2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
aminnnn tek kese vardı demi senin canım , bide tahmini doğum ne zaman çıkıyor

evet canım tek bebek göründü ve duyldu hamdolsun.tahmini doğum ocağın sonu şubatın başı inşallah daha çoooookkkkkkkkkkkkkk var ya

Kızlar kan tahlillerinde dondurulmuş embriyo transferinde çokmu yuksek çıkması gerekiyo bem bugun tahlil yaptırdım ve sonuç 426.98.......sizce iyimi
Hanımlar ikinizi de tebrik ederim Allahım sağ sağlim kucağınıza almayi da nasip etsin sizlerde sorun neydi acaba ?

Hanımlar ikinizi de tebrik ederim Allahım sağ sağlim kucağınıza almayi da nasip etsin sizlerde sorun neydi acaba ?

Canim sagol,darisi size olsun bizim cok ciddi bir sorunumuz yoktu bence..rezerv azligi ve ileri hareketli azligi vardi..normal yolla olur dendi ama ben beklemek istemedim,yasim 38 oldu..2.tup denemem bu..insallah katlar degerim..

Kızlar kan tahlillerinde dondurulmuş embriyo transferinde çokmu yuksek çıkması gerekiyo bem bugun tahlil yaptırdım ve sonuç 426.98.......sizce iyimi

Canım dondurulmuş embriyolarda değerler yüksek çıkıyor normal değerlerden çok daha yüksek hemde tedirgin olacak birşey yok tebrik ederim

sağol canım ben histereskopiyi çalıştığım hastanede çektiricem doktor izinde gelince konuşucam

Sağol cedrus, bakalım bende faydası olacak mı, Rabbim yardımcımız olsun

Çok sağol canım, Rabbim 9 ay sonra kucağına almayı da nasip etsin ben temmuz adetiyle yaptırıcam ama tedaviyi ekimde düşünüyorum tatilimi iyi değerlendirmek istiyorum...

kızlarrr 37 yumoştan 19 tanesı olgun cıkmıs ısleme alınmıs ve 16 tane yumosum döllenmışşşRabbim bundan sonra da devamını getırsın ınsaAllAHH..PAZAR GUNU arayacaklar kac tanesının devam ettıgını ve donduruldugunu söyliycekler...allahım ınsaAllah bu sefer pozitifi görürüm pozitif gören tüm arkadaşlarımı tebrık edıyorum..Rabbim kucagınızda sevdırsınnn

Çok sağol canım, Rabbim 9 ay sonra kucağına almayı da nasip etsin ben temmuz adetiyle yaptırıcam ama tedaviyi ekimde düşünüyorum tatilimi iyi değerlendirmek istiyorum...

Sagol canim,darisi sizlere insallah..eger ciddi bi sorunun yoksa tedavi oncesi yaptirmani,yani eylulde tavsiye ederim ben.tabi dr ne tavsiye eder bilmem,aklinda olsun diye soyleyim dedim

Sagol canim,darisi sizlere insallah..eger ciddi bi sorunun yoksa tedavi oncesi yaptirmani,yani eylulde tavsiye ederim ben.tabi dr ne tavsiye eder bilmem,aklinda olsun diye soyleyim dedim

Sağol canım, ben kendi çalıştığım hastanede yaptırıcam çünkü merkezde daha pahalı, bi konuşucam bakalım o ne diyecek

cnm tebrık ederımmm...Rabbim kucagında sevdırsınnn

kızlar mrh nasılsınız bıdıkın odasını süslemek için dıaşrıya çıkmıştım ama nasıl bir sıcak var maf oldum

Kızlar kese ne zaman görülebiliyor? Benim transferden sonra 15. Gün bugün. Hesaplayıcıyla da 4 hafta 3 gün çıkıyor.

canımm çok güzel bi sonuç maşallahh inşallah tez zamanda bebişine kavuşacaksın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…