- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
Demek bugün uyandıncanım bugün gittik ürologa detaylıca incelemiş testlerimizi muayene falan etmiş dr
lakin daha önceki semen testlerimizi begenmemiş bunlar öğlen yapılmış testler demiş sabah yapılan test daha sağlıklı sonuç verir demiş
o yüzden 1 test daha istedi 3günlük perhizle, o sonuca göre diğer testleri(kültür dna hasar vs) isteyeceğim degerlendirmenizi profösör ile yapacagım demiş pazartesi tekrar gideceğizinşallah ehrşey yolunda gider bu morfolojiyi bozan şey nedir bi öğrenseydikkk :26:
Canım çok teşekkür ederim inşallah yeni yaşlarımızla hepimiz anne olmuş oluruz.dogum gunun kutlu olsun canm ınsallah seneye bebısınle kutlersın canmmm
Canım sizi düşünmeyeceğimde kimi düşünücemoyyyy canımm bizide düşünmüş çok incesin arkadaşım
Tşk ederim tavsiyelerin için aynen dediğin gibi uyuyorum arada bi kaçamak oluyor okdar
İyiki dogdun canım
dogum günün kutlu olsun
sağlıklı mutlu nice yaşların olsun
gelecek sene kucagında bebeğin olsun hayırlısıyla
Canım çok sağ olasın bende seni çok öpüyorum.Tekrardan nice mutlu senelere bitanemParti için teşekkürler Herşey çok güzeldi öptüm yarın görüşürüz
Nezaman okusam aklıma geliyosun zaten canım benim, İsmini boşuna öğrenmedim, isminle dua ediyorum Allah kabul etsin inşallah, Allah kendiliğinden hayırlısıyla gebe kalmanı nasip etsin
Günaydın canlar.
Clexan iğne kullanan arkadaşlara bir sorum var. Baktım göbekte yer kalmamış, dün akşam işgüzarlık edip bacaktan yapayım dedim. Onu da nasıl becerdiysem galiba damara denk getirdim. Bir süre kanadı. Hemen akabinde ağrımaya ve morarmaya başladı. Gece yatağa zor yürüdüm. Neredeyse elim kadar bir bölgenin sertleştiğini ve şiştiğini gördüm. Huzurum kaçtı. Sabah kalktığımda da orası tamamen morarmıştı. telaşlanacak bir şey var mı? Ya da bu saatten sonra yapılabilecek bir şey? Sizin başınıza geldi mi böyle bir şey?
minikaaacım geçmişolsun tatlımmm... doktorunu aradın mıGünaydın canlar.
Clexan iğne kullanan arkadaşlara bir sorum var. Baktım göbekte yer kalmamış, dün akşam işgüzarlık edip bacaktan yapayım dedim. Onu da nasıl becerdiysem galiba damara denk getirdim. Bir süre kanadı. Hemen akabinde ağrımaya ve morarmaya başladı. Gece yatağa zor yürüdüm. Neredeyse elim kadar bir bölgenin sertleştiğini ve şiştiğini gördüm. Huzurum kaçtı. Sabah kalktığımda da orası tamamen morarmıştı. telaşlanacak bir şey var mı? Ya da bu saatten sonra yapılabilecek bir şey? Sizin başınıza geldi mi böyle bir şey?
minikaaacım geçmişolsun tatlımmm... doktorunu aradın mı
Telaş etme canım dediğin gibi damarına geldi çok bastırsaydın sonrasında belki bu kadar morarmazdı ama olsun bir kaç gün içinde geçer ağrın varsa masaj yap buz kompleksi yap. Bu arada göbeğinde nasıl yer kalmadı anlamadım?
İyi akşamlar arkadaşlar şimdiden berat kandilinizi kutlarım bugecenin hatırına rabbim anne olmak isteyen herkesin yuzunu guldurur inşşşş..benim meselem ise transferin 10,gunundeyim ve 4gundur testlerim pozitif cuma gunu kanda bakılacak nasipse inşallah oda pozitif çıkar dua edin ne olur hani bişe olmasa idrarda neden çıksın değilmi .....
Canım bu iğne her yaptığın yerde kırmızı bir nokta ve ertafında küçük bir mor alan yaratıyor. Bu yüzden göbek kısa sürede dart tahtasına döndü. Ama yine de ben bildiğimden şaşmayıp göbeğe devam edeceğim anlaşılan...
İki kese gördüm çok mutluyum bugün melindam :86:
anaaaaaaaaaaaa hemşerilerim varmışşşşş adana mersin hep bizzzzzz :) özledim valla :) kaldık bozkırdatemmuz başında memleketimdeyim inşallahhhhhhhhhhhhhh :)
canım ben de 2 gündür sahurda sıkma yapıyorum süpeeeeeeeeeeer oluyorrrrrrr
Günaydın kızlar..
Kandiliniz mübarek,tüm dualarınız kabul olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?