canım istersen bir idrar testi yap 4 gün gecikmiş belki çıkar
Canım daha öncede böyle gecikmeler oluyorsa biraz daha bekle derim, eğer günü gününe oluyorsan bir idrar testi alıp bence bir bak inşallah hamilesindir.
kızlar bebeklerimi alacağım inşallah
evet köye gidecekmişiz birlikte öle dedi bıdık ama öncesinde tabiki karne hediyesi
benim pek gecikmem olmaz canım aylarca her ayın 10 nda oldum aşılama ve tüp bebek işlemlerine ragmen hiç gecikmem olmazdı mayısta sadece 9nda oldum. inşallah dediğin gibidir canım sağol. eşimde bir test alsak diyor ama tırsıyorum malum cok hayal kırıklıgı gorduk
Kizlar herkese selam,
Dun aksam yemege disari cikmistik,hastanenin onunden gecerken esimle ikimiz iceri girdik,kan verdim.biraz gec cikti sonuc ama guzel cikti..10.gun degeri: 57,4...biraz daha yuksek mi ciksaydi diye dusundum ama olsun,saglikla ilerlesin de yeter ki
Bu mubarek gunde hepimiz icin dua etmistim,ilk kez meryem suresini okumustum..allah kabul etsin,aminhepimiz gonlumuzun muradina erelim,saglikli,omurlu,hayirli evlat sahibi olalim..
Deliler ya sanki kendilerini doktor sanıyorlar ayy bide ben duyasabilseydim inşallah :))
maşallahhhhhhh devamıda güzel olsun inşallah :) ayyyy çok güzel ya eşinde napsın oda heyecanlanmıştır, benim önce üstten bakmıştı doktor duyamamıştı o an eşime baktım yüzü sapsarıydı korkudan garibimin sonra alttan baktı duyunca annem ben eşim sevincimizi anlatamam, ben hüngür hüngür ağlamıştım sen iyi tutmuşsun kendinigece yatarken gün içinde falan yüzümde gülümsemeyle dolaşıyordum
şimdi daha güzeli ne biliyormusun 11.12. haftada falan kontrole gidince hareket halindegöreceksin bebeği asıl o zaman içine öyle bir mutluluk dolacakki tarifi yok, şimdi hareketli değil ya o zaman öyle görmek tuhaf oluyor
Canııım tebrik ederim ne kadar güzel maşallah size maşallah
tesekkurler arkadaslar,insallah katlar'o iyi haberlei de verebilirim
Melindamcim,sagolinsallah bu tedavin senin de son olsun,kucagin dolsun hepimizin
Kızlar dr aradı korkulacak bişey yok şimdilik dedi bolca dinlen sıvı al estrofemi bırak diğer ilaçlara devam et dedi. 16 haziranda tekrar test istedi. Bitmedi test işkencesi. Dualarınızı eksik etmeyin çok ihtiyacım var.
Amin bitanem inşallahtesekkurler arkadaslar,insallah katlar'o iyi haberlei de verebilirim
Melindamcim,sagolinsallah bu tedavin senin de son olsun,kucagin dolsun hepimizin
Galiba bizim doktor tatile çıktı kız cevap atmıyor
Kızlar dr aradı korkulacak bişey yok şimdilik dedi bolca dinlen sıvı al estrofemi bırak diğer ilaçlara devam et dedi. 16 haziranda tekrar test istedi. Bitmedi test işkencesi. Dualarınızı eksik etmeyin çok ihtiyacım var.
nazannnnnnnnnnnnnnnnnnnnyeni gördüm kızım yaaaaaaaaaaaaaaaaaa oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnn
tebrikler kandilde ne güzel bir günde süper bi haber allah tamamına erdirsin, önemli olan değer değilki canım önemli olan yükselmesi inşallah yükselecek
Kızlar kan tahlillerinde dondurulmuş embriyo transferinde çokmu yuksek çıkması gerekiyo bem bugun tahlil yaptırdım ve sonuç 426.98.......sizce iyimi
Sonucun cok iyi kaçıncı gün yaptırdın transferden ?
yok canım korkma, şimdi mantıklı olan bu testi yaptırmak ama çıkar ama çıkmaz o allahın taktiri.
Bugun koyulduğu gunle beraber 12. Gun
Bugun koyulduğu gunle beraber 12. Gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?