Sabah sabah kahvaltıda ne hazirlasam de,bugün nereye gitsem de nerden aklına geldi şimdi bu can sıkıcı seyGünaydın kızlar...
Güzel bir hafta sonu diliyorum hepinize...
Sabah sabah dedim ki yarın babalar günü biz anneler günü gelince bunalıma giriyoruz neden bebeğimiz yok diye acaba eşlerimiz ne hissediyorlar her özel gündeki gibi odun bakış açısıylamı yaklaşıyorlar yoksa hisleniyorlar mıbu saatte aklıma düşen konuya bak adama gidip sorayım uyandırıp
Aminn cnm inşaAllah cnmm..sen histeroskopıyı sormusun..ben tedavı oncesı reglım ıle oldum cnm..cok kolay bı ıslem..rahıme bakıolar ne var ne yok temızlıolar ve düzeltiolar...adetın hemen sonrası 1-2 gun içine oluyor operasyon...girmen cıkman en fazla kırk dakıka suruyor...benden ıkı polıp alındı..cızık atıldı..bu tedavıde cızıkler ıse yarasın dıe hemen transfer olucaktım ama yumos sayımdan dolayı ılk adete erteledı doktorum..donmus transferı olucam..hem de vucudum dınlenmıs olucak...hayırlısı ne ıse Rabbim onu versın bize
Günaydın canımGünaydın kızlar...
Güzel bir hafta sonu diliyorum hepinize...
Sabah sabah dedim ki yarın babalar günü biz anneler günü gelince bunalıma giriyoruz neden bebeğimiz yok diye acaba eşlerimiz ne hissediyorlar her özel gündeki gibi odun bakış açısıylamı yaklaşıyorlar yoksa hisleniyorlar mıbu saatte aklıma düşen konuya bak adama gidip sorayım uyandırıp
Sabah sabah kahvaltıda ne hazirlasam de,bugün nereye gitsem de nerden aklına geldi şimdi bu can sıkıcı seyinsallah seneye bu zamanlar hepimiz eslerimize bu mutluluğu yasatirz
Günaydın canım sanada iyi hafta sonları dillerimbende eşime sorayim ama hisleniyolardir diye düşünüyorum
Çok sağol canım, Rabbim en iyisini bilir zamanı gelmişse hiç bişey engel olamaz o bebişe merak etme, acaba doktora çizik atın desem atar mı işe yarıyo mu ki, bide histeroskopiyi temmuzda düşünüyorum ama tedaviye ekimde olucam, temmuzda mı eylül de mi yaptırıyım.
günaydın canım bugün selman bey ile görüşmeye gideceğiz.kısmetse ben tüp bebeğe temmuzda başlayacağım.sen selman bey e gittiğin için biliyorsundur.orada ımsı yönteminimi kullanıyorlar.bir de rahim filmi çektireceksen eğer bence temmuzda yaptır.filmden sonra rahin toparlansın öyle başlamış olursun ekimde...
kızlar bu son ayım diye jel ovilasyon testi ve eşime proxed vitamin aldım,kullanmaya başladık.bugün 11.günüm her sabah ovilasyon testini yapıyorum.bugün yaptığım testte silik çizgi çıktı.Sanırım yumurtlama günüm yaklaştı.keşke bu ay bari tutsa da tüp bebekle uğrşamasak.dualarınızı bekliyorum canlar.son umudum bu ay.
günaydın canım, canım bizim sorunumuz bende olduğu için ımsi yöntemi yapılıyo mu sormadım hiç bilgim yok ama görüşmeye gittiğinde konuş herşeyi aklında soru işaretleriyle çıkma, ben ilk başladığımda görüşmeye gittiğimde herşeyi unuttum soramadım heyecandan ama sonra soracaklarımın kağıda listesini yaptım ve her gittiğimde öyle yapıyodum en azından soru işaretlerim kalmıyodu aklımda
Bende histeroskopiyi temmuz adetimle yaptırıcam olsun bitsin valla.
İnşallah memnun kalırsın oradan hakkında hayırlısı olsun
İnşallah canım bebeğin fazla bekletmez seni hemencecik geliverir, benimde bugün 15. günüm üç gün önce baktırdım yumurtam vardı bu sabah baktırdım çatlamamış kiste dönüşmüş oyüzden acayip moralim bozuldu zaten yumurtlama olmuyo oda olunca kiste dönüştü
senin de bayağı kötüymüş bunun ilacı tedavisi yokmu ? benim de eşimde varikosel var ameliyat olmadı.benimde yumurta rezervimde azalma varmış. yani bugün gideceğiz ama inan tüp bebek tutarmı bilemiyorum. Senin de eşinde sorun yoksa,inşallah şu kiste dönüşme olayını atlatır bebeğine kavuşursun
Günaydın canımkız sabah sabah nerden geldi aklına benimki uyanık bi sorayım yazık ya odunlar ama onlarda uzuluyordur seneye inşallah Rabbim onlarinda yüzünü guldursun
kızlar bu son ayım diye jel ovilasyon testi ve eşime proxed vitamin aldım,kullanmaya başladık.bugün 11.günüm her sabah ovilasyon testini yapıyorum.bugün yaptığım testte silik çizgi çıktı.Sanırım yumurtlama günüm yaklaştı.keşke bu ay bari tutsa da tüp bebekle uğrşamasak.dualarınızı bekliyorum canlar.son umudum bu ay.
Arkadaşlar okuyanlar varsa doktorumda görüştüm şimdi. Jelin aplikatöründeki kırmızılım eğer akıntı değilse hiç sıkıntı etme dedi. Bazen böyle tahriş yapabiliyormuş. Şükür doktoruma o kadar güveniyorum ki o dediğinde içim çok rahat ediyor. Onun sesini duymak bile içimi ferahlatıyor.
Günaydın hanımlar
Güzel bir haftasonu olur umarım hepinize sevgiler..
bu gün içimden merhaba demek geldi bayan egunalMisafir koşturmam var ama böle şeylerde düşünebiliyorum ben
Ovulasyon testinde ikinci çizgi diğeri ile hemen hemen aynı olduğunda LH tavan yapmış demektir bu da o gece ve sonraki gece aşk zamanııııııııı anlamına geliyor...Testleri hergün aynı saatte yap ve sabah ilk idrarı olmasın kesinlikle..Haydi rastgele
İnsan sabah önce bi günaydın der
Sana da merhabaaaa
İlla doktoruna sorcan ben bişi olmaz dedim ya
Günaydııınnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?