2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

olsun sen üzüldügünü söyle sonra bosver takma kafaya biz varız kiiii

aynen canm biz de öyle yaparız bi konusuruz hediye konusunu bi ihtiyacımız varsa onu alırız hatta birlikte alırız cogu zaman sonra da güleriz tmm hadi aldık hediyeyi bak başka bişe bekleme fln diyerek bakalm evlilik yıldönümü düğün tarihi olarak gelmedi daha o zaman beklerim yani bişi

günaaydıın kuzumm iyisindir inşallah bugun biraz daha

kuzummm günaaydınn denk gelemedik bu aralar pek ya özledim

kizlar nasilsiniz.ben bildiginiz gibi beklemedeyim.sehir disindayim tahlilimi yeniletemiyorum.cumayi beklemek zorundayim.ooooofffff benim gibi 12.gun degeri 22 olup yukseken varmi aranuzda.

sen düşünme inşallah hamişsin ve tadını çıkar cuma da kat kat yükselsin inşallah canmm

Sev uleeen sev

Canııım teşekkür ederim, inşallah canım doğum günümde doğururum inşallah

Dimi yaaa doğru söylüyorsun arkadaşım zaten şaka değil 36 dediğimde herkes şaşırıyor çok minyon olduğum için görsen 25 bile demezsin inan, ayyyy kendi mi de övdüm ama napiyim

Amin canım iyi ki bende sizleri tanıdım inan bu sayfaya bebek bahanesi ile gelmiyorum başta öyleydi ama şimdi sırf sizler için geliyorum Allah hepimizin gönlündekini hayırlısıyla versin.

e 25lik çıtırsın ama öv öv bişicik olmaazzz güzel insan

Keşkelerden uzak iyikilerle dolu geçsin ömrün, Rabbim sana en güzel hediyeni yeni yaşında versin herşey gönlünce olsun...

Amin canım benim Allahım inşallah gönlümüzdeki tez zamanda bizlere verir.

Kızlar doğum günüme hepiniz davetlisiniz. Sizlere pasta yaptım hepimiz yiyelim
Bu arada 36 oldum

Eki Görüntüle 1153254

Mutlu yillar sanaaa,mutlu yıllarrr ,mutlu yıllar iyiki dogdun sanaa..
Rabbim sana esinle ailenle musmutlu bi hayat yasatsin.seviyorum kiz seniii:))
Sari kafa koydum sayy ayyy bolede ne renksiz oluyo heee cepten girince.

Son düzenleme:
e 25lik çıtırsın ama öv öv bişicik olmaazzz güzel insan

Bende özledim canım.akşamları topikteyiz biz.senide bekleriz.
Bu arada bugün işim var bir arkadaşıma bebek görmeye gidiyorum erken gidiyorum ki yapılacak bişey varsa yardım edeyim.
akşam görüşürüz kızlar..
phalacım alıntı yapmadan yazıyorum ama bende aynı şeyleri düşünüyorum.gelmeyince insan merak ediyor.özlüyor.güzel samimi arjadaşlarımız oldu.duygularımız karşılıklı canım.öptüm hadi ben kaçar kızlarrrr
Sizi seviyorummmm beni özleyin anacım bayyyy:))))....

bende aksamları pek girmiyom hele siz gibi 11-12ler ohoo ben tv karsısında uyuklamıs oluyom o saatte sonra kocam hadii hadiii diye diye uyandırmaya çalışıyo beni okul tatil olunca telden kacarım aksamları da malum erken kalkma biter bende braz gec uyurum optük bizde canm sev bebişi şöyle sürtün sana da bulaşsın en kısa zamanda seninde olsun hayırlısıyla canm

Mutlu yillar sanaaa,mutlu yıllarrr ,mutlu yıllar iyiki dogdun sanaa..
Rabbim sana esinle ailenle musmutlu bi hayat yasatsin.seviyorum kiz seniii:))
Sari kafa koydum sayy ayyy bolede ne renksiz oluyo heee cepten girince.

Canım senin canın sağolsun sarı kafaları boş ver, gönlündekiler bana yeterde artar bile bende seni gerçekten çoooook seviyorum Allah sizlerden razı olsun yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…