bu gün içimden merhaba demek geldi bayan egunal
Canim hayırlı uğurlu olsun tedavin,insallah busefer herşey yolunda gider ve çocuğunu sağlıkla kucağına alirsin.yalnız hep şunu söylüyorlar hiç bir şekilde moralini bozmayacaksin,yumurtaların etkilenirlermis.hep iyi düşün olacak de iğneleri vurulduğunu zaman yürüyüşe çık stres at,akıl vermiş gibi oldum kusura bakma.dualarim seninle
evet süpriz güzel bi süpriz ama..
ahh cnm ahhh bizim sorun çabuk aşılacak gibi değil aslında eşim azosperm ahstası sperm çıkışı başladı ama şimdi morfolojileri bozuk şimdi tedavide eşim onlar ne zaman düzelirse ben o ay başlıcam tedaviye hep bu ay mı acaba diyorum ama olmuyo
dondurulmuşumuz avr ama dr. deneme için sıkıntılı olur diyo tutunmazsa yıkımı zordur dedi bizde bekliyoruz bakalım..:26::26:
cnm ne güzel dayanıklı senin bebeklerin güzel günler yakında....
canımmmmayy çok sevindim Rabbim inşallah bu tedavinde güzel haberler almanı nasip eder
dualarımız seninle
Peki madam yeteeeeer
sordum ben baba değilim bir gün olurum inşaallah diyorSondan başlayım Amin canım inşallah...
Negatif uyandım sabah o da mesajıma yansımış
Reklamlar vs.babalar günü olduğunu unutturmuyolar anneler gününe göre daha az olsa da ...
Sor tabii egunal merak ediyor dee
cnm ben daha ıkı gun önce doktorumla konustum..ben histeroskopı oldum sımdı bı ay daha beklersek çizikler iyileşicek faydası olmuycak dedım o da ddı kı hemen iyileşmez onlar ve bı ıkı ayda iyileşcek çizikler deil dedi..valla bende hayırlısı deyip doktoruma guvendım ve dediğini yapıcam gelecek adetle transfer olucam..Allahım emeklerimizi boşa cıkarmasınnnnÇok sağol canım, Rabbim en iyisini bilir zamanı gelmişse hiç bişey engel olamaz o bebişe merak etme, acaba doktora çizik atın desem atar mı işe yarıyo mu ki, bide histeroskopiyi temmuzda düşünüyorum ama tedaviye ekimde olucam, temmuzda mı eylül de mi yaptırıyım.
ben yine başladımmmmmmmmmmmmmmmm :) bugün ilk iğnemi vuruldummmmm :) haberin olsun canımmmmmm :)
İnşaallah tedavin güzel geçer bir sürü yumoşlarn olur ve bebeğine kavuşursun canımben yine başladımmmmmmmmmmmmmmmm :) bugün ilk iğnemi vuruldummmmm :) haberin olsun canımmmmmm :)
Amin canım senin sonuçta güzel olacak İnşAllah.....ilk tüp bebek tedavisini aralıkta yapmıştık o zamanda embiryolar çok güzel demişlerdi 2 tane transfer edildi sonuç negatif oldu maalesef kalan embiryolar donduruldu martta 2 tane embiryo transfer edildi ikiside tuttundu çok şükür
Sondan başlayım Amin canım inşallah...
Negatif uyandım sabah o da mesajıma yansımış
Reklamlar vs.babalar günü olduğunu unutturmuyolar anneler gününe göre daha az olsa da ...
Sor tabii egunal merak ediyor dee
canım hayırlı olsun ne güzelkat kat artsın değerin inşallahhhhhhhh
sevgılı editorum ben histeroskopımı oldum yumoslarım toplandı yarın donduruluacak..cok yumos oldugu için progesteronum yuksek çıktı ve şişkinlik oldu karnımdaa..doktorum bu degerle transfer olmaz dedı ve temmuz adetı ıle transfere karar verdıı...bende değişiklikler bunlarrr..haberdar edeyım senı dedımmmm
ben yine başladımmmmmmmmmmmmmmmm :) bugün ilk iğnemi vuruldummmmm :) haberin olsun canımmmmmm :)
bitanem çok sevindim inşallah bu sefer Rabbim yüzünü güldürecek dualarim senin le
AY kuzum Aklıma geldikce guluyorum hemende kactin
Valla canım çok haklısın imsi başımıza bela oldu of of bi yer bulabilseydik
Günaydın kızlar...
Güzel bir hafta sonu diliyorum hepinize...
Sabah sabah dedim ki yarın babalar günü biz anneler günü gelince bunalıma giriyoruz neden bebeğimiz yok diye acaba eşlerimiz ne hissediyorlar her özel gündeki gibi odun bakış açısıylamı yaklaşıyorlar yoksa hisleniyorlar mıbu saatte aklıma düşen konuya bak adama gidip sorayım uyandırıp
olcak inşallah canım Rabbim yüzünü güldürsün inşallahsağolun kızlar inşallah bu sefer olacak allahımın izni ile :) gene başladı umutlarrrrrrrrrrrrrrr :)
kızlaarrr.... bugun doktora gittim.. tam 5 haftalıkmış bebişim.. mınıcık kese görundu Allahıma şükürler olsun.. Ama kesenın yanında kan pıhtısı varmış..korktumm nedir bu nasıl geçer.. doktor istirahat yapmamı istedi.. bende çalışıyorum.. inş bişey olmaz dua edin.. haftaya tekrar gitcem inş..
Bende bugün buz bebeklerimi aldım.2 adet 10 ve 8 hücreli 3.gün embriyosu transfer edildi. 26 haziran test günümüz
Canım çok şükür maşallah ve de gözün aydın. Bana da dinlen çokça demişti biz yorduk mu bilmeden kendimizi anlamadım ki. Yavaş hareket etmeye çalış hep. Bi de ilaçlar hakkında ne dedi? Estrofem falan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?