maşşallahhhhhhh gözünaydın cnm... darısı bizlere olsunnnn
değere takma kafanı yükselecek inşlh her seferinde
Cnm sakın moralini bozma % 60 artmasida normal seninki biraz muzurluk pesinde onu sev dua et bugün cuma bak pozitif olki bebegin seninle sevin :)
inş canm sende görürsun inş. canım benım morelını hemen bozma.. bak bebek etkılenır. rabbım korusun bebeğini, inş sımkısı tutunur. rabbım yardım etsın.. dıkkat et kendıne..
Sağol canım desteğin için Allah razı olsun muzurluğa razıyım yeter ki gitmesin de. :)
Kizlar herkese selam,
Dun aksam yemege disari cikmistik,hastanenin onunden gecerken esimle ikimiz iceri girdik,kan verdim.biraz gec cikti sonuc ama guzel cikti..10.gun degeri: 57,4...biraz daha yuksek mi ciksaydi diye dusundum ama olsun,saglikla ilerlesin de yeter ki
Bu mubarek gunde hepimiz icin dua etmistim,ilk kez meryem suresini okumustum..allah kabul etsin,aminhepimiz gonlumuzun muradina erelim,saglikli,omurlu,hayirli evlat sahibi olalim..
kız hiç sorma ya.eşim ekrana yapıştı ne bebeği görebildim nede doğru düzgün duyabildim eşime bağırmaktan ya doktorun yanında.çekilseneee diyorumm dur diyo yaama sonra doktor baktı olmuyo sesi yükseltti duydum heyecandan ölecektim hiçbi tepkide veremedim eşim yüzünden ama gün boyu deli gibi gülüyordum bulantımı bile unuttum ya maşallah barekallah devamı olsun inşallah maşallah daha ne dim
kızlar merhaba ben de uzun zamandır kk dayım ama bir süredir girmiyordum. sormak istediğim şey benim başarısız 2 aşılama ve 2 tüp bebek denemem var. doktorum marttadki son denemede olmayınca nisan da probe küretaj işlemi önerdi nisanda reglimi günümde gördüm ama nisan da yaptıramadık bu ay yaptıracaktım reglimi bekliyordum 8-9 u gibi olması gerekirken hala adet olmadım uzun süredir cocuk istediğimiz ve cok hayal kırıklığına uğradıgımız için alıştık umutlanmak ıstemıyoruz ama normal mi sizce bunca gün gecikmesi nolur acil cevap verin !!!
UMARIM OYLEDIR. BENDE HAVALAR SEBEBİYLE UMUTLANAMIYORUM BİRDE NE ADET NEDE BASKA BİR BELİRTİM VAR.
Kizlar herkese selam,
Dun aksam yemege disari cikmistik,hastanenin onunden gecerken esimle ikimiz iceri girdik,kan verdim.biraz gec cikti sonuc ama guzel cikti..10.gun degeri: 57,4...biraz daha yuksek mi ciksaydi diye dusundum ama olsun,saglikla ilerlesin de yeter ki
Bu mubarek gunde hepimiz icin dua etmistim,ilk kez meryem suresini okumustum..allah kabul etsin,aminhepimiz gonlumuzun muradina erelim,saglikli,omurlu,hayirli evlat sahibi olalim..
