Gozunaydin cok guzel degerin ins katlanir degerlerin ...hayirli olsun..
aminnnntek kese vardı demi senin canım , bide tahmini doğum ne zaman çıkıyor
Kizlar herkese selam,
Dun aksam yemege disari cikmistik,hastanenin onunden gecerken esimle ikimiz iceri girdik,kan verdim.biraz gec cikti sonuc ama guzel cikti..10.gun degeri: 57,4...biraz daha yuksek mi ciksaydi diye dusundum ama olsun,saglikla ilerlesin de yeter ki
Bu mubarek gunde hepimiz icin dua etmistim,ilk kez meryem suresini okumustum..allah kabul etsin,aminhepimiz gonlumuzun muradina erelim,saglikli,omurlu,hayirli evlat sahibi olalim..
Hanımlar ikinizi de tebrik ederim Allahım sağ sağlim kucağınıza almayi da nasip etsinKızlar kan tahlillerinde dondurulmuş embriyo transferinde çokmu yuksek çıkması gerekiyo bem bugun tahlil yaptırdım ve sonuç 426.98.......sizce iyimi
Hanımlar ikinizi de tebrik ederim Allahım sağ sağlim kucağınıza almayi da nasip etsinsizlerde sorun neydi acaba ?
Teşekkur ederim o kadar içten soyluyorum rabbim hepinizden razı olsun rabbim isteyen herkezin yuzunu guldursun......
Hanımlar ikinizi de tebrik ederim Allahım sağ sağlim kucağınıza almayi da nasip etsinsizlerde sorun neydi acaba ?
canım hayırlı olsun tebrık ederm.. inş değerin kat kat katlanır.. Degerin ıkız var gıbı görunuyor.. :)
Kızlar kan tahlillerinde dondurulmuş embriyo transferinde çokmu yuksek çıkması gerekiyo bem bugun tahlil yaptırdım ve sonuç 426.98.......sizce iyimi
Canım dondurulmuş embriyolarda değerler yüksek çıkıyor normal değerlerden çok daha yüksek hemde tedirgin olacak birşey yok tebrik ederim
kuzum ben z.kamilde yaptırdım adetten önce gidiyorsun kan tahlilleri,ekg,akciğer filmi çekiliyor sonuçları alıp anestezi doktorundan onay aldım. Adetin ilk günü de gidip hastaneden gün aldım. adet bitiminden sonraki bikaç gün içinde çekiliyor
Hayırlı osun canım histeroskopinin çok faydalı olduğunu düşünüyorum ben yaptırdım adet bitiminde yapılıyor çizik atılırsa daha iyi oluyor diye düşünüyorum çünkü rahim kendini toparlıyor
Canim,bende histeroskopi yaptirdim,ani gelisen polip aldirmak icin..z.kamilde yapildi,cok rahatti,ayni gun eve ciktim.bana cizik atilmadi ama operatif oldugundan faydasi olur diye takip eden ilk regl ile tedaviye basladi drum.hayirlisiylada dun poziifi gordum..ayni sekilde baska bi arkadasta diger topikten,hist. Sonrasi tedavide gebe kaldi..darisi basina canim...
Çok sağol canım, Rabbim 9 ay sonra kucağına almayı da nasip etsinben temmuz adetiyle yaptırıcam ama tedaviyi ekimde düşünüyorum tatilimi iyi değerlendirmek istiyorum...
Sagol canim,darisi sizlere insallah..eger ciddi bi sorunun yoksa tedavi oncesi yaptirmani,yani eylulde tavsiye ederim ben.tabi dr ne tavsiye eder bilmem,aklinda olsun diye soyleyim dedim
Sagol canim,darisi sizlere insallah..eger ciddi bi sorunun yoksa tedavi oncesi yaptirmani,yani eylulde tavsiye ederim ben.tabi dr ne tavsiye eder bilmem,aklinda olsun diye soyleyim dedim
kızlarrr 37 yumoştan 19 tanesı olgun cıkmıs ısleme alınmıs ve 16 tane yumosum döllenmışşşRabbim bundan sonra da devamını getırsın ınsaAllAHH ..PAZAR GUNU arayacaklar kac tanesının devam ettıgını ve donduruldugunu söyliycekler ...allahım ınsaAllah bu sefer pozitifi görürüm pozitif gören tüm arkadaşlarımı tebrık edıyorum..Rabbim kucagınızda sevdırsınnn
canımm çok güzel bi sonuç maşallahh inşallah tez zamanda bebişine kavuşacaksın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?