kızlar hepinize hayırlı kandiller.sonucumu bi cuma günü almıştım.kalp atışı da mübarek kandil gününe kısmetmiş.hamdolsun gümbür gümbür duyduk eşimle.ve bol bol dua ettim rabbim tamamına erdir ve dileyen tüm kardeşlerime nasip et dedim.inşallah tez zamanda hepimiz anne oluruz
Eki Görüntüle 1154324
Ah bir olsam anne ah bir olsam
kızlar hepinize hayırlı kandiller.sonucumu bi cuma günü almıştım.kalp atışı da mübarek kandil gününe kısmetmiş.hamdolsun gümbür gümbür duyduk eşimle.ve bol bol dua ettim rabbim tamamına erdir ve dileyen tüm kardeşlerime nasip et dedim.inşallah tez zamanda hepimiz anne oluruz
Eki Görüntüle 1154324
Canlarim herkesin kandili mübarek olsun rabbim hepimizin dualarini kabul etsin inşallah
Yeni girdim kulube,ayaklarım ağrıdı vallahi deli gibi topuklu giydim bugün.şimdide ayağımı uzattım dinleniyorum.bugün benim içinde dua et olurmu.selma yada sağlıklı,eli yüzü düzgün bir bebek ver de)))
kandiliniz mübarek olsun kızlar, bu gece sizler içinde dua edicem inşallah rabbim hepimizi bebişlerimize diğer kandile kadar kavuştursun
valla yapcam dedin yaptın azmine hayran kaldım kız
Gülmeyin ama bir şey diyeceğim size ben 25 yaşına kadar 39-40 kiloydum, o ibre asla ne üste ne alta inerdi, bütün gençliğim sıskalıkla geçti herkes dalga geçerdineler yedim, neler içtim, ne iğneler oldum fayda etmedi. Sonra bir baktım kilo alıyorum dualarım sonunda kabul olmuştu. Şuan 51 kiloyum en nihayetinde boyumda 1.62
Amin canim insallah...allahım burda bebek isteyen herkese bir an önce sağlıklı sıhhatli bebekler versin..
Canim benim maşallah allahım nazarlardan korusun seni ve bebeğini....
Yasli huysuz bir kaynana oluncaya kadar ayrilmasin oğlun hiç yanından insallah))))
İçimden oğlan geçti niyeyse
Eki Görüntüle 1154324
Bugun gordugum en guzel fotograf rabbim tamamina erdirsin Allahim hepimize nasip.et hayirlisiyla insallah aminnn
napim kuzucuğum 7 ay vardı ben 2.negatifi aldığımda nasıl geçer 7 aykendimi hem oyalayacak hemde mutlu edecek en güzel şeydi benim için kilo vermek yaptım oldu
haticim çok tebrik ederim canım.allah tamamına erdirsin,rabbim kucağına almayı nasip etsin.böyle tatlı bir oğlun olsun inşallahhh..
Kulübe mianlamadım canım:26:
Dua mutlaka edeceğim canım
bitanemmmmm rabbim sanada nasip etsin vallahi seviniyorum ama sizler içinde çok dua ediyorum
et canım et bana da dua et benim dualara çok ihtiyacım var çünkü..
sevineceksin tabiki bebeğin olacak bu güzel günlerin tadını çıkar canım benim.
2 sene ameliyatlarla geçti 2 tüp bebekle geçti ama 20 yıl gibiydi.beklemek çok zor bilirim.o yüzden allahım ne olur sana yalvarıyorum burdaki tüm kardeşlerimede hayırlı evlatlar nasip et kucaklarımızı boş bırakma aminnnnnnnnnnnnnn
ohh taze taze dua aldımmmm
allah razı olsun bitanem
aminnn
tamam canım sölerim tabi sebebi neymiş araştırcakmış işteDemek bugün uyandınInşallah bitanem pazartesi günü güzel haberler alırsıniz ay su morfolojiyi bozan şeyi öğrenince bana söyle offf ya hemen tedaviye başlamak istiyorum
ohh taze taze dua aldımmmm
allah razı olsun bitanem
aminnn
Eki Görüntüle 1154324
tamam canım sölerim tabi sebebi neymiş araştırcakmış işte
yani daha önce hiç detaylı bişey bakılmadı niyeyse bi teste bakıldı bozuk dendi okdar ama neden bozuk diye araştırmadılar
hoş bizimde hiç aklımızda yoktu neden bozuk diye sormak ama deneyimlerim sonucu şimdi akıllandım
bende istiyorummmm tedavi bende bendeeee
bu arada Kandilin mubarek olsun hatibulutun yazısını ararken başka topikte alıntı yapmış bulundum
bir nevi karıştırdım yanihahahhah idare ediver
Kandiln mubarek olsun duların kabul olsun canım
işte dogru yeri buldummmmkandilin mubarek olsunnnn haticimmmm
sağlıklı bir 9 ay geçir ve bebeğin ömür boyu seninle olsun
sendende bitanem benim kandilin mübarek olsun
sizinde kandiliniz mübarek olsun kızlar.bu gece size bol bol bende dua edicimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?