Bildiğim kadarıyla yok kuzumirenbeyimi düşünüyorsun:26:
Kiz diğer topikte seni görünce şaşırdım ay bi baktım karistirmisoraya da yazdim phalanin kulakları cinlasin hem topik yabancı değil amayanin topigi
Hadi canım gerçekten mii, benim bütün karıştırdıklarımı toplasan onun ki kadar ağır basmaz
evet phalacım 2013 kasım aralık topiğindeydi ama çarçabuk kaçtııııı:
canım ya inşallah bu sefer olacak.hayırlısıyla kucağında olacak o bebekler.çok sevindim başlamana.en son tedaviden bu yana kaç ay geçmişti senin..neden korkuyosun,heyecan olmasın o
kızlar akşam 7 gibi doktora gittim dr çok güzel dedi başlıyoruz bu ay deyince şaşırdım heyecanlandım hayırlısı :) yarın iğnelere başlıyorummmmmmmmmmmmmm :) biraz da korkuyorum:18:
kızlar akşam 7 gibi doktora gittim dr çok güzel dedi başlıyoruz bu ay deyince şaşırdım heyecanlandım hayırlısı :) yarın iğnelere başlıyorummmmmmmmmmmmmm :) biraz da korkuyorum:18:
Cumartesi benimde transferim var donmuş bebeklerimi alıcam bende .yarın bu saatlerde göbüşümde yaşam mücadelesine başlayacaklar
canımm meraba benim transfer pazaArtesiye alındı benim bebişler güçlü çıktılar 5. güne gidecekmişler teyzeleriii :)
evet süpriz güzel bi süpriz ama..canım süpriz oldu gerçekten :) ben istiyordum ama birsey demeyecektim :) dr ne dese o :) bakalım inşallah canımmmmmmmm :)
sen de inşallah en kısa zamanda başlarsın ve güzel haberlerlerimizi buradan arkadaşlarımızla paylaşırız :)
tahmini ne zaman senin?
neyi bekliyor drun?
inşallah canım dualarınızı eksik etmeyin ne olur :)
canım sen de bebişlerini sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)
cnm ne güzel dayanıklı senin bebeklerin güzel günler yakında....canımm meraba benim transfer pazaArtesiye alındı benim bebişler güçlü çıktılar 5. güne gidecekmişler teyzeleriii :)
yok düşünmedim de acaba varmı dedim kendimce
başa bela çıktı bu imsi cihazı yaaaaaa
hahhahaahaa ayyyyyyyyy kuzum sorma bi baktım 2103 diyor dedim noluyosss
2014 deyiz var bi yanlışlıkee yazmış da bulundum artık napalım
Phalacımla ben bu işte 1 numarayızzzz ama o bile bölesine karıştırmamıştı
Arkadaşlar lütfen çok acil cevap verir misiniz? Ben bugün 7+6 günlüğüm. Crinino jel kullanıyorum. Ilk defa keli yaptıktan sonra aplikatörü çekince sadece çizgi şeklinde kırmızı gördüm varla yok arası. Ilk defa oldu. Bir problem mi var yoksa normal mi? Lütfen okuyan arkadaş varsa cevap yazsın. Allah rızası için....
Arkadaşlar lütfen çok acil cevap verir misiniz? Ben bugün 7+6 günlüğüm. Crinino jel kullanıyorum. Ilk defa keli yaptıktan sonra aplikatörü çekince sadece çizgi şeklinde kırmızı gördüm varla yok arası. Ilk defa oldu. Bir problem mi var yoksa normal mi? Lütfen okuyan arkadaş varsa cevap yazsın. Allah rızası için....
Gece acil diye yazmıştım ama şimdi sabah olanını yaptım jel in (crinone ) hiç kan falan yoktu. Gece de çok okuduk zaten eşimle tahriş yapmış da olabilir diye de yazılar vardı. Inş öyledir. Öyle korktuk öyle korktuk ki.......
Dediğin gibi tahriş olmakla ilgilidir uzun zamandır jel kullanıyorsun onun uygulaması sinir bozucu zaten arada bir de böyle şeyler olabilir..
Rabbim korusun sizi...
Âmin canım inş. Geceden beri öyle huzursuz uyudum ki Sabah olsun da şu jeli bir daha yapayım diye. Herhalde kanama olsa yine gelirdi değil mi aplikatöre?
kanama olsa jel yapmayı beklemezsin iç çamaşırına gelir zaten senin yaşadığına kanama demiyoruz canım lekelenme diyelim önemsiz yani..
Günaydın canım sanada iyi hafta sonları dillerimGünaydın kızlar...
Güzel bir hafta sonu diliyorum hepinize...
Sabah sabah dedim ki yarın babalar günü biz anneler günü gelince bunalıma giriyoruz neden bebeğimiz yok diye acaba eşlerimiz ne hissediyorlar her özel gündeki gibi odun bakış açısıylamı yaklaşıyorlar yoksa hisleniyorlar mıbu saatte aklıma düşen konuya bak adama gidip sorayım uyandırıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?