2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Allah isinizi rast getirsin insallah. Emin ol ara vermen en mantiklisi. Normalde 5-6 tane yumurta cikarken bizim durumumuzda olanlarda suruyle yumurta cikiyo. Buda vucudu yipratiyo. Pko yu anlamak zor degil. Ultrasonda gosteriyo kendini.

Allah isinizi rast getirsin insallah. Emin ol ara vermen en mantiklisi. Normalde 5-6 tane yumurta cikarken bizim durumumuzda olanlarda suruyle yumurta cikiyo. Buda vucudu yipratiyo. Pko yu anlamak zor degil. Ultrasonda gosteriyo kendini.

aynen öyle... yok canım pko yu anlamak kolay zaten doktor ilk kontrolde anlamıştı. ohss farklı bi şey ama değil mi? o nasıl anlaşılıyor peki :)

Rabbim bu mübarek gecede edilen duaları karşılıksız çevirmez, hepinize hayırlısıyla sağlıklı, huzurlu, Salih evlatlar nasip etsin.. Allahım umutları tüketenlere kapılar açsın, çabalayanların emeklerini boşa çıkarmasın, tutmuşların kucaklarına sağ salim aldırsın.... Nerde ne dileği olan varsa Rabbim dualarını kabul etsin.....

mehaba canım gözün aydın maşallah baya çok yumurtan olmuş... benim de dün toplandı yumurtalarım 28 tane. ama bende pko vardı. bugün aradılar 17 tanesi döllenmiş dondurma için ise bölünmeleri takip edip kaç tanesini donduracaklarına karar vereceklermiş. sonra tekrar arayacaklar cumartesi günü... benim de transferim 1 ay sonra inşallah. belki de aynı anda hamile kalırız inşallah :)

Canim maşallah umarım hepsi kaliteli olur,ve sonunda anne olma mutluluğuna erisirsin
I

canım maşallah çok iyi.. inşallah hepsi döllenecek güzel embriyoların oluşacak.. yarın güzel haberlerini bekliyoruz..

Kızlar bi içimi dökeyim izninizle üstüne alınan alınsın diğerleri de kusura bakmasın.
Ya böyle "nazar değer diye söylemedim" "beta hcg değerimi foruma yazmıyoruz nazar değmesin" diyenler var ya çok gülünçsünüz gerçekten. Burda ağzımızdan dilimizden inşallah, hayırlısı, Allah, amin, demeden cümle çıkmıyor bizim mi nazarımız değecek acaba? Bizim mi kem gözümüz var sizin gebeliğinizde, kan sonucunuzda, yumurta kalitenizde? Ne kadar kırıcı yaptığınız şey. Saçmalık da ayrıca. Mübarek gün nası sinirlendim ya.

Sonucu paylaşmayacaksan ay test yaptım yapıyorum yapıcam kısmını da paylaşma! Kendimiz gibi normal insan sanıp merak ediyoruz telaşlanıyoruz kötü bişey oldu diye düşünüp üzülüyoruz salak gibi.

canım Maşallah İnşallah kaliteli kaliteli embriyoların olur sonrada sımsıkı tutunurlar
azcık sancı bende de olmuştu çok geçmiş olsun merakla bekliyoruz güzel haberlerini

Kızlar doğum günüme hepiniz davetlisiniz. Sizlere pasta yaptım hepimiz yiyelim
Bu arada 36 oldum

Eki Görüntüle 1153254
cnm geç oldu ama doğum günün kutlu olsun seneye evladınla eşinle kutlamayı nasip etsin yaradan..bu aralar yoktum babam dün umreye gitti ordaydım bakamadım bakınca yazını görüp yazmak istedim:119::119::119::119::119:
inşlh değerlerin yüksek çıkar her test yapmanda...
maşallahgüm güm de güm güm leri duymuşsun darısı başımıza olsun inşlh....
cnm inşlh doğuma kadar hiçbi sıkıntı yaşamassın miyomla ilgili.....
kızlar bebeklerimi alacağım inşallah
oo bebişler geliyorrrrr
hepsi döllenir bi daha ki ay bebeklerini alırsın tatlım...

cnm bosver sikma canini herkezin ici bir degil sonucta.. bende o tarzda seylere cok rastladim.. opudan sonra yumurta sayisini bile soylemeyen ama aylarca bize herseyi soranda cikiyor.. betasini saklayanda cikiyor.. yinede Allahim herkezin gonlunden geceni versin cnm..

Ne değişik insanlar var canım ya. Sanki beşizlere hamile kendiliğinden de nazar değer diye paylaşmıyor. Ulan hepimizde problem var da tüp bebek yaptırıyoruz zaten, kim kime niye nazar etsin ve çok şükür herkesin dilinde hep dua.
Allahım herkese hayırlı sağlıklı evlat versin 41 kere maşallah saklayanlara da. :)

Bildiğim kadarıyla yok kuzumirenbeyimi düşünüyorsun:26:
Boşver bitanem o güzel canıni skmaya değmez nazardan korkan gelmesin ozamankimin kime nazari değecek zaten hepimizde ayrı sorun tek ortak noktamız bebek hasreti beraber sevinip beraber agliyoruz böyle düşünceler çok kırıcı ama boşver gitsin kuzum biz bize yetersiz

Tam da bunları düşünüyorum ben de bebeğim biz bize yetelim hep. öpüyorum seni..

Şuan ki kilomdan artık memnunum neydi o 40 kiloyken

Bizim bu toğikte mi bir sorun yaşadın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…