrrr

Vallahi taktik süper ama ise yararmi meçhul))
Benim bi ev arkadaşım vardı kitapların arasına para koyardı unutturdu,sonra en umulmadık zamanda parayı bulurdu aman yarabbi bi sevindirdi bi sevindirdi...Neysem bende yapacam dedim parayı koydum kitabın arasına unutacam ya güya onu ne mümkün,aklımdan çıkmıyor,cüzdanımdaki parayı bilmezdim ama kitabın arasında su kadar param ver derdim..yani ben umursamayacam diyince aklıma daha çok takiyom

Son düzenleme:

Ihmam öyle bir ortamda ben de hiç rahat etmiyorum. Benim kayınbababm yok ama kayınvalidem şükür hiç sıkıntı yaratmıyor. Gittiğimde rahat ediyorum. Gelin gibi sabahtan kalkıp kahvaltı hazırlamak, evi temizlemek gibi bi zorunluluk oluşturmuyor. Şükür.. O yüzden nerede rahat ediyorsam orada olmak beni daha çok mülkü ediyor...

Sanada günaydın fistikkkk,vallahi yataktayim halen kalmadım yok.sihirli bi el gelse evi temizlese kahvaltı hazirlasa,sonra beni kaldirsa olmami yaaasa;(((

bende temilik yapacağım ama hiç canım istemiyor bir tarafdanda SEHER le muhabet ediyoruz eşim çay isityor :44::44::44::44::44::44::44::44:

Benimde kavinvalidem yok belki ondan rahat etmiyorum,amannnn boşver şimdi eşimle beraber kahvaltı hazirliyoz evdeyiz yani))))
Ben çok fenayım kizimmmmm

hayırlısı olsun canım inşallah öyle bişey yoktur kafana takma bunu herkeste olacak diyede bişey yok nasip .... Ben infertilite bölümünde yaptırdım o testi zaten o hastanede yapılıyorsa bölüm farketmiyor her doktor isteyebiliyor ... hakkımızda hayırlısı olsun sakın stres yapma ve benim sana tavsiyem transferden sonra burdan uzak dur beynin burayla meşkul olması bile hormonları etkiliyormuş sürekli kafan orda olunca tutmuyormuş kafan rahat olsun başka şeylerle meşkul ol ... bol bol istirahat et ve kabız olma hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah

Anammmm nasıl stres yapmam kız şimdiden çoook heyacanliyim.evet ama doğru söylüyorsun biraz burdan uzak kalırım kitap okurum zaman gecer insallah.tek sıkıntı yaptığım şey bide kilo aldım ya tedavilerden uffffffff

anladım canm sizde zorlu yollardan geçmişsiniz Allah kucağına aldığın günü de göstersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…