2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
canım istersen bir idrar testi yap 4 gün gecikmiş belki çıkar

Canım daha öncede böyle gecikmeler oluyorsa biraz daha bekle derim, eğer günü gününe oluyorsan bir idrar testi alıp bence bir bak inşallah hamilesindir.

benim pek gecikmem olmaz canım aylarca her ayın 10 nda oldum aşılama ve tüp bebek işlemlerine ragmen hiç gecikmem olmazdı mayısta sadece 9nda oldum. inşallah dediğin gibidir canım sağol. eşimde bir test alsak diyor ama tırsıyorum malum cok hayal kırıklıgı gorduk

Yok canım korkma, şimdi mantıklı olan bu testi yaptırmak ama çıkar ama çıkmaz o Allahın taktiri.

Kızlar dr aradı korkulacak bişey yok şimdilik dedi bolca dinlen sıvı al estrofemi bırak diğer ilaçlara devam et dedi. 16 haziranda tekrar test istedi. Bitmedi test işkencesi. Dualarınızı eksik etmeyin çok ihtiyacım var.

Gözün aydın.allah kucağına almayı nasip etsin

ya kolay kolay ağlayamıyorum ben ama kendimi zor tuttum diyebilirm.2015 ocak anneleri topiğinde bi anne 11.haftada bebeğinin kalbi durmuş şimdide bundan korkuyom gerçi rabbimden hep hayırlısını istedik biz.ne çıkarsa bahtımıza ama hareketlerini görmek harikadır eminim

tesekkurler arkadaslar,insallah katlar'o iyi haberlei de verebilirim

Melindamcim,sagol insallah bu tedavin senin de son olsun,kucagin dolsun hepimizin

nazannnnnnnnnnnnnnnnnnnn yeni gördüm kızım yaaaaaaaaaaaaaaaaaa oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnn

tamam bak dinlen ne güzel

tesekkurler arkadaslar,insallah katlar'o iyi haberlei de verebilirim

Melindamcim,sagol insallah bu tedavin senin de son olsun,kucagin dolsun hepimizin
Amin bitanem inşallah
Galiba bizim doktor tatile çıktı kız cevap atmıyor
sanırım ama inşallah öyledir benim tedavi sırasında tatilde olmamış olur

Canım benim dualarim seninle içini ferah tut çok şükür artış var doktorunda korkulacak birsey yok demiş bebisi üzme boşuna annesi

Kızlar kan tahlillerinde dondurulmuş embriyo transferinde çokmu yuksek çıkması gerekiyo bem bugun tahlil yaptırdım ve sonuç 426.98.......sizce iyimi

tebrikler kandilde ne güzel bir günde süper bi haber allah tamamına erdirsin, önemli olan değer değilki canım önemli olan yükselmesi inşallah yükselecek

Vallahi oyle oldu,oyle de korkuyordum ki sonuctan.allahim dualarimi kabul etti ki bu dualarimi yalniz kendime degil once tum anne olmak isteyen kadinlar icindi.sukurler olsun,insallah yukselir degerim,tesekkurler canim

yok canım korkma, şimdi mantıklı olan bu testi yaptırmak ama çıkar ama çıkmaz o allahın taktiri.

öyle canım rabbim ol demeden olmuyor. Hayırlısını diliyorum hep kısmet bakalım bu kez ne olacak pazartesine kadar beklemedeyim suan.dün ve onecki gün bişeyler hissettim olucam sandım ama olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…