Boş ver canım o kadar da kafanı takma ben açıkçası o kadar da takmıyorum ne yapalım ya elimizden bir şey gelmez.evet cnm sıkıcı ama napalımm..
bıde gıttığımız otel de hep aıleler vardı :) çoluk çocuk gelmişler..bize hep balayı çiftimi siniz dediler malum yanımız boştu
orda da aklımda bebek mevzusu vardı anlayacağınız
Tamam canim insallah bu sefer konudan haberdar edicem sizi :) ama her vakit giremiyorum iste keske sivil hayatta tanisiyor olsak hepimiz kader arkadaslariyiz dertlerimize ortak oluruz gerci burda da hepimiz dost gibiyiz arada girip ciksak bile unutmuyiruz birbirimizi :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bana proluton iğnesi verdi. kalçadan vuruluyor. ama oda yakan bı ilaç demek istedm. kese yanında kan pıhtısı var dedi. o kadar. geçer mi bu ya kafama taktım.. benım hep karnım ağrıyordu.. pıhtılaşması sorunu nedir canım. benım bilgim yokta..
Yaa kizlar bu progestan ignesi kalcadan oluyor sanirim cok yakiyomu tirrrsiyorruuum da acikk cok zor bir surec rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah haber bekliyorum suan yumoslarimi oyle merak ediyorum ki 8 taneside sagliklidir insallah yaaphala bisey sorucam canim sana benim 2. Tup denemem ve yasim 25 sahin hica tek yumurta mi koyuyor hemsire ye sordum ben iste tek mi atilcak cift mi diye sahin hocayla konusursunuz o soyler size dedi bu ne demek yani istesek 2 tane koyar demek mi ???
Canim kafana takma,ayaklarini uzat yat! Gecer tabi,bak dusuk onleyici yagli bir igne verilms.dedigim gibi progesteron hormonu...kan pihtilasmasi kan tahlili ile ortaya cikiyor,eger cikarsa pihtilasmayi onlemek icin igne veriliyor doguma kadar.
canım hoşgeldin, ne kadar zor olduğunu tahmin etmek zor değil malesef.... bizde eşimin arkadaşları ile gitmiştik... 1,5 ve 4 yaşında 2 çocukları vardı.... tatil boyu "Allahım kocam kişisinin kendi çocukları ile ilgilendiğini de göreyim" diye duayla geçirdim resmen.... düşün sambacı hatunları bile görmedim... adam sürekli çocuklarla ilgilendi yahu
Boş ver canım o kadar da kafanı takma ben açıkçası o kadar da takmıyorum ne yapalım ya elimizden bir şey gelmez.
Tabikide unutmayacağız inşallah hepimiz hamile kalırız da bu günleride konuşuruz.
Yaa kizlar bu progestan ignesi kalcadan oluyor sanirim cok yakiyomu tirrrsiyorruuum da acikk cok zor bir surec rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah haber bekliyorum suan yumoslarimi oyle merak ediyorum ki 8 taneside sagliklidir insallah yaaphala bisey sorucam canim sana benim 2. Tup denemem ve yasim 25 sahin hica tek yumurta mi koyuyor hemsire ye sordum ben iste tek mi atilcak cift mi diye sahin hocayla konusursunuz o soyler size dedi bu ne demek yani istesek 2 tane koyar demek mi ???
canım inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürür :)
canım hayırlısı ile pozitif sonuç alırsın inşallah :)
INŞALLAH CANIM SAĞOL BU ARADA KAN SULANDIRICI.IĞNEDEN BAHSETMISSIN BI DÜŞUGUM VAR ONUN ICIN VERDILER AYNEN DEDIGIN GIBI COK YAKIYOR VE ACAYIP MORARDI NORMAL MI YANI BÖYLE OLMASI GÜN GEÇTIKCE ARTTI MORLUK BUGUN 7.GÜNÜM AZ KALDI RABBIM YUZUMUZU GÜLDÜRSUN SEN NE DURUMDASIN
Hepinize musmutlu güzel bi hafta diliyorum
Bişey sorcam, şu genetik testleride adetin 2. yada 3. günü mü yaptırıyoruz yoksa istediğim bigün yaptırabilir miyim ?
Canım benim yaşım 35 olduğu için o mevzuya hiç girmedik ne varsa hepsini koydu banaHemşirenin dediği gibi konuşursun. Canım progestan iğnesi hiç ama hiç acıtmıyor fakat sonrasında kalçana sanki yumruk atmışlar gibi oluyorsun. Birde transferinin olduğu gün göbekten bir iğne yapacak hemşire işte o çok can yakıyor. Transfere aldıklarında senden ismini yüksek sesle söylemeni isteyecek iki hemşirede ismini bağırarak söyleyecek doktorunda söyleyecek sonra embriyolarını getirecekler
Canim progestan igne agli bi igne oldugu icin,igne yapilacak yerini isit,su torbasi ile..ampulu de elinde filan isit oyle igne yaptir.sonrasinda gene sicak masaj yap...yoksa igne yapilan yer sertlesiyor..hele hergun yaptiracaksan...
inşl bebeğin seninle olur...Kizlar idrarda 12 .gun test pozitif cikti udun oglen kanamam oldu nasil uzuldum oldum kesildi cok sukur insallah ikigune kadar sonuc pozitif olur
HERKESE kocaman günaydınnnnlarr..
güzel bi tatilden sonra işe geldim yineeeah ahh her güzel şeyin bir sonu var malesefff
tatlım tatil güzel geçmiştir umarım aman nerde olsak bebek mevzusu bizi bulur zaten hep bizimle oldukları için..evet cnm sıkıcı ama napalımm..
bıde gıttığımız otel de hep aıleler vardı :) çoluk çocuk gelmişler..bize hep balayı çiftimi siniz dediler malum yanımız boştu
orda da aklımda bebek mevzusu vardı anlayacağınız
gözünaydın cnm hepsi inşlh kaliteli olarak devam ederler...Bu arada kizlar az once aradilar beniiii :)) 8 yumosum da orda gayeeet keyiflilermis :)) hepsi gelismeye devam ediyomus fakat 4 tanesi daha iyi gelisim gosteriyormus doktor buyuk ihtimal 5. Gun transferi yapilacak dedi yarin tekrar arayip transfer gununuzu konusuruz dedi sizce sonuclarim iyi mi kizlar yaaa ???
Anladim canim :) neden ismimi yuksek sesle soylicezz orasini prk anlamadim sahsen :)))
kızlaaaarrrrcevap bekliyorum
Bu arada kizlar az once aradilar beniiii :)) 8 yumosum da orda gayeeet keyiflilermis :)) hepsi gelismeye devam ediyomus fakat 4 tanesi daha iyi gelisim gosteriyormus doktor buyuk ihtimal 5. Gun transferi yapilacak dedi yarin tekrar arayip transfer gununuzu konusuruz dedi sizce sonuclarim iyi mi kizlar yaaa ???
gözünaydın cnm hepsi inşlh kaliteli olarak devam ederler...
Himmm anladim canim :)) ayy allah korusun bir karisiklik falan ayyy ??Bir karışıklığa meyil vermemek için doğru embriyo getirilmesi için ne olur ne olmaz diye
canım maşallah çok güzel 5.güne gitmesi buarada IMS yapıldı mi:26:
Caim genetik testi yaptirdigimda regli değildim onların verdiği tarihte gitmiştim bildiğim kadarıyla sadece hormon testlerinde regli gerekiyor sen yinede genetik bölümüne sor tatlım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?