2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Çoook sevindim canım ve şaşırdım, Hayırlı olsun inşallah Allahım yüzünü güldürür

canım inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürür :)

canım hayırlısı ile pozitif sonuç alırsın inşallah :)

amin canım inşallah :) rabbim o günleri gösterir hepimize :) eşime geçen yıl hamile iken babalar günü diye aldığım tişörtü giydi bugün ona baktıkça içim burkuldu

canım 6. günde pek çıkmaz :) boşuna üzüyorsun kendini benim 11. günde belli belirsiz çıkmıştı :) ayrıca jel bazen pembe gelebiliyor bende de olmuştu :) her seyin hayırlısı canım :) inşallah pozitif sonuç alırsın :)

canım ne olur üzme buna da şükür :) bazı arkadaşların 1-2 oluyor :) belli olmaz hem birden atak yapan o 10 taneden bazıları belki :) hayırlısını iste allahımdan :)

kızlarrrrr cuma günü transferim olduu 2 tane blast embriyo biri 4ab diğeride 3 bb gibi bir şeydi ne demek oluyor böyle olmasııı cevap yazın lütfen cok heycanlıyımm bu ikinci denememm:2:

canım transferin hayırlı olsun :) inşallah sonu bebişli olsun :) ama pek anlamıyorum bu sayılardan :)

canım drunu sevmen güvenmen çok önemli :) inşallah hep böyle gider tedavin ve sonu bebişli olur :) güzel haberlerini bekliyoruz :)

canım hayırlı olsun transferin :) sonu bebişli olur inşallah :)

canım ne olur umutsuz olma :) Allahım benden ümidinizi kesmeyin diyor :) istemeye devam :) rabbim inşallah yüzünü güldürür :) ama önce allahıma sonra bebişine güven :)

kizlar cok uzgunum neegatif sonucumu aldim.tv de babam ve oglum esligin hickira hickira aglayacagim.kimse anlamaz icimde param parca kalbimin feryadini.guclu durmaktan yoruldum.degilim hic degilim hemde.kizlar cok uzgunum gece gece moralinizi bozmak istemezdim

Kızlar pıhtılaşma için igne kullanan varmı.igne degilde ilaç çok yakıyor nasıl hafifletirim bunu...degişik yöntemler varmı

canım ben kızım doğana kadar kullandım dediğin gibi çok yakıyordu ve morarıyordu her yerim ben çare bulamadım :) dayanacağız :) valla çözüm bulan olursa ben de mutlu olurum :) ona dayanabiliyorum ama progestan nasıl şişiyordu acıyordu onu tekrar kullanacağımı düşünerek irkiliyorum

ccanım ne demek sizin moralinizi bozmak biz burada birbirimiz dert ortağıyız sevinçler de bir üzüntülerde Allahım kalbine ferahlık versin :) ağla ağlayabildiğin kadar ama sonra tekrar güçlen :) Allahım bir sonraki tedavinde hatta onu beklemeden kendiliğinden göndersin meleğini inşallah :)

Ben yanmaya çözüm buldum kızlar soğuk buz kalıpları var ya bu iğneleri korumak için kullandığımız onu karnıma birkaç dk tutuyorum.uyuşturup vuruyordum. Bu arada negatif alan arkadaşım içine atma sakın açık ağla ama isyan etmek pes etmek yok allah büyük canım.

sağol canım :) başlayınca o iğneye denerim :)

. Kafunder çok teşekkür ederim. Senin hikayenide üzülerek okudum rabbim tez zamanda tüm acılarını ınutturucak bir evlat nasip etsin sana ve burdaki herkese. Umutsuzluğa kapılmak istemiyorum ama hiç belirtim yok ilk tedavimdede olmamıştı hayırlısı olsun inşallah.

Cnm uzuldum yasadigin cok ama cok zor ...insl bi dahaki sefere bebegin seninle olur.sabir versin mevlam..:26:

Kızlar pıhtılaşma için igne kullanan varmı.igne degilde ilaç çok yakıyor nasıl hafifletirim bunu...degişik yöntemler varmı

canım gecmş olsun. senın ne sorunun var kan pıhtılaşma ile ilgili.. Bende doktora keseyı görmeye gittiğimizde kesenın yanında kan pıhtılaşması var dedi. Senın durum nedir.? Bna da bi iğne verdi. çok yakıyor.. bu iğne düşmemesi içinmi acaba? Aynı mı sorunumuz anlatırmısın?

Uff cnm bendede kan pihtilasnasi var..dr.igne ve hap kullanacaksin doguma kadar dedi bende tirsiyorum suan bu kadsr acitiyor demek ne yapalim bebeklerimiz icin katlanicaz.:26:

Uff cnm bendede kan pihtilasnasi var..dr.igne ve hap kullanacaksin doguma kadar dedi bende tirsiyorum suan bu kadsr acitiyor demek ne yapalim bebeklerimiz icin katlanicaz.:26:
ilacı yavaş yavaş sıkıyordum bide kızlar öyle az yakıyordu.

Senin kan pihtisi goruldugu icin progestan ignedir,progesteron hormonu,kanamayi kesmek icin kullanilir.acisini kesmek icin, igne oncesi cildine sicak su torbasi ile isitip,ampulu de mumkun oldugunca isitarak enjekte ettirirsen,sonrasinda yine sicak su torbasiyla tutup masaj yaparsan iyi geliyor..pihtilasma sorunu ise farkli,dusuge sebep olan bur durum.

Cnm üzülme ne olur, burdaki herkes bu yollardan geçti yada geçiyor, birgün hepimize nasip olucak inşallah anne olmak. Şunu unutma Allah sevdiği kuluna dert sıkıntı verirmiş, onun duasını işitmek istermiş hep, umudunu yitirme duanı eksik etme olucak birgün inan...

Kizlar idrarda 12 .gun test pozitif cikti udun oglen kanamam oldu nasil uzuldum oldum kesildi cok sukur insallah ikigune kadar sonuc pozitif olur

Üzgünüm arkadaşım ama şunu bil yalnız değilsin hemen hemen bizde bunları yaşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…