2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla'ya sunacağı ve O'nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Mübarek Berat Kandiliniz hayırlı olsun!

aynen heyecanlanırdım hamdolsun ya

Hatiii canım bu resim senin ömrünün, geleceğinin, huzurunun, mutluluğunun resmi maşallah Allah nazarlardan sakınsın, Rabbim 9 ay sonra bu fasulyeni kucağında ödüllendirsin

Bugünün yüzü suyu hürmetine Rabbim bizlere de böyle resmiler göstermeyi, böyle sevinmeyi nasip etsin inşallah

kandiliniz mübarek olsun kızlar, bu gece sizler içinde dua edicem inşallah rabbim hepimizi bebişlerimize diğer kandile kadar kavuştursun

tamam canım evet 59 kilo oldum bu arada kendimi mutlu edecek en güzel şey kilo vermekti spora gidiyorum vermek için 2 ayda 7 kilo gitti çok şükür 1-2 kilo daha vereyim de ekime kadar yeni tedaviye bomba gibi başlayayım

valla yapcam dedin yaptın azmine hayran kaldım kız

rabbim sesimizi duyuyor binlerce milyarlarca hamdolsun ona.canı gönülden diliyorum artık hepiniz bu duyguları yaşayın inşallah kandil günü dualarımız kabul eyle rabbim aminnnnnnnnnnnnnnnn

valla yapcam dedin yaptın azmine hayran kaldım kız

tamam canım evet 59 kilo oldum bu arada kendimi mutlu edecek en güzel şey kilo vermekti spora gidiyorum vermek için 2 ayda 7 kilo gitti çok şükür 1-2 kilo daha vereyim de ekime kadar yeni tedaviye bomba gibi başlayayım

Gülmeyin ama bir şey diyeceğim size ben 25 yaşına kadar 39-40 kiloydum, o ibre asla ne üste ne alta inerdi, bütün gençliğim sıskalıkla geçti herkes dalga geçerdi neler yedim, neler içtim, ne iğneler oldum fayda etmedi. Sonra bir baktım kilo alıyorum dualarım sonunda kabul olmuştu. Şuan 51 kiloyum en nihayetinde boyumda 1.62

Son düzenleme:

Kız öğle yemeginemi gittin deniz manzaralıbeyazlarda yakışmış

millet vermeye çalışıyo buda almaya hehe canım benm tam ideal kilodasın işte anne olsan ne yakışır varya

Ben herhalde 39 40 lari ilkokulda görmüşdur kızım ne güzel işte rejim derdi yok ömrüm rejimle geçtitam zayifliyorum hoppp ilaçlar şisiriyor bende pes ettim bu aralar zaten pskolojim rejim istemiyor:9kuzum buarada hala mail gelmedi doktor amca bizi sevmedi mi eeee peki ben şimdi güvenip nasıl gideyim:26:tahlilere baktida bunlarda ümit yokmu dedivs vs bunun gibi kafamda deli sorular

Slm kızlar kandilinizi kutlarım rabbim duası kabul olunanlardan eylesin hepimizi kızlar dedim ya size 4gundur 4 test yaptım 4 de pozitif demiştim hani ya ben transfer olduğumdan beri kusuruma bakmayın ne olur bole nasıl derler lor peynir gibi akıntım gelio ve bugun o akıntının içinde çok az kahverengi leke vardı kızlar ne olur affedin midenizi kaldırdıysam yarın yest gunum çok korkuyorum bilgisi olanlar bana bilgi versin nolurrrr......

Ben regliden önce lucrin ve elevit kullanmaya başladım.reglinin 2.gününden itibaren estrofem başladım bunlara ek.transfere 3 gün kalada crinone jele başladım estrofem 3 e çıktı birde elevit

Canim ben sadece Estrofem kullanıyorum günde 3 tane bide bu pazar crinone jel baslayacam hiç lucrin felan demedi,geçen uzun protokolde kullanmistim,vucuddaki hormonlarai baskilamak için...aman ya aslında hiç yazıp sormayacan şimdi benim ki yanlış bişey mi yapıyor diye dusunmezsin hiç olmazsa

Canim eğer jel kullanıyorsan o akmistir vucudda durunca kahverengi gibi oluyor merak etme

Amin canim insallah...allahım burda bebek isteyen herkese bir an önce sağlıklı sıhhatli bebekler versin..

Ya cnm o hergun gelio onu biliyorum ama bugunki o akıntının içinde kahverengi bole nasıl diyim sıvı ama çok az ya ama çok korktum bilmitorum nasıl yarın olacak

Ne bekliyon ki zaten git testini yaptir için rahat etsin..bişey olmaz arkadaşım merak etme,önemli bişey değildir insallah.belki yerleşirken ufak bi kanama oldu o da jelin etkisiyle oyle geldi.hemen kötü dusunme

Kız öğle yemeginemi gittin deniz manzaralıbeyazlarda yakışmış

Evet canım doğum günümdü ya dün, arkadaşlar yemek düzenledi benle bir arkadaşında doğum günüydü toplandık, sağ olsunlar düşünmüşler. Biraz öncede iş yerinde pasta kestik

Ne bekliyon ki zaten git testini yaptir için rahat etsin..bişey olmaz arkadaşım merak etme,önemli bişey değildir insallah.belki yerleşirken ufak bi kanama oldu o da jelin etkisiyle oyle geldi.hemen kötü dusunme

İnşşş oledir cnm ya kaçgundur hiç ole bişey yaşamamıştım bugunde ole bişey gorunce telaşa kapıldım artık yarın oğrenicez bakalım iyiyi kotuyu

Haklısın ama hayatım bana da daha gelmedi mail
Sen kendin yaz istersen eşine yazdırma, bu arada mail gelmedi diye mutsuz olma doktorun maille hiç ilgisi yok güvene bilirsin emin ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…