2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kızlar kese ne zaman görülebiliyor? Benim transferden sonra 15. Gün bugün. Hesaplayıcıyla da 4 hafta 3 gün çıkıyor.

Ben ikinci kan testi sonucundan bir hafta sonra gitmiştim devlet hastanesinde göbekten baktı dr keseyi görmemişti endişelendirdi tedavi gördüğüm yeri aradım altan bakılsa görülürdü dediler göbekten net 6. haftada falan görülüyor

Çok sevindim canım Allah devamını getirsin inşallah

süper bir haber buuuuuuuuuuu inşallah donmuşlarına hiç gerek kalmaz aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

Çok sevindim canım Allah devamını getirsin inşallah

saolll ceydammmm yaaaa...sabahtan berı karnım agrıdı ne oldu dıye beklerken...sımdı pazar gunu ne dıycekler onu merakla beklıommm:18::18::18:..cnm bılıosun benım donmus transfer olucakkk progesteron yuksek cıkmıs yumos cok oldugu içinn...

canım maşallah yumilerin bebis olarak donsunler

Anladım canım bayaa varmış daha :) teşekkürler.

süper bir haber buuuuuuuuuuu inşallah donmuşlarına hiç gerek kalmaz aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
hatişimmm benım mecbur donmus olacak cunku progesteronum yuksek cıktı..doktorum kesınlıkle transfer olmaz dedı bu degerle..Allahm ınsaallah guzel guzel bölünmeye devam ederlerr

hatişimmm benım mecbur donmus olacak cunku progesteronum yuksek cıktı..doktorum kesınlıkle transfer olmaz dedı bu degerle..Allahm ınsaallah guzel guzel bölünmeye devam ederlerr

o zaman donmuş bebişin sana bu ilk transferde gelsin ve hiç gitmesin diğerlerinede gerek kalmasın aminnnnnnnnnnnnnnnnn

Donmuş tedavisi daha kolay tutma şansıda yüksek oluyor canım İnşAllah güzel haberler vereceksin

Regliden sonra yumurtlama döneminden önce.benim dr.tamamen lekelenmelerin bitsin öyle gel demişti.çokda geçe bırakmıyorlar gebelik oluştuysa diye

Regliden sonra yumurtlama döneminden önce.benim dr.tamamen lekelenmelerin bitsin öyle gel demişti.çokda geçe bırakmıyorlar gebelik oluştuysa diye

Sağol tatlım, hayırlısı olsun çok merak ediyorum bişey çıkacak mı acaba :26::26::26:

canım hayırlı olsun tebrık ederm.. inş değerin kat kat katlanır.. Degerin ıkız var gıbı görunuyor.. :)

Canim sagol,darisi size olsun bizim cok ciddi bir sorunumuz yoktu bence..rezerv azligi ve ileri hareketli azligi vardi..normal yolla olur dendi ama ben beklemek istemedim,yasim 38 oldu..2.tup denemem bu..insallah katlar degerim..
Teşekkür ederim bende pozitif sonuç alanların sorununu merak ediyorum bizde sorun erkek infertilitesi biz ne kadar sonuca yakınız onu bilemiyorum Allah bilir dualarınızı eksik etmeyin

Maşallah 16 tane bebişin var demektir artık inşallah diğerlerine gerek kalmadan bu tedavinde bebişin gelir

Canım bende oldum histereskopi beni adetimin 5.günü yaptınlar. Öyle hatırlıyorum.

Cnm masallah ne guzel 16 tane yavrun oldu ins ilk denemede bebegin seninle olucak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…