2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Boş ver canım o kadar da kafanı takma ben açıkçası o kadar da takmıyorum ne yapalım ya elimizden bir şey gelmez.

Tabikide unutmayacağız inşallah hepimiz hamile kalırız da bu günleride konuşuruz.

Canim kafana takma,ayaklarini uzat yat! Gecer tabi,bak dusuk onleyici yagli bir igne verilms.dedigim gibi progesteron hormonu...kan pihtilasmasi kan tahlili ile ortaya cikiyor,eger cikarsa pihtilasmayi onlemek icin igne veriliyor doguma kadar.

Canım benim yaşım 35 olduğu için o mevzuya hiç girmedik ne varsa hepsini koydu bana Hemşirenin dediği gibi konuşursun. Canım progestan iğnesi hiç ama hiç acıtmıyor fakat sonrasında kalçana sanki yumruk atmışlar gibi oluyorsun. Birde transferinin olduğu gün göbekten bir iğne yapacak hemşire işte o çok can yakıyor. Transfere aldıklarında senden ismini yüksek sesle söylemeni isteyecek iki hemşirede ismini bağırarak söyleyecek doktorunda söyleyecek sonra embriyolarını getirecekler

Son düzenleme:
Canim kafana takma,ayaklarini uzat yat! Gecer tabi,bak dusuk onleyici yagli bir igne verilms.dedigim gibi progesteron hormonu...kan pihtilasmasi kan tahlili ile ortaya cikiyor,eger cikarsa pihtilasmayi onlemek icin igne veriliyor doguma kadar.

anladım canm sağol bilgilendirdiğin için.. inş öle bi sorunum yoktur.. kan tahlılleri istedi tam kan sayımı idrar falan. bakalım perşembe tekrar gitcem.. inş bişey yoktur.

merhaba kuzucumm..
sende gıttın geldın demı ohh valla ıyı geldi...
hee demek siz kalabalık gittiniz iyi olmuş..
rabbım kendı evlatlarımızı sevmeyi de nasıp etsın bıze cnm..

Boş ver canım o kadar da kafanı takma ben açıkçası o kadar da takmıyorum ne yapalım ya elimizden bir şey gelmez.

Tabikide unutmayacağız inşallah hepimiz hamile kalırız da bu günleride konuşuruz.

haklıısn tabı bıtanem de ınsan uzuluyor

Hepinize musmutlu güzel bi hafta diliyorum

Bişey sorcam, şu genetik testleride adetin 2. yada 3. günü mü yaptırıyoruz yoksa istediğim bigün yaptırabilir miyim ?

Canim progestan igne agli bi igne oldugu icin,igne yapilacak yerini isit,su torbasi ile..ampulu de elinde filan isit oyle igne yaptir.sonrasinda gene sicak masaj yap...yoksa igne yapilan yer sertlesiyor..hele hergun yaptiracaksan...

Anladim canim :) neden ismimi yuksek sesle soylicezz orasini prk anlamadim sahsen :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim progestan igne agli bi igne oldugu icin,igne yapilacak yerini isit,su torbasi ile..ampulu de elinde filan isit oyle igne yaptir.sonrasinda gene sicak masaj yap...yoksa igne yapilan yer sertlesiyor..hele hergun yaptiracaksan...

Ayyy valla yaa korktum simdi hergun yapilacak bana olsun melegim gelsin herseye anne olarak raziyiz biz dimi ama :)

Bu arada kizlar az once aradilar beniiii :)) 8 yumosum da orda gayeeet keyiflilermis :)) hepsi gelismeye devam ediyomus fakat 4 tanesi daha iyi gelisim gosteriyormus doktor buyuk ihtimal 5. Gun transferi yapilacak dedi yarin tekrar arayip transfer gununuzu konusuruz dedi sizce sonuclarim iyi mi kizlar yaaa ???

Kizlar idrarda 12 .gun test pozitif cikti udun oglen kanamam oldu nasil uzuldum oldum kesildi cok sukur insallah ikigune kadar sonuc pozitif olur
inşl bebeğin seninle olur...
HERKESE kocaman günaydınnnnlarr..
güzel bi tatilden sonra işe geldim yineee ah ahh her güzel şeyin bir sonu var malesefff

tatlım tatil güzel geçmiştir umarım aman nerde olsak bebek mevzusu bizi bulur zaten hep bizimle oldukları için..
gözünaydın cnm hepsi inşlh kaliteli olarak devam ederler...

Anladim canim :) neden ismimi yuksek sesle soylicezz orasini prk anlamadim sahsen :)))

Bir karışıklığa meyil vermemek için doğru embriyo getirilmesi için ne olur ne olmaz diye

canım maşallahçok güzel 5.güne gitmesi buarada IMS yapıldı mi:26:

gözünaydın cnm hepsi inşlh kaliteli olarak devam ederler...

sagol canimm cok tesekkur ederim

Bir karışıklığa meyil vermemek için doğru embriyo getirilmesi için ne olur ne olmaz diye
Himmm anladim canim :)) ayy allah korusun bir karisiklik falan ayyy ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…