2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Demek bugün uyandın Inşallah bitanem pazartesi günü güzel haberler alırsıniz ay su morfolojiyi bozan şeyi öğrenince bana söyle offf ya hemen tedaviye başlamak istiyorum

Günaydın canlar.
Clexan iğne kullanan arkadaşlara bir sorum var. Baktım göbekte yer kalmamış, dün akşam işgüzarlık edip bacaktan yapayım dedim. Onu da nasıl becerdiysem galiba damara denk getirdim. Bir süre kanadı. Hemen akabinde ağrımaya ve morarmaya başladı. Gece yatağa zor yürüdüm. Neredeyse elim kadar bir bölgenin sertleştiğini ve şiştiğini gördüm. Huzurum kaçtı. Sabah kalktığımda da orası tamamen morarmıştı. telaşlanacak bir şey var mı? Ya da bu saatten sonra yapılabilecek bir şey? Sizin başınıza geldi mi böyle bir şey?

dogum gunun kutlu olsun canm ınsallah seneye bebısınle kutlersın canmmm
Canım çok teşekkür ederim inşallah yeni yaşlarımızla hepimiz anne olmuş oluruz.
Canım sizi düşünmeyeceğimde kimi düşünücem
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım benim, çok öpüyorum seni
Tekrardan nice mutlu senelere bitanemParti için teşekkürler Herşey çok güzeldi öptüm yarın görüşürüz
Canım çok sağ olasın bende seni çok öpüyorum.

Nezaman okusam aklıma geliyosun zaten canım benim, İsmini boşuna öğrenmedim, isminle dua ediyorum Allah kabul etsin inşallah, Allah kendiliğinden hayırlısıyla gebe kalmanı nasip etsin

Canım arkadaşım çok teşekkür ederim Allah ne Muradın varsa versin sana. Duların için çok teşekkür ederim canııım Bende burada ki tüm kızlar için Allah kısmet ederse 4444 Salat ı Tefriciye okuyacağım.

hayırlı sabahlar herkese

herkesin berat kandili mübarek olsun Rabbim evlat hasretimizi hakkımızda hayırlısını vererek dindirsin hakkımızda hayırlı değilsede hayırlı hale getirerek dindirsin

AMİN

Telaş etme canım dediğin gibi damarına geldi çok bastırsaydın sonrasında belki bu kadar morarmazdı ama olsun bir kaç gün içinde geçer ağrın varsa masaj yap buz kompleksi yap. Bu arada göbeğinde nasıl yer kalmadı anlamadım?

minikaaacım geçmişolsun tatlımmm... doktorunu aradın mı

Canım bu iğne her yaptığın yerde kırmızı bir nokta ve ertafında küçük bir mor alan yaratıyor. Bu yüzden göbek kısa sürede dart tahtasına döndü. Ama yine de ben bildiğimden şaşmayıp göbeğe devam edeceğim anlaşılan...

Kesinle canım 4 gündür testlerin pozitifse Allahın izniyle kan sonucunda pozitif çıkar bizi habersiz bırakma sonucunu yaz mutlaka

Bencede canım hiç merak etme aşırı morarma yoksa canın felaket yanmıyorsa göbeğine yapmaya devam et, illaki yapacak yer vardır.

toprağımmmmmmmmmmmmmmmm

Ya Rabbi, cezandan affına sığınırım, gazabından rızana sığınırım, senden sana sığınırım, Zatın yücedir, seni övmek için kelime bulamıyorum, Sen kendini övdüğün gibisin."HAYIRLI KANDİLLER

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…