2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Sabah sabah kahvaltıda ne hazirlasam de,bugün nereye gitsem de nerden aklına geldi şimdi bu can sıkıcı sey insallah seneye bu zamanlar hepimiz eslerimize bu mutluluğu yasatirz

Çok sağol canım, Rabbim en iyisini bilir zamanı gelmişse hiç bişey engel olamaz o bebişe merak etme, acaba doktora çizik atın desem atar mı işe yarıyo mu ki, bide histeroskopiyi temmuzda düşünüyorum ama tedaviye ekimde olucam, temmuzda mı eylül de mi yaptırıyım.

Günaydın kızlar bişey sorucam

perşembe günü 23 mm bitane yumurtam oluşmuş bugün yine baktırdım 31 mm olmuş yani çatlamamış elimdede çatlatma iğnesi var acaba yapsam işe yarar mı yoksa kiste dönüşmüştür de bişeyler olmazmı

Günaydın canım kız sabah sabah nerden geldi aklına benimki uyanık bi sorayımyazık ya odunlar ama onlarda uzuluyordur seneye inşallah Rabbim onlarinda yüzünü guldursun

Sabah sabah kahvaltıda ne hazirlasam de,bugün nereye gitsem de nerden aklına geldi şimdi bu can sıkıcı sey insallah seneye bu zamanlar hepimiz eslerimize bu mutluluğu yasatirz

Sondan başlayım Amin canım inşallah...
Negatif uyandım sabah o da mesajıma yansımış
Reklamlar vs.babalar günü olduğunu unutturmuyolar anneler gününe göre daha az olsa da ...

Günaydın canım sanada iyi hafta sonları dillerim bende eşime sorayim ama hisleniyolardir diye düşünüyorum

Sor tabii egunal merak ediyor dee

günaydın canım bugün selman bey ile görüşmeye gideceğiz.kısmetse ben tüp bebeğe temmuzda başlayacağım.sen selman bey e gittiğin için biliyorsundur.orada ımsı yönteminimi kullanıyorlar.bir de rahim filmi çektireceksen eğer bence temmuzda yaptır.filmden sonra rahin toparlansın öyle başlamış olursun ekimde...

kızlar bu son ayım diye jel ovilasyon testi ve eşime proxed vitamin aldım,kullanmaya başladık.bugün 11.günüm her sabah ovilasyon testini yapıyorum.bugün yaptığım testte silik çizgi çıktı.Sanırım yumurtlama günüm yaklaştı.keşke bu ay bari tutsa da tüp bebekle uğrşamasak.dualarınızı bekliyorum canlar.son umudum bu ay.

günaydın canım, canım bizim sorunumuz bende olduğu için ımsi yöntemi yapılıyo mu sormadım hiç bilgim yok ama görüşmeye gittiğinde konuş herşeyi aklında soru işaretleriyle çıkma, ben ilk başladığımda görüşmeye gittiğimde herşeyi unuttum soramadım heyecandan ama sonra soracaklarımın kağıda listesini yaptım ve her gittiğimde öyle yapıyodum en azından soru işaretlerim kalmıyodu aklımda
Bende histeroskopiyi temmuz adetimle yaptırıcam olsun bitsin valla.
İnşallah memnun kalırsın oradan hakkında hayırlısı olsun

İnşallah canım bebeğin fazla bekletmez seni hemencecik geliverir, benimde bugün 15. günüm üç gün önce baktırdım yumurtam vardı bu sabah baktırdım çatlamamış kiste dönüşmüş oyüzden acayip moralim bozuldu zaten yumurtlama olmuyo oda olunca kiste dönüştü

aynen şimdi soruların listeini yapmaya başladım.

senin de bayağı kötüymüş bunun ilacı tedavisi yokmu ? benim de eşimde varikosel var ameliyat olmadı.benimde yumurta rezervimde azalma varmış. yani bugün gideceğiz ama inan tüp bebek tutarmı bilemiyorum. Senin de eşinde sorun yoksa,inşallah şu kiste dönüşme olayını atlatır bebeğine kavuşursun

Arkadaşlar okuyanlar varsa doktorumda görüştüm şimdi. Jelin aplikatöründeki kırmızılım eğer akıntı değilse hiç sıkıntı etme dedi. Bazen böyle tahriş yapabiliyormuş. Şükür doktoruma o kadar güveniyorum ki o dediğinde içim çok rahat ediyor. Onun sesini duymak bile içimi ferahlatıyor.

İnşallah adetle atılırda problem yaratmaz. Canım önce sizin inanmanız lazım biliyosun demi, Rabbimin izniyle tutar inşallah rezerv problemin dışında bişey yoksa bende tedaviye başlayana kadar incir kürü yap, ben pkoluyum icir kürü pkolulara zararlı diyolar ama ben geçen ay inanıp yaptım ve ilaçsız olmayan yumurtalarım tam 7-8 tane oldu ve ben inanıyorum ki kürün etkisiyle buay da oluştu yumurtam ilk baktırdığımda çatlatsaydım belki muzicem de gelirdi buay. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Günaydın canım kız sabah sabah nerden geldi aklına benimki uyanık bi sorayımyazık ya odunlar ama onlarda uzuluyordur seneye inşallah Rabbim onlarinda yüzünü guldursun

Misafir koşturmam var ama böle şeylerde düşünebiliyorum ben

Ovulasyon testinde ikinci çizgi diğeri ile hemen hemen aynı olduğunda LH tavan yapmış demektir bu da o gece ve sonraki gece aşk zamanııııııııı anlamına geliyor...Testleri hergün aynı saatte yap ve sabah ilk idrarı olmasın kesinlikle..Haydi rastgele

İnsan sabah önce bi günaydın der
Sana da merhabaaaa

İlla doktoruna sorcan ben bişi olmaz dedim ya

Günaydın hanımlar
Güzel bir haftasonu olur umarım hepinize sevgiler..

Günaydııınnnnn

bu gün içimden merhaba demek geldi bayan egunal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…