2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
HERKESE kocaman günaydınnnnlarr..
güzel bi tatilden sonra işe geldim yineee ah ahh her güzel şeyin bir sonu var malesefff

Inşallah canım rabbim bu sefer yüzünü guldursun phalada çok memnun doktordan sanırım bende oraya gidicem
Senin icinde hayirlisi olsun canim ama inan bana dogru bir karar olur senin icinde yaa zaten bir doktorun iyi oldugunu yasadigi yogunluktan da anlayabilirsin geldiginde ne demek istedigimi cok iyi anlarsin

Canimmm benim kiyamam allah korusun insan zaten cok zor bir surec atlatjyor sonucu da bu sekilde olmasi yikmistir eminim ama olsun hayirlisi boyleymis rabbimin bildigi vardir elbet heraeyin hayirlisi diye basliyoruz ya tedaviyede zaten . Bende birdaha degistirmeyi dusunmuyorum hamile kalirsam insallahhh dogumumu dahil devam edicem birakmicam yani :) rabbim o gunleri gostersin insallah :) bugun arayip yumoslarim hakkinda bilgilendircekler bakalim ne olacak 8 tane dollenmis var suan elimizde cok heyecanliyim cok :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Üzgünüm arkadaşım ama şunu bil yalnız değilsin hemen hemen bizde bunları yaşıyoruz

Cnm uzuldum yasadigin cok ama cok zor ...insl bi dahaki sefere bebegin seninle olur.sabir versin mevlam..:26:

hepinize destekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim.iyiki varsınız iyiki birbirimizi bulabilmişiz.Bizi bizden daha iyi kimse anlamaz.hepinizi çok ama çok seviyorum.Rabbim hepinizin gönlündekini en hayırlısından nasip etsin.Şu mübarek günler yuzu süyü hürmetine.Şuan gece boyu ağlamam sebebiyle kurbağacık kıvamında.kalbim paramparça yerlerde.Ama pes etmek yok Rabbimin izniyle önümüzdeki ay tekrar deneyeceğim.Gücüm kuvvetim yettikçe.

Güünnnaayyddıınnnnnnnnnnn...
Herkese şapşahane bir hafta diliyorum...
Rüyamda phala yı gördüm beraber geziyoduk muhabbet ediyorduk ne konuşuyordunuz diye sormayın hiç bişi hatırlamıyorum
Sadece birlikte olduğumuzu gördüm o kadar
Acaba neye yormak lazım rüyada phala görmek ne anlama geliyor

Günaydın kızlar

Eklentiler

• $images2J0EU8DU.webp
    7 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:

Bak öyle kaçıp gitme, gidiyorsun uzun süre gelmiyorsun bizi haberdar et

Kesinlikle tatlı biz hayatta olduğumuz sürece gücümüz yettiği sürece biz devam edeceğiz.

Aaaaaa kız beni mi gördüün
Dur hemen yorumlayayım rüyanı;
Aklında olan bir iş çok hızlı şekilde oluşmaya başlayacak, bu iş seni mutluluğa ulaştıracak bu yoldan vazgeçme ve vakit kaybetme. Çünkü bu yol tahmin edemeyeceğin, anca hayallerde düşleyebildiğin bir güzellik olacak.
Kız demek beni gördüüün
Bana bak beni tanıdın ayrıcalıklı oldun hele bide rüyanda gördün tamamdır bu iş

HERKESE kocaman günaydınnnnlarr..
güzel bi tatilden sonra işe geldim yineee ah ahh her güzel şeyin bir sonu var malesefff

Canım hoş geldin, maalesef çalışmak hele hele tatilden dönüp işe gelmek çok can sıkıcı

Rüya tabirim süpermiş
O zaman her gece olmasa da sıklıkla rüyama gel
Kadrolu rüya elemanım ol benim

Bana proluton iğnesi verdi. kalçadan vuruluyor. ama oda yakan bı ilaç demek istedm. kese yanında kan pıhtısı var dedi. o kadar. geçer mi bu ya kafama taktım.. benım hep karnım ağrıyordu.. pıhtılaşması sorunu nedir canım. benım bilgim yokta..

Canım hoş geldin, maalesef çalışmak hele hele tatilden dönüp işe gelmek çok can sıkıcı

evet cnm sıkıcı ama napalımm..
bıde gıttığımız otel de hep aıleler vardı :) çoluk çocuk gelmişler..bize hep balayı çiftimi siniz dediler malum yanımız boştu
orda da aklımda bebek mevzusu vardı anlayacağınız

Bak öyle kaçıp gitme, gidiyorsun uzun süre gelmiyorsun bizi haberdar et

Tamam canim insallah bu sefer konudan haberdar edicem sizi :) ama her vakit giremiyorum iste keske sivil hayatta tanisiyor olsak hepimiz kader arkadaslariyiz dertlerimize ortak oluruz gerci burda da hepimiz dost gibiyiz arada girip ciksak bile unutmuyiruz birbirimizi :)

canım hoşgeldin, ne kadar zor olduğunu tahmin etmek zor değil malesef.... bizde eşimin arkadaşları ile gitmiştik... 1,5 ve 4 yaşında 2 çocukları vardı.... tatil boyu "Allahım kocam kişisinin kendi çocukları ile ilgilendiğini de göreyim" diye duayla geçirdim resmen.... düşün sambacı hatunları bile görmedim... adam sürekli çocuklarla ilgilendi yahu

Kızlar pıhtılaşma için igne kullanan varmı.igne degilde ilaç çok yakıyor nasıl hafifletirim bunu...degişik yöntemler varmı

ben kullanıyorum canım bende pıhtılaşma faktörü var doğuma kadar kullanacağım malesef ilaç yakıyo ama neyseki 2-3 dk. sonra geçiyo bir arkadaşım (kardiyoloji hemşiresi) vurduktan sonra bastık morarmaz dedi ama acıya yapacak bişey yok dedi

Yaa kizlar bu progestan ignesi kalcadan oluyor sanirim cok yakiyomu tirrrsiyorruuum da acikk cok zor bir surec rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah haber bekliyorum suan yumoslarimi oyle merak ediyorum ki 8 taneside sagliklidir insallah yaa phala bisey sorucam canim sana benim 2. Tup denemem ve yasim 25 sahin hica tek yumurta mi koyuyor hemsire ye sordum ben iste tek mi atilcak cift mi diye sahin hocayla konusursunuz o soyler size dedi bu ne demek yani istesek 2 tane koyar demek mi ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…