2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Bildiğim kadarıyla yok kuzumirenbeyimi düşünüyorsun:26:

yok düşünmedim de acaba varmı dedim kendimce
başa bela çıktı bu imsi cihazı yaaaaaa

Kiz diğer topikte seni görünce şaşırdım ay bi baktım karistirmisoraya da yazdim phalanin kulakları cinlasinhem topik yabancı değil amayanin topigi

hahhahaahaa ayyyyyyyyy kuzum sorma bi baktım 2103 diyor dedim noluyosss
2014 deyiz var bi yanlışlık ee yazmış da bulundum artık napalım
Phalacımla ben bu işte 1 numarayızzzz ama o bile bölesine karıştırmamıştı

canım ya inşallah bu sefer olacak.hayırlısıyla kucağında olacak o bebekler.çok sevindim başlamana.en son tedaviden bu yana kaç ay geçmişti senin..neden korkuyosun,heyecan olmasın o

canım heyecan var tabiiiiiiiiiii :) ocakta ve nisanda ardı ardına negatifleri aldığım için biraz korku var :) inşallah canım hayırlısı ile sağlıkla bir kucağımda olsaaaaaaa
inşallah hepimizin kucakları dolarrrrrrrrrrrrrrrr

kızlar akşam 7 gibi doktora gittim dr çok güzel dedi başlıyoruz bu ay deyince şaşırdım heyecanlandım hayırlısı :) yarın iğnelere başlıyorummmmmmmmmmmmmm :) biraz da korkuyorum:18:

cok guzel canimm harika bi haber. hep guzel haberlerle gel. hersey gonlunden gectigince gelissin..

kızlar akşam 7 gibi doktora gittim dr çok güzel dedi başlıyoruz bu ay deyince şaşırdım heyecanlandım hayırlısı :) yarın iğnelere başlıyorummmmmmmmmmmmmm :) biraz da korkuyorum:18:

canımmmm ayy çok sevindim Rabbim inşallah bu tedavinde güzel haberler almanı nasip eder
dualarımız seninle

canımm meraba benim transfer pazaArtesiye alındı benim bebişler güçlü çıktılar 5. güne gidecekmişler teyzeleriii :)

maşallah Rabbim inşallah 9 aya ve sonrasında ömür boyu yanında olmalarını nasip eder
çok güzel bir haber bu sağlıklı emriyolar demekki güzel haberlerinin devamı hiç bitmesin inşallah

evet süpriz güzel bi süpriz ama..
ahh cnm ahhh bizim sorun çabuk aşılacak gibi değil aslında eşim azosperm ahstası sperm çıkışı başladı ama şimdi morfolojileri bozuk şimdi tedavide eşim onlar ne zaman düzelirse ben o ay başlıcam tedaviye hep bu ay mı acaba diyorum ama olmuyo
dondurulmuşumuz avr ama dr. deneme için sıkıntılı olur diyo tutunmazsa yıkımı zordur dedi bizde bekliyoruz bakalım..:26::26:
canımm meraba benim transfer pazaArtesiye alındı benim bebişler güçlü çıktılar 5. güne gidecekmişler teyzeleriii :)
cnm ne güzel dayanıklı senin bebeklerin güzel günler yakında....

bitanem çok sevindim inşallah bu sefer Rabbim yüzünü güldürecek dualarim senin le

AY kuzum Aklıma geldikce guluyorum hemende kactin
Valla canım çok haklısın imsi başımıza bela oldu of of bi yer bulabilseydik

Arkadaşlar lütfen çok acil cevap verir misiniz? Ben bugün 7+6 günlüğüm. Crinino jel kullanıyorum. Ilk defa keli yaptıktan sonra aplikatörü çekince sadece çizgi şeklinde kırmızı gördüm varla yok arası. Ilk defa oldu. Bir problem mi var yoksa normal mi? Lütfen okuyan arkadaş varsa cevap yazsın. Allah rızası için....

Korkma canim o kadarcik kirmizidan biseycik olmaz.. az bi asinma falan olmustur.. benim doktorum lekelenme seklinde kan gelebilir korkma demisti o donemlerde sen varla yok arasi diyosun endiselenme. Normal yani

Bu tür lekelenmeler olabilir senin ki lekelenmede değil canım kanamaya dönerse ciddiye alabiliriz.

Gece acil diye yazmıştım ama şimdi sabah olanını yaptım jel in (crinone ) hiç kan falan yoktu. Gece de çok okuduk zaten eşimle tahriş yapmış da olabilir diye de yazılar vardı. Inş öyledir. Öyle korktuk öyle korktuk ki.......

Günaydın kızlar...
Güzel bir hafta sonu diliyorum hepinize...
Sabah sabah dedim ki yarın babalar günü biz anneler günü gelince bunalıma giriyoruz neden bebeğimiz yok diye acaba eşlerimiz ne hissediyorlar her özel gündeki gibi odun bakış açısıylamı yaklaşıyorlar yoksa hisleniyorlar mı bu saatte aklıma düşen konuya bak adama gidip sorayım uyandırıp

Dediğin gibi tahriş olmakla ilgilidir uzun zamandır jel kullanıyorsun onun uygulaması sinir bozucu zaten arada bir de böyle şeyler olabilir..
Rabbim korusun sizi...

Dediğin gibi tahriş olmakla ilgilidir uzun zamandır jel kullanıyorsun onun uygulaması sinir bozucu zaten arada bir de böyle şeyler olabilir..
Rabbim korusun sizi...

Âmin canım inş. Geceden beri öyle huzursuz uyudum ki Sabah olsun da şu jeli bir daha yapayım diye. Herhalde kanama olsa yine gelirdi değil mi aplikatöre?

Son düzenleme:
Âmin canım inş. Geceden beri öyle huzursuz uyudum ki Sabah olsun da şu jeli bir daha yapayım diye. Herhalde kanama olsa yine gelirdi değil mi aplikatöre?

kanama olsa jel yapmayı beklemezsin iç çamaşırına gelir zaten senin yaşadığına kanama demiyoruz canım lekelenme diyelim önemsiz yani..

kanama olsa jel yapmayı beklemezsin iç çamaşırına gelir zaten senin yaşadığına kanama demiyoruz canım lekelenme diyelim önemsiz yani..

Evet canım zaten gece çamaşırımın üstüne peçete koydum hiç bir şey yoktu peçete de.. Şükürler olsun. Yalnız gece öyle korktuk ki ne yapacağımızı şaşırdık..

Canim hayırlı uğurlu olsun tedavin,insallah busefer herşey yolunda gider ve çocuğunu sağlıkla kucağına alirsin.yalnız hep şunu söylüyorlar hiç bir şekilde moralini bozmayacaksin,yumurtaların etkilenirlermis.hep iyi düşün olacak de iğneleri vurulduğunu zaman yürüyüşe çık stres at,akıl vermiş gibi oldum kusura bakma.dualarim seninle

Günaydın canım sanada iyi hafta sonları dillerim bende eşime sorayim ama hisleniyolardir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…