Selam kizlRr daha onceden de yaziyodum ben bursa sahin zeteroglu hastasiyim daha once osman develioglu na gidiyordum fakat oyle umutsuz konusuyoduki bizi moralmen cokuntuye ugratmisti zaten tedavimizde husranla sonuclanmisti benden sadece 2 tane yumurta elde edilmisti ve disarda bile dollenmemisti transfer yapilamadan tedavi bitmisti umutlarimin tukendigini hissediyordum taaaki sahin hocami taniyana dek :) once rabbim sonra sahin hocamin sayesinde benden 12 yumos toplandi 10 tanesi olgun yumurta cikti 8 tanesi suan dollenmis durumda bakalim sonuclarim nasil ilerleyecek yarin tekrar arayip bilgi verecekler kizlar sizce sonuclarim nasil iyi mi ?? transfere kadar 1 torba ilac verdiler rabbim bu sefer yuzumu guldursun anne baba olmak isteyen kimselere aratmasi allahim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Slm kizlar..embriyolog aradi 16 dollenen yumurtadan 6 tanesini 3 .gun dondurmuslar..kalan 10 taneyi 5.gune bekketip blast olursa oyle donduracaklarmis...ama gelisimleri yavas dedi pek umutlu konusmadi..37 tane yumurtadan su an 6 tane donmus var yani..ben daha cok olur diye beklerken bayagi moralimiz bozuldu...ne dusuneyim kizlar bisey deyin bana offffff
Canim bence hiç moralini bozma çok şükür şimdiden 6 tane donmusun var,diğerleri de devam eder insallah.önemli olan bir tanesinin bile döllenmiş olması.benim sadece 2 tane yumurtam dollenmisti bir tanesi transfer edilip diğeri dondurulmustu.yani diyeceğim umutsuLuga kapilacak bişey yokSlm kizlar..embriyolog aradi 16 dollenen yumurtadan 6 tanesini 3 .gun dondurmuslar..kalan 10 taneyi 5.gune bekketip blast olursa oyle donduracaklarmis...ama gelisimleri yavas dedi pek umutlu konusmadi..37 tane yumurtadan su an 6 tane donmus var yani..ben daha cok olur diye beklerken bayagi moralimiz bozuldu...ne dusuneyim kizlar bisey deyin bana offffff
Canim bende seni merak ediyordum.banada 19 haziranda dönmüş transfer yapialacak.insallah ilimizde pozitif sonuç alırız.Kızlar merhaba,
Bayadır giremedim; inşallah herkes iyidir ve hepiniz için herşey yolundadır....
Benimde 17 haziranda buz bebek transferim var yine tek koyacaklar kural gereğiymiş 27 hazıran da sonuçççç..
Heyecanlıyım ama çok değil bu sefer iğnesiz olması gayet rahatlatıyor beni... Benim gibi olan herkeseeee Allah sabır versin çok bekletmesin inşallah... Hakkımızda ii olan neyse o olsun... Dualarım sizlerle. Görüşmek üzereee
Slm kizlar..embriyolog aradi 16 dollenen yumurtadan 6 tanesini 3 .gun dondurmuslar..kalan 10 taneyi 5.gune bekketip blast olursa oyle donduracaklarmis...ama gelisimleri yavas dedi pek umutlu konusmadi..37 tane yumurtadan su an 6 tane donmus var yani..ben daha cok olur diye beklerken bayagi moralimiz bozuldu...ne dusuneyim kizlar bisey deyin bana offffff
Canim inşallah güzel haberlerini bekliyoruz bende izmirden Şahin beye gelmeyi dusunuyorum senin yazini okuyunca umut oldun
Selam kizlRr daha onceden de yaziyodum ben bursa sahin zeteroglu hastasiyim daha once osman develioglu na gidiyordum fakat oyle umutsuz konusuyoduki bizi moralmen cokuntuye ugratmisti zaten tedavimizde husranla sonuclanmisti benden sadece 2 tane yumurta elde edilmisti ve disarda bile dollenmemisti transfer yapilamadan tedavi bitmisti umutlarimin tukendigini hissediyordum taaaki sahin hocami taniyana dek :) once rabbim sonra sahin hocamin sayesinde benden 12 yumos toplandi 10 tanesi olgun yumurta cikti 8 tanesi suan dollenmis durumda bakalim sonuclarim nasil ilerleyecek yarin tekrar arayip bilgi verecekler kizlar sizce sonuclarim nasil iyi mi ?? transfere kadar 1 torba ilac verdiler rabbim bu sefer yuzumu guldursun anne baba olmak isteyen kimselere aratmasi allahim
