Slm kzlar nasılsınziyisinizdir inş ne var ne yok eski yeni bu gecenin yüzü suyu hürmetine rabbim bütün dualrımızı kabul etsin inş Eki Görüntüle 1154819
işte dogru yeri buldummmmkandilin mubarek olsunnnn haticimmmm
sağlıklı bir 9 ay geçir ve bebeğin ömür boyu seninle olsun
biliyorum hatırlıyorum o günleriama ne güzel oldu kendine güvenin geldi dimi inşallahta bu sene bebişin gelir tam olur
Canim ben sadece Estrofem kullanıyorum günde 3 tane bide bu pazar crinone jel baslayacam hiç lucrin felan demedi,geçen uzun protokolde kullanmistim,vucuddaki hormonlarai baskilamak için...aman ya aslında hiç yazıp sormayacan şimdi benim ki yanlış bişey mi yapıyor diye dusunmezsin hiç olmazsa
inşallah canım 4 ayda daha da bomba olurum kilo verip
Gerek kalmaz inşallah tedaviye 4 ay içinde olur :26: olmazsa da gelsin yeni tedavi ve inşallah son tedavi olur
Rabbim büyüktür bir ol demesine bakar.
Bak senin pıtırcık oldu maşallahKendinize hep iyi bakın kimseyi takmayın keyfinize bakın ve bana da dua edin
Afiyet olsun kuzumEvet canım doğum günümdü ya dün, arkadaşlar yemek düzenledi benle bir arkadaşında doğum günüydü toplandık, sağ olsunlar düşünmüşler. Biraz öncede iş yerinde pasta kestik
Haklısın bitanem nasipse bursaya gitmek istiyorumHaklısın ama hayatım bana da daha gelmedi mail
Sen kendin yaz istersen eşine yazdırma, bu arada mail gelmedi diye mutsuz olma doktorun maille hiç ilgisi yokgüvene bilirsin emin ol.
Canim seninde kandilin mubarek olsun.allahim hepimizin duasını kabul etsin insallah,elimizi ona açıp,ona yalvariyoruz ona siginiypruz,ondan medet diliyoruz insallah yardımcımz olur dualarimizi kabul eder
Rabbim sen bize sana kul, peygamberimize ümmet olacak ,annesine babasına vatanına hayırlı saygılı sevgili evlat olacak, anne baba kardeş sevgisi olan, kaderi güzel yazılı, bahtı güzel yazılı,huyu güzel,kendi güzel,yüzü güzel,vefalı,güzel ahlaklı,terbiyeli,eli ayagı düzgün hiçbir azası eksik olmayan,aklı yerinde,uzun ömürlü evlatlar ver ya Rabbim,analı babalı büyütmeyi nasip et Ya Rabbim..huzurla berektle mutlulukla sağlıkla sevgiyle büyütmeyi nasip et Allah ım....
bizim için hayırlısıyla hayırlı zamanda ver Yüce Rabbim
Sen duaları kabul edensin yoktan var edensin Dualarımızı kabul et Allah ım
Bu MÜbarek Kandil gününde Rabbim ettiğiniz dualrı kabul eylesin.
Herkese Hayırlı Kandiller Rabbim bu günleri tekrar tekrar nasip etsin tüm müslüman alemine
seninde kandilin mübarek olsun canım benim maşallah ne kadar büyümüşsünüz cinsiyeti ne? Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
napim kuzucuğum 7 ay vardı ben 2.negatifi aldığımda nasıl geçer 7 aykendimi hem oyalayacak hemde mutlu edecek en güzel şeydi benim için kilo vermek yaptım oldu
iyisin maşallah canım benimde normalde kilo problemim hiç olmadı evlilik tedavi derken böyle oldu ama Allah a şükürler olsun 57 ye az kaldı
aminnnn canım
Çok yaşa emi,kadınlar kulübüne demek istedim kısa olarakta kulübe yeni girdim dedimKulübe mianlamadım canım:26:
Dua mutlaka edeceğim canım
merhaba arkadaşlar... bugün irenbeden aradılar. 28 tane yumurtam toplanmıştı, 25 tanesini işleme almışlar, bunlardan 17 tanesi de döllenmiş. 2 gün boyunca hücrelerin bölünmesine bakıp ona göre dondurma işlemi yapacaklarmış. transfer inşallah bir buçuk ay sonra....
Lucrini herkes kullanmıyor burdan okuduğum kadarıyla .yumurtlamayı engellemek için kullandırıyor benim dr.
dr.larımıza güvenmekten başka çare yokki.ben jele transfere 3 gün kala başladım
merhaba canım tedavin hayırlı olsun ya ben bişey sorucam 10 gündür lucrin kullanıyorum.dün doktora gittim diğer iğnelerede başlattı beni gonalf ve merional lucride devam ediyor tabiki dün akşam diğerlerine ilk başladım lucrini hep gece 12 de yapıyodum diğerlerinide 5-10 dakika arayla vurdum :
sence hepsini bu şekilde arka arkaya vurmamın bir sakıncası varmıdır. yanlış bişey yapmak istemiyorum devlette tedavi görüyorum bişey demiyolar pek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?