Günaydın kızlar..
Kandiliniz mübarek,tüm dualarınız kabul olsun..
Ayy sizleri görmek ne güzel mi desem Allah kahretsin yine mi burdayız desem bilemedimNe yapayım şekerim 4 ay boyunca gezip durdum...Buarada aklımda hep adetlerim düzene girsin dondurmalarımı alıcam diyodum...Bu arada ''Ben çocuk sahibi olmak istemiyorum.''Ayy gençliğimi heba edemem'' diyen bir sürü arkadaşım hamile kaldı ben de 21 Haziranda sonucu öğrencem ama herzamanki gibi umutlu değilim...Sen neler yaptın Monica'cığım...
Günaydın kızlar..
Kandiliniz mübarek,tüm dualarınız kabul olsun..
rica ederimmmmmmBak bak bak nelerde bulmuş, teşekkür ederim arkadaşım çoook şekerler
BERAT GECESİ AMEL DEFTERİ YAZILIR
Berat Gecesi İslam alemi için en hayırlı gecelerden biridir. Zira bu gece amel defteri yazılır. Peygamberimiz Hazreti Muhammed Berat Gecesinin önemini şöyle anlatmıştır;
-Bu yıl içinde doğacak her çocuk, bu gece deftere geçirilir.
-Bu yıl içinde öleceklerin isimleri, bu gece özel deftere yazılır.
-Bu gece herkesin rızkı tertip olunur.
canlar Rabim İNŞ bizimde doğacak BEBEKLERİMİZİNDE BİZİM defterimize yazar...burdaki bütün bebek hasetiyle yanan arkadaşların içinde dua edicem..kulun kulUna etiği dua kabul olurmuş..HAYIRLI KANDİLER CANLAR..
günaydın canım
seninde kandilin mübarek duaların kabul olsun
Günaydın canım
Kandilin mübarek olsun.
AMİN KUZUMMM RABBİM GÖNLÜNDEN (gönlümüzden )GEÇENİ BU GECE KADERİNE YAZSIN İNŞ
Tamam canım etmez miyiz?
kırmızılar var o nedenle bugün bişi yapamıyorum banada edin olurmu
hayırlı olsunnnn DARISI KOKUSUNU İÇİNE ÇEKTİĞİN GÜNLERE OLSUN İNŞkızlar hepinize hayırlı kandiller.sonucumu bi cuma günü almıştım.kalp atışı da mübarek kandil gününe kısmetmiş.hamdolsun gümbür gümbür duyduk eşimle.ve bol bol dua ettim rabbim tamamına erdir ve dileyen tüm kardeşlerime nasip et dedim.inşallah tez zamanda hepimiz anne oluruz
Eki Görüntüle 1154324
Kırmızılar var o nedenle bugün bişi yapamıyorum banada edin olurmu
Maşallah canım çok sevindim inşallah hayırlısı ile kucağına alırsın. Canım ya sana tek embriyo mu transfer etmişlerdi değil mi resimde bir tek kese gözüküyor çünkü?kızlar hepinize hayırlı kandiller.sonucumu bi cuma günü almıştım.kalp atışı da mübarek kandil gününe kısmetmiş.hamdolsun gümbür gümbür duyduk eşimle.ve bol bol dua ettim rabbim tamamına erdir ve dileyen tüm kardeşlerime nasip et dedim.inşallah tez zamanda hepimiz anne oluruz
Eki Görüntüle 1154324
amin herkese hayirli kandiller insallah hepimizin gonlunden geceni nasip eder rabbim
hayırlı olsunnnn DARISI KOKUSUNU İÇİNE ÇEKTİĞİN GÜNLERE OLSUN İNŞ
Maşallah canım çok sevindim inşallah hayırlısı ile kucağına alırsın. Canım ya sana tek embriyo mu transfer etmişlerdi değil mi resimde bir tek kese gözüküyor çünkü?
allah razı olsun arkadaşım darısı başınaaaaaaaaaa2 embriyoydu ama tek bebek oldu kısmet işte
allah razı olsun inşallah canı gönülden diliyorum seninde en kısa zamanda olur inşallah amin...
Anladım canım, inşallah bizlere de nasip eder Allahım inşallah
kızlar hepinize hayırlı kandiller.sonucumu bi cuma günü almıştım.kalp atışı da mübarek kandil gününe kısmetmiş.hamdolsun gümbür gümbür duyduk eşimle.ve bol bol dua ettim rabbim tamamına erdir ve dileyen tüm kardeşlerime nasip et dedim.inşallah tez zamanda hepimiz anne oluruz
Eki Görüntüle 1154324
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?