evet canım aynen öyleyim. doktor polikistik over sendromu olduğunu söyledi. ohss sendromu olup olmadığını nasıl anlıyorlar.... bana da olgarutlan iğne verdi beş gün boyunca göbekten. dostinex gün aşırı kullanacağım. tedradox diye bi kapsülü de 4 gün kullanacağım. ino folik diye bir toz var onu zaten 2 aydır kullanıyorum. biz de 2 adet dönemi kadar ara verdik işte. ilk adetim değil 2. adetimde transfer yapılacak.... ama senden olumlu haber aldım yaaa bi mutlu oldum.. çünkü benimle aynı sorunu olan biri hamile :) darısı başıma....
Allah isinizi rast getirsin insallah. Emin ol ara vermen en mantiklisi. Normalde 5-6 tane yumurta cikarken bizim durumumuzda olanlarda suruyle yumurta cikiyo. Buda vucudu yipratiyo. Pko yu anlamak zor degil. Ultrasonda gosteriyo kendini.
Kizlarr merhaba..bugun opu vardi...37 tane yumos toplandi kizlar..ben pkosly deilim ama masaallah yumoslarim ii cikti umarim guzel sayida dollenme olur...yrin arayacaklar kizlar dollenme durumunu...transferim de gelecek ay olacak insaallah..Rabbim bu guzel gunde yuzumuze baksin isteyen her kadina anneligi yasatsin..aminn...opuyorum kizlar sancim var biraz iyulesunce aranuza donecem insallah.
Canim maşallahKizlarr merhaba..bugun opu vardi...37 tane yumos toplandi kizlar..ben pkosly deilim ama masaallah yumoslarim ii cikti umarim guzel sayida dollenme olur...yrin arayacaklar kizlar dollenme durumunu...transferim de gelecek ay olacak insaallah..Rabbim bu guzel gunde yuzumuze baksin isteyen her kadina anneligi yasatsin..aminn...opuyorum kizlar sancim var biraz iyulesunce aranuza donecem insallah.
Kizlarr merhaba..bugun opu vardi...37 tane yumos toplandi kizlar..ben pkosly deilim ama masaallah yumoslarim ii cikti umarim guzel sayida dollenme olur...yrin arayacaklar kizlar dollenme durumunu...transferim de gelecek ay olacak insaallah..Rabbim bu guzel gunde yuzumuze baksin isteyen her kadina anneligi yasatsin..aminn...opuyorum kizlar sancim var biraz iyulesunce aranuza donecem insallah.
cnm geç oldu ama doğum günün kutlu olsun seneye evladınla eşinle kutlamayı nasip etsin yaradan..bu aralar yoktum babam dün umreye gitti ordaydım bakamadım bakınca yazını görüp yazmak istedim:119::119::119::119::119:Kızlar doğum günüme hepiniz davetlisiniz. Sizlere pasta yaptım hepimiz yiyelim
Bu arada 36 oldum
Eki Görüntüle 1153254
inşlh değerlerin yüksek çıkar her test yapmanda...İyi akşamlar arkadaşlar şimdiden berat kandilinizi kutlarım bugecenin hatırına rabbim anne olmak isteyen herkesin yuzunu guldurur inşşşş..benim meselem ise transferin 10,gunundeyim ve 4gundur testlerim pozitif cuma gunu kanda bakılacak nasipse inşallah oda pozitif çıkar dua edin ne olur hani bişe olmasa idrarda neden çıksın değilmi .....
maşallahkızlar hepinize hayırlı kandiller.sonucumu bi cuma günü almıştım.kalp atışı da mübarek kandil gününe kısmetmiş.hamdolsun gümbür gümbür duyduk eşimle.ve bol bol dua ettim rabbim tamamına erdir ve dileyen tüm kardeşlerime nasip et dedim.inşallah tez zamanda hepimiz anne oluruz
Eki Görüntüle 1154324
cnm inşlh doğuma kadar hiçbi sıkıntı yaşamassın miyomla ilgili.....Hayirli kandiller kizlar.rabbim dualarimizi kabul etsin.
