Günaydın hanımlar hayırlı kandiller Allah bir sonrakine muradımızı vermiş halde eriştirsin inşallah.
canım tahlillerin nasıl gidiyor ?
Kızçelerim Yolgezer42 arkadaşımız epeydir kk ya giremiyor en son dış gebelik yaşamıştı 3.tüp denemesinde..
4.tüpe hazırlanırken mayısta kendiliğinden gebe kalmış
Canım gözünaydın maşallah. Ay görünce çok heyecanlandım iyki koymuşsun fotoğrafını :) Allah sağlık versin.
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok sevindim ya ne güzel bir haber bu son denemesinde hayli üzülmüştü Rabbim dilerse herley olurKızçelerim Yolgezer42 arkadaşımız epeydir kk ya giremiyor en son dış gebelik yaşamıştı 3.tüp denemesinde..
kızlar hepinize hayırlı kandiller.sonucumu bi cuma günü almıştım.kalp atışı da mübarek kandil gününe kısmetmiş.hamdolsun gümbür gümbür duyduk eşimle.ve bol bol dua ettim rabbim tamamına erdir ve dileyen tüm kardeşlerime nasip et dedim.inşallah tez zamanda hepimiz anne oluruz
Eki Görüntüle 1154324
İyi canım katlandı 12. Gün testte ama dr bugün 14. Gün oluyor yine yapmamı istedi akşam yaptırıcam. Her seferinde aynı tedirginliği yaşıyorum. :) Mübarek gün hayallerim yıkılmasın inşallah. Ağrılarım da senin gibi devam ediyor ama dayanamayacak gibi değil.
Tebrik ederim canım gözün aydın dünyanın en güzel anlarından biridir kalp atışlarını duymak Rabbim isteyen herkese tattırsın inşallah
Gunaydin kizlar nasilsiniz ben girmeyeliiiguzel sonuclar gumbur gumbur pitpitlar gormenizi dilerim bu guzel kandil gununde.kandilimiz mubarek olsun..Allahim dualarimizi kabul etsin hayirli saglikli evlatlar nasip etsin isteyen herkese ..kizlar biliyosunuz tedavi surecindeyim bugun opu gunu..benim progeeteron yuksek cikti..transfer donmus olacak gelecek ay..Allahim hayirlisini versin hakkimda..
Canım gözünaydın maşallah. Ay görünce çok heyecanlandım iyki koymuşsun fotoğrafını :) Allah sağlık versin.
şu an bin kat daha çok diliyorum sizler için valla
Amin canlarim sizinde kandiliniz mübarek olsunGünaydın kızlar..
Kandiliniz mübarek,tüm dualarınız kabul olsun..
Amin inşallah bitanemBERAT GECESİ AMEL DEFTERİ YAZILIR
Berat Gecesi İslam alemi için en hayırlı gecelerden biridir. Zira bu gece amel defteri yazılır. Peygamberimiz Hazreti Muhammed Berat Gecesinin önemini şöyle anlatmıştır;
-Bu yıl içinde doğacak her çocuk, bu gece deftere geçirilir.
-Bu yıl içinde öleceklerin isimleri, bu gece özel deftere yazılır.
-Bu gece herkesin rızkı tertip olunur.
canlar Rabim İNŞ bizimde doğacak BEBEKLERİMİZİNDE BİZİM defterimize yazar...burdaki bütün bebek hasetiyle yanan arkadaşların içinde dua edicem..kulun kulUna etiği dua kabul olurmuş..HAYIRLI KANDİLER CANLAR..
kızlar hepinize hayırlı kandiller.sonucumu bi cuma günü almıştım.kalp atışı da mübarek kandil gününe kısmetmiş.hamdolsun gümbür gümbür duyduk eşimle.ve bol bol dua ettim rabbim tamamına erdir ve dileyen tüm kardeşlerime nasip et dedim.inşallah tez zamanda hepimiz anne oluruz
Eki Görüntüle 1154324
Kızçelerim Yolgezer42 arkadaşımız epeydir kk ya giremiyor en son dış gebelik yaşamıştı 3.tüp denemesinde..
Eki Görüntüle 1154324
canım gozunaydin çok sevindim rabbim kucağına almayi nasip etsin
Gunaydin kizlar nasilsiniz ben girmeyeliiiguzel sonuclar gumbur gumbur pitpitlar gormenizi dilerim bu guzel kandil gununde.kandilimiz mubarek olsun..Allahim dualarimizi kabul etsin hayirli saglikli evlatlar nasip etsin isteyen herkese ..kizlar biliyosunuz tedavi surecindeyim bugun opu gunu..benim progeeteron yuksek cikti..transfer donmus olacak gelecek ay..Allahim hayirlisini versin hakkimda..
Canım elbet bizim de sıramız gelecek, umudumuzu kaybetmememiz lazım.
Bir de algıda seçicilik midir nedir, sahiden hepimizin etrafına hamileler doluyor...
Ben kürtajdan sonra 2 adet dönemi bekledim. 3.de tedaviye başlayacaktım ki çok hastalandım, öksürmekten ciğerlerim çıkacaktı. Doktorum bu ay başlamayalım dedi. Tamam dedik. Bir sonraki adet dönemimde ise kendisi yıllık izindeydi, yeni doktor stresi istemedim 1 ay daha bekleyelim dedim. Sonuçta yaklaşık 6 ay sürdü dondirik tedavisine başlamak. Bu arada ben de gezdim tozdum kafamı boşalttım. Bir de 12 kg verdim, doktoru şaşırttım.
5. gün embriyosu olmasına rağmen bana test günü olarak 15. günü verdiler. Senin kaçıncı gün embriyosu, test günün kaçıncı gün?
Çok az kaldı inşallah biz de katılacağız canım hamileler kervanına, ben umutluyum sen de umutlu ol.
hamdolsun ya çikolata kistliler teker teker gebe kalıyo maşallah.
Canım çok sevındım.. hayırlı olsun.. Rabbım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına da almayı nasip etsın..hayırlı kandıller..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?