Canım bende çok yoğunum, iş, ev, başka işler derken anca gelebiliyorum buraya hele hafta sonu daha yoğun oluyorum. Biliyorsundur kimyasal gebelik yaşadım. İnşallah ekim gibi tekrar düşünüyorum. Hayırlısı bakalım
dört senedir bebek için ugrasıyoruz esimde morfoloji sorunu var ve bu ilk tüp bebek denememız kullanmadıgımz ilaç ot macun kalmadı desem yeri, iğnelere basladık ama içimde engel olamadıgım bı umutsuzluk var insanlardan bıktım kimi ilki tutmaz diyo kımı ıkıncısı bana umut olun istedim keske bastan okuyabilsem
Biliyorum canımhayırlısı bi sonrakine inşallah. Benimde yarın randevum var bakalım başlayabilecekmiyim. Troidim yüksek çıkmıştı şimdi ilaç kullanıyorum. Belki doktorum düşssün öyle başlayalım diyecek bilemiyorum. Bide yarın adetimin 4. Günü bilmiyorum başlar mı?yarın hormon testlerimide yaptıracağım. Sen biliyormusun hormon testi için 3.gün gitmem gerekiyordu ama pazar olduğu için yaptıramadım. 4.gün oluyor mu?
Canım tedavin için yapabileceğin en kötü şey umutsuzluğa kapılmak olacaktır. İlkinde tutatr yada tutmaz diye bir istatistik yok. Burada ne umutsuz durumlarda olan insanların tuttu, ne olur bi sorun yok diyenlerin tutmadı. Bunun bi kıstası yok anlayacağın. Bide kendini çok dinleme ay şu belirti bu belirti dşye yorma kendini akışını bırak. Allahtan başkası ne olacağını bilemez. İçini ferah tut ve dua et gerisinide oluruna bırak derim ben benimde 3. Denemem olacak hiç u utsuzluğa kapılmadım allahın izniyle olacak diyorum.
Canim benim öncelikle hoşgeldin,burda hepimizin ayrı ayrı sorunları var,hepimiz sizin gibi duyduğumuz ne varsa yedik içtik,drlar çeşitli iğneler haplar verdi içtik.yani aynı sıkıntıları yaşıyoruz.haaa tüp bebege gelince kimi ilkinde tutuyor kimi ikincide kimide10. Yu bile deniyor.sen elinden ne gelirse yapıyorsun zaten gerisi allaha kalmış güzelim.hiç stres yapma kendine insallah olacak de umutlu ol...burda morfoloji problemi yaşayan arkadaşlar var onlar ims cihazı olan hastaneleri tercih ediyorlar,sende bunun üzerinde araştırma yapabilirsindört senedir bebek için ugrasıyoruz esimde morfoloji sorunu var ve bu ilk tüp bebek denememız kullanmadıgımz ilaç ot macun kalmadı desem yeri, iğnelere basladık ama içimde engel olamadıgım bı umutsuzluk var insanlardan bıktım kimi ilki tutmaz diyo kımı ıkıncısı bana umut olun istedim keske bastan okuyabilsem
Inşallah canım rabbim bu sefer yüzünü guldursun phalada çok memnun doktordan sanırım bende oraya gidicemCanim inan mukemmel bir doktor bende doktor konusunda cok kararsizliklar yasadim ama simdiden iyiki diyorum her konuda isinin ehli bir doktor hem guler yuzlu hemde moralimizi duzeltebilen tek doktor :)) insallah rabbim hayirlisiyla tamamina erdirir bu sefer umutluyum umutlu olmamin sebebi once yuce rabbim sonra sahin zeteroglu :)
Hormon testleri genellikle 2. Gün yaptırılır, ertesi günede iğnelere başlanır. Ama mesela ben adetimin 2. Günü gittim ve o gün başladım iğnelere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?