2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Canim benim maşallah allahım nazarlardan korusun seni ve bebeğini....
Yasli huysuz bir kaynana oluncaya kadar ayrilmasin oğlun hiç yanından insallah))))
İçimden oğlan geçti niyeyse

Ah bir olsam anne ah bir olsam

Yeni girdim kulube,ayaklarım ağrıdı vallahi deli gibi topuklu giydim bugün.şimdide ayağımı uzattım dinleniyorum.bugün benim içinde dua et olurmu.selma yada sağlıklı,eli yüzü düzgün bir bebek ver de)))

Bugun gordugum en guzel fotograf rabbim tamamina erdirsin Allahim hepimize nasip.et hayirlisiyla insallah aminnn

Canlarim herkesin kandili mübarek olsun rabbim hepimizin dualarini kabul etsin inşallah

Canim seninde kandilin mubarek olsun.allahim hepimizin duasını kabul etsin insallah,elimizi ona açıp,ona yalvariyoruz ona siginiypruz,ondan medet diliyoruz insallah yardımcımz olur dualarimizi kabul eder

Kulübe mi anlamadım canım:26:
Dua mutlaka edeceğim canım

kandiliniz mübarek olsun kızlar, bu gece sizler içinde dua edicem inşallah rabbim hepimizi bebişlerimize diğer kandile kadar kavuştursun

seninde kandilin mübarek olsun canım benim maşallah ne kadar büyümüşsünüz cinsiyeti ne? Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

valla yapcam dedin yaptın azmine hayran kaldım kız

napim kuzucuğum 7 ay vardı ben 2.negatifi aldığımda nasıl geçer 7 ay kendimi hem oyalayacak hemde mutlu edecek en güzel şeydi benim için kilo vermek yaptım oldu

iyisin maşallah canım benimde normalde kilo problemim hiç olmadı evlilik tedavi derken böyle oldu ama Allah a şükürler olsun 57 ye az kaldı

Amin canim insallah...allahım burda bebek isteyen herkese bir an önce sağlıklı sıhhatli bebekler versin..

aminnnn canım

Canim benim maşallah allahım nazarlardan korusun seni ve bebeğini....
Yasli huysuz bir kaynana oluncaya kadar ayrilmasin oğlun hiç yanından insallah))))
İçimden oğlan geçti niyeyse

ya hatırladıkça ağlayasım geliyo.rabbim nolursun herkese nasip et benmde hemşireninde herkesinde içinden oğlan geçiyo

haticim çok tebrik ederim canım.allah tamamına erdirsin,rabbim kucağına almayı nasip etsin.böyle tatlı bir oğlun olsun inşallahhh..

napim kuzucuğum 7 ay vardı ben 2.negatifi aldığımda nasıl geçer 7 ay kendimi hem oyalayacak hemde mutlu edecek en güzel şeydi benim için kilo vermek yaptım oldu

biliyorum hatırlıyorum o günleri ama ne güzel oldu kendine güvenin geldi dimi inşallahta bu sene bebişin gelir tam olur

haticim çok tebrik ederim canım.allah tamamına erdirsin,rabbim kucağına almayı nasip etsin.böyle tatlı bir oğlun olsun inşallahhh..

bitanemmmmm rabbim sanada nasip etsin vallahi seviniyorum ama sizler içinde çok dua ediyorum

et canım et bana da dua et benim dualara çok ihtiyacım var çünkü..
sevineceksin tabiki bebeğin olacak bu güzel günlerin tadını çıkar canım benim.

2 sene ameliyatlarla geçti 2 tüp bebekle geçti ama 20 yıl gibiydi.beklemek çok zor bilirim.o yüzden allahım ne olur sana yalvarıyorum burdaki tüm kardeşlerimede hayırlı evlatlar nasip et kucaklarımızı boş bırakma aminnnnnnnnnnnnnn

ohh taze taze dua aldımmmm
allah razı olsun bitanem
aminnn

Demek bugün uyandın Inşallah bitanem pazartesi günü güzel haberler alırsıniz ay su morfolojiyi bozan şeyi öğrenince bana söyle offf ya hemen tedaviye başlamak istiyorum
tamam canım sölerim tabi sebebi neymiş araştırcakmış işte
yani daha önce hiç detaylı bişey bakılmadı niyeyse bi teste bakıldı bozuk dendi okdar ama neden bozuk diye araştırmadılar
hoş bizimde hiç aklımızda yoktu neden bozuk diye sormak ama deneyimlerim sonucu şimdi akıllandım
bende istiyorummmm tedavi bende bendeeee
bu arada Kandilin mubarek olsun hatibulutun yazısını ararken başka topikte alıntı yapmış bulundum
bir nevi karıştırdım yani hahahhah idare ediver

ohh taze taze dua aldımmmm
allah razı olsun bitanem
aminnn

Kandiln mubarek olsun duların kabul olsun canım

işte dogru yeri buldummmm kandilin mubarek olsunnnn haticimmmm
sağlıklı bir 9 ay geçir ve bebeğin ömür boyu seninle olsun

sendende bitanem benim kandilin mübarek olsun

sizinde kandiliniz mübarek olsun kızlar.bu gece size bol bol bende dua edicimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…