kız hiç sorma ya.eşim ekrana yapıştı ne bebeği görebildim nede doğru düzgün duyabildim eşime bağırmaktan ya doktorun yanında.çekilseneee diyorumm dur diyo yaama sonra doktor baktı olmuyo sesi yükseltti duydum heyecandan ölecektim hiçbi tepkide veremedim eşim yüzünden ama gün boyu deli gibi gülüyordum bulantımı bile unuttum ya maşallah barekallah devamı olsun inşallah maşallah daha ne dim
erkek canım inşallah seninde bugünlerini görücez :)
Bencede çok haklısınHadi canım gerçekten mii, benim bütün karıştırdıklarımı toplasan onun ki kadar ağır basmaz
Canım benim inşallah bu tatilde hersey güzel olacak doktordan gelince bizi habersiz bırakma12 yıldır ilk kez karne gününe bu kadar seviniyorum :)
bu yıl benim için eziyetti resmenaslında daha iyi olmamı sağladı iş ama benim bu yıl için okula gitmeme planım vardı (doğum izninde olacağım için ) bir baktım okullar açıldı ve kendimi birden okulda buldum o kadar uzadı ki benim için bu yıl hiç bitmeyecek sandım olumlu yanlarını da görmedim desem yalan olur ama bir türlü kabul edemedim okula gitmeyi ilk zamanlar bu benim cezam mı dedim (okulda yaşadığım başka sorunlardan dolayı) sonra bu benim sınavım dedim kabullendim daha iyi oldu ama yine de tatili iple çekiyordum çünkü bebişime biraz daha yaklaşacağımı düşünüyorum tedavi ile :) inşallah yine olumsuzluk olmaz da yine mutsuzlukla okulda bulmam kendimi :) okulla alakalı değil aslında ben kendimi nasıl hissediyorsam okuldaki yaşantımı da etkiliyor soğuyorum en ufak okulda olumsuzluk olsa :)
daha iyiyim ama ne olursa olsun hersey daha iyi olacak :)
birazdan çıkıp saçlarımı fönleteceğim sonra giyinip süslenip okula gideceğim akşama da drummmmmmmmmmu göreceğim :)
adamı görme düşüncesi bile mutlu ediyorrrrrrrr :)
Diyecektim ki sana, kız o olay 2013 te olmadı daha yeni oldu dün yazdı melindam dicektimhaaa topiğin adı o dedim az kalsa gene karıştırıyordum
Kizlar herkese selam,
maşallah canım Allah bağışlasın kucagına aldıgın gunleri de gostersin inşallah. Dualarınızı esirgemeyin bizden de kendinize iyi bakın
Canım tebrik ederim gözün aydın değerin düşük değil katlanması önemli 12. gün yaptır inşallah kat kat artar
tesekkurler arkadaslar,insallah katlar'o iyi haberlei de verebilirimCanım tebrik ederim çok şükür :) hayırlı sağlıklı bir şekilde devamını diliyorum.
canım gozunaydin cok sevindim değerin çok güzel inşallah 12.gün dahada katlanır
tesekkurler arkadaslar,insallah katlar'o iyi haberlei de verebilirim
Melindamcim,sagolinsallah bu tedavin senin de son olsun,kucagin dolsun hepimizin
kızlar merhaba ben de uzun zamandır kk dayım ama bir süredir girmiyordum. sormak istediğim şey benim başarısız 2 aşılama ve 2 tüp bebek denemem var. doktorum marttadki son denemede olmayınca nisan da probe küretaj işlemi önerdi nisanda reglimi günümde gördüm ama nisan da yaptıramadık bu ay yaptıracaktım reglimi bekliyordum 8-9 u gibi olması gerekirken hala adet olmadım uzun süredir cocuk istediğimiz ve cok hayal kırıklığına uğradıgımız için alıştık umutlanmak ıstemıyoruz ama normal mi sizce bunca gün gecikmesi nolur acil cevap verin !!!
UMARIM OYLEDIR. BENDE HAVALAR SEBEBİYLE UMUTLANAMIYORUM BİRDE NE ADET NEDE BASKA BİR BELİRTİM VAR.
Bencede çok haklısın
Canım benim inşallah bu tatilde hersey güzel olacak doktordan gelince bizi habersiz bırakma
bayılıyorum şu karistirmalariniza
canım gozunaydin cok sevindim değerin çok güzel inşallah 12.gün dahada katlanır
kızlar bende bıdıkımla gittim karnemizi aldık geldik
evet köye gidecekmişiz birlikte öle dedi bıdık ama öncesinde tabiki karne hediyesiOhhh şimdi mis gibi ver elini tatil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?