2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kızçelerim Yolgezer42 arkadaşımız epeydir kk ya giremiyor en son dış gebelik yaşamıştı 3.tüp denemesinde..
4.tüpe hazırlanırken mayısta kendiliğinden gebe kalmış

canım tahlillerin nasıl gidiyor ?

İyi canım katlandı 12. Gün testte ama dr bugün 14. Gün oluyor yine yapmamı istedi akşam yaptırıcam. Her seferinde aynı tedirginliği yaşıyorum. :) Mübarek gün hayallerim yıkılmasın inşallah. Ağrılarım da senin gibi devam ediyor ama dayanamayacak gibi değil.

Kızçelerim Yolgezer42 arkadaşımız epeydir kk ya giremiyor en son dış gebelik yaşamıştı 3.tüp denemesinde..

NE GÜZEL HABER BU BÖYLE MAŞALLAH

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok sevindim ya ne güzel bir haber bu son denemesinde hayli üzülmüştü Rabbim dilerse herley olur

Tebrik ederim canım gözün aydın dünyanın en güzel anlarından biridir kalp atışlarını duymak Rabbim isteyen herkese tattırsın inşallah

Gunaydin kizlar nasilsiniz ben girmeyeliiiguzel sonuclar gumbur gumbur pitpitlar gormenizi dilerim bu guzel kandil gununde.kandilimiz mubarek olsun..Allahim dualarimizi kabul etsin hayirli saglikli evlatlar nasip etsin isteyen herkese..kizlar biliyosunuz tedavi surecindeyim bugun opu gunu..benim progeeteron yuksek cikti..transfer donmus olacak gelecek ay..Allahim hayirlisini versin hakkimda..

hamdolsun ya çikolata kistliler teker teker gebe kalıyo maşallah.

Tebrik ederim canım gözün aydın dünyanın en güzel anlarından biridir kalp atışlarını duymak Rabbim isteyen herkese tattırsın inşallah

aynen ya hamdolsun rabbime.dileyen herkese tatırsın bu duyguyu aminnnnnnnnn

taze donmuş farketmez sonu bebiş olsunda hayırlı olsun canım benm

Günaydın kızlar..
Kandiliniz mübarek,tüm dualarınız kabul olsun..
Amin canlarim sizinde kandiliniz mübarek olsun
Amin inşallah bitanem
canım gozunaydin çok sevindim rabbim kucağına almayi nasip etsin
çok güzel bir haber oda benim gibi olmuş 1.denemenin hemen rtedi ay hamis kalmıştım rabbim kucağına almayi nasip etsin

Ay süper bir şey yaaa Allah herkese nasip etsin inşallah böyle bir şeye. Allah inşallah bizleride sevindirir. Nasıl bir mucizedir bu

Canlarim herkesin kandili mübarek olsun rabbim hepimizin dualarini kabul etsin inşallah

Canım çok sevındım.. hayırlı olsun.. Rabbım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına da almayı nasip etsın..hayırlı kandıller..

Canım geç olsun da güç olmasın, hem bir daha ki aya kadar rahmin dinlenmiş tazelenmiş olur canım, bak ne güzel

Canım benim donmuş tedavisi...3. gün embriyosu 2 adet...İnşallah canım inşallah

hamdolsun ya çikolata kistliler teker teker gebe kalıyo maşallah.

Darısı başıma inşallah! Bebeğini görmüşsün canım ne kadar güzel bir duygu! Allah kucağına almayı nasip etsin

Canım çok sevındım.. hayırlı olsun.. Rabbım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına da almayı nasip etsın..hayırlı kandıller..

canımm teşekkür ederim darısı başına hadi keseyi görde inşallah önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…