2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
GÜNAYDINLAR YOL ARKADAŞLARIM GÜZEL BİR PAZAR DİLİYORUM SİZLERE VEEEE BU GÜN BABALAR GÜNÜ:26: TÜM BABALARIN BABALAR GÜNÜ KUTLU OLSUN İNŞŞŞŞ SENEYE HEPİMİZ BEBİKLERLE EŞLEİRMİZİN BABALAR GÜNÜNÜ KUTLUYOR OLURUZ

Son düzenleme:
Merhaba kızlar
Dondurulmuş transferimin bugün 6. günü ayrıca adet günüm...
Sabah idrar testi negatif çıktı...Jel pembe geliyor...Snırım adetim başlayacak...
Benim çocuğum olmayacak onu anladım...Artık bilmem kaçıncı tüp bebeği yaptırmanın bi manası yok...
Moralim biraz bozuk...Kusura bakmayın...
Sizlere bebişlerinizle birlikte mutluluklar dilerim...Mutluluğunuz daim olsun...Sevgiler :)

CANIM 6. İDRARDA ÇIKMAZ KİÇOK ERKEN AYRICA DONMUŞ EMBİRYO DA BETA HCG NİN KANA KARIŞMASI NORMAL TÜP BEBEK (yada normal gebelikten )DAHA GEÇ OLUR SAKIN ÜZME KENDİNİ İNŞŞ RABBİM YÜZÜNÜ GÜLÜRÜR

Son düzenleme:
cnm yapma daha 6.cı günde belli olmaz ya boşuna mı 12 gün diyolar tatlım moralini bozma adet olup ,kan değerin çıkmadığı muddetçe ümidini yitirme

insallah canmmm bendde bırzdan kutlayacam sonucda bızımdde ıkı yavrumuz cennette o baba bende anneymm allahım seney hepımızın kucakları dolsun ne olur yarabbm ıcımızın yangınını söndurr

insallah canmmm bendde bırzdan kutlayacam sonucda bızımdde ıkı yavrumuz cennette o baba bende anneymm allahım seney hepımızın kucakları dolsun ne olur yarabbm ıcımızın yangınını söndurr

İNŞŞŞŞ EVLATLARIMIZLA EŞLERİMİZİN BABALAR GÜNÜNÜ KUTLADIĞIMIZ GÜNLERDE GELECEK Eki Görüntüle 1157351

Son düzenleme:

Bence de moral bozmak yok.benim de 8.gun idrar testinde bisii cikmadi..ama 10.gun kanda cikti hamilelik kendi kendini mutsuz edip bebegini de strese sokma..ayrica jel kullanan cogu kiide tahrise bagli kan-pembelik oluyor..tutunma lekesi bile olabilir.

Belirtilerin nelerdi? Benim göğüslerim 2 beden büyüdü ama bence ilaçlardan...Başka da bişey yok

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Belirtilerin nelerdi? Benim göğüslerim 2 beden büyüdü ama bence ilaçlardan...Başka da bişey

Hic bi belirtim yok benim.gogusler biraz acidi,sisti regl oncesi gibi ama jelden sanirim onceden de oluyordu.10.gun gibi kasiklarda varla yok arasi sızı oldu,gecti ama..genel olarak bi farkim yok birde karnim cok sis 1,5kilo fazlam var.gene ilactan.btki cayi da icmiyorum bu sislik icin,beklicem artik..

Son düzenleme:
Slm kizlar..embriyolog aradi 16 dollenen yumurtadan 6 tanesini 3 .gun dondurmuslar..kalan 10 taneyi 5.gune bekketip blast olursa oyle donduracaklarmis...ama gelisimleri yavas dedi pek umutlu konusmadi..37 tane yumurtadan su an 6 tane donmus var yani..ben daha cok olur diye beklerken bayagi moralimiz bozuldu...ne dusuneyim kizlar bisey deyin bana offffff

Çocuk sahibi olabilmek için bi tanesinin bile yeterli olduğunu düşün. :) hayırlı olsun inşallah.

Cnm belli olmaz hepside 5.ci gune gider belki hemen umutsuz olma elindekide az degil ki 6 tane ..sende biliyorsunki bi yumurta olsun diye bekleyenler var bence sevin sukret dua et geriside 5.ci gune kadar dayansin

Cnm belli olmaz hepside 5.ci gune gider belki hemen umutsuz olma elindekide az degil ki 6 tane ..sende biliyorsunki bi yumurta olsun diye bekleyenler var bence sevin sukret dua et geriside 5.ci gune kadar dayansin

Haklisin bitanem hc bilmez olur muyum..onu da surekli dusunuyorum ama cok hormon verdiler galiba cok yumurta olustu diye beklenti yuksek oldu...Allahim herkese hayirlisini versin..cok sukur bugunume...saol canim silkeledin beniii..iyi ki varsiniz

Canım bence hic moralini bozma, benim 29 tane yumurtam toplanmıştı 3. Güne 14 tane yumurtam gidebildi 5. Güne gelindiğinde ise 5 tane yumurtam donduruldu. Elimde hic 3. Gun embriyosu yok bence sen genede sanslisin. Ben 5 tane kaldığını duyduğumda bayağı sitem ettim ama 5 tanenin bile cok büyük bi şans olduğunu önemli olan 1 tane sağlıklı olması gerektiğini söylediler.

Evet cnm senin bes tane blast embriyo...sansin daha fazla masaallah..benim besinci gune bekletseler hic kalmayabilirde..Mevla neyler neylese guzel eyler..biraz dusununce sukretmeyi unuttugumu fark ettim...hersey icin binlerce sukur..bekleyip gorucem bakalim ne olacagini...

Kız 6 tane yumurta neyine yetmiyor ki daha diğerleri ne olacağı da belli değil. Bak beni kızdırma gelirim oraya benim 4 tane yumurta toplandı 2 si transfer edildi nasıl şükrettim.

Canım digerlerinin yaşayacağını duşun iyi düşünelim ki hersey güzel olsun.

haklisin cnm..insan ilk duyunca tuhaf oluyo..allahim insaallah saglikla cozunuo tutunurlarrrr:18::18:
tatlım benim ilk tedavimde 3 yumurta toplandı, 2 si bölünebildi, birini 2. Gün transfer ettiler diğerini de 3. Gün dondurdular.... Negatif sonuç aldım, diğeri de çözülemedi....
Sonraki tedavime başladıktan 1 hafta sonra miyom rahme baskı yapıyo diye miyom ameliyatı oldum.
Ve en son mayıs ayı başında kontrole gittiğimde doktor büyüyebilecek gibi görünen 2 yumurtam olduğunu söyledi...

Bilmem anlatabildim mi????

merhaba arkadaşlar :) biz de temmuz ya da agustos gibi tüp bebek yapmayı düşünüyoruz şimdiden aşırı sitresteyin nasıl olcak nasıl yapıcaz tutucak mı tutmuycak mı biraz bilgi verirseniz çok sevinirim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…