- 7 Aralık 2013
- 2.212
- 716
- 198
- 35
Çoook sevindim canım ve şaşırdım, Hayırlı olsun inşallah Allahım yüzünü güldürür
canım inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürür :)
Hayırlı geceler
tedavıye başlayanların umarım ıyı gecer pozıtıf alanları rabbım tamamına erdırsın benım gıbı gun sayanlara rabbım yardım etsın her zman herkes dualarımda 21 hazıran test günüm bı normal bı donmus denemem var bu üçüncü umarım son olur rabbım yüzümüzu en kısa zamanda güldursun ensu canım merak edıyorum neler yapıyorsun
canım hayırlısı ile pozitif sonuç alırsın inşallah :)
GÜNAYDINLARYOL ARKADAŞLARIM GÜZEL BİR PAZAR DİLİYORUM SİZLERE VEEEE BU GÜN BABALAR GÜNÜ:26: TÜM BABALARIN BABALAR GÜNÜ KUTLU OLSUN İNŞŞŞŞ SENEYE HEPİMİZ BEBİKLERLE EŞLEİRMİZİN BABALAR GÜNÜNÜ KUTLUYOR OLURUZ
amin canım inşallah :) rabbim o günleri gösterir hepimize :) eşime geçen yıl hamile iken babalar günü diye aldığım tişörtü giydi bugün
Merhaba kızlar
Dondurulmuş transferimin bugün 6. günü ayrıca adet günüm...
Sabah idrar testi negatif çıktı...Jel pembe geliyor...Snırım adetim başlayacak...
Benim çocuğum olmayacak onu anladım...Artık bilmem kaçıncı tüp bebeği yaptırmanın bi manası yok...
Moralim biraz bozuk...Kusura bakmayın...
Sizlere bebişlerinizle birlikte mutluluklar dilerim...Mutluluğunuz daim olsun...Sevgiler :)
canım 6. günde pek çıkmaz :) boşuna üzüyorsun kendini
Slm kizlar..embriyolog aradi 16 dollenen yumurtadan 6 tanesini 3 .gun dondurmuslar..kalan 10 taneyi 5.gune bekketip blast olursa oyle donduracaklarmis...ama gelisimleri yavas dedi pek umutlu konusmadi..37 tane yumurtadan su an 6 tane donmus var yani..ben daha cok olur diye beklerken bayagi moralimiz bozuldu...ne dusuneyim kizlar bisey deyin bana offffff
canım ne olur üzme
kızlarrrrr cuma günü transferim olduu 2 tane blast embriyo biri 4ab diğeride 3 bb gibi bir şeydi ne demek oluyor böyle olmasııı cevap yazın lütfen cok heycanlıyımm bu ikinci denememm:2:
canım transferin hayırlı olsun :) inşallah sonu bebişli olsun :) ama pek anlamıyorum bu sayılardan :)
Selam kizlRr daha onceden de yaziyodum ben bursa sahin zeteroglu hastasiyim daha once osman develioglu na gidiyordum fakat oyle umutsuz konusuyoduki bizi moralmen cokuntuye ugratmisti zaten tedavimizde husranla sonuclanmisti benden sadece 2 tane yumurta elde edilmisti ve disarda bile dollenmemisti transfer yapilamadan tedavi bitmisti umutlarimin tukendigini hissediyordum taaaki sahin hocami taniyana dek :) once rabbim sonra sahin hocamin sayesinde benden 12 yumos toplandi 10 tanesi olgun yumurta cikti 8 tanesi suan dollenmis durumda bakalim sonuclarim nasil ilerleyecek yarin tekrar arayip bilgi verecekler kizlar sizce sonuclarim nasil iyi mi ?? transfere kadar 1 torba ilac verdiler rabbim bu sefer yuzumu guldursun anne baba olmak isteyen kimselere aratmasi allahim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım drunu sevmen güvenmen çok önemli :) inşallah hep böyle gider tedavin ve sonu bebişli olur :) güzel haberlerini bekliyoruz :)
Selam herkese uzun zamandır sizleri takip ediyorum. Allahım bu yola başkoymuş herkesin yüzünü güldürsün inşallah, çok zor ve yıpratıcı bir süreçmiş insan başına gelmeden anlamıyormuş. Evlenmeden önce biri bana böyle birşey söylese kahkahalarla gülerdim heralde, ailede benden başka bu sorunu bulunan olmadığı gibi maşallah ilk geceden hamile kalmayan yok gibi:) tahmin edersinizki bu süreç zarfında benden sonra evlenenler, çocuk düşünmeyenler, herkesin çocuğu oldu bile hatta 2. Düşünüyorlar:) neyse gelelim sorunumuza sorun erkek infertilitesi. bir kaç ay süren yumurta takibi arkasından bir aşılama bir tüp negatifimiz var. Birsüre araştırmalar. Sonucu ist bürükselde Yücel bey'i buldum. Hoca da yardımcısı Hüsamettin bey de sorduğum herşeye içtenlikle cvp verdiler ne test istedilerse dışarda da yaptırabilirsin dediler o yüzden orası içime sindi.Ayın 11'inde dondurulmuş transferi oldu 2 adet çok iyi kalite ( embriyoloğun dediğine göre) embriyo transfer edildi. Test günüm cumartesi bilmem bekleyebilirmiyim gerçi o günü şu dört gün bile 4 ay gibi geldibenim hikayem böyle.rabbim bu yolda emek harcayan maddi manevi psikolojik savaş veren herkesin yüzünü güldürsün inşallah...
canım hayırlı olsun transferin :) sonu bebişli olur inşallah :)
dört senedir bebek için ugrasıyoruz esimde morfoloji sorunu var ve bu ilk tüp bebek denememız kullanmadıgımz ilaç ot macun kalmadı desem yeri, iğnelere basladık ama içimde engel olamadıgım bı umutsuzluk var insanlardan bıktım kimi ilki tutmaz diyo kımı ıkıncısı bana umut olun istedim keske bastan okuyabilsem
canım ne olur umutsuz olma :) Allahım benden ümidinizi kesmeyin diyor :) istemeye devam :) rabbim inşallah yüzünü güldürür :) ama önce allahıma sonra bebişine güven :)