2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Canım elbet bizim de sıramız gelecek, umudumuzu kaybetmememiz lazım.
Bir de algıda seçicilik midir nedir, sahiden hepimizin etrafına hamileler doluyor...
Ben kürtajdan sonra 2 adet dönemi bekledim. 3.de tedaviye başlayacaktım ki çok hastalandım, öksürmekten ciğerlerim çıkacaktı. Doktorum bu ay başlamayalım dedi. Tamam dedik. Bir sonraki adet dönemimde ise kendisi yıllık izindeydi, yeni doktor stresi istemedim 1 ay daha bekleyelim dedim. Sonuçta yaklaşık 6 ay sürdü dondirik tedavisine başlamak. Bu arada ben de gezdim tozdum kafamı boşalttım. Bir de 12 kg verdim, doktoru şaşırttım.
5. gün embriyosu olmasına rağmen bana test günü olarak 15. günü verdiler. Senin kaçıncı gün embriyosu, test günün kaçıncı gün?
Çok az kaldı inşallah biz de katılacağız canım hamileler kervanına, ben umutluyum sen de umutlu ol.

BERAT GECESİ AMEL DEFTERİ YAZILIR

Berat Gecesi İslam alemi için en hayırlı gecelerden biridir. Zira bu gece amel defteri yazılır. Peygamberimiz Hazreti Muhammed Berat Gecesinin önemini şöyle anlatmıştır;

-Bu yıl içinde doğacak her çocuk, bu gece deftere geçirilir.
-Bu yıl içinde öleceklerin isimleri, bu gece özel deftere yazılır.
-Bu gece herkesin rızkı tertip olunur.

canlar Rabim İNŞ bizimde doğacak BEBEKLERİMİZİNDE BİZİM defterimize yazar...burdaki bütün bebek hasetiyle yanan arkadaşların içinde dua edicem..kulun kulUna etiği dua kabul olurmuş..HAYIRLI KANDİLER CANLAR..

Amin herkese hayirli kandiller insallah hepimizin gonlunden geceni nasip eder rabbim

kızlar hepinize hayırlı kandiller.sonucumu bi cuma günü almıştım.kalp atışı da mübarek kandil gününe kısmetmiş.hamdolsun gümbür gümbür duyduk eşimle.ve bol bol dua ettim rabbim tamamına erdir ve dileyen tüm kardeşlerime nasip et dedim.inşallah tez zamanda hepimiz anne oluruz

kırmızılar var o nedenle bugün bişi yapamıyorum banada edin olurmu
Tamam canım etmez miyiz?
Sana bir şey soracağım canım, daha önce hiç olmamıştı ilişki sonrası benden çok hafif kan geliyor sence neden olmuş olabilir?

hayırlı olsunnnn DARISI KOKUSUNU İÇİNE ÇEKTİĞİN GÜNLERE OLSUN İNŞ

Maşallah canım çok sevindim inşallah hayırlısı ile kucağına alırsın. Canım ya sana tek embriyo mu transfer etmişlerdi değil mi resimde bir tek kese gözüküyor çünkü?

Maşallah canım çok sevindim inşallah hayırlısı ile kucağına alırsın. Canım ya sana tek embriyo mu transfer etmişlerdi değil mi resimde bir tek kese gözüküyor çünkü?

allah razı olsun arkadaşım darısı başınaaaaaaaaaa 2 embriyoydu ama tek bebek oldu kısmet işte

Günaydın hanımlar hayırlı kandiller Allah bir sonrakine muradımızı vermiş halde eriştirsin inşallah.

Canım gözünaydın maşallah. Ay görünce çok heyecanlandım iyki koymuşsun fotoğrafını :) Allah sağlık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…