2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

cnm duphalac surup mutlaka kullan kabizlik buyuk sorun kurtulmalisin.. birde bolca kayisi kompostusu ic az sekerli..

sağol canım benım inş..inş pıt pıtlarıda duyarız

süper bir haber buuuuuuuuuuu inşallah donmuşlarına hiç gerek kalmaz aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım ben bugun doktora gittim.. 5 haftalık olmuş bebişim.. Keseyı gördüm hayırlısıyla.. Ama kesenın yanında kan pıhtısı var dedi.. korktum.. bişey olur mu ki bilgin varmı senın..

Kızlar kese ne zaman görülebiliyor? Benim transferden sonra 15. Gün bugün. Hesaplayıcıyla da 4 hafta 3 gün çıkıyor.

canım bugun benım 5 haftalıktı, görundü kese :) :)..senınde 2 gun sonra görunur belki..:) bende netten hesaplayıcı ile hesapladm doğru o..çnku doktorumda 5 haftalık dedi

Son düzenleme:
canım ben bugun doktora gittim.. 5 haftalık olmuş bebişim.. Keseyı gördüm hayırlısıyla.. Ama kesenın yanında kan pıhtısı var dedi.. korktum.. bişey olur mu ki bilgin varmı senın..

Canim gözün aydın ya :)) pihtilasma varsa doktora sordunmu ne diyo.benm hic bi bilgim yok ya

maşallah Rabbim inşallah 9 aya ve sonrasında ömür boyu yanında olmalarını nasip eder
çok güzel bir haber bu sağlıklı emriyolar demekki güzel haberlerinin devamı hiç bitmesin inşallah

evet canım inşallah güzel haber vereceğim bide ohss olmasaydım nasip bölemiş karnım ağrıo şiştiii şimdiden millet sanıyo

inşallah mübarek 3 ayların yüzü suhürmetine 11 ayın sultanı ramazan ayı hürmetine

seni anliyorum insallah oda olacak. dikkatli ol cnm iki gun sonra tekrar yaptiracakmisin..

Evet pzt.testi tekrarla dedi.sonra 10gun sonraya kese gormeye cagiracakmis.ben tabi dra erken test yaptigimi soylemedim esimde sasiriyor niye sevinmiyorum diye..gecen sefer kurtaj olmustu benim...

Evet pzt.testi tekrarla dedi.sonra 10gun sonraya kese gormeye cagiracakmis.ben tabi dra erken test yaptigimi soylemedim esimde sasiriyor niye sevinmiyorum diye..gecen sefer kurtaj olmustu benim...

sevinmek bile zorlasiyor ne yazikki cnm olsun unuttt o gunleriii.. gelecege bakk guzelll gunleri dusun..

Canim,gecmis olsun.keseye bi zarari yok anladigim kadariyla..bence evdeyken yatarak dinlen mutlaka..isteyken de masa basi isin varsa,masa altina tabure gibi bisii koyarak ayaklarini uzatip otur.belki vucudun daha rahat eder..kan pihtisi veya kanama gibi durumlarda sadece dinlenme veriliyor bildigim kadariyla..

Hayırlı geceler
tedavıye başlayanların umarım ıyı gecer pozıtıf alanları rabbım tamamına erdırsın benım gıbı gun sayanlara rabbım yardım etsın her zman herkes dualarımda 21 hazıran test günüm bı normal bı donmus denemem var bu üçüncü umarım son olur rabbım yüzümüzu en kısa zamanda güldursun ensu canım merak edıyorum neler yapıyorsun

21 haziran da üzel haber alırsın inşlh arkadaşım... darısı bize........................................

21 haziran da üzel haber alırsın inşlh arkadaşım... darısı bize........................................

Allah razı olsun canim Rabbim seninde cumlemizinde yardımcısı olsun insaallah yüzümuze baksin benimde eşimde sorun sperm sayı hız sorunu var biz 5 6 aydir keçiboynuzu tozu kullaniyoruz iyi geldi daha once keçiboynuzu yedi kurunu içti pek faydasi olmadi diyebilirim bi sakıncası yok bi bardak süte karıştırıp içiyor 2 tatlı kaşığı tabiki tedavi şeklinizi bilmiyorum sadece söyleme gereği hisssettim belki denersiniZ yada baska kullanmak isteyen olur

Son düzenleme:

evet canım çok sağol. doktorum dınlen dedi bol bol.. inş geçer.. heralde kendımı yordum şimdide kalp atışını çok merak edıyorum inş duyarız. senınde hayırlı olsun canm tebrık ederım.. senın nasıl gıdıyor hangı aşamadasın..

Bugun benim 12.gunum idi.test sonucumu dr bildirdim,pzt tekrar test ve 10gun sonrasina kese gormeye gidecegim insallah..

canım bugun benım 5 haftalıktı, görundü kese :) :)..senınde 2 gun sonra görunur belki..:) bende netten hesaplayıcı ile hesapladm doğru o..çnku doktorumda 5 haftalık dedi

Pazartesi belli olcak canım ne zaman gideceğim. Yine çağırmazsa başka doktora gidicem zaten bekleyemem günlerce. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…