kızlarrrr benim opu sonrası ıkıncı gunumm...acayıp kabızlık sorunum var ve karnım cok şiş..hemşire bazı durumlar saydı bunlar olursa hemen ara bızı dedı ama benım şişkinlik harici baska bişeyım yok cok sukur...ama karnım davul gıbı 4 aylık hamıle gorunumundee...bı akıl verın nasıl inecek bu sıskınlıkkkk
canim sagol,bugun testimi tekrarliyorum,bakalim:)) senin tedavin de hayirli olsun,insallah hersey guzel olacak
CANIM HAYIRLI OLSUN :) SONU BEBİŞLİ OLSUNNNNNNNNNNNNN :)
canım çok sağol :) inşallah canım hepimizin kucaklarında en az bir tane bebişi olurrrrrrrrrr :)
canım süperrrrrrrr :)darısı pıt pıtlara :) yat dinlen annesiiiiiiiiii :)
canım hayırlısı ile çok iyi geçer transferin ve donmuş bebişin içini ısıtsın inşallah :)
süper bir haber buuuuuuuuuuuinşallah donmuşlarına hiç gerek kalmaz aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
Kızlar kese ne zaman görülebiliyor? Benim transferden sonra 15. Gün bugün. Hesaplayıcıyla da 4 hafta 3 gün çıkıyor.
canım ben bugun doktora gittim.. 5 haftalık olmuş bebişim.. Keseyı gördüm hayırlısıyla..Ama kesenın yanında kan pıhtısı var dedi.. korktum.. bişey olur mu ki bilgin varmı senın..
cnm degerin guzel katlanmis masallahhh.. cok sevindim senin adina.
Canim tesekkur ederim,tedavinde sende pozitif gor insallahisin dogrusu pek sevinemiyorum ben..sanirim kalp atisini duyunca anlayacagim ..
maşallahRabbim inşallah 9 aya ve sonrasında ömür boyu yanında olmalarını nasip eder
çok güzel bir haber bu sağlıklı emriyolar demekkigüzel haberlerinin devamı hiç bitmesin inşallah
evet süpriz güzel bi süpriz ama..
ahh cnm ahhh bizim sorun çabuk aşılacak gibi değil aslında eşim azosperm ahstası sperm çıkışı başladı ama şimdi morfolojileri bozuk şimdi tedavide eşim onlar ne zaman düzelirse ben o ay başlıcam tedaviye hep bu ay mı acaba diyorum ama olmuyo
dondurulmuşumuz avr ama dr. deneme için sıkıntılı olur diyo tutunmazsa yıkımı zordur dedi bizde bekliyoruz bakalım..:26::26:
cnm ne güzel dayanıklı senin bebeklerin güzel günler yakında....
seni anliyorum insallah oda olacak. dikkatli ol cnm iki gun sonra tekrar yaptiracakmisin..
Evet pzt.testi tekrarla dedi.sonra 10gun sonraya kese gormeye cagiracakmis.ben tabi dra erken test yaptigimi soylemedimesimde sasiriyor niye sevinmiyorum diye..gecen sefer kurtaj olmustu benim...
canım ben bugun doktora gittim.. 5 haftalık olmuş bebişim.. Keseyı gördüm hayırlısıyla..Ama kesenın yanında kan pıhtısı var dedi.. korktum.. bişey olur mu ki bilgin varmı senın..
21 haziran da üzel haber alırsın inşlh arkadaşım... darısı bize........................................Hayırlı geceler
tedavıye başlayanların umarım ıyı gecer pozıtıf alanları rabbım tamamına erdırsın benım gıbı gun sayanlara rabbım yardım etsın her zman herkes dualarımda 21 hazıran test günüm bı normal bı donmus denemem var bu üçüncü umarım son olur rabbım yüzümüzu en kısa zamanda güldursun ensu canım merak edıyorum neler yapıyorsun
21 haziran da üzel haber alırsın inşlh arkadaşım... darısı bize........................................
Canim,gecmis olsun.keseye bi zarari yok anladigim kadariyla..bence evdeyken yatarak dinlen mutlaka..isteyken de masa basi isin varsa,masa altina tabure gibi bisii koyarak ayaklarini uzatip otur.belki vucudun daha rahat eder..kan pihtisi veya kanama gibi durumlarda sadece dinlenme veriliyor bildigim kadariyla..
evet canım çok sağol. doktorum dınlen dedi bol bol.. inş geçer.. heralde kendımı yordumşimdide kalp atışını çok merak edıyorum inş duyarız. senınde hayırlı olsun canm tebrık ederım.. senın nasıl gıdıyor hangı aşamadasın..
canım bugun benım 5 haftalıktı, görundü kese :) :)..senınde 2 gun sonra görunur belki..:) bende netten hesaplayıcı ile hesapladm doğru o..çnku doktorumda 5 haftalık dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?