aynen heyecanlanırdımhamdolsun ya
tamam canım evet 59 kilo oldum bu arada kendimi mutlu edecek en güzel şey kilo vermekti spora gidiyorum vermek için 2 ayda 7 kilo gitti çok şükür 1-2 kilo daha vereyim de ekime kadar yeni tedaviye bomba gibi başlayayım
Mesaj sayına göre canım kalp alıyorsun, kalbinin karşısında mesaj sayın var bak oraya
Hatiii canım bu resim senin ömrünün, geleceğinin, huzurunun, mutluluğunun resmimaşallah Allah nazarlardan sakınsın, Rabbim 9 ay sonra bu fasulyeni kucağında ödüllendirsin
Bugünün yüzü suyu hürmetine Rabbim bizlere de böyle resmiler göstermeyi, böyle sevinmeyi nasip etsin inşallah
valla yapcam dedin yaptın azmine hayran kaldım kız
tamam canım evet 59 kilo oldum bu arada kendimi mutlu edecek en güzel şey kilo vermekti spora gidiyorum vermek için 2 ayda 7 kilo gitti çok şükür 1-2 kilo daha vereyim de ekime kadar yeni tedaviye bomba gibi başlayayım
Gülmeyin ama bir şey diyeceğim size ben 25 yaşına kadar 39-40 kiloydum, o ibre asla ne üste ne alta inerdi, bütün gençliğim sıskalıkla geçti herkes dalga geçerdineler yedim, neler içtim, ne iğneler oldum fayda etmedi. Sonra bir baktım kilo alıyorum dualarım sonunda kabul olmuştu. Şuan 51 kiloyum en nihayetinde boyumda 1.62
Gülmeyin ama bir şey diyeceğim size ben 25 yaşına kadar 39-40 kiloydum, o ibre asla ne üste ne alta inerdi, bütün gençliğim sıskalıkla geçti herkes dalga geçerdineler yedim, neler içtim, ne iğneler oldum fayda etmedi. Sonra bir baktım kilo alıyorum dualarım sonunda kabul olmuştu. Şuan 51 kiloyum en nihayetinde boyumda 1.62
Ben herhalde 39 40 lari ilkokulda görmüşdurGülmeyin ama bir şey diyeceğim size ben 25 yaşına kadar 39-40 kiloydum, o ibre asla ne üste ne alta inerdi, bütün gençliğim sıskalıkla geçti herkes dalga geçerdineler yedim, neler içtim, ne iğneler oldum fayda etmedi. Sonra bir baktım kilo alıyorum dualarım sonunda kabul olmuştu. Şuan 51 kiloyum en nihayetinde boyumda 1.62
Ben regliden önce lucrin ve elevit kullanmaya başladım.reglinin 2.gününden itibaren estrofem başladım bunlara ek.transfere 3 gün kalada crinone jele başladım estrofem 3 e çıktı birde elevit
Slm kızlar kandilinizi kutlarım rabbim duası kabul olunanlardan eylesin hepimizi kızlar dedim ya size 4gundur 4 test yaptım 4 de pozitif demiştim hani ya ben transfer olduğumdan beri kusuruma bakmayın ne olur bole nasıl derler lor peynir gibi akıntım gelio ve bugun o akıntının içinde çok az kahverengi leke vardı kızlar ne olur affedin midenizi kaldırdıysam yarın yest gunum çok korkuyorum bilgisi olanlar bana bilgi versin nolurrrr......
Canim eğer jel kullanıyorsan o akmistir vucudda durunca kahverengi gibi oluyor merak etme
Ya Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine bana ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar
nasip et.
Sen ol dedikten sonra herşey olur, sen olmazları olduransın. Bizlere de ol de oluversin Ya Rabbim.
Kimseyi evlat hasretiyle sınama
Ya cnm o hergun gelio onu biliyorum ama bugunki o akıntının içinde kahverengi bole nasıl diyim sıvı ama çok az ya ama çok korktum bilmitorum nasıl yarın olacak
Kız öğle yemeginemi gittin deniz manzaralıbeyazlarda yakışmış
millet vermeye çalışıyo buda almayahehe canım benm tam ideal kilodasın işte anne olsan ne yakışır varya
Ne bekliyon ki zaten git testini yaptir için rahat etsin..bişey olmaz arkadaşım merak etme,önemli bişey değildir insallah.belki yerleşirken ufak bi kanama oldu o da jelin etkisiyle oyle geldi.hemen kötü dusunme
Ben herhalde 39 40 lari ilkokulda görmüşdurkızım ne güzel işte rejim derdi yok ömrüm rejimle geçti tam zayifliyorum hoppp ilaçlar şisiriyor bende pes ettim bu aralar zaten pskolojim rejim istemiyor :9kuzum buarada hala mail gelmedi doktor amca bizi sevmedi mi eeee peki ben şimdi güvenip nasıl gideyim:26:tahlilere baktida bunlarda ümit yokmu dedi vs vs bunun gibi kafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?