hmmm anladm canmmmmmmmmmmm özel gunler benı bıtıryor ya ben bu adamı ne zaman baba yapabılecem allah bıze nezaman verecek bu gururur baba dıye arkasından aglayacak ne zaman cocugu oolacak ye ben anne dıye o sesı ne zaman duyacam ben
Gerçek mi lennnnnnnnnn)) bu kocam çok manyak bi herifff.beni kandırmak haaaaaa.yakarım ulannnnnn burayı heyyytttt
Canim şimdi yıpranma çünkü babalar günü haftayaymis))))
Olacak seherim seninde,burda bukadar çabalayan insaninda bebeği olacak.ama sen umutlu olacan,kuzenimin dusuklerinede çare bulunmuyordu(kan pihtilasmasi,genetik herşeye bakıldı)dru bir gün oyle bi bebeğin olacak ki senin dna na benzeyen vücudun bu sefer onu atamayacak kabullenecek demişti.oylede oldu.
keşkee canmmm keşkee
inşallah canm ısallah anneler gunnde anneme dıyemıyorm önceden kutluyorm o gun kutlamıyorm babalar gnnde hıc gıtmek ıstemıyorm suan tabıkı esımede bunu hatırlatmak ıstemıyorm bılee e
günaydınlar iyi pazarlar
günaydınlar iyi pazarlar
Ben bu hikayeden çok etkilenmistim, Rabbimin ol demesine bakar hersey..
Bir gün evli bir çift Hz. Musayı görür ve ondan Allaha kendileri için dua etmesini ve bir çocuk sahibi olmak istediklerini söylerler.Hz. Musada Allaha dua eder ve Allahtan şöyle bir cevap gelir:
'Ya Musa söyle o çifte asla çocukları olmayacak onlar döl tutamaz.'
Hz. Musada gidip Allahın sözlerini o çifte anlatır.Aradan bir kaç sene geçer.Hz Musa o evli çiftle tekrar karşılaşır.Yanlarında birde küçük çocuk vardır ve onu Hz Musa ile tanıştırırlar.Bu bizim çocuğumuz diye.Hz. Musa çok şaşırır ve Rabbine sorar bu durumu.O zaman O yüce yaradandan şöyle bir cevap gelir :
'Ya Musa ben onlara kendi peygamberimle olmaz diye cevap göndermeme rağmen onlar benden hiç ümit kesmediler ve hep dua ettiler.O çocuk dualarının mükafatıdır der.'
olsun kız bugün de gidin haftaya da gidersin artık ne olacak ki...
Ben bu hikayeden çok etkilenmistim, Rabbimin ol demesine bakar hersey..
Bir gün evli bir çift Hz. Musayı görür ve ondan Allaha kendileri için dua etmesini ve bir çocuk sahibi olmak istediklerini söylerler.Hz. Musada Allaha dua eder ve Allahtan şöyle bir cevap gelir:
'Ya Musa söyle o çifte asla çocukları olmayacak onlar döl tutamaz.'
Hz. Musada gidip Allahın sözlerini o çifte anlatır.Aradan bir kaç sene geçer.Hz Musa o evli çiftle tekrar karşılaşır.Yanlarında birde küçük çocuk vardır ve onu Hz Musa ile tanıştırırlar.Bu bizim çocuğumuz diye.Hz. Musa çok şaşırır ve Rabbine sorar bu durumu.O zaman O yüce yaradandan şöyle bir cevap gelir :
'Ya Musa ben onlara kendi peygamberimle olmaz diye cevap göndermeme rağmen onlar benden hiç ümit kesmediler ve hep dua ettiler.O çocuk dualarının mükafatıdır der.'
he ya şöyle boşver biz ilgilenmeyince kaçan kovalanır misali belki gelir bebiklerrrr
Ya normalde espri yaparim,gulerim,konuşurum,ama kayinbabaim yanında süt dökmüş kedi oluyom hiç rahat edemiyom..farkında olmadan bişey desen etsen sonra kocama oyle dedi,şunu yaptı felan diyor.yani beni şikayet ediyor.sürekli somurtuyor benim hoşuma gitmiyor oda...amann gitmem vallahi evimde otururum
Sanada günaydın fistikkkk,vallahi yataktayim halen kalmadım yok.sihirli bi el gelse evi temizlese kahvaltı hazirlasa,sonra beni kaldirsa olmami yaaasa;(((
Ihmam öyle bir ortamda ben de hiç rahat etmiyorum. Benim kayınbababm yok ama kayınvalidem şükür hiç sıkıntı yaratmıyor. Gittiğimde rahat ediyorum. Gelin gibi sabahtan kalkıp kahvaltı hazırlamak, evi temizlemek gibi bi zorunluluk oluşturmuyor. Şükür.. O yüzden nerede rahat ediyorsam orada olmak beni daha çok mülkü ediyor...
Geç cikiyormus canim sonuç ya,ben çarşamba ya felan ikinci transferi yaptiracamda ondan sordum.hayırlısı olsun artık.yaptığım araştırmalara göre hastaneye hemotoloji bölümüne gidip kanda pihtilasmaya baktirabilirmisim.
hayırlısı olsun canım inşallah öyle bişey yoktur kafana takma bunu herkeste olacak diyede bişey yok nasip .... Ben infertilite bölümünde yaptırdım o testi zaten o hastanede yapılıyorsa bölüm farketmiyor her doktor isteyebiliyor ... hakkımızda hayırlısı olsun sakın stres yapma ve benim sana tavsiyem transferden sonra burdan uzak dur beynin burayla meşkul olması bile hormonları etkiliyormuş sürekli kafan orda olunca tutmuyormuş kafan rahat olsun başka şeylerle meşkul ol ... bol bol istirahat et ve kabız olma hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah
Günaydinnnn...
Iyi pazarlar...
anladım canm sizde zorlu yollardan geçmişsiniz Allah kucağınacanımmm çok sağol bizim tedavimiz varikoselle başladı eşim ameliyat oldu ameliyattan bi çözüm alamadık 1 sene geçti üzerinden aşılama deneyelim dediler onu yaptırdık aşılama tutmadı tüp bebeğe yönlendirdiler rapor çıkarttık özel bi klinikte tüp bebek yaptırdık malesef nisan ayında negatif sonuç aldık sonra doktor benden rahim filmi istedi sonuç negatif çıktı diye onu görelim dedi o da temiz çıktı ben kendi isteğimle genetik testi yaptırdım sanki içime doğmuş gibi ve genetikte kanda pıhtılaşma olduğu ortaya çıktı o embriyonun tutulmasını engelliyormuş gebe kalsam bile düşük yaparmışım uzun sürmezmiş doktoruma genetik testi sonucumu götürdüm ve tedavime başlandı 28 mayıs 2014 günü transferim yapıldı ve 6.6.2014 tarihinde gebe olduğumu öğrendim burdan bir nebze arkadaşlara yol gösterici olabilmek için yazıyorum bunları sakın üzülmeyin vazgeçmeyin tekrar deneyin inanınca oluyor ... dua edin inşallah hepimiz bebişlerimizi kucağımıza sağ salim allalım önemli olanda bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?