2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
inş canm sende görürsun inş. canım benım morelını hemen bozma.. bak bebek etkılenır. rabbım korusun bebeğini, inş sımkısı tutunur. rabbım yardım etsın.. dıkkat et kendıne..

Amin canım Allah razı olsun cümlemizinkini korusun inşallah hayırlısıyla sağlıkla devam etsin.

Canım tebrik ederim gözün aydın değerin düşük değil katlanması önemli 12. gün yaptır inşallah kat kat artar

Deliler ya sanki kendilerini doktor sanıyorlar ayy bide ben duyasabilseydim inşallah :))

canım istersen bir idrar testi yap 4 gün gecikmiş belki çıkar

Canım tebrik ederim çok şükür :) hayırlı sağlıklı bir şekilde devamını diliyorum.

maşallahhhhhhh devamıda güzel olsun inşallah :) ayyyy çok güzel ya eşinde napsın oda heyecanlanmıştır, benim önce üstten bakmıştı doktor duyamamıştı o an eşime baktım yüzü sapsarıydı korkudan garibimin sonra alttan baktı duyunca annem ben eşim sevincimizi anlatamam, ben hüngür hüngür ağlamıştım sen iyi tutmuşsun kendini gece yatarken gün içinde falan yüzümde gülümsemeyle dolaşıyordum
şimdi daha güzeli ne biliyormusun 11.12. haftada falan kontrole gidince hareket halindegöreceksin bebeği asıl o zaman içine öyle bir mutluluk dolacakki tarifi yok, şimdi hareketli değil ya o zaman öyle görmek tuhaf oluyor

Hadi canım gerçekten mii, benim bütün karıştırdıklarımı toplasan onun ki kadar ağır basmaz
Bencede çok haklısın
Canım benim inşallah bu tatilde hersey güzel olacak doktordan gelince bizi habersiz bırakma
Diyecektim ki sana, kız o olay 2013 te olmadı daha yeni oldu dün yazdı melindam dicektim haaa topiğin adı o dedim az kalsa gene karıştırıyordum
bayılıyorum şu karistirmalariniza

canım gozunaydin cok sevindim değerin çok güzelinşallah 12.gün dahada katlanır

maşallah canım Allah bağışlasın kucagına aldıgın gunleri de gostersin inşallah. Dualarınızı esirgemeyin bizden de kendinize iyi bakın

amin canım tez zamanda hepinize diliyorum inşallah bizlerde sağlıkla kucağımıza alırız hergün korku devam ediyor doğurana kadar tedirginlik malesef , rabbim o güzel günü yaşatsın hepimize :18:

Canım tebrik ederim gözün aydın değerin düşük değil katlanması önemli 12. gün yaptır inşallah kat kat artar

Canım tebrik ederim çok şükür :) hayırlı sağlıklı bir şekilde devamını diliyorum.
tesekkurler arkadaslar,insallah katlar'o iyi haberlei de verebilirim
canım gozunaydin cok sevindim değerin çok güzelinşallah 12.gün dahada katlanır

Melindamcim,sagol insallah bu tedavin senin de son olsun,kucagin dolsun hepimizin

tesekkurler arkadaslar,insallah katlar'o iyi haberlei de verebilirim

Melindamcim,sagol insallah bu tedavin senin de son olsun,kucagin dolsun hepimizin

tebrikler kandilde ne güzel bir günde süper bi haber allah tamamına erdirsin, önemli olan değer değilki canım önemli olan yükselmesi inşallah yükselecek

kızlar bende bıdıkımla gittim karnemizi aldık geldik

Canım daha öncede böyle gecikmeler oluyorsa biraz daha bekle derim, eğer günü gününe oluyorsan bir idrar testi alıp bence bir bak inşallah hamilesindir.

Galiba bizim doktor tatile çıktı kız cevap atmıyor

Canııım tebrik ederim ne kadar güzel maşallah size maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…