2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Rabbim sen bize sana kul, peygamberimize ümmet olacak ,annesine babasına vatanına hayırlı saygılı sevgili evlat olacak, anne baba kardeş sevgisi olan, kaderi güzel yazılı, bahtı güzel yazılı,huyu güzel,kendi güzel,yüzü güzel,vefalı,güzel ahlaklı,terbiyeli,eli ayagı düzgün hiçbir azası eksik olmayan,aklı yerinde,uzun ömürlü evlatlar ver ya Rabbim,analı babalı büyütmeyi nasip et Ya Rabbim..huzurla berektle mutlulukla sağlıkla sevgiyle büyütmeyi nasip et Allah ım....
bizim için hayırlısıyla hayırlı zamanda ver Yüce Rabbim
Sen duaları kabul edensin yoktan var edensin Dualarımızı kabul et Allah ım

Bu MÜbarek Kandil gününde Rabbim ettiğiniz dualrı kabul eylesin.
Herkese Hayırlı Kandiller Rabbim bu günleri tekrar tekrar nasip etsin tüm müslüman alemine

Son düzenleme:
Slm kzlar nasılsınz iyisinizdir inş ne var ne yok eski yeni bu gecenin yüzü suyu hürmetine rabbim bütün dualrımızı kabul etsin inş

Hayırlı kandiller kızlar allah bu gecenin ve mübarek üç ayların hürmetine dualarımızı kabul etsin.hayırlı evlatlar nasip etsin.

Hayirli kandiller kizlar.rabbim dualarimizi kabul etsin.
Bugun muayne vardi 11 haftalik olduk.6 cm miyom var dedi limon buyuklugunde.daha sik kontrol edicekmis.şaşkinim ne olacak bilmiyorum kizlarr.bi onceki dis gebeligimde varmis o zaman başka bişeye yormuş ve alma geregi duymamış.

biliyorum hatırlıyorum o günleri ama ne güzel oldu kendine güvenin geldi dimi inşallahta bu sene bebişin gelir tam olur

inşallah canım 4 ayda daha da bomba olurum kilo verip

Gerek kalmaz inşallah tedaviye 4 ay içinde olur :26: olmazsa da gelsin yeni tedavi ve inşallah son tedavi olur

Rabbim büyüktür bir ol demesine bakar.

Bak senin pıtırcık oldu maşallah Kendinize hep iyi bakın kimseyi takmayın keyfinize bakın ve bana da dua edin

Lucrini herkes kullanmıyor burdan okuduğum kadarıyla .yumurtlamayı engellemek için kullandırıyor benim dr.
dr.larımıza güvenmekten başka çare yokki.ben jele transfere 3 gün kala başladım

ya sorma hamdolsun oldu büyüyo inşallah doğumunuda görürüz.sonra senin kızı alırız oğluma inşallah tedaviye gerek kalmaz tabi en önemlisi o ama olmazsada gelsin artık ya

Evet canım doğum günümdü ya dün, arkadaşlar yemek düzenledi benle bir arkadaşında doğum günüydü toplandık, sağ olsunlar düşünmüşler. Biraz öncede iş yerinde pasta kestik
Afiyet olsun kuzum
Haklısın ama hayatım bana da daha gelmedi mail
Sen kendin yaz istersen eşine yazdırma, bu arada mail gelmedi diye mutsuz olma doktorun maille hiç ilgisi yok güvene bilirsin emin ol.
Haklısın bitanem nasipse bursaya gitmek istiyorum
Canim seninde kandilin mubarek olsun.allahim hepimizin duasını kabul etsin insallah,elimizi ona açıp,ona yalvariyoruz ona siginiypruz,ondan medet diliyoruz insallah yardımcımz olur dualarimizi kabul eder

Amin canlarim sizlerinde kandili mübarek olsun

Herkesin kandılı mubarek olsun..rabbım hayırlı evlatlar versın. dualarınz kabul olur inş...Bugun kimler kan testi yapacaktı... Sonuçlar ne oldu bildirdiler mi..

Merhaba arkadaşlar herkesin kandili mubarek olsun

ben ikinci tüp bebek denememi yaptım mayıs ayında ve hamile kaldım fakat 5 haftalıkken yine düştü dr birsürü test verdi bakalım
napıcaz bilmiyorum zaten bu bebek ilk düşükten 3 sene sonra gelmişti karmakarışığım

Arkadaşlar Berat kandiliniz kutlu olsun...
Rabbim bu mübarek günde açılan ellerimizi boş çevirmesin.hasta olan insanlara acil şifalar versin.Aşamayacağız hiç bir dert vermesin.kimsenin kucağı boş kalmasın
Salı günü gorumcemin bebeğini hastaneye getirdik.. Hep yeni doğan bebekler vardı görünce içimdeki ates yandı.. Herkesin kucağında küçücuk bebekler biri sallıyor biri emzirmek için kuytu köşe yer arıyor kimi kucağında sıra bekliyor bende öylece bakıyorum ağlama sesleri eşliğinde sıra bekledik benim için çok zordu Allahım bizlerede nasip etsin bugünün yüzü suyu hurmetine.. Âmin

merhaba arkadaşlar... bugün irenbeden aradılar. 28 tane yumurtam toplanmıştı, 25 tanesini işleme almışlar, bunlardan 17 tanesi de döllenmiş. 2 gün boyunca hücrelerin bölünmesine bakıp ona göre dondurma işlemi yapacaklarmış. transfer inşallah bir buçuk ay sonra....

erkek canım inşallah seninde bugünlerini görücez :)

merhaba canım tedavin hayırlı olsun ya ben bişey sorucam 10 gündür lucrin kullanıyorum.dün doktora gittim diğer iğnelerede başlattı beni gonalf ve merional lucride devam ediyor tabiki dün akşam diğerlerine ilk başladım lucrini hep gece 12 de yapıyodum diğerlerinide 5-10 dakika arayla vurdum sence hepsini bu şekilde arka arkaya vurmamın bir sakıncası varmıdır. yanlış bişey yapmak istemiyorum devlette tedavi görüyorum bişey demiyolar pek

arkadaşlar bayağdır tüp bebek fiikrinden uzaklaştım ve gelemiyorum
ama sizden uzaklaşmadım
hepinizin kandili mübarek olsun canlarım
bu mübarek günde inşe Allah hepimize anne olmak kaderimize yazılır AMİN:26:

Lucrini herkes kullanmıyor burdan okuduğum kadarıyla .yumurtlamayı engellemek için kullandırıyor benim dr.
dr.larımıza güvenmekten başka çare yokki.ben jele transfere 3 gün kala başladım

Benimde aksilik olmazsa perşembe günü transfer bende pazar baslayacam yani 4 gün once

yok canım bence bir sakıncası olmaz... lucrin ne için yumurtaların çatlamasını engellemek için mi? ben önce merional ve puregon kullandım. 5. günden itibaren de çatlamayı engelleyici olarak orgalutran diye bir iğne kullandım zaten 8 gün sonunda çatlatma iğnesi yapıldı. ben bütün iğnelerimi aynı anda akşam saat 7buçuk gibi yapıyordum. ara bile vermiyordum yani.... bir şey olmaz yani merak etme.... yeterki o ilaçlar vücuduna girsin. hepsi de görevini yapıyor....:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…