Kızlar kese ne zaman görülebiliyor? Benim transferden sonra 15. Gün bugün. Hesaplayıcıyla da 4 hafta 3 gün çıkıyor.
kızlarrr 37 yumoştan 19 tanesı olgun cıkmıs ısleme alınmıs ve 16 tane yumosum döllenmışşşRabbim bundan sonra da devamını getırsın ınsaAllAHH ..PAZAR GUNU arayacaklar kac tanesının devam ettıgını ve donduruldugunu söyliycekler ...allahım ınsaAllah bu sefer pozitifi görürüm pozitif gören tüm arkadaşlarımı tebrık edıyorum..Rabbim kucagınızda sevdırsınnn
kızlarrr 37 yumoştan 19 tanesı olgun cıkmıs ısleme alınmıs ve 16 tane yumosum döllenmışşşRabbim bundan sonra da devamını getırsın ınsaAllAHH ..PAZAR GUNU arayacaklar kac tanesının devam ettıgını ve donduruldugunu söyliycekler ...allahım ınsaAllah bu sefer pozitifi görürüm pozitif gören tüm arkadaşlarımı tebrık edıyorum..Rabbim kucagınızda sevdırsınnn
Çok sevindim canım Allah devamını getirsin inşallah
Ben ikinci kan testi sonucundan bir hafta sonra gitmiştim devlet hastanesinde göbekten baktı dr keseyi görmemişti endişelendirdi tedavi gördüğüm yeri aradım altan bakılsa görülürdü dediler göbekten net 6. haftada falan görülüyor
hatişimmm benım mecbur donmus olacak cunku progesteronum yuksek cıktı..doktorum kesınlıkle transfer olmaz dedı bu degerle..Allahm ınsaallah guzel guzel bölünmeye devam ederlerrsüper bir haber buuuuuuuuuuuinşallah donmuşlarına hiç gerek kalmaz aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım maşallah yumilerin bebis olarak donsunler
hatişimmm benım mecbur donmus olacak cunku progesteronum yuksek cıktı..doktorum kesınlıkle transfer olmaz dedı bu degerle..Allahm ınsaallah guzel guzel bölünmeye devam ederlerr
saolll ceydammmm yaaaa...sabahtan berı karnım agrıdı ne oldu dıye beklerken...sımdı pazar gunu ne dıycekler onu merakla beklıommm:18::18::18:..cnm bılıosun benım donmus transfer olucakkk progesteron yuksek cıkmıs yumos cok oldugu içinn...
Hatunlar nasılsınız bakalım valla sayfalara yetişemiyorum oku oku bitmiyo
Hamiş annelerimize 9 ay sorunsuz su gibi akıp geçsin, tedavide olan arkadaşlarımın hepsi kooooocaman pozitifler görsün inşallah
bana gelirsek ; marttaki negatiften sonra görüşmeye gidememiştim ama cesaretimi toplayıp dün gittim tabi tahmin ettiğim gibi 3. tedaviden önce genetik testleri ve histereskopi yaptırmamı istedi, bende yaptırıcam napalım hayırlısı olsun.
histereskopi yaptıran arkadaşlara sorum var ne zaman yapılıyo, adetle alakası var mı ???
Hepinizi yanaklarından öpüyorum
cnm tebrık ederımmm...Rabbim kucagında sevdırsınnn
Regliden sonra yumurtlama döneminden önce.benim dr.tamamen lekelenmelerin bitsin öyle gel demişti.çokda geçe bırakmıyorlar gebelik oluştuysa diye
canım hayırlı olsun tebrık ederm.. inş değerin kat kat katlanır.. Degerin ıkız var gıbı görunuyor.. :)
Teşekkür ederim bende pozitif sonuç alanların sorununu merak ediyorum bizde sorun erkek infertilitesi biz ne kadar sonuca yakınız onu bilemiyorum Allah bilirCanim sagol,darisi size olsunbizim cok ciddi bir sorunumuz yoktu bence..rezerv azligi ve ileri hareketli azligi vardi..normal yolla olur dendi ama ben beklemek istemedim,yasim 38 oldu..2.tup denemem bu..insallah katlar degerim..
Sağol tatlım, hayırlısı olsun çok merak ediyorum bişey çıkacak mı acaba :26::26::26:
Çok sevindim canım Allah devamını getirsin inşallah
Hatunlar nasılsınız bakalım valla sayfalara yetişemiyorum oku oku bitmiyo
Hamiş annelerimize 9 ay sorunsuz su gibi akıp geçsin, tedavide olan arkadaşlarımın hepsi kooooocaman pozitifler görsün inşallah
bana gelirsek ; marttaki negatiften sonra görüşmeye gidememiştim ama cesaretimi toplayıp dün gittim tabi tahmin ettiğim gibi 3. tedaviden önce genetik testleri ve histereskopi yaptırmamı istedi, bende yaptırıcam napalım hayırlısı olsun.
histereskopi yaptıran arkadaşlara sorum var ne zaman yapılıyo, adetle alakası var mı ???
Hepinizi yanaklarından öpüyorum
Cnm masallah ne guzel 16 tane yavrun oldukızlarrr 37 yumoştan 19 tanesı olgun cıkmıs ısleme alınmıs ve 16 tane yumosum döllenmışşşRabbim bundan sonra da devamını getırsın ınsaAllAHH ..PAZAR GUNU arayacaklar kac tanesının devam ettıgını ve donduruldugunu söyliycekler ...allahım ınsaAllah bu sefer pozitifi görürüm pozitif gören tüm arkadaşlarımı tebrık edıyorum..Rabbim kucagınızda sevdırsınnn
cnm tebrık ederımmm...Rabbim kucagında sevdırsınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?