Sagolasin canim,darisi sana osun insallah
Canim histereskopi yi adetten sonra yapıyorlar ama benim ki adetten 12-13 gün sonra felan yapıldı mecburen.dr iyi olduktan sonra hiç problem yok hangi gün olduğu,benim dr oyle demişti.ve çok başarılı bi histereskopi olmus.bununda başka bi dr demistiMaşallah 16 tane bebişin var demektir artıkinşallah diğerlerine gerek kalmadan bu tedavinde bebişin gelir
Kizlar herkese selam,
Dun aksam yemege disari cikmistik,hastanenin onunden gecerken esimle ikimiz iceri girdik,kan verdim.biraz gec cikti sonuc ama guzel cikti..10.gun degeri: 57,4...biraz daha yuksek mi ciksaydi diye dusundum ama olsun,saglikla ilerlesin de yeter ki
Bu mubarek gunde hepimiz icin dua etmistim,ilk kez meryem suresini okumustum..allah kabul etsin,aminhepimiz gonlumuzun muradina erelim,saglikli,omurlu,hayirli evlat sahibi olalim..
Bugün adetimin 10. Günü. Igneleri kullaniyorum. E2 test sonucu düşük çıktı 1 gün daha ignelere devam dediler. Yarin sabah yine kan verecegim. Yine düşük çıkarsa ne olacak bilen var mi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
süpermiş.tebrik ederim canım.kaç tane transfer edilmişti.iki mi acaba?
kaçıncı gün embriyosuydu.allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al bebişini inşallahh
Sagolasin canim,darisi sana osun insallah
Cnm masallah ne guzel 16 tane yavrun olduins ilk denemede bebegin seninle olucak..
Maşallah 16 tane bebişin var demektir artıkinşallah diğerlerine gerek kalmadan bu tedavinde bebişin gelir
Ah canim sagol,insallah en kisa zamanda bebek haberini alirsin.test oncesi,once sizler icin dua etmistim,sonra kendimeCanim tebrikler,allah tamamına erdirsin kucağına almak da nasip olsun.bizler içinde dua etmeyi unutma
canım maşallahhh Allahım kat kat artırsın..
çok tebrik ederim 10. güne göre oldukca güzel bir değer..
inşallah keseyide göreceğiz..
gözün aydınnnnbundan sonraki güzel haber olsun inş
Donmuş tedavisi daha kolay tutma şansıda yüksek oluyor canım İnşAllah güzel haberler vereceksin
Bencede çok haklısın
Canım benim inşallah bu tatilde hersey güzel olacak doktordan gelince bizi habersiz bırakma
bayılıyorum şu karistirmalariniza
canım gozunaydin cok sevindim değerin çok güzel inşallah 12.gün dahada katlanır
etmez mi cnm zaten sen ve senin gibi diğer evlat hasreti çekenlere dualarım dedi babam inşlh oralarda kabul olur
cnm inşlh en kısa zamanada tedaviye başlarsın sonuna kadar sağlıklı ve bebişli gider
güzel ve kolay geçsin opun...
cnm ben cami namazı diye bişey duymadım ama ben kendim daha önce gitmediğim herhangi bir camiye gidersem ben alalh rızası içiçn 2 rekat namaz kılarım muhakkak.. ama adını cami namazı diye bilmiyorum öyle demem ....
sanada cnm..
özden nasılsın cnm sanada günaydın..
allah razı olsun cnm benim...
