merhaba canım tedavin hayırlı olsun ya ben bişey sorucam 10 gündür lucrin kullanıyorum.dün doktora gittim diğer iğnelerede başlattı beni gonalf ve merional lucride devam ediyor tabiki dün akşam diğerlerine ilk başladım lucrini hep gece 12 de yapıyodum diğerlerinide 5-10 dakika arayla vurdum sence hepsini bu şekilde arka arkaya vurmamın bir sakıncası varmıdır. yanlış bişey yapmak istemiyorum devlette tedavi görüyorum bişey demiyolar pek
yok canım bence bir sakıncası olmaz... lucrin ne için yumurtaların çatlamasını engellemek için mi? ben önce merional ve puregon kullaondım. 5. günden itibaren de çatlamayı engelleyici olarak orgalutran diye bir iğne kullandım zaten 8 gün sonunda çatlatma iğnesi yapıldı. ben bütün iğnelerimi aynı anda akşam saat 7buçuk gibi yapıyordum. ara bile vermiyordum yani.... bir şey olmaz yani merak etme.... yeterki o ilaçlar vücuduna girsin. hepsi de görevini yapıyor....:)
merhaba arkadaşlar... bugün irenbeden aradılar. 28 tane yumurtam toplanmıştı, 25 tanesini işleme almışlar, bunlardan 17 tanesi de döllenmiş. 2 gün boyunca hücrelerin bölünmesine bakıp ona göre dondurma işlemi yapacaklarmış. transfer inşallah bir buçuk ay sonra....
ağlatacaksınız benirabbim sanada dileyen herkesede nasip etsin allahım nolursun kimseyi bu hasretle yakma amin
Canim bende lucrinle gonal f ve menogon kullanıyordum hepsini ardarda vuruyordum merak etme yanlış bişey yapmiyorsun.insallah hayırlı olur,güzel kaliteli yumurtaların olur
Evet benmde ara ara karnım ağrıyor. ayakta fazla kalınca daha çok ağrıyor.. ben ıkı kere yaptırdm bı daha tahlıl yaptrmadm.. doktora daha gitmedım canım. Bu cumartesi aslında gitmem gerekıyor heralde..aslında haftya mı gitsem dıyorum karnımdan görunur hem..inş..:) inş bebişlerimiz bizi hiç bırakmaz.
yok canım bence bir sakıncası olmaz... lucrin ne için yumurtaların çatlamasını engellemek için mi? ben önce merional ve puregon kullandım. 5. günden itibaren de çatlamayı engelleyici olarak orgalutran diye bir iğne kullandım zaten 8 gün sonunda çatlatma iğnesi yapıldı. ben bütün iğnelerimi aynı anda akşam saat 7buçuk gibi yapıyordum. ara bile vermiyordum yani.... bir şey olmaz yani merak etme.... yeterki o ilaçlar vücuduna girsin. hepsi de görevini yapıyor....:)
Canim sana kısa protokol gül arkadaşa ise uzun protokol uygulanmis.uzun protokolde vucuddaki hormonlari baskilamak için lucrin veriyorlar sonra yumurta geliştirici iğneleri veriyorlar.kısada önce yumurta geliştirici sonra erken catlamasini engellemek için iğne veriyorlar..ben arkadaslarimasoyluyorum birtek makinelerim yok yumurtaların gelişimini takip edecek artık kendi başıma tüp bebek uygulayacak duruma geldim
Cok sevindimm...yumurtan coktu zaten:) insallah saglikli bir sekilde gelisirler de annesine sikica tutunurlar keretalar.. :) simdi bekleme zamani.....
tamam canım sağol yani hastanedende bi sakıncası olsa bak misal birer saat arayla yap falan derlerdi herhalde ama bişey demediler.
aynen canım.... benim yumurtalarım toplandı ama orgalutran iğnesine beş gün daha devam edeceğim... ben de bunu anlamadım ama vardır bi bildiği doktorun :)
bana da 5 gün orgalutrana devam edildi
aynen canım.... benim yumurtalarım toplandı ama orgalutran iğnesine beş gün daha devam edeceğim... ben de bunu anlamadım ama vardır bi bildiği doktorun :)
Yok canım bize bisey demedi ama yumurtaların aşırı uyarilmasindan kaynaklı bi şey olabilir dedi ama ben oek anlamadım. .. inşallah senin de toplanır biran once... hayirlisi artik..
taze donmuş farketmez sonu bebiş olsundahayırlı olsun canım benm
Merhaba arkadaşım sende pko lu musun? Bu kadar yumurta pko lularda cikiyo. Ohss sendromuna yakalanma riskin vardir bence. Benim kasimda transferim olacakti ama ohss ye yakalandigim icin doktorum en az 2 ay ara verelim dedi. Subatta tek embriyo transferim oldu ve Allah ima hamdolsun 19+6 gunluk hamileyim.
Az kalmış canım, Hayırlı olur inşallah, Allah yar ve yardımcın olsunkızlar bebeklerimi alacağım inşallah
Afiyet olsun kuzum
Haklısın bitanem nasipse bursaya gitmek istiyorum
Amin canlarim sizlerinde kandili mübarek olsun
Herkesin kandılı mubarek olsun..rabbım hayırlı evlatlar versın. dualarınz kabul olur inş...Bugun kimler kan testi yapacaktı... Sonuçlar ne oldu bildirdiler mi..
Merhaba arkadaşlar herkesin kandili mubarek olsun
ben ikinci tüp bebek denememi yaptım mayıs ayında ve hamile kaldım fakat 5 haftalıkken yine düştü dr birsürü test verdi bakalım
napıcaz bilmiyorum zaten bu bebek ilk düşükten 3 sene sonra gelmişti karmakarışığım
Arkadaşlar Berat kandiliniz kutlu olsun...
Rabbim bu mübarek günde açılan ellerimizi boş çevirmesin.hasta olan insanlara acil şifalar versin.Aşamayacağız hiç bir dert vermesin.kimsenin kucağı boş kalmasın
Salı günü gorumcemin bebeğini hastaneye getirdik.. Hep yeni doğan bebekler vardı görünce içimdeki ates yandı.. Herkesin kucağında küçücuk bebekler biri sallıyor biri emzirmek için kuytu köşe yer arıyor kimi kucağında sıra bekliyor bende öylece bakıyorum ağlama sesleri eşliğinde sıra bekledik benim için çok zordu Allahım bizlerede nasip etsin bugünün yüzü suyu hurmetine.. Âmin
arkadaşlar bayağdır tüp bebek fiikrinden uzaklaştım ve gelemiyorum
ama sizden uzaklaşmadım
hepinizin kandili mübarek olsun canlarım
bu mübarek günde inşe Allah hepimize anne olmak kaderimize yazılır AMİN:26:
kızlar bebeklerimi alacağım inşallah
merhaba arkadaşlar... bugün irenbeden aradılar. 28 tane yumurtam toplanmıştı, 25 tanesini işleme almışlar, bunlardan 17 tanesi de döllenmiş. 2 gün boyunca hücrelerin bölünmesine bakıp ona göre dondurma işlemi yapacaklarmış. transfer inşallah bir buçuk ay sonra....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?