canım çok sağol.. darısı başına inş senınde kesen görünür.. sen ne zaman gidiyorsun?.. pozitf sonuctan sonra heralde fazla hareket ettım. bi rahatlama geldi heralde :) Aslında herşey yenı başlıyor :) Estrofem ılacım bıtmıştı zaten. Doktora sordum içme dedi. jel , bant, vitamin, bide ıkı tane iğne verdi haftada bir vurulacakmışım..dua et inş kan pıhtısı gider yok olur..
Bende bugün buz bebeklerimi aldım.2 adet 10 ve 8 hücreli 3.gün embriyosu transfer edildi. 26 haziran test günümüz
Hm ne güzel Allaha emanet canım bisey olmaz Allah korusunkızlaarrr.... bugun doktora gittim.. tam 5 haftalıkmış bebişim.. mınıcık kese görundu Allahıma şükürler olsun.. Ama kesenın yanında kan pıhtısı varmış..korktumm nedir bu nasıl geçer.. doktor istirahat yapmamı istedi.. bende çalışıyorum.. inş bişey olmaz dua edin.. haftaya tekrar gitcem inş..
Hm ne güzel Allaha emanet canım bisey olmaz Allah korusundikkat kendine
Sağol canım. Ben de eski hızlı yürüyüşlerime bile başlamıştım şimdi yine dikkat ediyorum :) Benim pazartesi belli olacak ne zaman gideceğim. Estrofemi test düşük çıkınca 2 tane içmiştim acaba ondan mı diye sabah akşam. Ertesi gün dr bırak dedi telefonda içmiyorum ben de ama o 2 taneyi içmiş bulundum pozitiften sonra. İnşallah gider canım gelecek haftaya kadar. Korkma azcık dikkat etmemiz lazım o kadar.
Bende bugün buz bebeklerimi aldım.2 adet 10 ve 8 hücreli 3.gün embriyosu transfer edildi. 26 haziran test günümüz
bende pozitif sonuçtan sonra 3 tane hapım kalmıştı sabah akşam içmiştim.. Hapım bıttıkten sonrada almadım içmedim yanı.. bugunde doktor yazmadı zaten kullanma dedi. Korkma bişey olmaz. Bundan sonra içilmesın yeter.. Demek sende ben gibi hızlı yuruyuşe başlıyıverdın..hemen:).. unutuverdık hemen :) devam ağır hareketlere..
canım hayırlı olsun,inşallah sımmmmmmmmmsıkı tutunurlar bebeklerın sana.bende bı aksılık olmazsa perşembe gunu alacam ya hiç heyecan yoktu cok rahattım ama stresım başladı sanırsam.benım kıde 3.gun 9 hucrelı.zaten bı tane dondurulmuşum vardı
rezerv azlığı ve yumurta kalıtesı kotu de bende...
canım hayırlı olsun,inşallah sımmmmmmmmmsıkı tutunurlar bebeklerın sana.bende bı aksılık olmazsa perşembe gunu alacam ya hiç heyecan yoktu cok rahattım ama stresım başladı sanırsam.benım kıde 3.gun 9 hucrelı.zaten bı tane dondurulmuşum vardı
rezerv azlığı ve yumurta kalıtesı kotu de bende...
ayy canım hadi hayırlı olsun inşallah sıkı sıkı tutunurlar annelerine
rabbim 26 haziranda yüzünü güldürsün inşallah dualarımız seninle
Hayirli olsun bebislerin sana siki siki tutunsun tatlim...
saolll ceydammmm yaaaa...sabahtan berı karnım agrıdı ne oldu dıye beklerken...sımdı pazar gunu ne dıycekler onu merakla beklıommm:18::18::18:..cnm bılıosun benım donmus transfer olucakkk progesteron yuksek cıkmıs yumos cok oldugu içinn...
Canım nasılsın bayadır giremiyordum ben. Görüşemiyoruz.
kızlar akşam 7 gibi doktora gittim dr çok güzel dedi başlıyoruz bu ay deyince şaşırdım heyecanlandım hayırlısı :) yarın iğnelere başlıyorummmmmmmmmmmmmm :) biraz da korkuyorum:18:
hayırlı olsun kafunder inşaallah bu tedavin olumlu sonuçlanır alırsın bebişini kucağına...
kızlaarrr.... bugun doktora gittim.. tam 5 haftalıkmış bebişim.. mınıcık kese görundu Allahıma şükürler olsun.. Ama kesenın yanında kan pıhtısı varmış..korktumm nedir bu nasıl geçer.. doktor istirahat yapmamı istedi.. bende çalışıyorum.. inş bişey olmaz dua edin.. haftaya tekrar gitcem inş..
Kızlar merhaba,
Bayadır giremedim; inşallah herkes iyidir ve hepiniz için herşey yolundadır....
Benimde 17 haziranda buz bebek transferim var yine tek koyacaklar kural gereğiymiş 27 hazıran da sonuçççç..
Heyecanlıyım ama çok değil bu sefer iğnesiz olması gayet rahatlatıyor beni... Benim gibi olan herkeseeee Allah sabır versin çok bekletmesin inşallah... Hakkımızda ii olan neyse o olsun... Dualarım sizlerle. Görüşmek üzereee
hahhaha valla öle oldu canımmm yaaa,ama hep hatibulutun suçu
ama yaaaaaaaaaaaaa
kızlarrrr benim opu sonrası ıkıncı gunumm...acayıp kabızlık sorunum var ve karnım cok şiş..hemşire bazı durumlar saydı bunlar olursa hemen ara bızı dedı ama benım şişkinlik harici baska bişeyım yok cok sukur...ama karnım davul gıbı 4 aylık hamıle gorunumundee...bı akıl verın nasıl inecek bu sıskınlıkkkk
Transfer günü belli olunca başlıyor heycan.inşallah senin bebişde güzelce çözülüp annesinin bedeninde can bulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?