2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Darısı başıma inşallah! Bebeğini görmüşsün canım ne kadar güzel bir duygu! Allah kucağına almayı nasip etsin

canım bnde o duyguyu çok yaşadım halada korkularım var.ama rabbim büyük yeterki sen umudunu kesme nolursun.inşallah tez zamanda sendende güzel haberler alırız

Son düzenleme:
Allah senden razi olsun o kadar güzel anlatmissinki cok cok sagol cnm inslh en hayrli en ii doktoru sifayi rbbim karsina cikartsin aklma takilan bisi olursa yine rahatsız ederm seni

rica ederim ne zaman istersen yaz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.Rabbim hepimizi çok uğraştırmadan evlatlarımıza kavuştursun inşallah

oyyyyyyy oyyyyyyy maşallah subhanallah Allah ım nelere kadir çok sevindim kuzumm senin adına Allah ım kucağına almayı nasip etsin inşallah Dualarını bekliyorum canım bu arada tedaviye başlarken seni rahatsız ederim herşeyi not aldım senin taktikleri doktoruma söyleyeceğim

Ya Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine bana ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar

nasip et.

Sen ol dedikten sonra herşey olur, sen olmazları olduransın. Bizlere de ol de oluversin Ya Rabbim.

Kimseyi evlat hasretiyle sınama

kurban olurum kız sor tabi inşallah hep yazarım.bu arada 59 kilomu oldun

canım sen nasılsın nasıl gıdıyor hamılelık. gittin mı doktora gördün mu keseyi..

İyiyim canım ağrılarım var sende de var galiba geceleri falan tutuyor normalmiş diye rahatlatıyorum kendimi bugün testi yeniliycem 3. Kez :) ondan sonra çağırır inşallah görürüm.
Sen gittin mi doktora?

Evet benmde ara ara karnım ağrıyor. ayakta fazla kalınca daha çok ağrıyor.. ben ıkı kere yaptırdm bı daha tahlıl yaptrmadm.. doktora daha gitmedım canım. Bu cumartesi aslında gitmem gerekıyor heralde..aslında haftya mı gitsem dıyorum karnımdan görunur hem..inş..:) inş bebişlerimiz bizi hiç bırakmaz.

Son düzenleme:
Allah kabul etsin canım Allah razı olsun, muradını tez zamanda versin cnm geçmiş doğum gününü de kutlarım nette sıkıntı var çok yavaşladı bölgesel olarak, giremiyorum ondan konulara gecikiyorum

kurban olurum kız sor tabi inşallah hep yazarım.bu arada 59 kilomu oldun

tamam canım evet 59 kilo oldum bu arada kendimi mutlu edecek en güzel şey kilo vermekti spora gidiyorum vermek için 2 ayda 7 kilo gitti çok şükür 1-2 kilo daha vereyim de ekime kadar yeni tedaviye bomba gibi başlayayım

Allah kabul etsin canım Allah razı olsun, muradını tez zamanda versin cnm geçmiş doğum gününü de kutlarım nette sıkıntı var çok yavaşladı bölgesel olarak, giremiyorum ondan konulara gecikiyorum

Teşekkür ederim canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…