Kızlar doğum günüme hepiniz davetlisiniz. Sizlere pasta yaptım hepimiz yiyelim
Bu arada 36 oldum
Eki Görüntüle 1153254
kız yok benmki bildiğin yalancı..neymiş efendim sen unuttun sanmıştım hatırlatıp üzmek istemedim.hediye alamadım param yoktu...yalan söylüyor ya sigaraya para buluyorda tek bi gülemi bulamicak.gerçekten çok üzgünüm ya
Canım ya bu sene sen hamile olduğun için onun daha hassas davranması gerekirdi haklısın tabii. Ama benim önerim, böyle özel günlerde sessizce bir sürpriz beklemek yerine bizim gibi yapın. Biz 1 hafta kadar önceden konuşuruz, "yıldönümümüz yaklaşıyor, şu güne denk geliyor, ne yapsak?" diye. Çıkarız sevdiğimiz bir mekana gidip bir yemek yer döneriz. Mayıs'ta 3. yılımız doldu. Benim eşim de bana hediye almamış ama işyerime çok güzel bir çiçek gönderdi, notla beraber. Beni mutlu etti, onore etti. Daha ne olsun dedim ben de. Akşam da yemeğe gittik geldik. Planlı bir şey olduğu için "bakalım hatırlayacak mı, beni dışarı çıkaracak mı" stresi yok :) Doğum günleri öncesinde de aynı şeyi yapıyorum, kafam rahat :))
herkeze günaydın mutlu günler olsun inşallah şu mübarek günlerde rabbım herkezın ellerını gerı cevırmesın gönlümüzü ferahlatsın dünkü yazdıklarınızın hepsını okudum hepınıze teşekkurler desteklerınız ıcın kızlar
Akşam seni konuştuk ama sen yoktun canım.
İyiki doğdun güzeller güzeli arkadaşım.iyi ki varsın.senin gibi iyi yürekli birini tanıdığım için çok şanslıyım..
Sen herşeyin en iyisini hakediyorsun.allahım gönlüne göre istediğini hayırlısıyla versin inş..
olsun sen üzüldügünü söyle sonra bosver takma kafaya biz varız kiiii
kizlar nasilsiniz.ben bildiginiz gibi beklemedeyim.sehir disindayim tahlilimi yeniletemiyorum.cumayi beklemek zorundayim.ooooofffff benim gibi 12.gun degeri 22 olup yukseken varmi aranuzda.
AAAAAAAAAAANEDEN UTANIYORSUN YÜREĞİN (yüreğiniz)ÇOK GÜZEL VE BEN BÖYLE GÜZEL DOSTLAR BULDUĞUM İÇİN ÇOK ŞANSLIYIM HATTA KK SAYESİNDE BU DOSTLUĞU ÇOK DAHA İLERİ GÖTÜRÜP GÖRÜŞTÜĞÜM DOSTLARIM VAR TELDE YÜZYÜZE SİZİ SEVİYORUM ÜLENNNNNNNNNNNNNNNNNNNN:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
sen düşünme inşallah hamişsin ve tadını çıkar cuma da kat kat yükselsin inşallah canmm
bakalm canm ya artık kısmet neresiyse orda yaptırırım
kuzuuummmmm ceydamm canmmm iyi ki dogdun canm arkadaşım musmustu seneler geçir inşallah vee dogum gününde dogur inşallaaah sonra butun hediyeler kızceye gitsinçoook seviyoom seni
günaaydııın ohh kahvaltılar anadan
günaayydııınnnn kuzum
o da yorulmustur canm tedavi süreci fln gelmemiştir aklına öle sıkmak yok canınıbizde de hep ben süpriz yaparım genelde kocam arada sırada yapar
kızlaaarrr sizin kimlikleri bayaa erken almıslar heralde taş gibi hatunlarsınız ya ne 36sı ne 38i 25lik çıtırlarım benmm
ayyy inşallah kuzum pıt pıtları duyar gelirsin yarın canm benm maşallah size
Akşam seni konuştuk ama sen yoktun canım.
İyiki doğdun güzeller güzeli arkadaşım.iyi ki varsın.senin gibi iyi yürekli birini tanıdığım için çok şanslıyım..
Sen herşeyin en iyisini hakediyorsun.allahım gönlüne göre istediğini hayırlısıyla versin inş..
ay evet yaaaaaaBu arada mesaj bildirimi gelmiyo bana size geliyomu :44:
Keşkelerden uzak iyikilerle dolu geçsin ömrün, Rabbim sana en güzel hediyeni yeni yaşında versin herşey gönlünce olsun...
e 25lik çıtırsın ama öv öv bişicik olmaazzz güzel insan
Kızlar doğum günüme hepiniz davetlisiniz. Sizlere pasta yaptım hepimiz yiyelim
Bu arada 36 oldum
Eki Görüntüle 1153254
inşallahh bebişin seninle olurda o yüzden gidemezsinnn canım
e 25lik çıtırsın ama öv öv bişicik olmaazzz güzel insan
Kız bana mı dedin bunu alıntı yapmadan yazmışsın da üzerime alınayım mı
Bende özledim canım.akşamları topikteyiz biz.senide bekleriz.
Bu arada bugün işim var bir arkadaşıma bebek görmeye gidiyorum erken gidiyorum ki yapılacak bişey varsa yardım edeyim.
akşam görüşürüz kızlar..
phalacım alıntı yapmadan yazıyorum ama bende aynı şeyleri düşünüyorum.gelmeyince insan merak ediyor.özlüyor.güzel samimi arjadaşlarımız oldu.duygularımız karşılıklı canım.öptüm hadi ben kaçar kızlarrrr
Sizi seviyorummmm beni özleyin anacım bayyyy:))))....
Amin canım benim Allahım inşallah gönlümüzdeki tez zamanda bizlere verir.
Mutlu yillar sanaaa,mutlu yıllarrr ,mutlu yıllar iyiki dogdun sanaa..
Rabbim sana esinle ailenle musmutlu bi hayat yasatsin.seviyorum kiz seniii:))
Sari kafa koydum sayy ayyy bolede ne renksiz oluyo heee cepten girince.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?