2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Sağol canım. Ben de eski hızlı yürüyüşlerime bile başlamıştım şimdi yine dikkat ediyorum :) Benim pazartesi belli olacak ne zaman gideceğim. Estrofemi test düşük çıkınca 2 tane içmiştim acaba ondan mı diye sabah akşam. Ertesi gün dr bırak dedi telefonda içmiyorum ben de ama o 2 taneyi içmiş bulundum pozitiften sonra. İnşallah gider canım gelecek haftaya kadar. Korkma azcık dikkat etmemiz lazım o kadar.

Hm ne güzel Allaha emanet canım bisey olmaz Allah korusun dikkat kendine

bende pozitif sonuçtan sonra 3 tane hapım kalmıştı sabah akşam içmiştim.. Hapım bıttıkten sonrada almadım içmedim yanı.. bugunde doktor yazmadı zaten kullanma dedi. Korkma bişey olmaz. Bundan sonra içilmesın yeter.. Demek sende ben gibi hızlı yuruyuşe başlıyıverdın..hemen:).. unutuverdık hemen :) devam ağır hareketlere..

Son düzenleme:
Bende bugün buz bebeklerimi aldım.2 adet 10 ve 8 hücreli 3.gün embriyosu transfer edildi. 26 haziran test günümüz

canım hayırlı olsun,inşallah sımmmmmmmmmsıkı tutunurlar bebeklerın sana.bende bı aksılık olmazsa perşembe gunu alacam ya hiç heyecan yoktu cok rahattım ama stresım başladı sanırsam.benım kıde 3.gun 9 hucrelı.zaten bı tane dondurulmuşum vardı
rezerv azlığı ve yumurta kalıtesı kotu de bende...

canım allahım kucağınıza alamyı nasıp eder inşallah.ama kendını fazla yorma eger bı sıkıntın yoksa zaten ufak ufak kendını yormadan yuruyebılırsın.ama fazla ayakta felan kalma..güzel haberlerinizin devamını okumak ıstıyoruz

canımmmmm merak etme inşallah herşey güzel olacak iyi şeyler düşünmen gerek
Rabbim nasip ettiyse 3.gün 5.gün emriyosu farketmiyor zaten biliyorsun
yeterki Rabbim ol desin canımm heycan olacak tabi ki tatlı tatlı
ben transfer anında ölücem sandım kalbim yerinden fırlıcaktı dedim bebişler kalp atışımdan korkcak daha ilk dk da
dualrımız sizinle herşey gönlünüzce olsun inşallah

Kızlar merhaba,
Bayadır giremedim; inşallah herkes iyidir ve hepiniz için herşey yolundadır....
Benimde 17 haziranda buz bebek transferim var yine tek koyacaklar kural gereğiymiş 27 hazıran da sonuçççç..
Heyecanlıyım ama çok değil bu sefer iğnesiz olması gayet rahatlatıyor beni... Benim gibi olan herkeseeee Allah sabır versin çok bekletmesin inşallah... Hakkımızda ii olan neyse o olsun... Dualarım sizlerle. Görüşmek üzereee

Transfer günü belli olunca başlıyor heycan.inşallah senin bebişde güzelce çözülüp annesinin bedeninde can bulur

Evet canım biliyorum, olsun herşeyde bir hayır vardır. Herşeye şükretmek lazım

Canım nasılsın bayadır giremiyordum ben. Görüşemiyoruz.

Canım bende çok yoğunum, iş, ev, başka işler derken anca gelebiliyorum buraya hele hafta sonu daha yoğun oluyorum. Biliyorsundur kimyasal gebelik yaşadım. İnşallah ekim gibi tekrar düşünüyorum. Hayırlısı bakalım

kızlar akşam 7 gibi doktora gittim dr çok güzel dedi başlıyoruz bu ay deyince şaşırdım heyecanlandım hayırlısı :) yarın iğnelere başlıyorummmmmmmmmmmmmm :) biraz da korkuyorum:18:

Çoook sevindim canım ve şaşırdım, Hayırlı olsun inşallah Allahım yüzünü güldürür

Bende bugün buz bebeklerimi aldım.2 adet 10 ve 8 hücreli 3.gün embriyosu transfer edildi. 26 haziran test günümüz

CANIM HAYIRLI OLSUN :) SONU BEBİŞLİ OLSUNNNNNNNNNNNNN :)

hayırlı olsun kafunder inşaallah bu tedavin olumlu sonuçlanır alırsın bebişini kucağına...

canım çok sağol :) inşallah canım hepimizin kucaklarında en az bir tane bebişi olurrrrrrrrrr :)

canım süperrrrrrrr :) darısı pıt pıtlara :) yat dinlen annesiiiiiiiiii :)

canım hayırlısı ile çok iyi geçer transferin ve donmuş bebişin içini ısıtsın inşallah :)

Canım kabızlık için şurup satılıyor ecz. de hamilelerinde kullandığı eczacıya anlat verirler, durumunu da anlat, ben transfer sonrası başladım bir kere bile kabızlık yaşamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…