Bugun muayne vardi 11 haftalik olduk.6 cm miyom var dedi limon buyuklugunde.daha sik kontrol edicekmis.şaşkinim ne olacak bilmiyorum kizlarr.bi onceki dis gebeligimde varmis o zaman başka bişeye yormuş ve alma geregi duymamış.
oo bebişler geliyorrrrrkızlar bebeklerimi alacağım inşallah
hepsi döllenir bi daha ki ay bebeklerini alırsın tatlım...Kizlarr merhaba..bugun opu vardi...37 tane yumos toplandi kizlar..ben pkosly deilim ama masaallah yumoslarim ii cikti umarim guzel sayida dollenme olur...yrin arayacaklar kizlar dollenme durumunu...transferim de gelecek ay olacak insaallah..Rabbim bu guzel gunde yuzumuze baksin isteyen her kadina anneligi yasatsin..aminn...opuyorum kizlar sancim var biraz iyulesunce aranuza donecem insallah.
Sonucu paylaşmayacaksan ay test yaptım yapıyorum yapıcam kısmını da paylaşma! Kendimiz gibi normal insan sanıp merak ediyoruz telaşlanıyoruz kötü bişey oldu diye düşünüp üzülüyoruz salak gibi.
transferinnn hayirli olsun cnm.kızlar bebeklerimi alacağım inşallah
cnm bosver sikma canini herkezin ici bir degil sonucta.. bende o tarzda seylere cok rastladim.. opudan sonra yumurta sayisini bile soylemeyen ama aylarca bize herseyi soranda cikiyor.. betasini saklayanda cikiyor.. yinede Allahim herkezin gonlunden geceni versin cnm..
Bildiğim kadarıyla yok kuzumsizinde kandiliniz mubarek olsun arkadaşlar
Rabbim dualrınızı kabul etsin bu mubarek gecede
hayırlısı olsun canım inşallah sımsıkı tutunurlar ve 9 ay sonrasında da ömür boyu beraber olursunuz
Canım inşallah herşey yolunda gider bebişlerin sımsıkı tutunurlar.
irenbe de IMSI cihazı yok değil mi:26:
Boşver bitanem o güzel canıni skmaya değmez nazardan korkan gelmesin ozamanKızlar bi içimi dökeyim izninizle üstüne alınan alınsın diğerleri de kusura bakmasın.
Ya böyle "nazar değer diye söylemedim" "beta hcg değerimi foruma yazmıyoruz nazar değmesin" diyenler var ya çok gülünçsünüz gerçekten. Burda ağzımızdan dilimizden inşallah, hayırlısı, Allah, amin, demeden cümle çıkmıyor bizim mi nazarımız değecek acaba? Bizim mi kem gözümüz var sizin gebeliğinizde, kan sonucunuzda, yumurta kalitenizde? Ne kadar kırıcı yaptığınız şey. Saçmalık da ayrıca. Mübarek gün nası sinirlendim ya.
Bildiğim kadarıyla yok kuzumirenbeyimi düşünüyorsun:26:
Boşver bitanem o güzel canıni skmaya değmez nazardan korkan gelmesin ozamankimin kime nazari değecek zaten hepimizde ayrı sorun tek ortak noktamız bebek hasreti beraber sevinip beraber agliyoruz böyle düşünceler çok kırıcı ama boşver gitsin kuzum biz bize yetersiz
Tam da bunları düşünüyorum ben de bebeğimbiz bize yetelim hep. öpüyorum seni..
Şuan ki kilomdan artık memnunum neydi o 40 kiloykenseninde kandilin mübarek olsun canım benim maşallah ne kadar büyümüşsünüz cinsiyeti ne? Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
napim kuzucuğum 7 ay vardı ben 2.negatifi aldığımda nasıl geçer 7 aykendimi hem oyalayacak hemde mutlu edecek en güzel şeydi benim için kilo vermek yaptım oldu
iyisin maşallah canım benimde normalde kilo problemim hiç olmadı evlilik tedavi derken böyle oldu ama Allah a şükürler olsun 57 ye az kaldı
aminnnn canım
Kızlar bi içimi dökeyim izninizle üstüne alınan alınsın diğerleri de kusura bakmasın.
Ya böyle "nazar değer diye söylemedim" "beta hcg değerimi foruma yazmıyoruz nazar değmesin" diyenler var ya çok gülünçsünüz gerçekten. Burda ağzımızdan dilimizden inşallah, hayırlısı, Allah, amin, demeden cümle çıkmıyor bizim mi nazarımız değecek acaba? Bizim mi kem gözümüz var sizin gebeliğinizde, kan sonucunuzda, yumurta kalitenizde? Ne kadar kırıcı yaptığınız şey. Saçmalık da ayrıca. Mübarek gün nası sinirlendim ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?