Darısı başıma inşallah!Bebeğini görmüşsün canım ne kadar güzel bir duygu! Allah kucağına almayı nasip etsin
canım bnde o duyguyu çok yaşadım halada korkularım var.ama rabbim büyük yeterki sen umudunu kesme nolursun.inşallah tez zamanda sendende güzel haberler alırız
canımm teşekkür ederim darısı başına hadi keseyi görde inşallah önce
Allah senden razi olsun o kadar güzel anlatmissinki cok cok sagol cnm inslh en hayrli en ii doktoru sifayi rbbim karsina cikartsin aklma takilan bisi olursa yine rahatsız ederm seni
kızlar hepinize hayırlı kandiller.sonucumu bi cuma günü almıştım.kalp atışı da mübarek kandil gününe kısmetmiş.hamdolsun gümbür gümbür duyduk eşimle.ve bol bol dua ettim rabbim tamamına erdir ve dileyen tüm kardeşlerime nasip et dedim.inşallah tez zamanda hepimiz anne oluruz
Eki Görüntüle 1154324
Canım benim donmuş tedavisi...3. gün embriyosu 2 adet...İnşallah canım inşallah
oyyyyyyy oyyyyyyy maşallah subhanallahAllah ım nelere kadir çok sevindim kuzumm senin adına Allah ım kucağına almayı nasip etsin inşallah Dualarını bekliyorum canım bu arada tedaviye başlarken seni rahatsız ederim herşeyi not aldım senin taktikleri doktoruma söyleyeceğim
amin bitanem darısı başına hadi inşallah
canım sen nasılsın nasıl gıdıyor hamılelık.gittin mı doktora gördün mu keseyi..
hamdolsun ya çikolata kistliler teker teker gebe kalıyo maşallah.
Ay keşke hepsi hamile kalsa da kurtulsak kistten. Biri kist var ve hamileyim yazınca nasıl sevinirdim umutlanırdım. Biz de umutlarını arttırırız inşallah.
İyiyim canım ağrılarım var sende de var galiba geceleri falan tutuyor normalmiş diye rahatlatıyorum kendimi bugün testi yeniliycem 3. Kez :) ondan sonra çağırır inşallah görürüm.
Sen gittin mi doktora?
Benim de donmuş tedavisi... Transferden sonra kaçıncı güne test günü verdiler onu merak ettim.
Allah kabul etsin canım Allah razı olsun, muradını tez zamanda versin cnmCanım arkadaşım çok teşekkür ederim Allah ne Muradın varsa versin sana. Duların için çok teşekkür ederim canııımBende burada ki tüm kızlar için Allah kısmet ederse 4444 Salat ı Tefriciye okuyacağım.
kurban olurum kız sor tabi inşallah hep yazarım.bu arada 59 kilomu oldun
Allah kabul etsin canım Allah razı olsun, muradını tez zamanda versin cnmgeçmiş doğum gününü de kutlarım nette sıkıntı var çok yavaşladı bölgesel olarak, giremiyorum ondan konulara gecikiyorum
eneekalbim olmuş profilimde.. bu kalpler neye göre oluyor kızlar..:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?