2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Hatunlar nasılsınız bakalım valla sayfalara yetişemiyorum oku oku bitmiyo

Hamiş annelerimize 9 ay sorunsuz su gibi akıp geçsin, tedavide olan arkadaşlarımın hepsi kooooocaman pozitifler görsün inşallah

bana gelirsek ; marttaki negatiften sonra görüşmeye gidememiştim ama cesaretimi toplayıp dün gittim tabi tahmin ettiğim gibi 3. tedaviden önce genetik testleri ve histereskopi yaptırmamı istedi, bende yaptırıcam napalım hayırlısı olsun.

histereskopi yaptıran arkadaşlara sorum var ne zaman yapılıyo, adetle alakası var mı ???

Hepinizi yanaklarından öpüyorum

amin canım tez zamanda hepinize diliyorum inşallah bizlerde sağlıkla kucağımıza alırız hergün korku devam ediyor doğurana kadar tedirginlik malesef , rabbim o güzel günü yaşatsın hepimize :18:

Allah ın izniyle bişey olmaz canım benim sen rahat ol. Tabi kıymetli bizim minişler zor bulduğumuz için ekstra kıymetli

dörtyüz kusur mu yazıyo orda; maşallah... kaç emriyo transfer edildi canım sana yaaaa????? bence 12. gün için oldukça yüksek bir değer çoğuldur muhtemelen diye düşünüyorum

2 tane transfer edildi cnm inşşş şu mubarek cuma hurmetine rabbim isteyen herkezin yuzunu guldursun inşşşş benim bi arkadaşın 12.gun 1000 in uzerinde çıktı benimde kafam karıştı size bi sorim dedim dondurulmuş embriyolarda genelde yuksek çıkıomuş

kuzum ben z.kamilde yaptırdım adetten önce gidiyorsun kan tahlilleri,ekg,akciğer filmi çekiliyor sonuçları alıp anestezi doktorundan onay aldım. Adetin ilk günü de gidip hastaneden gün aldım. adet bitiminden sonraki bikaç gün içinde çekiliyor

Hayırlı osun canım histeroskopinin çok faydalı olduğunu düşünüyorum ben yaptırdım adet bitiminde yapılıyor çizik atılırsa daha iyi oluyor diye düşünüyorum çünkü rahim kendini toparlıyor

Canim,bende histeroskopi yaptirdim,ani gelisen polip aldirmak icin..z.kamilde yapildi,cok rahatti,ayni gun eve ciktim.bana cizik atilmadi ama operatif oldugundan faydasi olur diye takip eden ilk regl ile tedaviye basladi drum.hayirlisiylada dun poziifi gordum..ayni sekilde baska bi arkadasta diger topikten,hist. Sonrasi tedavide gebe kaldi..darisi basina canim...

Kızlar kan tahlillerinde dondurulmuş embriyo transferinde çokmu yuksek çıkması gerekiyo bem bugun tahlil yaptırdım ve sonuç 426.98.......sizce iyimi

süpermiş.tebrik ederim canım. kaç tane transfer edilmişti.iki mi acaba?
kaçıncı gün embriyosuydu.allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al bebişini inşallahh

Ben ona mail atacağım merak ettim diyeceğim bir arkadaş var ismini söylerim seninde o da mail atmış cevap yazmamışsınız umarım bir aksilik yoktur iyisinizdir diyeceğim.

Son düzenleme:

allah korusun öyle şeyleri aklına getirme

maşallah canım sonucun süper :)

Kızlar kan tahlillerinde dondurulmuş embriyo transferinde çokmu yuksek çıkması gerekiyo bem bugun tahlil yaptırdım ve sonuç 426.98.......sizce iyimi

Gozunaydin cok guzel degerin ins katlanir degerlerin ...hayirli olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…