Sen iyi ol bize yeter canım, doktordan dönünce bizi bilgilendir merak ederiz. Hadi işin rast gitsin
Aminnn cnm inşaAllah...senın de bebişin donmus transferı mıydııı...Sağlıkla kucagına almayı nasip etsın Rabbimmm
kızlar akşam 7 gibi doktora gittim dr çok güzel dedi başlıyoruz bu ay deyince şaşırdım heyecanlandım hayırlısı :) yarın iğnelere başlıyorummmmmmmmmmmmmm :) biraz da korkuyorum:18:
kızlar akşam 7 gibi doktora gittim dr çok güzel dedi başlıyoruz bu ay deyince şaşırdım heyecanlandım hayırlısı :) yarın iğnelere başlıyorummmmmmmmmmmmmm :) biraz da korkuyorum:18:
kızlarrr 37 yumoştan 19 tanesı olgun cıkmıs ısleme alınmıs ve 16 tane yumosum döllenmışşşRabbim bundan sonra da devamını getırsın ınsaAllAHH ..PAZAR GUNU arayacaklar kac tanesının devam ettıgını ve donduruldugunu söyliycekler ...allahım ınsaAllah bu sefer pozitifi görürüm pozitif gören tüm arkadaşlarımı tebrık edıyorum..Rabbim kucagınızda sevdırsınnn
Kızlar kese ne zaman görülebiliyor? Benim transferden sonra 15. Gün bugün. Hesaplayıcıyla da 4 hafta 3 gün çıkıyor.
Hatunlar nasılsınız bakalım valla sayfalara yetişemiyorum oku oku bitmiyo
Hamiş annelerimize 9 ay sorunsuz su gibi akıp geçsin, tedavide olan arkadaşlarımın hepsi kooooocaman pozitifler görsün inşallah
bana gelirsek ; marttaki negatiften sonra görüşmeye gidememiştim ama cesaretimi toplayıp dün gittim tabi tahmin ettiğim gibi 3. tedaviden önce genetik testleri ve histereskopi yaptırmamı istedi, bende yaptırıcam napalım hayırlısı olsun.
histereskopi yaptıran arkadaşlara sorum var ne zaman yapılıyo, adetle alakası var mı ???
Hepinizi yanaklarından öpüyorum
Kızlar kan tahlillerinde dondurulmuş embriyo transferinde çokmu yuksek çıkması gerekiyo bem bugun tahlil yaptırdım ve sonuç 426.98.......sizce iyimi
Kızlar dr aradı korkulacak bişey yok şimdilik dedi bolca dinlen sıvı al estrofemi bırak diğer ilaçlara devam et dedi. 16 haziranda tekrar test istedi. Bitmedi test işkencesi. Dualarınızı eksik etmeyin çok ihtiyacım var.
Kizlar herkese selam,
Dun aksam yemege disari cikmistik,hastanenin onunden gecerken esimle ikimiz iceri girdik,kan verdim.biraz gec cikti sonuc ama guzel cikti..10.gun degeri: 57,4...biraz daha yuksek mi ciksaydi diye dusundum ama olsun,saglikla ilerlesin de yeter ki
Bu mubarek gunde hepimiz icin dua etmistim,ilk kez meryem suresini okumustum..allah kabul etsin,aminhepimiz gonlumuzun muradina erelim,saglikli,omurlu,hayirli evlat sahibi olalim..
bak ummadığın ay başlıyorsun süperrrrrrrrrrrr
hadi yarın iğneler yarasın sanakorkma güzel düşün hep bu anları yaşamak bile güzel de hep kendince
mralin yüksek olsun hep darısı banada olsa ya ufff benim hala belirsizlik devam ediyor uffff
inşallah canım dualarınızı eksik etmeyin ne olur :)Yeni tedavin hayırlı olsun canım bu mübarek günlerde güzel sonuçlar alacaksın İnşALLAH
Ah canim sagol,insallah en kisa zamanda bebek haberini alirsin.test oncesi,once sizler icin dua etmistim,sonra kendime
Ensucum,insallah yukselir,hic umudum yoktu sanki..yarin bi daha yaptiricam testi..henuz sevinemiyorum bile,olumsuz deneyimler maalesef temkinli yaklastiriyor insani..darisi sana olsun
canım süpriz oldu gerçekten :) ben istiyordum ama birsey demeyecektim :) dr ne dese o :) bakalım inşallah canımmmmmmmm :)
sen de inşallah en kısa zamanda başlarsın ve güzel haberlerlerimizi buradan arkadaşlarımızla paylaşırız :)
tahmini ne zaman senin?
neyi bekliyor drun?
inşallah canım dualarınızı eksik etmeyin ne olur :)
canım sen de bebişlerini sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?