2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Maşallah 16 tane bebişin var demektir artık inşallah diğerlerine gerek kalmadan bu tedavinde bebişin gelir
Canim histereskopi yi adetten sonra yapıyorlar ama benim ki adetten 12-13 gün sonra felan yapıldı mecburen.dr iyi olduktan sonra hiç problem yok hangi gün olduğu,benim dr oyle demişti.ve çok başarılı bi histereskopi olmus.bununda başka bi dr demisti

canım maşallahhh Allahım kat kat artırsın..
çok tebrik ederim 10. güne göre oldukca güzel bir değer..
inşallah keseyide göreceğiz..

canım e2 kaç çıktıı.. benimde yumurta rezervim çok az biliyorsun.. son e2 testimde aret beyde 630 gibi bir rakam çıkmıştı ve üç yumurta toplanmıştı..
gerçi senin bugün opun olmuş:)) inşallah bolca kaliteli yumurtaların toplanmıştır..

Son düzenleme:
Cnm masallah ne guzel 16 tane yavrun oldu ins ilk denemede bebegin seninle olucak..

inşaAllah canımmm yaaa...benımm bu 2.tedavım donmusla beraber 3...Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsın hepimizeee

Maşallah 16 tane bebişin var demektir artık inşallah diğerlerine gerek kalmadan bu tedavinde bebişin gelir

Aminn cnm inşaAllah cnmm..sen histeroskopıyı sormusun..ben tedavı oncesı reglım ıle oldum cnm..cok kolay bı ıslem..rahıme bakıolar ne var ne yok temızlıolar ve düzeltiolar...adetın hemen sonrası 1-2 gun içine oluyor operasyon...girmen cıkman en fazla kırk dakıka suruyor...benden ıkı polıp alındı..cızık atıldı..bu tedavıde cızıkler ıse yarasın dıe hemen transfer olucaktım ama yumos sayımdan dolayı ılk adete erteledı doktorum..donmus transferı olucam..hem de vucudum dınlenmıs olucak...hayırlısı ne ıse Rabbim onu versın bize

Canim tebrikler,allah tamamına erdirsin kucağına almak da nasip olsun.bizler içinde dua etmeyi unutma
Ah canim sagol,insallah en kisa zamanda bebek haberini alirsin.test oncesi,once sizler icin dua etmistim,sonra kendime

canım maşallahhh Allahım kat kat artırsın..
çok tebrik ederim 10. güne göre oldukca güzel bir değer..
inşallah keseyide göreceğiz..

Ensucum,insallah yukselir,hic umudum yoktu sanki..yarin bi daha yaptiricam testi..henuz sevinemiyorum bile,olumsuz deneyimler maalesef temkinli yaklastiriyor insani..darisi sana olsun

Donmuş tedavisi daha kolay tutma şansıda yüksek oluyor canım İnşAllah güzel haberler vereceksin

Aminnn cnm inşaAllah...senın de bebişin donmus transferı mıydııı...Sağlıkla kucagına almayı nasip etsın Rabbimmm

Sen iyi ol bize yeter canım, doktordan dönünce bizi bilgilendir merak ederiz. Hadi işin rast gitsin

kızlar akşam 7 gibi doktora gittim dr çok güzel dedi başlıyoruz bu ay deyince şaşırdım heyecanlandım hayırlısı :) yarın iğnelere başlıyorummmmmmmmmmmmmm :) biraz da korkuyorum:18:

Aminnn cnm inşaAllah...senın de bebişin donmus transferı mıydııı...Sağlıkla kucagına almayı nasip etsın Rabbimmm

Amin canım senin sonuçta güzel olacak İnşAllah .....ilk tüp bebek tedavisini aralıkta yapmıştık o zamanda embiryolar çok güzel demişlerdi 2 tane transfer edildi sonuç negatif oldu maalesef kalan embiryolar donduruldu martta 2 tane embiryo transfer edildi ikiside tuttundu çok şükür

kızlar akşam 7 gibi doktora gittim dr çok güzel dedi başlıyoruz bu ay deyince şaşırdım heyecanlandım hayırlısı :) yarın iğnelere başlıyorummmmmmmmmmmmmm :) biraz da korkuyorum:18:
bak ummadığın ay başlıyorsun süperrrrrrrrrrrr
hadi yarın iğneler yarasın sana korkma güzel düşün hep bu anları yaşamak bile güzel de hep kendince
mralin yüksek olsun hep darısı banada olsa ya ufff benim hala belirsizlik devam ediyor uffff

Yeni tedavin hayırlı olsun canım bu mübarek günlerde güzel sonuçlar alacaksın İnşALLAH

canım maşallah :) bir sürü kaliteli kaliteli embriyoların olsun sonrada göbüşün doldursun inşallah :)

Kızlar kese ne zaman görülebiliyor? Benim transferden sonra 15. Gün bugün. Hesaplayıcıyla da 4 hafta 3 gün çıkıyor.

canım keseyi ben 2. testten 10 gün sonra görmüştüm :) kendini çok germe bebişi strese sokma :) hayırlısı ile keseyi ve kalp atışını görürsün inşallah

canım benim adet bittikten 2-3 gün sonra yapıldı :) faydasını gördüm yapışıklık varmış sonra çizik atılmıştı sonraki tedavimde bebeğim tutmuştu :) kolay operasyon uyuyorsun uyanıyorsun biraz sızı ve lekelenme :)
hayırlısı ile yeni tedavine başlarsın inşallah :)

Kızlar kan tahlillerinde dondurulmuş embriyo transferinde çokmu yuksek çıkması gerekiyo bem bugun tahlil yaptırdım ve sonuç 426.98.......sizce iyimi

canım hayırlı olsun :) maşallah ikiz bebişler geliyor galiba
darısı hepimize inşallah :)

canım inşallah kat kat artar ve senin için de rahatlar inşallah :)

canım hayırlı olsun ne güzel kat kat artsın değerin inşallahhhhhhhh

canım süpriz oldu gerçekten :) ben istiyordum ama birsey demeyecektim :) dr ne dese o :) bakalım inşallah canımmmmmmmm :)
sen de inşallah en kısa zamanda başlarsın ve güzel haberlerlerimizi buradan arkadaşlarımızla paylaşırız :)
tahmini ne zaman senin?
neyi bekliyor drun?

Yeni tedavin hayırlı olsun canım bu mübarek günlerde güzel sonuçlar alacaksın İnşALLAH
inşallah canım dualarınızı eksik etmeyin ne olur :)
canım sen de bebişlerini sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)

gönlünü ferah tut hayatım.. kendini yorma yükselir.. olumsuz şeyler düşünme önüne bak.. çok öptüm..

canım ya inşallah bu sefer olacak.hayırlısıyla kucağında olacak o bebekler.çok sevindim başlamana.en son tedaviden bu yana kaç ay geçmişti senin..neden korkuyosun,heyecan olmasın o

Amin canım İnşAllah...dualarimiz tüm anne olmak isteyenler için hayırlı sağlıklı evlatlar versin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…