2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Canim bende lucrinle gonal f ve menogon kullanıyordum hepsini ardarda vuruyordum merak etme yanlış bişey yapmiyorsun.insallah hayırlı olur,güzel kaliteli yumurtaların olur

Canim sana kısa protokol gül arkadaşa ise uzun protokol uygulanmis.uzun protokolde vucuddaki hormonlari baskilamak için lucrin veriyorlar sonra yumurta geliştirici iğneleri veriyorlar.kısada önce yumurta geliştirici sonra erken catlamasini engellemek için iğne veriyorlar..ben arkadaslarimasoyluyorum birtek makinelerim yok yumurtaların gelişimini takip edecek artık kendi başıma tüp bebek uygulayacak duruma geldim

Cok sevindimm...yumurtan coktu zaten:) insallah saglikli bir sekilde gelisirler de annesine sikica tutunurlar keretalar.. :) simdi bekleme zamani.....

Aynı valla bi de kasılma gerginlik hissediyorum. Benden de test istememesi lazım aslında ama işte ne dese yaptık yine yapıcaz. Dr sana söylemedi mi şu gün gel diye? Alttan bakılsın istemiyosun heralde. İnşallah bırakmazlar da hayırlısıyla sağlıkla devam eder canım. :)

tamam canım sağol yani hastanedende bi sakıncası olsa bak misal birer saat arayla yap falan derlerdi herhalde ama bişey demediler.

yok canım benim de uzun protokol ilk 2 ay doğum kontrol hapı ginera kullandım sonra ginerayı bıraktım iğnelere başladım... artık bekleme evresindeyim doktor rahmi dinlendirecek galiba çünkü transfer hemen olmayacak....

Cok sevindimm...yumurtan coktu zaten:) insallah saglikli bir sekilde gelisirler de annesine sikica tutunurlar keretalar.. :) simdi bekleme zamani.....

ayyy inşallah canım yaaa bugün aradılar bi mutlu oldum.... inşallah hayırlısıyla bizler de bebiş sahibi olabiliriz :)

tamam canım sağol yani hastanedende bi sakıncası olsa bak misal birer saat arayla yap falan derlerdi herhalde ama bişey demediler.

aynen canım.... benim yumurtalarım toplandı ama orgalutran iğnesine beş gün daha devam edeceğim... ben de bunu anlamadım ama vardır bi bildiği doktorun :)

aynen canım.... benim yumurtalarım toplandı ama orgalutran iğnesine beş gün daha devam edeceğim... ben de bunu anlamadım ama vardır bi bildiği doktorun :)

hayırlısı olsun canım bi bilgim olsa bende sana yardımcı olmak isterdim ama mağlesef benim ilk denemem inşallahda son olur.birde ben devlette tedavi görüyorum kendi sorularımın bile yanıtını pek alamıyorum aşırı yoğun çünkü hakkımızda hayırlısı olsun ne diyim

Yok canım bize bisey demedi ama yumurtaların aşırı uyarilmasindan kaynaklı bi şey olabilir dedi ama ben oek anlamadım. .. inşallah senin de toplanır biran once... hayirlisi artik..

Merhaba arkadaşım sende pko lu musun? Bu kadar yumurta pko lularda cikiyo. Ohss sendromuna yakalanma riskin vardir bence. Benim kasimda transferim olacakti ama ohss ye yakalandigim icin doktorum en az 2 ay ara verelim dedi. Subatta tek embriyo transferim oldu ve Allah ima hamdolsun 19+6 gunluk hamileyim.

evet canım aynen öyleyim. doktor polikistik over sendromu olduğunu söyledi. ohss sendromu olup olmadığını nasıl anlıyorlar.... bana da olgarutlan iğne verdi beş gün boyunca göbekten. dostinex gün aşırı kullanacağım. tedradox diye bi kapsülü de 4 gün kullanacağım. ino folik diye bir toz var onu zaten 2 aydır kullanıyorum. biz de 2 adet dönemi kadar ara verdik işte. ilk adetim değil 2. adetimde transfer yapılacak.... ama senden olumlu haber aldım yaaa bi mutlu oldum.. çünkü benimle aynı sorunu olan biri hamile :) darısı başıma....

Afiyet olsun kuzum

Haklısın bitanem nasipse bursaya gitmek istiyorum

Amin canlarim sizlerinde kandili mübarek olsun

Herkesin kandılı mubarek olsun..rabbım hayırlı evlatlar versın. dualarınz kabul olur inş...Bugun kimler kan testi yapacaktı... Sonuçlar ne oldu bildirdiler mi..

sizinde kandiliniz mubarek olsun arkadaşlar
Rabbim dualrınızı kabul etsin bu mubarek gecede

kızlar bebeklerimi alacağım inşallah

hayırlısı olsun canım inşallah sımsıkı tutunurlar ve 9 ay sonrasında da ömür boyu beraber olursunuz

Canım inşallah herşey yolunda gider bebişlerin sımsıkı tutunurlar.
irenbe de IMSI cihazı yok değil mi:26:

Kizlarr merhaba..bugun opu vardi...37 tane yumos toplandi kizlar..ben pkosly deilim ama masaallah yumoslarim ii cikti umarim guzel sayida dollenme olur...yrin arayacaklar kizlar dollenme durumunu...transferim de gelecek ay olacak insaallah..Rabbim bu guzel gunde yuzumuze baksin isteyen her kadina anneligi yasatsin..aminn...opuyorum kizlar sancim var biraz iyulesunce aranuza donecem insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…