2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
[
Ovulasyon testinde ikinci çizgi diğeri ile hemen hemen aynı olduğunda LH tavan yapmış demektir bu da o gece ve sonraki gece aşk zamanııııııııı anlamına geliyor...Testleri hergün aynı saatte yap ve sabah ilk idrarı olmasın kesinlikle..Haydi rastgele

sabah ilk idrarımla yapmayayımmı tam anlamadım ben sabah ilk idrarımla yapıyordum canım.

canımmmm ayy çok sevindim Rabbim inşallah bu tedavinde güzel haberler almanı nasip eder
dualarımız seninle

sağolun kızlar inşallah bu sefer olacak allahımın izni ile :) gene başladı umutlarrrrrrrrrrrrrrr :)

sordum ben baba değilim bir gün olurum inşaallah diyor

cnm ben daha ıkı gun önce doktorumla konustum..ben histeroskopı oldum sımdı bı ay daha beklersek çizikler iyileşicek faydası olmuycak dedım o da ddı kı hemen iyileşmez onlar ve bı ıkı ayda iyileşcek çizikler deil dedi..valla bende hayırlısı deyip doktoruma guvendım ve dediğini yapıcam gelecek adetle transfer olucam..Allahım emeklerimizi boşa cıkarmasınnnn

ben yine başladımmmmmmmmmmmmmmmm :) bugün ilk iğnemi vuruldummmmm :) haberin olsun canımmmmmm :)

canımmmm Allahım hayırlısını versın tedavın hayırlı ugurlu olsun bol bol yumişli ve sonu bebişli olsunnnnn...sen benden ıkı hafta once ögrenıcen sonucuuuu...hadi bakalım hakkımızda hayırlısı Allahım yar ve yardımcımız olsunnn

ayyyy Allahım nazardan saklasın siziiii....canım benım ne taze ne donmus tutunmadı hiç...o yuzden cok korkularım varr...hem de ıkısı de blast embrıyo transferıydııı...Allahım bu sefer yüzüme baksın inşaAllah ...Cennet kokulu meleklerden bana da nasip etsın inşaAllahhh

kızlarrrr benim opu sonrası ıkıncı gunumm...acayıp kabızlık sorunum var ve karnım cok şiş..hemşire bazı durumlar saydı bunlar olursa hemen ara bızı dedı ama benım şişkinlik harici baska bişeyım yok cok sukur...ama karnım davul gıbı 4 aylık hamıle gorunumundee...bı akıl verın nasıl inecek bu sıskınlıkkkk

sevgılı editorum ben histeroskopımı oldum yumoslarım toplandı yarın donduruluacak..cok yumos oldugu için progesteronum yuksek çıktı ve şişkinlik oldu karnımdaa..doktorum bu degerle transfer olmaz dedı ve temmuz adetı ıle transfere karar verdıı...bende değişiklikler bunlarrr..haberdar edeyım senı dedımmmm

canım benim yumoş fazla olunca progesteron değeri değil e2 yani östrojen hormonu yüksek çıkar ve transfer ertelenir ohss riskinden dolayı zaten sende de ufaktan başlamış şişkinlik vs..ben her defasında ohss nin kıyısından dönüyorum..ilk tedavide oldum..4 gün hastanede yatırıldım..transferin ertelenmesi en mantıklısı...

kızlaarrr.... bugun doktora gittim.. tam 5 haftalıkmış bebişim.. mınıcık kese görundu Allahıma şükürler olsun.. Ama kesenın yanında kan pıhtısı varmış.. korktumm nedir bu nasıl geçer.. doktor istirahat yapmamı istedi.. bende çalışıyorum.. inş bişey olmaz dua edin.. haftaya tekrar gitcem inş..

gülme kısss Allah ım yareppim hiç halden anlamıyonuss yani
dalgınlık oldu işte ne bileyim olur yani insanlık halii
gerçi bu kaçıncı ama neyseee
çok pisss kaçarım bu arada vııınnnnnnnnnnnnn

anneler günü gibi babalar günüde beni üzen bir durum
muhtemelen eşimide üzüyordur çünkü 4 senedir her babalar gününde
ona gelecek sene bizde bebişimizle kutlayacagız diyorum, kandırıyorum adamı resmen
Rabbim nasip etsin inşallah hepimize bir dahaki seneye ailecek kutlamayı

sağolun kızlar inşallah bu sefer olacak allahımın izni ile :) gene başladı umutlarrrrrrrrrrrrrrr :)
olcak inşallah canım Rabbim yüzünü güldürsün inşallah
umut et tabiki umudumuz olmazsa olmazzzz

Canım çok şükür maşallah ve de gözün aydın. Bana da dinlen çokça demişti biz yorduk mu bilmeden kendimizi anlamadım ki. Yavaş hareket etmeye çalış hep. Bi de ilaçlar hakkında ne dedi? Estrofem falan?

Bende bugün buz bebeklerimi aldım.2 adet 10 ve 8 hücreli 3.gün embriyosu transfer edildi. 26 haziran test günümüz

Bende bugün buz bebeklerimi aldım.2 adet 10 ve 8 hücreli 3.gün embriyosu transfer edildi. 26 haziran test günümüz

ayy canım hadi hayırlı olsun inşallah sıkı sıkı tutunurlar annelerine
rabbim 26 haziranda yüzünü güldürsün inşallah dualarımız seninle

canım çok sağol.. darısı başına inş senınde kesen görünür.. sen ne zaman gidiyorsun?.. pozitf sonuctan sonra heralde fazla hareket ettım. bi rahatlama geldi heralde :) Aslında herşey yenı başlıyor :) Estrofem ılacım bıtmıştı zaten. Doktora sordum içme dedi. jel , bant, vitamin, bide ıkı tane iğne verdi haftada bir vurulacakmışım..dua et inş kan pıhtısı gider yok olur..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…